Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

canım çok teşekkür ederim.inşallah dediğin gibi güzel şeyler olur.

çok teşekkür ederim canım

oluyormuş emineciğim.10 gün değil canım yarın gidince bakacak işte alma ihtimali yüksek.eğer suyunda azalma olduysa kilosunda değişiklik yoksa alırım demişti.yarın ne olacak bakalım. doğumdan sonra 2 günde 1 tane iğne olacaksın dedi ama ne kadar süreceğini söylemedi

Cnm korkma benimkide 2800 dogfu kucuk filan degiller.1 haftada 200gr aldiydi.arkadasim benim gibi preeklemsi gecirfi 35+3de 1980 gr dogum yapti.korkma sag salim olsunda gerisi kilosu filan onemli degil.bosver sali gunu alsin.allah korusun.

inşallah elifciğim.bana da şöyle düşününce mantıklı gelmeye başladı doğması içerde beslenemeyecekse bari dışarda beslerim en azından.

inşallah canım çok sağolasın.

teşekkür ederim canım

sıvılıaşma konusunda içimi rahatlattın canım teşekkür ederim.

Kızlar Allah hepinizden razı olsun.Dularınız ve verdiğiniz moral için. Çok karmaşık duygular içerisindeyim bugün uyuyamam heralde bol bol dua edeceğim. Eğer yarın doktor doğumu yaptırmaya karar verirse hepiniz aklımda olacaksınız.hepinize dua edeceğim inşallah. Güzel haberlerle dönmek ümidiyle Allahıma emanetsiniz..

cnm ya çok geçmiş olsun.yazını gözlerim fal taşı olmuş bir şekilde okudum.bende histeroskopi olmak istiyorum.benim doktorum olmana gerek yok dedi.rahim duvarımda incelik var.korunmayı bırakınca ostrejon ilacı veririm öyle hamile kalırsın demişti ama ben 4kere kürtaj oldum adetim 2gün bile sürmüyo rahim duvarımda inceldi diye yaptırmak istiyodum ama yazını okuyunca çok korktum.sende yapışıklık olduğu nasıl anlaşılmıştı.doktorunmu istedi senmi yaptırdın.acaba yaptırmasammı ki.

çok geçmiş olsun. kötü şeyler yaşamışsın:-(
balon diyince benim yaşadıklarım aklıma geldi. o feci bir şey. 15 haftalık kaybımı doğurabilmem için sezeryanlı olduğum için balon takıldı. canımdan can gitti. ağlaya ağlaya ayetel kürsi okuya okuya takıldı. ama işe yarıyor doğum için. sen de acılar çekmişsin. bu bebeklere kolay ulaçamıycaz biz anlaşılan. hepsi geçiyor gidiyor unutuluyor.Allah görüyor çektiğimiz acıları. sonu güzel olur inşallah.

o halde bugün doğum olabilir demek. Allah yardım etsin canım. bizi haberdar et.sağ sağlim kucağına alırsın inşallah.

bugün doktora gittim.2yıl önce protein S 43dü.şimdi 66çıkmış.çapada yaptırmıştım öncekini alt sınır 80di.burda alt sınır 60olduğu için normal görünüyor.
PT zamanı ne oluyor arkadaşlar o düşük çıkmış.Anti B-2 glikoprotein 1 IgG düşük çıkmış.Onu daha önce hiç yaptırmamıştım.ne olduğnu bilmiyorum.internetten baktım ama bulamadım.
MTHFT gen mutasyonu(A1298C) heterozigot çıktı.hastalığım yönmi değiştirdi buda ne.daha önce çıkmamıştı.homosisteini merak ediyodum.normal çıktı 6,92. Aptt normal çıktı 27,4.
anti rubella IgG ile anti CMV IgG pozitif.2yıl öncede pozitif çıkmıştı.demek onlar değişmiyo.rahim filmini 2yıl önce yaptırmıştım.keşke tekrar yaptırsaydım.o filmi görüp sapasağlam olduğmu sancak doktor.p.tesi tekrar randevum var.

mthfr 1298 onceden normal olup suan heterzgt cıktysa bır testte sorun var demektır canım bu genetık bır test kromozmlrla alakalı zamanla degısecek bırsey degıl heterzgtluk anne yada babadan bırınden mutasynlu kromozomun homozigot olursa her ıkısındende demek oluo

Merhaba arkadaşlar özlem ben yeniyim buralarda:) benimde kan pıhtılaşma sorunum var 4 düşükten sonra öğrenebildik historoskopi bile oldum boş yere ama sorun pıhtılaşmaymış heterozigotmuşum historoskopi den sonra bir bir yıl hamile kalamadım ovulasyon testi aldım bu ay ve denemeler yaptık:) adetim 5 Eylül ama ben dün pirediktör aldım ve sonuç pozitif benim sorum günüme 5 gün varya şimdi mi gidip doktora iğneye başlasam yoksa günümü mü bekleyeyim? İnşallah bu sefer kucağıma almayı allahım nasip eder...

