- 3 Ocak 2013
- 1.233
- 43
- Konu Sahibi melodysilk
- #2.841
yok şekerim sen yanlış anladın
duamız çok etkili biliyorsun. hemen hamile falan kalırsın diye silelim dedim bendur bir vücut toparlansın.
ama aslında iyi diyorsun bir liste daha yapılsa doğum yapanaları o listeye aktarsak aynı dua okunda size ayrı bize ayrı dua edilse ne güzel olur. ama doğum yapanlar çok giremiyorlar ki:-(nasıl olcak.
ben de araştırıyım bu rapor işini. peki aldığın raporun kadın doğumdan farklı bir bölümden mi olması gerekiyor?
Canım bencede doğum yapanları çıkartmaya gerek yok ki,, onlar okumasa bile sonuçta bizimlelerdi hep. Ve neden dolayı giremediklerini biliyoruz, duamızın şeklini değiştirdim ben geçen hafta dualarken, hamile kalmak isteyenlere hayırlısıyla hamilelikler, hamile olanlara sağlıkla doğum şu an doğum yapmış arkadaşlarımızada hayırlı uzun ömürlü evlatları olsun ve sağlıkla evlatlarını büyütmek nasip eyle diye. :) duayı o şekle koyar yine ederiz birbirimize. Burda önemli olan hepberaber dualarda birleşmek..
Canım rapor işini bende karıştırdığıma pişman oldum işyerinde. Kimse bu konuda öyle kesme taraftarı değildi sonra ben sorup soruşturunca senle konuştuktan sonra devlet personele sorarız felan dediler. Hiç iyi yapmadım karıştırmakla. Ben de aralıkta normal iznim var geçen seneden onu kullanacağım Allah kısmet ederse inşallah. Yıllık izindeyken 2 hafta doğum izni gitmiş oluyor ocaktada zaten yeni dönem rapor dönemine geçmiş oluyoruz. 40 gün rapor hakkını kullanmak yerine doğum iznine çıkarım diye düşündüm. Ocakta gelip gitmek zor çünkü. sonrasında da rapor hakkımdan kullanırım diye düşünüyorum. Sen aralık için mi düşünüyorsun raporu. Aralıkta 2 haftamız felan oluyor doğum iznine gireli. İnşallah Rabbim sağlıkla nasip etsinde olmadı doğumdan sonra rapor hakkımızı kullanırız napalım.