Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

kızlar selam hepinize babam ameliyat oldu çok şükür ameliyatıda güzel geçti bugün sabahta yoğum bakımdan çıkardılar suan normal serviste yatıyor dualarında bizi eksik etmeyen bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum umarım sizlerde bebişlerde iyisinizdir okuyamadım geçmişi hepinizi öpüyorum.

çok geçmiş olsun canım Allah onları başımızdan eksik etmesin...

Canım geçmiş olsun, ortalıkta salgın var ondandır..Çabucak iyileşirler inşallah. Rabbim şifa versin.

dualamamızı yaptım çok şükür. emine seni ve kızını unutmadım. allah acil şifalar versin inş.

çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum inşallah...

cok tesekkur ederim senaycim.agzina saglik.allah kabul etsin.
kizlar cok tesekkur ederim.bugun.daha iyi.dogunca da dertlerimiz bitmiyo.surekli hasta oluyorlar. butun yavrular allaha emanet.

Duamıza katılmak isteyen arkadaşlar gerçek isimleriyle, kaç adet okuduklarını yazabilirler

1-Hangi dilek için okunuyorsa niyet edilir. (aşağıdaki duamız okunur).
2-Euzu besmele çekildikten sonra duaya başlanır.
DUAMIZ
Yerleri ve gökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikram kapına geldim, senden diliyor ve dileniyorum, hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi, eşlerimizi baba yapabilmemizi, evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine, ............................................(okuyanların isimleri) ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN
DUA:
OKUNUŞU :
Hasbiyallahu lâ ilâhe illâ Hû, aleyhi tevekkeltu ve Huve rabbül arşıl azîm
ANLAMI:
Resulüm! Eğer -büyük bir şefkat ve samimiyetle kendilerine ders vermek istediğin- adamlar, yine de aldırmaz, senden yüz çevirirlerse, de ki: Allah bana yeter, O’ndan başka ilah yoktur. Ben yalnız O’na dayanırım. Çünkü O, büyük Arş’ın, muazzam hükümranlığın sahibidir

NICK GERÇEK İSİM TOPLAM

Şenay079-Şenay:

eoe-Emine:

serap06_06-Serap:

muco509-Emel:

nazka86 -Nazife:

umud40-Vildan:

Eylül_ 06 -Berna:

Slmeng-Selma :

06 kelebek-Neşe:

Atis-Senem:

Adalet 1990-Tuğçe:

Gül_neva-İrem:

Cbdefne-Canan:

Ayşe_23-Ayşe:

67elif-Elif:

slvy1987-Selvi:

Mayd-Aycan:

TOPLAM:

DUAYA BAŞLAMA.TARİHİ:07/11/2013

DUA BİTİŞ TARİHİ: 14/11/2013

zikirler ve dualar abdestsiz okunabilir. Eğer bir murat için okunacaksa dua ve zikirleri abdestli okumaya çalışılmalıdır denir. Ama hayızlı kadın Besmele, selavat-ı şerif, kelime-i tevhid, istigfar dualarını okur ve tesbih çekebilir. Sorun yoktur denir. Dua niyetiyle okunarak Rabbena, Fatiha, Rabbenagfirli gibi dualarda ezberden okunabilir.

Arkadaşlar bu haftaki duamızı normal hayatınızda okursunuz inş.... isterseniz bi internetten araştırın normalde de okumanızı tavsiye ederimm...

"Her kim sabah ve akşam yedi kere bu ayeti okursa, Allah Teâlâ o kulun önemsediği şeylere kifâyet eder".

Şenaycım ben yapabilirim demiştim ama bugün eve geç gideceğim o yüzden sen yaparsan daha iyi olur aceleye getirmek istemem. Ben haftaya yapayım olur mu? Tuğçe sana söyleyecekti. Ağzına sağlık şimdiden canım:))
canım sonradan gördüm ama allahtan tuğçe mesaj atmıştı. sağolasın canım benim.
ağzına sağlık canım rabbim dualarımızı kabul etsin...

