evet canım ton balığı oluyor. günde 1 köfte kadar et hakkın var. bunu istediğinde kullan, balık, tavuk, kırmız et. tolga hoca bana mesela birkaç gün et yemedin diyelim bir gün daha büyük bir et yiyebilirsin demişti. ama ben gene de pek yapmıyorum öyle. tam buğday ekmeği de kullanıyım ben o halde. içim dışım çavdar oldu benim
çikolata yasak aslında, ama az da olsa ben de yiyorum. dayanamam ona çünkü.hurma olur canım. bir sakıncası yok. ben yaban mersini ve kuru üzüm bulunduruyorum çekmecemde, tatlı krizimde bunlardan yiyorum. acayip iyi oluyor.hazır meyve suyu, limonata demişsin, bilmiyorum fikrim yok ama hazır gıdalarıdan uzak durmal lazım. kahve kesinlikle yasak ama.kahvaltılık gevrek demişsin o da katkı maddeli olduğu için bence uzak dur. şenayın listesinde soya yasak. tüm hazır gıdalarda soya olduğu için uzak durmak lazım.abartmadan ye bence. ciddiye aldım diyeti demişsin al canım. bir iki ay sıkı yap, sonra hafifletirsin zaten. kuruyemiş de yasak biliyorsun değil mi? yağlı tohumlu yiyecekler. süt ürünlerini light kullan bir süre.