- 10 Mart 2013
- 1.287
- 249
-
- Konu Sahibi melodysilk
- #2.561
kızlar dua listemizden uzun süredir okumayanları çıkartıyorum. 01as aslı, muco509 emel, azranur68 gül, mayd aycan, slvy1987 selvi arkadaşlar eğer yeni listemizde okuyacaksanız listeye ekleyim eğer okuyamıyacaksınız siliyorum.. bilgilerinize......
Emine aksine iğne baştan beri beni çok yakıyor ve göbeğim sızlıyor resmen 3-5 dakika tamamen dağılana kadar.. Cİddi bir acı hissediyorum hep ama artık göbeğimde batmıyor benim ya, bazen iki delik üç delik açtığım oluyor girmiyor sertleşmeler çok oldu ve onlara denk geliyor. Kolunda nereye vuruyorsun. ve kendin nasıl vuruyorsun koluna zor olacak, benim eşimde yapamaz iğneyi ben hep kendim yaptım. Acaba bacak mı yapsam bacakta ve kolda nereye vurulmalı bilginiz var mı?
Cnm benim iğne konusunda sana birkaç önerim olacak iğnenin açık ucu yani delik olan tarafı üste gelecek şekilde etine batır mutlaka sol elinle göbeğini sıkarken sağ elinle hafif yan olacak şekilde batıracaksın ilacı yavaş yavaş sık bak burası önemli ilaç bitince îğne kendiliğinden atıyor sen ilaç bitince tepeden bastır iğnenin kendini attığını göreceksin bak ben bu iğneyi yaklaşık üç aydır kullanıyorum neredeyse hiç morarmam olmadı îğne bitince yanma hissi oluyo zamanla vurduğun yerler sertleşiyo bi sağdan bi soldan vur benim sana naçizane önerilerim bunlar
canım hiç aspirin kullanmayanları düşün. tabi kullanırken birken bırakmak endişelendiriyor seni. hatırkadığım kadarıyla hilalin dr u kanaması olunca tamamen bıraktırmıştır aspirini. elif de doğuma yakın zamanda bıraktı. örnekler çok fazla o yüzden endişelenme sakın.aslıcım cok gecmıs olsun cnm dnlen bol bol atlatrsın ınsllh havalar daha guzel sonucta.
kızlar yarın dr kontrolum var tekrar gecen gttıgımde 1 hfta sonra ecopirini kesceksın dedı bende bugun ıcmedeım bılmeyenler vardır belkı solıyım o da kan sulandırıcı aspırın gıbı gecelerı cleksan vurulyorum gunduzlerıde o koruyo dıe dusunuyodum sımdı ıcımde bır kusku var .yersız belkı ama dusunmeden edemıyorum.heralde az kaldı artık her an dgrabılırım dıye mı kestırdı daha az sulansın dıye mı bılmıyorum kı bılen varsa fıkrı solesın valla sevınırm:)
benim iğnemi baştan beri eşim yapıyor. koldan şöyle oluyor. kolunu dirsekten bük, göğsünün altından paralel olarak tut. dirsekten dört parmak, kolunun üst kısmından dört parmak olacak şekilde kolunun ortada kalan ve dışa bakan kısmına yani yan kısmına yine etini sıkarak yapıyorsun. eşin sıksa kolunu yapabilirsin sanırım.Emine aksine iğne baştan beri beni çok yakıyor ve göbeğim sızlıyor resmen 3-5 dakika tamamen dağılana kadar.. Cİddi bir acı hissediyorum hep ama artık göbeğimde batmıyor benim ya, bazen iki delik üç delik açtığım oluyor girmiyor sertleşmeler çok oldu ve onlara denk geliyor. Kolunda nereye vuruyorsun. ve kendin nasıl vuruyorsun koluna zor olacak, benim eşimde yapamaz iğneyi ben hep kendim yaptım. Acaba bacak mı yapsam bacakta ve kolda nereye vurulmalı bilginiz var mı?