Ağzına sağlık canım, Allahım kabul etsin...

cok tesekkur ederim senaycim.agzina saglik.allah kabul etsin.
kizlar cok tesekkur ederim.bugun.daha iyi.dogunca da dertlerimiz bitmiyo.surekli hasta oluyorlar. butun yavrular allaha emanet.
amin inşallah rabbim dualarımızı kabul eder inş. kısa zamanda hepimiz bebişlerimize kavuşuruz.

bitanelerim yarın evime dönüyorum.anamın yanında 24gün kaldım.evlenince anne evinde fazla kalınmıyo insan evini arıyo diyolardı bekarken benim için öyle değil.gelince gidesim gelmiyo.kaynanamın evindeyim ondan galiba.evleneli 3yıl oldu istanbulu sevemedim.kalabalık bana göre değil.evlenip istanbulda yaşicamı rüyamda görseydim kesin uçuk çıkarırdım.komşuluk yok arkadaşlık yok.herkez çalışıyo.bitek ben ev hanımıyım.beni garipsiyolar.bu evde niye oturuyo diye.3yıldır çocuk meselesiyle uğraşıyorum.burdaki arkadaşların hemen hepsi çalışıyo.hem bunla uğraşıp hem çalışmada oluyomuşta benim tembelliğim.mazeret bulup oturuyom aşağı.
çok uzattım.evde internet varda bilgisayarı tamire vermem lazım.sorunları halledene kadar beni dualarınızdan eksik etmeyin.silmeyin beniiii.buayın sonunda histeroskopim var.dua edince sorunsuz hallolsun.hepinizi öptüm.

Topic iyice sessizleşmiş. Girip çıkıp bakıyorum bişiler yazılmış mı diye.. Ama en son yazılanlarla duruyor bazen bir gün boyunca. Umarım anneler ve bebişleri iyidir ve sağlıklısınızdır..

Son düzenleme:
iyiyiz serapcım.inan cok yoğun oluyorsun bebek olunca affedersin bazen tuvalete bile gidemiyorsun.girip bakıyorum ama yazamıyorum.sen nasılsın,nasıl gidiyor hayat

Topic iyice sessizleşmiş. Girip çıkıp bakıyorum bişiler yazılmış mı diye.. Ama en son yazılanlarla duruyor bazen bir gün boyunca. Umarım anneler ve bebişleri iyidir ve sağlıklısınızdır..

aynen ben de girip bakiyorum yeni yazilan birsey yok cikiyorum:)
olsun herkes iyi olsun da forum sessizlessin.
persembe gunu olur yogunluk artik:)forumda bulusma gunumuz oldu:)

iyiyiz serapcım.inan cok yoğun oluyorsun bebek olunca affedersin bazen tuvalete bile gidemiyorsun.girip bakıyorum ama yazamıyorum.sen nasılsın,nasıl gidiyor hayat

Canım tahmin edebiliyorum bebekle birlikte herşey zor.. Ama siz iyi olunda, iyi haberlerinizi alalım yeterli canım benim arada fırsat bulduğunuzda yazın.. Benimde aynı elifcim, büyüyoruz el birliğiyle oğluşumla inşallah. :) Yarın kontrol günüm, görüş günü diyorum ben ona:)) inşallah sağlıkla görür gelirim oğluşumu. Mis kokulu yavrunu kokla bizim için..

aynen ben de girip bakiyorum yeni yazilan birsey yok cikiyorum:)
olsun herkes iyi olsun da forum sessizlessin.
persembe gunu olur yogunluk artik:)forumda bulusma gunumuz oldu:)

Canım evet iyi olsunlar herkes de inşallah önemli olan o. Ama arada da yazalım ya ben alışık değilim bu kadar sessizliğe. Bazen bende yapıyorum evdeyken bunu okuyup okuyup çıkıyorum telden yazması zor diye, Laptopu yada bilgisiyaradı açmıyorum her an.. Ama olsun bir arada bulunalım hep biz, birlikte güzel bu topic dimi. Perşembe herkes bir kelime yazıp çıkıyor dua sayısını. Bundan sonra herkes ben iyiyim, şunu yapıyorum, duam şu diye yazsın o zaman.:))))))))))) bu sayede haber alalım :)))

Canım evet iyi olsunlar herkes de inşallah önemli olan o. Ama arada da yazalım ya ben alışık değilim bu kadar sessizliğe. Bazen bende yapıyorum evdeyken bunu okuyup okuyup çıkıyorum telden yazması zor diye, Laptopu yada bilgisiyaradı açmıyorum her an.. Ama olsun bir arada bulunalım hep biz, birlikte güzel bu topic dimi. Perşembe herkes bir kelime yazıp çıkıyor dua sayısını. Bundan sonra herkes ben iyiyim, şunu yapıyorum, duam şu diye yazsın o zaman.:))))))))))) bu sayede haber alalım :)))

