Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

canlarım merhaba kızım dün saat 15.13 dünyaya geldi çok şükür. 2980 gram 50 cm bi cimcime. şimdilik herşey yolunda çok şükür genel anestezi ile sezeryan olduğum için biraz sersemlik var sadece. hastaneye gidişimden anestezi olana kadar hep aklımda ve duamdaydiniz. bebekten fırsat bulup yazacagim yine hepinizi öp tük teyzeler

gözün aydın cnm.analı babalı sağlıklı bir şekilde büyüsün inşallah.

Merhaba arkadaşlar özlem ben yeniyim buralarda:) benimde kan pıhtılaşma sorunum var 4 düşükten sonra öğrenebildik historoskopi bile oldum boş yere ama sorun pıhtılaşmaymış:KK43: heterozigotmuşum historoskopi den sonra bir bir yıl hamile kalamadım ovulasyon testi aldım bu ay ve denemeler yaptık:) adetim 5 Eylül ama ben dün pirediktör aldım ve sonuç pozitif benim sorum günüme 5 gün varya şimdi mi gidip doktora iğneye başlasam yoksa günümü mü bekleyeyim? İnşallah bu sefer kucağıma almayı allahım nasip eder...

hamileliğin hayırlı olsun cnm.sana tavsiyem hiç beklemeden doktora gitmen.hayırlı bir şekildede doğurursun inşallah.

canlarım merhaba kızım dün saat 15.13 dünyaya geldi çok şükür. 2980 gram 50 cm bi cimcime. şimdilik herşey yolunda çok şükür genel anestezi ile sezeryan olduğum için biraz sersemlik var sadece. hastaneye gidişimden anestezi olana kadar hep aklımda ve duamdaydiniz. bebekten fırsat bulup yazacagim yine hepinizi öp tük teyzeler

ayy cnm bnm ck mtlu oldum darısı basımkıza ıns gule gule buyut kızını uzun omurlu olsn ıns

iyi bari hadi bakalim bernacim sana ne zamana gun vercek.cok az kaldi cok .masallah size.aklim sendeydi.msj atcaktim dur bir bakiyim yazmistir foruma dedim.hadi guzel haberlerini bekliyoruz.

bu arada dun asli dogurdu galiba haber gelmedi bir daha.

Sagol canim benim bakalim belki bayramdan sonrayada kalabilir36+1 bugun itibariyle hayirlisi sen nasilsin detayli ultrasona girdinmi

bernacım hayırlı uğurlu olsun rabbim sağlıkla bir şekilde kucağına almayı nasip etsin. bernacım yanlış anlamazsan birşey sorucam sana sende tolga hocaya mı gidiyorsun tüp bebek mi yaptırdın tüp bebekte senin ismini gördüm gibi de

Sagil canim tesekkur ederim.bundan onceki gebeligimde gitmistim tolga hocaya suan baska doktordayim yok tup bebek degil kendiliginden hamile kaldim

nekadar bilgilisiniz arkadaşlar homozigot le heterezigot arasındaki farkı merak ediyodum.sağol cnm.daha önce çapada mthfr 1298e bakıldımı bilmiyorum.faktor V in içindemi bu tahlil.faktor V normal çıkmıştı.daha önce protrombin geninde homozigot çıkmıştı.şimdi de heterezigot çıktı.her ikiside var.belkide bu yüzden hiç 8haftalığı geçemedim.bende bilemedim ki.

faktor v den bagmsız cnm ıkısı ayrı tahlıller faktor v daha cok pıhtılsma sorunu mthfr lere gore mthfr de benm bıldgm ıkı tane 1298 ve 677 olarak sana sadece 1298 mı bakıldı bunlar folık asıt eksıklıgı yapıo ve ölelıkle problem olusturuo asıl ılacı folbıol olmakla beraber asprın ve ıgnede onlem amaclı verılıo aslında bakılan dgeerlr suan ıcın bılınen seyler daha bılınmeyen bı cok etken var dıyorlr o nedenlede aynı mutasyn olsa bıle tedavıler aynı sonucu vermıo ne yazıkkı

pt zamaninin acilimi protrombin zamani canim.aptt gibi birsey.aptt nin dusuk.olmasi kotu.bildigim kafariyla pt zamaninin.dusuk.olmasi da kotudur.mantik su:kanin.pihtilasma zamaninin.saniye olarak gosterilnesi.yani kanin.cabuk.pihtilasiyor demek.hani ben kivi yiyerek aptt yi yukselttigimi dusunuyorumya.aptt nin dusuk.olmasi kotu.kiviyi tavsiye eferim.bu arad aptt degerin sinirlar icinde ama gebe de disuk.ref araligi bedir senin tahlilinde bilmiyorum ama benim dr aptt degerin 29 un altina duserse igneyi ikiye cikarcaz demisti hatirlarsan.daha once mutasyonun.cikmamis simdi cikmis diyirsun.bu defer degisnez.tahlillerden biri yanlis demektir.ama aptt dusuk oldugu icin mutasyinun olmasi daha mantikli.neticede pihtilasman.var.homosisteinin.iyi.venim dr 7nin.ustunde olunca gebeligi erteeliyo.diyeti de bunun.icin.yapiyorum zaten.homosisteinim.en son 3,5 a dustu.sen yediklerine biraz dikkat et ce kivi ye canim.

bizler hamile kalinca sevinemiyiruz evet.gepimiz oyleyiz.cunku sonunu bilmiyoruz bu gebeligin.ve bu doguma kadsr surecek olan bir endise.
igneye biran.once baslamalisin.erken degil baslamak icin.burda cok.kisi kan tahlilinde adet tarihi gelmeden igneye basliyo.benim.dr um da ilk adet tarihimde vaslatti igneye.biran.once dr una git ce igneye basla.
gebeligin.hayirli olsun.folik asit iciyomusun.bu arada.bu bizim icin nirmal gebelerde. ikikati onemli...