Gunaydin arkadasim cok gecmis olsun bunu kucagina almk nasip olur insllh doktor isini hic erteleme bir an once sana igne ve aspirib oneren bir doktor bul ayni acilari tekrar tekrar yasamak kadar kotu bisey yok bunu bizden iyi anlayan olamaz simdiden allh ytdmcn olsun bu yolda hep betaberiz cok gzl dostluklarimiz var bizim burda kardes gibiyiz biz aramiza hos geldin.hangi sehirde otruyorsun blki doktor tavsiyesi veren olur :)

Günaydın çok teşekkür ediyorum buralarda yeniyim dedim ama hep takipteydim sizleri her düşüğünden sonra burda moral buluyordum... Ankara'da oturuyorum ve Ankara tıp ta doktorum var historoskopiyi yapan Prof çok ii doktor hamile kaldığını öğrenince gel demişti kan testi yapıp iğneye başlarız dedi aspirini hamile kalmadan önce başlamamı söyledi ve hamilelikte de devam edecek ... İnanın şuan hamileyim ama sevinemiyorum bile 4 düşükten sonra piskolojim çok bozuktu benim gibi durumda olan arkadaşlarıma hep dua ediyorum sizde bana edin olurmu...

tabıkı arkadasım burda hpımız bırbırımız ıcın dua edıyoruz hc merk etme...

pt zamaninin acilimi protrombin zamani canim.aptt gibi birsey.aptt nin dusuk.olmasi kotu.bildigim kafariyla pt zamaninin.dusuk.olmasi da kotudur.mantik su:kanin.pihtilasma zamaninin.saniye olarak gosterilnesi.yani kanin.cabuk.pihtilasiyor demek.hani ben kivi yiyerek aptt yi yukselttigimi dusunuyorumya.aptt nin dusuk.olmasi kotu.kiviyi tavsiye eferim.bu arad aptt degerin sinirlar icinde ama gebe de disuk.ref araligi bedir senin tahlilinde bilmiyorum ama benim dr aptt degerin 29 un altina duserse igneyi ikiye cikarcaz demisti hatirlarsan.daha once mutasyonun.cikmamis simdi cikmis diyirsun.bu defer degisnez.tahlillerden biri yanlis demektir.ama aptt dusuk oldugu icin mutasyinun olmasi daha mantikli.neticede pihtilasman.var.homosisteinin.iyi.venim dr 7nin.ustunde olunca gebeligi erteeliyo.diyeti de bunun.icin.yapiyorum zaten.homosisteinim.en son 3,5 a dustu.sen yediklerine biraz dikkat et ce kivi ye canim.

bizler hamile kalinca sevinemiyiruz evet.gepimiz oyleyiz.cunku sonunu bilmiyoruz bu gebeligin.ve bu doguma kadsr surecek olan bir endise.
igneye biran.once baslamalisin.erken degil baslamak icin.burda cok.kisi kan tahlilinde adet tarihi gelmeden igneye basliyo.benim.dr um da ilk adet tarihimde vaslatti igneye.biran.once dr una git ce igneye basla.
gebeligin.hayirli olsun.folik asit iciyomusun.bu arada.bu bizim icin nirmal gebelerde. ikikati onemli...

01as: asli
herkese selam soyluyo.konustuk da.dogum.yapacak dort arkafadimiza da hayirli dogumlsr diliyo.hepinize selami var.

kızlar selam...
bugün doktor kontrolümüz vardı çok şükür herşey yolunda sezaryan günü vermedi daha haftaya çarşamba tekrar çagırdı...aspirini keselim artık dedi bakalım hayırlısı bizden bukadar..sonlar daha heyacanlı ama bugün kalbim küt küt dü doktorda...

iyi bari hadi bakalim bernacim sana ne zamana gun vercek.cok az kaldi cok .masallah size.aklim sendeydi.msj atcaktim dur bir bakiyim yazmistir foruma dedim.hadi guzel haberlerini bekliyoruz.

bu arada dun asli dogurdu galiba haber gelmedi bir daha.

bernacım hayırlı uğurlu olsun rabbim sağlıkla bir şekilde kucağına almayı nasip etsin. bernacım yanlış anlamazsan birşey sorucam sana sende tolga hocaya mı gidiyorsun tüp bebek mi yaptırdın tüp bebekte senin ismini gördüm gibi de

canlarım merhaba kızım dün saat 15.13 dünyaya geldi çok şükür. 2980 gram 50 cm bi cimcime. şimdilik herşey yolunda çok şükür genel anestezi ile sezeryan olduğum için biraz sersemlik var sadece. hastaneye gidişimden anestezi olana kadar hep aklımda ve duamdaydiniz. bebekten fırsat bulup yazacagim yine hepinizi öp tük teyzeler

canım gözünaydın Allah sağlıkla sıhatle büyütmeyi nasip eylesin hayırlı evlat eylesin inşallahhh kilosuda boyuda çok güzel üzüntüler geride kaldı artık mutluluğu doya doya yaşama zamanı Allah sindirsin beni de unutma dualarında loğusasın şimdi Rabbim kabul eder inşallah

aslıcım Allah analı babalı büyütsün topiğimizin 4. bebeği hayırlı uğurlu olsun. :) cimcimenin adını merak ettim. Mevlam acısını göstermesin

nekadar bilgilisiniz arkadaşlar homozigot le heterezigot arasındaki farkı merak ediyodum.sağol cnm.daha önce çapada mthfr 1298e bakıldımı bilmiyorum.faktor V in içindemi bu tahlil.faktor V normal çıkmıştı.daha önce protrombin geninde homozigot çıkmıştı.şimdi de heterezigot çıktı.her ikiside var.belkide bu yüzden hiç 8haftalığı geçemedim.bende bilemedim ki.

anlattıklarına göre aptt düşük.29un altında ve homosisteinimde yüksek nerdeyse 7.yediklerime dikkat etmem lazım.zaten doktor zayıflaman gerek dedi.nasıl yapacaksam.evlendikten sonra 8kilo aldım.onu vermeyi çok istiyorum ama bir faaliyette yapmıyorum.iştah kapatıcı bişey varmı acaba.Allah bir boğaz vermiş bana böyle yemeye devam edersem yürüyeceğime gitceğim yere yuvarlanarak giderim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…