- Konu Sahibi melodysilk
- #3.041
Tuğçe duamızdan 300 tane okudum cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
vildancım sen sadece bu hafta müsait olurum diyosan bu hafta yap. yok değilse haftaya da yapabilirim. benim için farketmez. eğer haftaya uygun olmam diyorsan bu hafta yap. yoksa ben de yapabilirim.Tuğçecim
bu hafta hangi duayı yapıyoruz şimdi? Emine de dua önerisinde bulunmuşta.
bu hafta bende yapabilirim dualamayı Şenay yapmazsa.
kızlar selam hepinize babam ameliyat oldu çok şükür ameliyatıda güzel geçti bugün sabahta yoğum bakımdan çıkardılar suan normal serviste yatıyor dualarında bizi eksik etmeyen bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum umarım sizlerde bebişlerde iyisinizdir okuyamadım geçmişi hepinizi öpüyorum.
kızlar selam hepinize babam ameliyat oldu çok şükür ameliyatıda güzel geçti bugün sabahta yoğum bakımdan çıkardılar suan normal serviste yatıyor dualarında bizi eksik etmeyen bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum umarım sizlerde bebişlerde iyisinizdir okuyamadım geçmişi hepinizi öpüyorum.
580 dua ekler misin?
kizlar canan gibi ben de dua istiyorum dualamayi kim yapacaksa.
ezgi hasta iki gundur.atesleniyo.soguk alginligi.cananin babasi ve ezgi yi de duanizda anarsaniz sevinirim.
cnm hoşgeldin.kıında büyümüş maşallah.darısı bize inşallah.benim kızda bugün 55 günlk.bu aralar biraz huysuz banyo suyundan amip kapmış,birde kalpinde üfürüm varmış.yarın çocuk kardiyooguna ve bir başka çocuk doktoruna gidicez.bende kızımın adını ezgi sare koydum.varsa faceden görelim kızının resimlerini.bana özelden adını filan atarsan eklerim.ben kapalıyım.
emine maşallah canım bak 5 ayı bitirdin maşallah.bu arada canım okullar 24 ocakta kapanacak.ama genede güzel bir hediye olacak kızımın adaşına...
selma nasılsın,böbreğin nasıl oldu.yavrun nasıl az kaldı demi senin de.30.haftada mısın