:))
tamam oyleyse ben yaziyim birseyler.
ezgiyi iyilestirdim ben hasta oldum.iki gun rapor aldim evdeyim.yarin ise gitcem.duzeldim cok sukur.salgun var ortalikta herkes hasta.icsiz atlattim gibi.sadece iki tane parol aldim cunku acayip.bir eklem agrim vardi.bacak aramdaki agrilar devam ediyo.hatta iki gundur topalliyorum sanki.sol bacagimin ustune uzun sure basamiyorum.
cumartesi kontrolum vardi.hersey yolunda cok sukur.cd aldim bu arada.sen de almistin ve izleyememistin.once ben de izleyemedim.cd yi pc ye kaydedince izleyebildim.direk cd den izleyemedim nedense.cok.uzun degil goruntu.ama guzel gene de.
ayrica dr um gogus kremine basla dedi.gogsumden akinti gelmeye vaslamisti.bunu soyledigim.icin kreme basladi sanirim.gunde bir onu kullancam.ayrica sikma gogsunu dedi.uyariyorsun erken dogum riski olur dedi sikma dedi.sari bir sivi geliyo.aslinda kendiliginden gelmiyo.gogsumde sanci oluyo azcik.sikip rahatliyordum aslinda ama yapmam artik.
serapcim senin de yarinmis kontrolun.haa pardon gorus gunuydu dimi:)iyi haberlerini bekliyorum.bu arada biz kac ayliguz.ben 6 diyordum ama netten dogan kocatepenin yazilarini okudugumda vu hafta icin 7 bitip sekize giriyirsunuz yaziyo sasirdim.yediye yeni girdik aslinda.
biberon, emzik almak istiyorum.anne memesi ucu gibi olup cekmeden sut gelmeyen biberonlar varmis.arastircam biraz.doguma giderken yine de sutun gelmememe ihtimaline karsi hastaneye goturmek lazim.emzik de damakli ve normal oluyo.bebegin hangisini sevecegi belli olmuyor ikisinden de almak lazim.tecrubeliler marka tavsiye ederler sanirim.
bir de burun aspiratoru ve burun pompasi mi varmis ne.bir topikte konusuldugunu girdum ama hangisi iyi nasil birsey anlamadim.sanirim.benim.kizima zamaninda kullandigim burun pompasiydi.
muhabbet aciyim dedim:))
nasil,baya yazmisim dimi:))

haklısın serapçım ben de girip bakıyorum okuyup çıkıyorum eskiden 1 gün kaçırsam 20 sayfa yazılmış oluyordu. şimdi bir mesaj bile yok.galiba herkes yoğun hamileler de yorgun :)) bu arada ümit bey bana da cd vermişti cd açılmadı. ben de boş sanmıştım.

:))
tamam oyleyse ben yaziyim birseyler.
ezgiyi iyilestirdim ben hasta oldum.iki gun rapor aldim evdeyim.yarin ise gitcem.duzeldim cok sukur.salgun var ortalikta herkes hasta.icsiz atlattim gibi.sadece iki tane parol aldim cunku acayip.bir eklem agrim vardi.bacak aramdaki agrilar devam ediyo.hatta iki gundur topalliyorum sanki.sol bacagimin ustune uzun sure basamiyorum.
cumartesi kontrolum vardi.hersey yolunda cok sukur.cd aldim bu arada.sen de almistin ve izleyememistin.once ben de izleyemedim.cd yi pc ye kaydedince izleyebildim.direk cd den izleyemedim nedense.cok.uzun degil goruntu.ama guzel gene de.
ayrica dr um gogus kremine basla dedi.gogsumden akinti gelmeye vaslamisti.bunu soyledigim.icin kreme basladi sanirim.gunde bir onu kullancam.ayrica sikma gogsunu dedi.uyariyorsun erken dogum riski olur dedi sikma dedi.sari bir sivi geliyo.aslinda kendiliginden gelmiyo.gogsumde sanci oluyo azcik.sikip rahatliyordum aslinda ama yapmam artik.
serapcim senin de yarinmis kontrolun.haa pardon gorus gunuydu dimi:)iyi haberlerini bekliyorum.bu arada biz kac ayliguz.ben 6 diyordum ama netten dogan kocatepenin yazilarini okudugumda vu hafta icin 7 bitip sekize giriyirsunuz yaziyo sasirdim.yediye yeni girdik aslinda.
biberon, emzik almak istiyorum.anne memesi ucu gibi olup cekmeden sut gelmeyen biberonlar varmis.arastircam biraz.doguma giderken yine de sutun gelmememe ihtimaline karsi hastaneye goturmek lazim.emzik de damakli ve normal oluyo.bebegin hangisini sevecegi belli olmuyor ikisinden de almak lazim.tecrubeliler marka tavsiye ederler sanirim.
bir de burun aspiratoru ve burun pompasi mi varmis ne.bir topikte konusuldugunu girdum ama hangisi iyi nasil birsey anlamadim.sanirim.benim.kizima zamaninda kullandigim burun pompasiydi.
muhabbet aciyim dedim:))
nasil,baya yazmisim dimi:))
çok geçmiş olsun eminecim senin uzun uzun yazmalarını muhabbetini özlemişim. ben de bir aışveriş listesi yaptım burdan paylaşmaya çalışayım nasıl paylaşılır bilmiyorum ama. 23 kasımda randevum var şeker yüklemesi yapılacak. o zaman eşyalarını alayım diyorum özelcan bebeye karar verdik. zaten park yatağını annemler alıcak bebek arabasını da aldık geri kalan ıvır zıvırı özelcan dan kıyafetleri kızılaydan almayı düşünüyorum. siz ne zaman alacaksınız.

