Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

ömürlü olsun kizin aslicim,saglikla,huzurla,mutlulukla,bereketle büyüsün tüm bebekler gibi.darisi başimiza insaallah.amin.

tugcecim 199 adet okudum duamizdan.Rabbim kabul etsin.saglikla ,huzurla,mutlulukla alalim inşaallah bebeklerimizi kucaklarimiza ve yine saglikla,huzurla,mutluluk ve bereketle büyütelim insaallah.amin

gözün aydin pihticanim.Rabbim herseyi yolunda götürsün insaallah.cok dikkatli ol kucaginda kristal taşiyomussun gibi yaşa insanlarin "bisey olmaz biz ooo ne isler yaptik " sözlerine kulaklarini tika ve lütfen igne icin bekleme ve en önemlisi Rabbime cok dua et.Insaalah hersey yolunda gidecek bu sefer. Seninde,bizlerin de tüm dogmus dogacak bebekler de Rabbime emanet.amin.

Aslıcım çok sevindim.. Hayırlı olsun canım :) Allah analı, babalı, sağlıklı büyütsün inşallah.. Rabbim doğumu ve hamileliği bekleyen bütün arkadaşlarımıza da böyle hayırlı haberler alabilmeyi nasip eder inşallah...

bnde vuruldum cnm ara ara celestone hıc korkma tamamn onlm amaclı dedı dr um allh yrdmcmz olsun

dualama sırası bende.yapmak isteyen varsa sıramı vermek istiyorum. akşamları çok yorgun oluyorum layığıyla yapabileceğimi sanmıyorum.

dualama sırası bende.yapmak isteyen varsa sıramı vermek istiyorum. akşamları çok yorgun oluyorum layığıyla yapabileceğimi sanmıyorum.

Canım akşam ben yapayım o zaman, inşallah. Sıranı ben alayım sen yapamayacaksan.

Mrb arkadaşlar ben tedavi ile hamile kaldım ama düşük le sonuçlandı .yaptırdığı m testlerde kan pıhtılaşma cikti bende duaniza katılmak istedim. Allah Herkesin kalbin deki hakkında hayırlı eylesin

bazı önemli nedenlerden dolayı 2 hafta nete girememiştim duaya da katılamamıştım. benim cepten nete girme gibi bir durumum da yok. geçen hafta da listeden çıkarılmışım, şimdi fark ettim. buraya girmekteki en büyük sebebim birbirimize ettiğimiz dualar. bugüne kadar dualarında adımı zikreden herkesten Allah razı olsun, hakkınızı helal edin

aslıcım Allah analı babalı büyütsün canım çok sevindim.

tatlım evet bizi burada dualarımız birlikte tutuyor... listeden sildi bazı arkadaşlar ama bazı cidden hiç katılmıyordu böyle girip bilgi verdikten sonra diye silelim bu duaları hepimiz için yapıyoruz böyle konuştukca çöze biliriz bu işleri senide hemen ekliyorum listemize:))) senide üzdüysek hakkını helal et..

Duamıza katılmak isteyen arkadaşlar gerçek isimleriyle, kaç adet okuduklarını yazabilirler

1-Hangi dilek için okunuyorsa niyet edilir. (aşağıdaki duamız okunur).
2-Euzu besmele çekildikten sonra duaya başlanır.
DUAMIZ
Yerleri ve gökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikram kapına geldim, senden diliyor ve dileniyorum, hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi, eşlerimizi baba yapabilmemizi, evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine, ............................................(okuyanların isimleri) ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN
DUA:
Okunuşu: Kul e'ûzu birabbinnâsi. Melikinnâsi. İlâhinnâs. Min şerrilvesvâsilhannâs. Ellezî yuvesvisu fî sudûrinnâsi. Minelcinneti vennâs.
Anlamı: (Ey Muhammed!) De ki: İnsanlardan ve cinlerden ve insanların gönüllerine vesvese veren o sinsi vesvesecinin şerrinden, insanların ilahı, insanların hükümranı ve insanların Rabbi olan Allah'a sığınırım.

NICK GERÇEK İSİM

Şenay079-Şenay:

eoe-Emine: 250

serap06_06-Serap: 203

rengarenk00 -Serpil:

nazka86 -Nazife:

umud40-Vildan: 100

Eylül_ 06 Berna:

Slmeng-Selma : 220

06 kelebek-Neşe: 100

Atis-Senem: 199

Adalet 1990-Tuğçe: 220

Gül_neva-İrem: 200

Cbdefne-Canan: 165

Ayşe_23-Ayşe:

aslibarlikli-Aslı:

67elif-Elif: 160

slvy1987-Selvi: 220

TOPLAM: 2037

DUAYA BAŞLAMA .TARİHİ: 26/09/2013

DUA TOPLAMA TARİHİ: 03/10/2013

zikirler ve dualar abdestsiz okunabilir. Eğer bir murat için okunacaksa dua ve zikirleri abdestli okumaya çalışılmalıdır denir. Ama hayızlı kadın Besmele, selavat-ı şerif, kelime-i tevhid, istigfar dualarını okur ve tesbih çekebilir. Sorun yoktur denir. Dua niyetiyle okunarak Rabbena, Fatiha, Rabbenagfirli gibi dualarda ezberden okunabilir.

Duamıza katılmak isteyen arkadaşlar gerçek isimleriyle, kaç adet okuduklarını yazabilirler

1-Hangi dilek için okunuyorsa niyet edilir. (aşağıdaki duamız okunur).
2-Euzu besmele çekildikten sonra duaya başlanır.
DUAMIZ
Yerleri ve gökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikram kapına geldim, senden diliyor ve dileniyorum, hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi, eşlerimizi baba yapabilmemizi, evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine, ............................................(okuyanların isimleri) ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN
DUA:
Okunuşu: YA MU'TİYEL MESULAT
Anlamı: Ey Dilekleri Veren

NICK GERÇEK İSİM

Şenay079-Şenay:

eoe-Emine:

serap06_06-Serap:

rengarenk00 -Serpil:

nazka86 -Nazife:

umud40-Vildan:

Eylül_ 06 Berna:

Slmeng-Selma :

06 kelebek-Neşe:

Atis-Senem:

Adalet 1990-Tuğçe:

Gül_neva-İrem:

Cbdefne-Canan:

Ayşe_23-Ayşe:

67elif-Elif:

slvy1987-Selvi:

Mayd-Aycan:

TOPLAM:

DUAYA BAŞLAMA.TARİHİ: 03/10/2013

DUA TOPLAMA TARİHİ: 10/10/2013

zikirler ve dualar abdestsiz okunabilir. Eğer bir murat için okunacaksa dua ve zikirleri abdestli okumaya çalışılmalıdır denir. Ama hayızlı kadın Besmele, selavat-ı şerif, kelime-i tevhid, istigfar dualarını okur ve tesbih çekebilir. Sorun yoktur denir. Dua niyetiyle okunarak Rabbena, Fatiha, Rabbenagfirli gibi dualarda ezberden okunabilir.

tatlım rabbim analı babalı büyütsün inş çok şükür kucağına aldın rabbim inş o duyguları bizede tez zamanda yaşatmayı nasip etsin... bizi de bu zamanlarda dualarında eksik etme inş.... rabbim bizede nasip etsin tez zamanda hamile kalıp bu duyguları yaşatmayı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…