Çok teşekkürler arkadaşım yarın gidecem doktora folik asit eksikliğim vardı genetikte çıkmıştı 6 kullandım doktorum kesmemi söyledi kanda çok fazla çıktı folikasit değerim içtikten sonra hamile kalınca başlarsın dedi aspirin içiyorum ve çok korkuyorum buna da bir şey olursa diye adet tarihim 5 Ekim bende yarın gidecem ama kasıklarımda çok ağrı var aynı adet olacakmış gibi diğerlerinde de olmuştu ama yinede korkuyorum

Çok teşekkürler arkadaşım yarın gidecem doktora folik asit eksikliğim vardı genetikte çıkmıştı 6 kullandım doktorum kesmemi söyledi kanda çok fazla çıktı folikasit değerim içtikten sonra hamile kalınca başlarsın dedi aspirin içiyorum ve çok korkuyorum buna da bir şey olursa diye adet tarihim 5 Ekim bende yarın gidecem ama kasıklarımda çok ağrı var aynı adet olacakmış gibi diğerlerinde de olmuştu ama yinede korkuyorum

6 ay kullandım yazacaktım folikasiti

Gözün aydın Aslı, maşallah kızına, kilosu da iyiyimiş, benim yeğenimde aynı kiloda doğdu, bi sıkıntı yok kilosunda. Çok şükür en güzel duyguları yaşıyosun şimdi. Rabbim bize de tattırsın inşallah tez zamanda, fazla aratmadan. Çok zorlu bi süreç bizimkisi. Kimse anlamaz bizim derdimizden.

hamileliğin hayırlı olsun cnm.sana tavsiyem hiç beklemeden doktora gitmen.hayırlı bir şekildede doğurursun inşallah.

Çok teşekkür ederim canım İnan sevinemiyorum hsmile kalanlar çığlık çığlığa seviniyorlar ama ben içimde hep bir burukluk oluyor yine kaybedersem diye allahım isteyen herkeze nasip etsin inşallah hepimiz biran önce kavuşuruz ysvrularımıza

tuğçecim duamızdan 100 tane okudum . Haftaya burda olmayacağım. Duamıza katılamayacağım. Hakkınızı helal edin.

aklım sende kalmıştı benim de. ohh maşallah kızının kilosu iyiymiş bak. benim kızım da 2930 gr ve 50 cm doğmuştu. çok hızlı büyüyorlar. güle güle büyüt kuzunu.allah razı olsun aklına gelmişiz doğumda. hayırlı sağlıklı bir evlat olsun inşallah.
anlattıklarına göre aptt düşük.29un altında ve homosisteinimde yüksek nerdeyse 7.yediklerime dikkat etmem lazım.zaten doktor zayıflaman gerek dedi.nasıl yapacaksam.evlendikten sonra 8kilo aldım.onu vermeyi çok istiyorum ama bir faaliyette yapmıyorum.iştah kapatıcı bişey varmı acaba.Allah bir boğaz vermiş bana böyle yemeye devam edersem yürüyeceğime gitceğim yere yuvarlanarak giderim :)
homosisteinin yüksek değil canım. ama kilo vermek de gebelikten önce genelde tavsiye edilen bir şey. ben metionin diyetiyle 4 kilo vermiştim.şimdiye kadar da 4 kilo aldım gebelikte iyi oldu. ben ayrıca liptonun kiraz sapı çayından içmiştim hergün. o da işe yaradı sanırım ödem attım. tavsiye ederim.
Sagol canim benim bakalim belki bayramdan sonrayada kalabilir36+1 bugun itibariyle hayirlisi sen nasilsin detayli ultrasona girdinmi
evet senin tam bayram sonuna geliyor o halde. sırada nazife var sonra serpil sonra sen inşallah:-)
detaylı için cumartesi randevum var canım. bakalım nasıl geçecek.
o dediğin kasık ağrısı adetten olmayabilir. yerleşme ağrısından da olur. benim de olmuştu adete yakın zamanda. ama geç kalma dr a gitmek için.
Kızlar dua sırası Şenaycım veya Eminecim hanginiz müsaitse o yapar inş duamızı....
tuğçecim Şenay nete giremiyor. bana kalıyor sanırım ama ben akşamları çok yoğun oluyorum işe de başladımya. gene yaparım da uzun uzun sureler okuyamam.öyle de içime sinmez. ama başkası varsa gönüllü ya da sıradan yapmak isteyen yapabilir. ama çıkmazsa gene de yaparım.

canım gözün aydın rabbim analı babalı büyütsün inşallah...:nazar:

bize umut oluyosunuz böyle rabbim bize de göstersin o günleri inşallah...

bugün ve yarın celestone olucam bebeğin akciğerinin gelişmesi için önümüzdeki hafta da stent takılıcak dua edin kızlar kızım bu müdahaleden dolayı erken doğmak için acele etmesin daha çok küçük :KK43:(

Cnm benim gözün Aydın sağlıkla hayırla büyüt bebişini darısı bizlere inşallah

X