- 8 Mart 2013
- 177
- 0
-
- Konu Sahibi melodysilk
- #2.701
kızımın adı ASYA teyzesi.aslıcım Allah analı babalı büyütsün topiğimizin 4. bebeği hayırlı uğurlu olsun. :) cimcimenin adını merak ettim. Mevlam acısını göstermesin
kalbini ferah tut canım inşallah kolayca atlatırsın.bugün ve yarın celestone olucam bebeğin akciğerinin gelişmesi için önümüzdeki hafta da stent takılıcak dua edin kızlar kızım bu müdahaleden dolayı erken doğmak için acele etmesin daha çok küçük(
şenaycım teşekkürler canım.çok şükür bitti sıkıntılar artık.Allahım herkese nasip etsin inşallah.canım çok mutlu oldum senin adına işte bu kadar. bebişini aldın mı hamilelikteki korkular bitiyor. tabi bunların yerini yenisi alıyor ama olsun. çok şükür. darısı hepimize.
kızlar cuma saatınde kuran okudum bağışladım rabbım herkese nasıp eylesın ınsallh.yarın sabah doğumum var ınsaşşh ama zaman nasıl geccek blmıyorum gecmek bılmıyor yaa...
bu arada serpılle konustuk onunda haftaya carsamba doğumu var ınsallh.sıra bır an once sıze gelır ınsallh
dualarınızı eksık etmeyın nolur...
kızlar cuma saatınde kuran okudum bağışladım rabbım herkese nasıp eylesın ınsallh.yarın sabah doğumum var ınsaşşh ama zaman nasıl geccek blmıyorum gecmek bılmıyor yaa...
bu arada serpılle konustuk onunda haftaya carsamba doğumu var ınsallh.sıra bır an once sıze gelır ınsallh
canım kalbini ferah tut.allah yardımcın olsun herşey çok güzel olacak inşallah güzel haberlerini bekliyoruz
seni çok iyi anlıyorum ama tevekkül et sen elinden geleni yapıyorsun tedavi de görüyorsun Rabbim korusun bebişiniEvet canım çok kötü bizim dururmumuz eşim bile sevinemiyor bundan önce 4 kere de sevindim ama hüsrana uğradık diyo ama ne zaman kucağıma alırım o zaman sevinirim diyor bu gün doktora gidecem iğneye başlamak için diğer 4 ünde iğne kullanmamıştım bakalım bu yavrum sımdıkı tutunur mu bana ben onu çok istiyorum inşallah oda beni ister
aslı ve asya çok güzel maşallah :)kızımın adı ASYA teyzesi.
kalbini ferah tut canım inşallah kolayca atlatırsın.
şenaycım teşekkürler canım.çok şükür bitti sıkıntılar artık.Allahım herkese nasip etsin inşallah.
umutsuzluk yok arkadaşlar Allah büyük..
elifçim Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın düşmanıma dahi böyle bir acı vermesin. o duygu çok enteresan sen imrenirsin gıpta edersin ama adın kıskandı olur. ben de yaşadım aynısını abimin eşi öz yeğenimi kıskandığımı ima etti hem de kürtajımdan 1 hafta sonra çok zor günlerdi. hepinize dua ediyorum özellikle hamile kalmak isteyenlere tüm kalbimle diliyorum Rabbimdenaz önce gülben ergenin konuğu kadın doğumcuydu.5,5aylık kadını ultrasonla bebeğini incelediler.yüzünün her kemiğne burnunun deliklerine kadar baktı.ultrason çocuğun rahatsızlığnı öğrenmek konusunda çok önemliymiş.çoğu insan önem vermiyo dedi.cinsiyetinin kız oldunu söyleyince dayanamadım ağladım.insan değişik duygularda oluyo.kıskançlık falan değil.kızkardeşim 7aylık hamile.kıskansam onu kıskanırdım.sadece gıpta ediyo insan.bende istiyom bende istiyom diye insanın bağırası geliyo ama nasip.Allah nasip etmişse olur ancak.hangi tedaviyi görürsen gör.hangi doktora gidersen git boş.tabiki önemli ama son noktayı biz koyamıyoruz.hakmızda hayırlısı olsun.Allahım en iyisini bilir.
