canım hiç aspirin kullanmayanları düşün. tabi kullanırken birken bırakmak endişelendiriyor seni. hatırkadığım kadarıyla hilalin dr u kanaması olunca tamamen bıraktırmıştır aspirini. elif de doğuma yakın zamanda bıraktı. örnekler çok fazla o yüzden endişelenme sakın.
benim iğnemi baştan beri eşim yapıyor. koldan şöyle oluyor. kolunu dirsekten bük, göğsünün altından paralel olarak tut. dirsekten dört parmak, kolunun üst kısmından dört parmak olacak şekilde kolunun ortada kalan ve dışa bakan kısmına yani yan kısmına yine etini sıkarak yapıyorsun. eşin sıksa kolunu yapabilirsin sanırım.
bacaktan da ayaya kalk elini cebine koy. tam o kısma yapılıyormuş. orayı denemedim henüz. ama kola yapmayı çok sevdim. iğne çok rahat giriyor. sen de artık değişik yerleri denemelisin. korkuyordum artık karnıma yaparken. eti sıkmaz zor oluyor.
21. hafta içerisindeyim canım. bu üçüncü büyük gebeliğim ve karnım bir aydır hızlı büyüdü. üçüncü olunca rahim iyice esneklik kazandı sanırım rahat büyüdü.
sen ne yaptın tahlil sonuçlarını bekliyorsun sanırım değil mi? inşallah en yakın zamanda senden de güzel haberler gelir canım.
ben bildiğim kadarıyla söyleyim kişileri:
aslı artık pek girmek istemiyor. kendi burda kötü hissediyor artık sanırım. hamile kalmaya çalışıyor hala.eminim bir hamile kalsa aramıza dönecektir.
emel hepimizden eski o da uzun süre girmiyor. hamile değildi o da.
selvi giriyor aslında. hamile.
azranur: gül. almanyaya annesinin yanına gittiği için neti olmadığı için giremiyor ama aklı bizde. hamile.ve zamanında herkesten çok dua okuyordu
hamile bu arada.