Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

canım gözün aydın darısı kalp atışlarına :) bizim kullandığımız iğnelerin dozu(0.4) düşük olduğu için çok sıkıntı olmaz ama sen yine de dikkat et. bu arada arkadaşlar kiviyi tavsiye etti ben de 3 gündür yiyorum kanı sulandırıyormuş. sen de doğuma kadar günde 1 tane yiyebilirsin.

inşallah sonuçların güzel çıkar dr hamile kalmana izin verir ve beklemeden hayırlısıyla hamile kalırsın şenaycım hep dua ediyorum hepinize isim isim.
inşallah canım yaaa. bakalım ne sonuç çıkacak çok merak ediyorum.allah razı olsun hepinizden canım. bizim birbirimize ettiğimiz dualar bizleri ayakta tutan. allah hepimizin yardımcısı olsun. senin de hamişliğin sonuna kadar güzel geçsin inş.
kendini suçlama allahın takdiri böyle. dua et bol bol.çocuğunu kucağına aldığnda herşeyi unutursun.

bu arada kızlar doğumu yaklaşanlar size tavsiyem bebeğiniz doğduğunda sakın sırt üstü yatırmayın uyutacağınız zaman. ben hep yan yatırıyordum geçen kızımı okul için hazırlıyordum oğlumda uyanıktı yanımızdaydı ablasının yatağında yatıyordu. birden garip sesler çıkarmaya başladı arkamı döndümki kusmuş ağzı dolmuş sırt üstü yattığı için çıkmamış ağzından hık hık edip duruyor görmesem boğulup gidecekti yavrum. aman diyim dikkat edin sizde. şimdide ablasının yatağının yanındaki duvarda pamuk prenses ve yedi cücelerin sticekr ı asılı oğluşumda onlara çene veriyor. dönmüş onlara bakıp agucuklar yapıyor:) allahım sizde görürsünüz böyle güzellikleri inlşallah
canım allah korumuş meleğini. çok dikkat etmek gerekiyor. allah tekrarını göstermesin.
Arkadaşlar güzel dilekleriniz ve dualarınız için çook teşekkür ederim... Çok şükür doktordan yarına randevu alabildim. Rabbim hayırlısıyla tamamına da erdirir inşallah..
canım çok sevindim. hadi hayırlısı. sinan hoca ne derse detaylıca yaz buraya ki biz de öğrenelim. ay ne güzel yaaa. rabbim sonuna kadar sorunsuz bir hamilelik geçirtsin inş.

hamilelikle birlikte bizdeki pihtilasma faktoru devreye giriyo ve bunu igneyle dengeliyoruz aslinda.normalde igne kullansak dedigin olabilir kanamamiz durmayabilir ama oyle degil.benim cok defa biryerlerim kesildi ve duruyor.ama normalin.aksine biraz daha uzun.surede duruyor ama bu beni cok.mutlu ediyor ve diyorum ki demekki kanim sulanmis:)janin.durmamasindan degil pihtilasmasindan korkmalisin.

senaycim guzel haberlerini bekliyoruz.insallah tahlillerin iyi.cikacak ve sen de aramiza katilcaksin artik:)

zehracim bununla gecmis olsun cnm.evet yan yatirmak lazim bebekleri.ama her zaman da olmuyor bu.allah korumus oglunu.allaha emanetler.
canım inşallah. gerçi geçen de konuştuğumuz gii diyete olan inancım biraz azaldı gibi ama yine de uymaya devam. elimden başka birşey gelmiyor şu an. rabbim yardım etsin hepimize. bizimle başlayanlardan bir ben kaldım herhalde zaten:KK43: sizlere güzel haberler verebilmeyi çooooookkkk istiyorum.

canım inşallah. gerçi geçen de konuştuğumuz gii diyete olan inancım biraz azaldı gibi ama yine de uymaya devam. elimden başka birşey gelmiyor şu an. rabbim yardım etsin hepimize. bizimle başlayanlardan bir ben kaldım herhalde zaten:KK43: sizlere güzel haberler verebilmeyi çooooookkkk istiyorum.