Allah razı olsun nazifecim inşallah sağ salim senin de bebiş haberini alırız. topiğimizin 5. bebişi :) dualarımız seninle acın az sütün bol bebişin gazsız ve sağlıklı olsun inşallah :)kızlar cuma saatınde kuran okudum bağışladım rabbım herkese nasıp eylesın ınsallh.yarın sabah doğumum var ınsaşşh ama zaman nasıl geccek blmıyorum gecmek bılmıyor yaa...
saatlerin kaldı nazifecim. nasıl heyecan basmıştır şimdi) Allahım kolaylıkla kurtarsın seni de canım. Allah razı olsun hep okuyorsun bizlere de. serpilin de günü belli olmuş demek. ne güzel bayram çocukları olacaklar ben de kurban bayramında doğmuşum ) yarın da aklına gelebilirsek ne mutlu bize. ben de aklıma gelen herkese ki çok kişinin adını unutmuyorum bile (dua takibinden dolayı isimler hafızamda) en başta henüz hamile olmayanlara hep dua ediyorum ismen.
seni çok iyi anlıyorum ama tevekkül et sen elinden geleni yapıyorsun tedavi de görüyorsun Rabbim korusun bebişini
aslı ve asya çok güzel maşallah :)
elifçim Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın düşmanıma dahi böyle bir acı vermesin. o duygu çok enteresan sen imrenirsin gıpta edersin ama adın kıskandı olur. ben de yaşadım aynısını abimin eşi öz yeğenimi kıskandığımı ima etti hem de kürtajımdan 1 hafta sonra çok zor günlerdi. hepinize dua ediyorum özellikle hamile kalmak isteyenlere tüm kalbimle diliyorum Rabbimden
Allah razı olsun nazifecim inşallah sağ salim senin de bebiş haberini alırız. topiğimizin 5. bebişi :) dualarımız seninle acın az sütün bol bebişin gazsız ve sağlıklı olsun inşallah :)
eminecim ben de kurban bayramının 2. günü doğmuşum :)
serapcim agzina saglik.Rabbim kabul etsin dualarimizi saglikla ve hayirlisiyla saglikli ve hayirli evlatlarimizi kucagimiz almayi nasip etsin insaallah.amin. ben telden takip edemedim yeni duamiz nedir acaba?hoscakalin.
cnm yeni duamız YA MU'TİYEL MESULAT
canım gözün aydın cok şükür sağ salim sağlıkla aldın bebeğini kucağına.darısı kalan hamile arkadaşlara inşallah
Arkadaşlar bugün kontrolüm vardı hiç cinsiyetlerini öğreneceğimi düşünmemiştim daha üç aylıklar benim ikizler kızmış çok mutlu oldum herşey yolunda çok şükür darısı tüm isteyenlere inşallah
Vanim merhaba nasilsin benim 3.dusukten sonra bebek hem patolojiye gitti hem genetik incelemeye doktor birdahakinde 06 clex kullanacagimi soyledi.genetik sonucunda bebekte sorun varsa sperm dna hasar testi yapavagini soyledi.sen hic dusuklerinde genetige gonderdinmi bebegi.birde igneye ragmen dusuk yapinca dozu arttirmasi normalmi 677 heterezigot icin fazla degilmi 0.6 lik ya.cok sordum kusura bakma seninde az kaldi yolu yariladin masallah
Arkadaşlar bugün kontrolüm vardı hiç cinsiyetlerini öğreneceğimi düşünmemiştim daha üç aylıklar benim ikizler kızmış çok mutlu oldum herşey yolunda çok şükür darısı tüm isteyenlere inşallah
Âmin inşallah pıhtılaşması olan arkadaşlarım bu gün doktora gittim iğneye biranönce başlayayım diye günüme bir gün kala yani değerim 89.45 çıktı sizce nasıl? Birde doktor dediki henüz çok yeni ultrasyonda görmeden iğne verilmez normalde dedi ama benimkiler hemen düşüyo dedim Pazartesi gel tekrar test yapalım dedi eğer değer yükselirse yani dış gebelik falan değilse Pazartesi iğneye başlayalım dedi sizede böylemi dediler onu merak ettim birde Pazartesi alttan ultrasyonla bakalım dedi ben baktırmak istemiyorum korkuyorum Buda düşerse diye cevaplarınızı bekliyorum