alışveriş listeni bekliyorum canım. yaz da ben de bakıyım eksiklerime
)hazıra konuyum
kızılaya gideceksen miniçoya bak. güzel şeyler var. selmaya tarif etmiştim yerini hatırlarsan. bir de pembe prensese bak. orası daha uygun.
benim kıyafet derdim yok çok şükür. üç takım kıyafet aldım. üç çift normal iki çift de kalın havlu çorap aldım. ayakları çok üşür bebişlerin doğunca. başka da bir şey almadım. bunları da sırf yeni olsun hastanede diye aldım. yıkadım ütüledim hazır bekliyor.a
blasının kıyafetlerini giydircem. dolu kıyafet çıktı. neler neler almışız zamanında
)
en kısa zamanda da hatta bu hafta sonu biberon, emzik, bez, tırnak makası, burun pompası alcam. başka aklıma bir şey gelmiyor. başka ne almalıyım?
bugün iki gün rapordan sonra işe başladım. ama acayip durumdayım. yürüyemiyorum. çok zorlanıyorum. 28. haftanın içindeyim ama korkuyorum erken doğum olacak diye. karnım çok aşağıda. görenler hep öyle diyo. karnın aşağı inmiş diyor. aslında hiç yukarı çıkmadı karnım. ondan dolayı baskı yapıyo sanırım aşağı, leğen kemiğime. yatarken otururken sıkıntı duymuyorum ama yürürken çok zorlanıyorum. işe başladığımdan beri oluyordu ama bir süre yürüyünce geçiyordu ama üç gündür geçmiyor. cumartesi dr a gittim o zaman yoktu bir şey sonra başladı, soramadım. korkuyorum valla. hemen doğum çantamı da hazırlayım diyorum, herşeye hazır oluyum.
cd yi sen de benim yaptığım gibi bir dene. pc ye kopyala ordan çalıştır bakalım açacak mı?