21. hafta içerisindeyim canım. bu üçüncü büyük gebeliğim ve karnım bir aydır hızlı büyüdü. üçüncü olunca rahim iyice esneklik kazandı sanırım rahat büyüdü.10gün önce kola geçtiğne göre karnın bayağı büyüdü desene.kaç aylık oldun cnm.ben 8haftalığı geçemediğim için o duyguları bilemiyorum.kürtaj olalı 6ay oldu.hamile kalmak için sabırsızlanıyorum ama hem istiyorum hem korkuyorum.korkununda ecele faydası yok.denemekten başka çare yok.sizler bana umut oluyosunuz.
o arkadaşlar artık girimiyolar galiba.girselerdi duadan haberleri olurdu yada arada sırada giriyolar takip etmiyolardır.acaba bebişleri oldumuki.olmadıysa dualamada adlarını söylerdik.ben geçmişi bilmediğim için bilemedim.
Duamıza katılmak isteyen arkadaşlar gerçek isimleriyle, kaç adet okuduklarını yazabilirler
1-Hangi dilek için okunuyorsa niyet edilir. (aşağıdaki duamız okunur).
2-Euzu besmele çekildikten sonra duaya başlanır.
DUAMIZ
Yerleri ve gökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikram kapına geldim, senden diliyor ve dileniyorum, hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi, eşlerimizi baba yapabilmemizi, evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine, ............................................(okuyanların isimleri) ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN
DUA:
Okunuşu: Kul e'ûzu birabbinnâsi. Melikinnâsi. İlâhinnâs. Min şerrilvesvâsilhannâs. Ellezî yuvesvisu fî sudûrinnâsi. Minelcinneti vennâs.
Anlamı: (Ey Muhammed!) De ki: İnsanlardan ve cinlerden ve insanların gönüllerine vesvese veren o sinsi vesvesecinin şerrinden, insanların ilahı, insanların hükümranı ve insanların Rabbi olan Allah'a sığınırım.
NICK GERÇEK İSİM
elif5507 -Elif:
Şenay079-Şenay:
eoe-Emine:
serap06_06-Serap:
rengarenk00 -Serpil:
nazka86 -Nazife:
umud40-Vildan:
Eylül06-Berna:
Slmeng-Selma :
06 kelebek-Neşe:
Atis-Senem:
Adalet 1990-Tuğçe:
Gül_neva-İrem:
Cbdefne-Canan:
Ayşe_23-Ayşe:
aslibarlikli-Aslı:
67elif-Elif:
TOPLAM:
DUAYA BAŞLAMA.TARİHİ:26/09/2013
DUA TOPLAMA TARİHİ:03/10/2013
zikirler ve dualar abdestsiz okunabilir. Eğer bir murat için okunacaksa dua ve zikirleri abdestli okumaya çalışılmalıdır denir. Ama hayızlı kadın Besmele, selavat-ı şerif, kelime-i tevhid, istigfar dualarını okur ve tesbih çekebilir. Sorun yoktur denir. Dua niyetiyle okunarak Rabbena, Fatiha, Rabbenagfirli gibi dualarda ezberden okunabilir.
geçmiş olsun cnm.Allahım bir daha yaşatmasın.
canım hiç aspirin kullanmayanları düşün. tabi kullanırken birken bırakmak endişelendiriyor seni. hatırkadığım kadarıyla hilalin dr u kanaması olunca tamamen bıraktırmıştır aspirini. elif de doğuma yakın zamanda bıraktı. örnekler çok fazla o yüzden endişelenme sakın.
benim iğnemi baştan beri eşim yapıyor. koldan şöyle oluyor. kolunu dirsekten bük, göğsünün altından paralel olarak tut. dirsekten dört parmak, kolunun üst kısmından dört parmak olacak şekilde kolunun ortada kalan ve dışa bakan kısmına yani yan kısmına yine etini sıkarak yapıyorsun. eşin sıksa kolunu yapabilirsin sanırım.
bacaktan da ayaya kalk elini cebine koy. tam o kısma yapılıyormuş. orayı denemedim henüz. ama kola yapmayı çok sevdim. iğne çok rahat giriyor. sen de artık değişik yerleri denemelisin. korkuyordum artık karnıma yaparken. eti sıkmaz zor oluyor.