Canım inşallah seninde güzel haberlerini alacağız,, sen hiç ümidini kaybetme lütfen.. Diyetin konusunda çok başarılı devam ettin inşallah sonuçlarını alacaksın güzelliklerle.. Yeni yerine alışabildin mi, rahatmısın...

kızlar aranızda hiç fsh değeri yani hormon testinde yüksek olan varmı bende yeni sorunlar çıktı da:KK43:(((

Canım bir ay benimde yüksek çıkmıştı 12 civarıydı ama şöyleki adetin 5.günü bakmışlardı ve öğleden sonra vermiştim ben kanı. Sonra ben telaşlandım kendi doktoruma gösterdim adetin 5.günü ve öğleden sonra vermişsin sonuç tam anlamıyla doğru olamaz dedi yüksek çıkması normal dedi ve sonraki ay yine verdim o zaman 5 lerde çıkmıştı. Adetinin ikinci günü vermeye dikkat et ve mutlaka 11 den önce olsun bu..

Canım inşallah seninde güzel haberlerini alacağız,, sen hiç ümidini kaybetme lütfen.. Diyetin konusunda çok başarılı devam ettin inşallah sonuçlarını alacaksın güzelliklerle.. Yeni yerine alışabildin mi, rahatmısın...

Canım bir ay benimde yüksek çıkmıştı 12 civarıydı ama şöyleki adetin 5.günü bakmışlardı ve öğleden sonra vermiştim ben kanı. Sonra ben telaşlandım kendi doktoruma gösterdim adetin 5.günü ve öğleden sonra vermişsin sonuç tam anlamıyla doğru olamaz dedi yüksek çıkması normal dedi ve sonraki ay yine verdim o zaman 5 lerde çıkmıştı. Adetinin ikinci günü vermeye dikkat et ve mutlaka 11 den önce olsun bu..

ben adetimin 3 günü verdim öğlen 12 - 1 gibi verdim ve sonuç yüksek çıktı 10 çıktı biraz sıkıntılı oldu bende tolga hocaya gitmeye başladım. önümüzdeki ay bir tedaviye başlaycaz büyük ihtimalle inş. sonuç iyi olur dua edin bana biraz sıkıntılı bir döneme girdim.

dün doktor randevumuz vardı böbreğimdeki genişlemeden dolayı hemen stent takılması gerekiyo kadın doğumcum müdahaleden dolayı erken doğum riskine karşı 2 hafta daha geçmesini istiyo ultrason sonucu ürolog iki hafta daha zaman verdi önümüzdeki hafta bebeğin akciğerinin gelişmesi için iğne olucam sonraki hafta da stent takılacak ne hissedeceğimi bilemez haldeyim kızıma bişey olmasını istemiyorum ürolog böbreğin hasar görmeye başladığını söylüyo sadece dua ediyorum.

Son düzenleme:

inşallah ikimiz aynı anda hamile kalırız.şuan tedaviye devam benim.seninde sonuçların en yakın zamanda iyi çıkarda düşünürsün.burdakilerin çoğu 2014e kadar doğurup bizi unutur artık :KK43: yeterki hayırlısıyla bebişlerini kucaklarına alsınlarda unutsunlar.hilal arada sırada bize kendinden haberdar ediyo.bırakmazlar bizi biliyorum.takılıyorum ben.

dün doktor randevumuz vardı böbreğimdeki genişlemeden dolayı hemen stent takılması gerekiyo kadın doğumcum müdahaleden dolayı erken doğum riskine karşı 2 hafta daha geçmesini istiyo ultrason sonucu ürolog iki hafta daha zaman verdi önümüzdeki hafta bebeğin akciğerinin gelişmesi için iğne olucam sonraki hafta da stent takılacak ne hissedeceğimi bilemez haldeyim kızıma bişey olmasını istemiyorum ürolog böbreğin hasar görmeye başladığını söylüyo sadece dua ediyorum.

geçmiş olsun cnm.böbreğinde daha önceden rahatsızlık varmıydı yoksa hamilelik dolayısıylamı çıktı.hayırlısıyla bebişini kucağna alırsın inşallah.

geçmiş olsun cnm.böbreğinde daha önceden rahatsızlık varmıydı yoksa hamilelik dolayısıylamı çıktı.hayırlısıyla bebişini kucağna alırsın inşallah.

sağol canım böbreğimde taş vardı genişleme ondan mı yoksa hamilelik dolayısıyla mı tomografi çekilemediği için anlaşılamıyo ancak onda belli olurmuş.

