Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

Canım öğleden sonra giremezsem diye şimdiden yazıyorum dua sayımı, benim için 150 tane yazarmısın.. Allahım kabul etsin inşallah.

Şenaycım çok teşekkür ederim... Darısı inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla sana da kısmet olur canım.. Emin ol bir yandan da aklım sende. İnşallah Rabbim en kısa zamanda güldürür senin de yüzünü.. Ama ben çok inanıyorum, sonunda güzel şeyler olacak Allah'ın izniyle..

Canım Salı günü Sinan Hoca'ya gittim. Önce eliyle karnımı muayene etti. Coraspin ve Bemiks C'yi her güne, folik asiti pazartesi ve cuma olmak üzere iki güne çıkardı. İğneye de o gün oradaki bir hemşireye vurdurarak başladım. Dün de ultrasondan baktı. Çok şükür keseyi gördü ama bebek tam görünmemiş sanırım. Acilen ilaçlarına başla dedi. İki hafta sonra tekrar ultrason ile bakacak. Neden bilmiyorum ama biraz tedirginim.. Ama hayırlısı olur inşallah bundan sonrası için de..

Arkadaşlar iğneyi yeni kullanmaya başladığım için çok tedirginim İki gündür hastanedeki hemşirelere yaptırdım. Dünkü hemşire sen yap, ben göreyim, kendin yapmayı öğrenmelisin dedi. Ama ben beceremedim Bugün de sağlık merkezinde yaptıracağım ama her zaman böyle devam edemem sanırım değil mi? Kendi kendime de yapamıyorum, çok korkuyorum nedense batırmaya.. Umarım zamanla alışırım

kızlar bu haftalık bana hakkinizi helal edin gripten kırılıyorum bir haftadır duadan hiç okuyamadım..

geçmiş olsun aslıcım. sorma ben de hastayım. pazartesi iş başı yaptım. cumartesiden beri kötüyüm. ayaktan atlatıyorum. bitkinlik yok Allahtan. eşim de diyo o kadar kivi yedin nasıl hasta oluyorsun ben de anlamadım valla en fazla c vitamini kivi var ama bize niye etki etmedi:)bağışıklık kazandık sanırım aman neyse aptt ye etki etsin de gribi atlatırız öyle böyle dimi. tekrar geçmiş olsun canım. ilaç almıyorsundur den de benim gibi dimi.

bende korkuyodum yapamıyodum.ilk iğneyi kullanmaya başladığımda anneme yaptırdım.sonra olacak gibi değil kendim yaptım.bebiş için cesaret geliyo.korkulacak bişi yok cnm.birazcık cesaret.hadi bakalım.tek sorun iğneyi vurduktan sonra yakması.o olmayı vereydi ne iyi olacadı:)

elif zamanla ilaç bile yakmıyor)
hatta ilaç yakmıyor diye ve karnım artık gerildiği için kola geçtim 10 gündür. kolda şimdi iğne girerken acı yok ilaç dağılırken acı oluyo ve bu da beni mutlu ediyo aslında ilacı hissetmek hoşuma gidiyo. demekki etki edecek diyorum kendi kendime saçma bir yorumla)
tek derdimiz keşke iğne olsaydı. bu serüvenin en kolay yanı iğne aslında.

aslıcım cok gecmıs olsun cnm dnlen bol bol atlatrsın ınsllh havalar daha guzel sonucta.
kızlar yarın dr kontrolum var tekrar gecen gttıgımde 1 hfta sonra ecopirini kesceksın dedı bende bugun ıcmedeım bılmeyenler vardır belkı solıyım o da kan sulandırıcı aspırın gıbı gecelerı cleksan vurulyorum gunduzlerıde o koruyo dıe dusunuyodum sımdı ıcımde bır kusku var .yersız belkı ama dusunmeden edemıyorum.heralde az kaldı artık her an dgrabılırım dıye mı kestırdı daha az sulansın dıye mı bılmıyorum kı bılen varsa fıkrı solesın valla sevınırm:)

kızlar dua listemizden uzun süredir okumayanları çıkartıyorum. 01as aslı, muco509 emel, azranur68 gül, mayd aycan, slvy1987 selvi arkadaşlar eğer yeni listemizde okuyacaksanız listeye ekleyim eğer okuyamıyacaksınız siliyorum.. bilgilerinize......

Emine aksine iğne baştan beri beni çok yakıyor ve göbeğim sızlıyor resmen 3-5 dakika tamamen dağılana kadar.. Cİddi bir acı hissediyorum hep ama artık göbeğimde batmıyor benim ya, bazen iki delik üç delik açtığım oluyor girmiyor sertleşmeler çok oldu ve onlara denk geliyor. Kolunda nereye vuruyorsun. ve kendin nasıl vuruyorsun koluna zor olacak, benim eşimde yapamaz iğneyi ben hep kendim yaptım. Acaba bacak mı yapsam bacakta ve kolda nereye vurulmalı bilginiz var mı?

Cnm benim iğne konusunda sana birkaç önerim olacak iğnenin açık ucu yani delik olan tarafı üste gelecek şekilde etine batır mutlaka sol elinle göbeğini sıkarken sağ elinle hafif yan olacak şekilde batıracaksın ilacı yavaş yavaş sık bak burası önemli ilaç bitince îğne kendiliğinden atıyor sen ilaç bitince tepeden bastır iğnenin kendini attığını göreceksin bak ben bu iğneyi yaklaşık üç aydır kullanıyorum neredeyse hiç morarmam olmadı îğne bitince yanma hissi oluyo zamanla vurduğun yerler sertleşiyo bi sağdan bi soldan vur benim sana naçizane önerilerim bunlar

10gün önce kola geçtiğne göre karnın bayağı büyüdü desene.kaç aylık oldun cnm.ben 8haftalığı geçemediğim için o duyguları bilemiyorum.kürtaj olalı 6ay oldu.hamile kalmak için sabırsızlanıyorum ama hem istiyorum hem korkuyorum.korkununda ecele faydası yok.denemekten başka çare yok.sizler bana umut oluyosunuz.

cnm benim bildiğim iğnenin etkisi hemen gidiyo.doğumdan bir gün önce bile vurunulabilinir ama aspirinin etkisi bir haftada ancak gidiyomuş.oyüzden senin doğum yaklaştığı ve heran doğum olabilceği için aspirini kesiyolarki doğumda kanama olmasın diye.doktor doğum için gün verdimi cnm.Allahım hayırlısıyla doğurmanı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…