çok geçmiş olsun eminecim senin uzun uzun yazmalarını muhabbetini özlemişim. ben de bir aışveriş listesi yaptım burdan paylaşmaya çalışayım nasıl paylaşılır bilmiyorum ama. 23 kasımda randevum var şeker yüklemesi yapılacak. o zaman eşyalarını alayım diyorum özelcan bebeye karar verdik. zaten park yatağını annemler alıcak bebek arabasını da aldık geri kalan ıvır zıvırı özelcan dan kıyafetleri kızılaydan almayı düşünüyorum. siz ne zaman alacaksınız.

alışveriş listeni bekliyorum canım. yaz da ben de bakıyım eksiklerime:-))hazıra konuyum:-)
kızılaya gideceksen miniçoya bak. güzel şeyler var. selmaya tarif etmiştim yerini hatırlarsan. bir de pembe prensese bak. orası daha uygun.
benim kıyafet derdim yok çok şükür. üç takım kıyafet aldım. üç çift normal iki çift de kalın havlu çorap aldım. ayakları çok üşür bebişlerin doğunca. başka da bir şey almadım. bunları da sırf yeni olsun hastanede diye aldım. yıkadım ütüledim hazır bekliyor.a
blasının kıyafetlerini giydircem. dolu kıyafet çıktı. neler neler almışız zamanında:-))
en kısa zamanda da hatta bu hafta sonu biberon, emzik, bez, tırnak makası, burun pompası alcam. başka aklıma bir şey gelmiyor. başka ne almalıyım?
bugün iki gün rapordan sonra işe başladım. ama acayip durumdayım. yürüyemiyorum. çok zorlanıyorum. 28. haftanın içindeyim ama korkuyorum erken doğum olacak diye. karnım çok aşağıda. görenler hep öyle diyo. karnın aşağı inmiş diyor. aslında hiç yukarı çıkmadı karnım. ondan dolayı baskı yapıyo sanırım aşağı, leğen kemiğime. yatarken otururken sıkıntı duymuyorum ama yürürken çok zorlanıyorum. işe başladığımdan beri oluyordu ama bir süre yürüyünce geçiyordu ama üç gündür geçmiyor. cumartesi dr a gittim o zaman yoktu bir şey sonra başladı, soramadım. korkuyorum valla. hemen doğum çantamı da hazırlayım diyorum, herşeye hazır oluyum.
cd yi sen de benim yaptığım gibi bir dene. pc ye kopyala ordan çalıştır bakalım açacak mı?

Emzirme-emme
Malzeme
Mustela göğüs ucu kremi
Avent Silikon göğüs ucu
Avent çift damaklı ortodontik emzik
Emzik kutusu
Dr. Brown biberon
Steril mama kaşığı
1 paket mama

Uyku
Malzeme
65x95 park yatağa uygun pamuk yatak
Park yatak uyku seti
Yan yatırma yastığı
Ev tipi ana kucağı

Bebek bakım- temizlik
Malzeme Fiyat
Can bebe alt değiştirme örtüsü
Prima Premium care yenidoğan bezi 1 pk
Prima Premium care 2 numara 1paket
Unibaby ıslak mendil
Mustela pişik önleyici krem
Emniyetli kulak çubuğu
Tırnak makası
Saç fırçası
Küvet
Maşrapa
Kova
Banyo filesi
Banyo süngeri
Oda termometresi
Burun aspiratörü
Ateş ölçer
Mustela şampuan
Çamaşır filesi
Bebek çamaşır deterjanı dalin ya da dalan roxy
Bebek telsizi
Temizleme pamuğu
Yoğurt makinası