selmacım çok geçmiş olsun. Allah bebişini de seni de korusun esirgesin

Kizlar gunaydin.duamizdan 100 adet eklermisiniz.bu arada son zamanlar cok daha zor geciyor uykusuz geceler agrilar Allahim herkese sag salim kucagimiza almayi nasip etsin kizlar.hamile kalmak isteyenleredr en kisa zamanda verir insallah

Selmacım çok geçmiş olsun inşallah sıkıntısız ameliyata gerek kalmadan atlatırsın. Rabbim senide bebişinide korusun.Amin..

canım sana msj göndermişdim gelmiş mi?

gelmiş mesajın canım. hemen okuyorum şimdi.
canım çok çok geçmiş olsun. inşallah bebeğin erken doğmaz, operasyondan etkilenmez. sen de inşallah sağlığına kavuşursun. bazen hep üst üste gelir böyle. sağlığımızın kıymetini anlayalım diye sanırım. Allah yardımcınız olsun.

selmacım çok geçmiş olsun. Allah bebişini de seni de korusun esirgesin

Selmacım çok geçmiş olsun inşallah sıkıntısız ameliyata gerek kalmadan atlatırsın. Rabbim senide bebişinide korusun.Amin..

gelmiş mesajın canım. hemen okuyorum şimdi.
canım çok çok geçmiş olsun. inşallah bebeğin erken doğmaz, operasyondan etkilenmez. sen de inşallah sağlığına kavuşursun. bazen hep üst üste gelir böyle. sağlığımızın kıymetini anlayalım diye sanırım. Allah yardımcınız olsun.

çok teşekkür ederim kızlar her şekilde müdahaleyi geçirmek zorundayım önemli olan bebeğim acele etmesin erken doğum olmasın.hele bu kontrolümüzde elini ayak izini yüzünü o kadar güzel gördük ki şimdi herşey daha zor.

evet eminecim haklısın gelince bazen üst üste geliyo ben bu konuda imtihan olduğumu düşünüyorum iki kayıp ameliyat sonra bu müdahaleyi geçirmek zorunda kalmam sabrediyoruz dua ediyoruz eşim zor olan şeylerin sonu güzel olur diyo inşallah öyle olur
rabbim hepimiz için hayırlısını versin inşallah...

Amin canım inşallah.. Ama o korku hep olacak alıştır kendini:) önce keseyi görebilecekmiyiz merakı beta sonrası, sonra kalp atışı, sonra ağrılar felan olunca 3 ayı bir doldursam telaşı, her ağrıda bişi olacak korkusu... Sonra Aman zamanında vaktinde inşallah hayırla gelsin telaşı.. 3 lü tarama, 4 lü tarama derken bir bakmışsın telaş bitmemiş bebek gelmiş.. sonrada bebeğim ağlıyor telaşı kilo alıyor mu almıyor mu telaşı yaşarız inşallah sağlıkla gelsinlerde kucaklarımıza..

Selvicim şükürler olsun geldik canım 20 li haftalara. cuma günü detaylıya gircem inşallah. Ümit hoca bir baksın bakalım ne diyecek ama başkasına da çok gitmeyi düşünmüyorum ben aslında.. Önceden radyoloji doktoruna yönlendirirlerdi ama şimdi kadın doğumcular genelde kendileri bakıyorlar.. İnşallah bir sıkıntı olmaz da rahat rahat dönerim... Rabbim esirgesin bebişleri. Seninde ilerledi artık. Sen testleri yaptırmadın sanırım. 1 ay sonrayamı verdi son kontrolünden sonra.. Ne zaman geleceksin.

Haklısın canım. Bu korku ve telaş şekil değiştirerek hep devam edecek sanırım :) İnşallah Rabbim hayırlısıyla korktuklarımızdan emin eylesin...

pıhtıcanlar 99 adet okudum Felak suresinden.Rabbim kabul etsin inşaallah amin. Tüm isteyenlere ve bize sağlıkla ve hayırlısıyla , sağlıklı ve hayırlı evlatlarımızı kucağımıza alıp büyütmeyi nasip etsin inşaallah.amin. Haftaya da Nas suresini okuayalım mı kısmetse.hoşçakalın.

X