- 3 Ocak 2013
- 1.233
- 43
-
- Konu Sahibi melodysilk
- #2.541
inşallah canım yaaa. bakalım ne sonuç çıkacak çok merak ediyorum.allah razı olsun hepinizden canım. bizim birbirimize ettiğimiz dualar bizleri ayakta tutan. allah hepimizin yardımcısı olsun. senin de hamişliğin sonuna kadar güzel geçsin inş.
canım allah korumuş meleğini. çok dikkat etmek gerekiyor. allah tekrarını göstermesin.
canım çok sevindim. hadi hayırlısı. sinan hoca ne derse detaylıca yaz buraya ki biz de öğrenelim. ay ne güzel yaaa. rabbim sonuna kadar sorunsuz bir hamilelik geçirtsin inş.
kızlar bu haftalık bana hakkinizi helal edin gripten kırılıyorum bir haftadır duadan hiç okuyamadım..
Arkadaşlar iğneyi yeni kullanmaya başladığım için çok tedirginimİki gündür hastanedeki hemşirelere yaptırdım. Dünkü hemşire sen yap, ben göreyim, kendin yapmayı öğrenmelisin dedi. Ama ben beceremedim Bugün de sağlık merkezinde yaptıracağım ama her zaman böyle devam edemem sanırım değil mi? Kendi kendime de yapamıyorum, çok korkuyorum nedense batırmaya.. Umarım zamanla alışırım
kızlar bu haftalık bana hakkinizi helal edin gripten kırılıyorum bir haftadır duadan hiç okuyamadım..
bende korkuyodum yapamıyodum.ilk iğneyi kullanmaya başladığımda anneme yaptırdım.sonra olacak gibi değil kendim yaptım.bebiş için cesaret geliyo.korkulacak bişi yok cnm.birazcık cesaret.hadi bakalım.tek sorun iğneyi vurduktan sonra yakması.o olmayı vereydi ne iyi olacadı:)
elif zamanla ilaç bile yakmıyor)
hatta ilaç yakmıyor diye ve karnım artık gerildiği için kola geçtim 10 gündür. kolda şimdi iğne girerken acı yok ilaç dağılırken acı oluyo ve bu da beni mutlu ediyo aslında ilacı hissetmek hoşuma gidiyo. demekki etki edecek diyorum kendi kendime saçma bir yorumla)
tek derdimiz keşke iğne olsaydı. bu serüvenin en kolay yanı iğne aslında.
Arkadaşlar iğneyi yeni kullanmaya başladığım için çok tedirginimİki gündür hastanedeki hemşirelere yaptırdım. Dünkü hemşire sen yap, ben göreyim, kendin yapmayı öğrenmelisin dedi. Ama ben beceremedim Bugün de sağlık merkezinde yaptıracağım ama her zaman böyle devam edemem sanırım değil mi? Kendi kendime de yapamıyorum, çok korkuyorum nedense batırmaya.. Umarım zamanla alışırım
elif zamanla ilaç bile yakmıyor)
hatta ilaç yakmıyor diye ve karnım artık gerildiği için kola geçtim 10 gündür. kolda şimdi iğne girerken acı yok ilaç dağılırken acı oluyo ve bu da beni mutlu ediyo aslında ilacı hissetmek hoşuma gidiyo. demekki etki edecek diyorum kendi kendime saçma bir yorumla)
tek derdimiz keşke iğne olsaydı. bu serüvenin en kolay yanı iğne aslında.
aslıcım cok gecmıs olsun cnm dnlen bol bol atlatrsın ınsllh havalar daha guzel sonucta.
kızlar yarın dr kontrolum var tekrar gecen gttıgımde 1 hfta sonra ecopirini kesceksın dedı bende bugun ıcmedeım bılmeyenler vardır belkı solıyım o da kan sulandırıcı aspırın gıbı gecelerı cleksan vurulyorum gunduzlerıde o koruyo dıe dusunuyodum sımdı ıcımde bır kusku var .yersız belkı ama dusunmeden edemıyorum.heralde az kaldı artık her an dgrabılırım dıye mı kestırdı daha az sulansın dıye mı bılmıyorum kı bılen varsa fıkrı solesın valla sevınırm:)