English home dan alınacaklar
Malzeme Fiyat
Nevresim takımı
Alt çarşaf
Bornoz
Kirli torbası
Uyku tulumu
Anne çantası
Yatak örtüsü
Yatak koruyucu
Yastık

Bebek giyim
Malzeme
2 tane hastane çıkışı
Tulum
Kolsuz çıtçıtlı bady
5li zıbın takımı
Ağız mendili
Havlu içi mendil
Penye battaniye

alışveriş listeni bekliyorum canım. yaz da ben de bakıyım eksiklerime:-))hazıra konuyum:-)
kızılaya gideceksen miniçoya bak. güzel şeyler var. selmaya tarif etmiştim yerini hatırlarsan. bir de pembe prensese bak. orası daha uygun.
benim kıyafet derdim yok çok şükür. üç takım kıyafet aldım. üç çift normal iki çift de kalın havlu çorap aldım. ayakları çok üşür bebişlerin doğunca. başka da bir şey almadım. bunları da sırf yeni olsun hastanede diye aldım. yıkadım ütüledim hazır bekliyor.a
blasının kıyafetlerini giydircem. dolu kıyafet çıktı. neler neler almışız zamanında:-))
en kısa zamanda da hatta bu hafta sonu biberon, emzik, bez, tırnak makası, burun pompası alcam. başka aklıma bir şey gelmiyor. başka ne almalıyım?
bugün iki gün rapordan sonra işe başladım. ama acayip durumdayım. yürüyemiyorum. çok zorlanıyorum. 28. haftanın içindeyim ama korkuyorum erken doğum olacak diye. karnım çok aşağıda. görenler hep öyle diyo. karnın aşağı inmiş diyor. aslında hiç yukarı çıkmadı karnım. ondan dolayı baskı yapıyo sanırım aşağı, leğen kemiğime. yatarken otururken sıkıntı duymuyorum ama yürürken çok zorlanıyorum. işe başladığımdan beri oluyordu ama bir süre yürüyünce geçiyordu ama üç gündür geçmiyor. cumartesi dr a gittim o zaman yoktu bir şey sonra başladı, soramadım. korkuyorum valla. hemen doğum çantamı da hazırlayım diyorum, herşeye hazır oluyum.
cd yi sen de benim yaptığım gibi bir dene. pc ye kopyala ordan çalıştır bakalım açacak mı?
eminecim dikkat et kendine. dr una danıştın mı erken doğum olmaz inşallah zamanında doğar. bazen benim de aklıma geliyor. okulda çok yoruluyorum alt tarafa baskı yapıyor inşallah zamanında ve sağlıklı doğar bebişlerimiz.keşke yine rapor alsan rapor süren mi bitti.

merhabalar arkadaslarim
uzun zamandir gelemedim şimdi okudum geçmişi.bebeğim bugün 44 günlük oldu.doğumdan beri hep annem vardı yanımda ama pazar günü gitti.kendimi yoğun ve yorgun sanıyordum ama asıl annem gittikten sonra anladım yorgunlugu.benim cadı hiç bir ış yaptırmıyor bana 3 gündür göz göze oturuyoruz ne yemek ne temizlik hiç birşey.
sizler nasılsınız inşallah herşey yolundadır hamileler ve bebekler iyidir doğum yapanların hepsi yorgun ve uykusuz biliyorum:-) ama çok güzel bir yorgunluk darısı hepinizin başına.
duamız degistigine ve benimde 40 im çıktığına göre duaya yeniden katılacağım lütfen beni dua listesine ekleyin.
doğum yapacak arkadaslara tavsiyelerim var. bebek için çok çok mendil hazırlayın çok lazım oluyor çünkü.primanin yenidoğan bezi ve sensetıve islak mendilinden çok memnun kaldım hiç pisik yapmadı aklınızda olsun.ayrıca goguslerinize şimdiden krem sürmeye baslayin ben doğumdan beri çekiyorum hala da geçmedi.tam iyi gelen bir krem bulamadim doğal yöntemlerden ayva çekirdeği kremini tavsiye ederim.
eminecim ben avent in biberonunu kullanıyorum anne memesi çekisli olduğu için kızım biberona alışıp emmeyi bırakmadı. o burun pompasini a aldık ama hiç kullanmadık begenmedim ben.
battaniye de hazirlayın arkadaşlar üç beş tane. çünkü kaka çiş kazaları olabiliyor:-)

X