21. hafta içerisindeyim canım. bu üçüncü büyük gebeliğim ve karnım bir aydır hızlı büyüdü. üçüncü olunca rahim iyice esneklik kazandı sanırım rahat büyüdü.
sen ne yaptın tahlil sonuçlarını bekliyorsun sanırım değil mi? inşallah en yakın zamanda senden de güzel haberler gelir canım.
ben bildiğim kadarıyla söyleyim kişileri:
aslı artık pek girmek istemiyor. kendi burda kötü hissediyor artık sanırım. hamile kalmaya çalışıyor hala.eminim bir hamile kalsa aramıza dönecektir.
emel hepimizden eski o da uzun süre girmiyor. hamile değildi o da.
selvi giriyor aslında. hamile.
azranur: gül. almanyaya annesinin yanına gittiği için neti olmadığı için giremiyor ama aklı bizde. hamile.ve zamanında herkesten çok dua okuyorduhamile bu arada.
allah razı olsun cnm çok sagol bu arada ben pek bilemiyorum bnide dua listesine alırsanız ve bana bilgi verirseniz sevinirim
tuğçecim eminim elif5507 şuan ikinci bir bebek istemiyordur) onu listeden silelim mi duamızın tesirine inandığım için söyleyim dedim. aman hamile falan kalır daha vücut toparlanmadan ))
dualamayı yaptım arkadaşlar.yasin,mülk,nebe,vakia,cuma,kıyamet,kısa dualardan duha,inşirak,tin,alak,kadir,zilzal,adiyat,fil,kureyş,maun,kevser,kafurun,nasr,tebbet,ihlas,felak,nas,fatiha,bakara,ayetül kürsü okudum.iki rekatlık şükür namazı kıldım.hepimize dua ettim.tedavi görenler,hamile kalmak isteyenler,hamile olanlar,doğum yapanlar hepimize.Allahım duamızı kabul etsin.yüzümüzü güldürsün.evimize hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah.
Cnm benim iğne konusunda sana birkaç önerim olacak iğnenin açık ucu yani delik olan tarafı üste gelecek şekilde etine batır mutlaka sol elinle göbeğini sıkarken sağ elinle hafif yan olacak şekilde batıracaksın ilacı yavaş yavaş sık bak burası önemli ilaç bitince îğne kendiliğinden atıyor sen ilaç bitince tepeden bastır iğnenin kendini attığını göreceksin bak ben bu iğneyi yaklaşık üç aydır kullanıyorum neredeyse hiç morarmam olmadı îğne bitince yanma hissi oluyo zamanla vurduğun yerler sertleşiyo bi sağdan bi soldan vur benim sana naçizane önerilerim bunlar
dualamayı yaptım arkadaşlar.yasin,mülk,nebe,vakia,cuma,kıyamet,kısa dualardan duha,inşirak,tin,alak,kadir,zilzal,adiyat,fil,kureyş,maun,kevser,kafurun,nasr,tebbet,ihlas,felak,nas,fatiha,bakara,ayetül kürsü okudum.iki rekatlık şükür namazı kıldım.hepimize dua ettim.tedavi görenler,hamile kalmak isteyenler,hamile olanlar,doğum yapanlar hepimize.Allahım duamızı kabul etsin.yüzümüzü güldürsün.evimize hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah.
çok teşekkür ederim kızlar her şekilde müdahaleyi geçirmek zorundayım önemli olan bebeğim acele etmesin erken doğum olmasın.hele bu kontrolümüzde elini ayak izini yüzünü o kadar güzel gördük ki şimdi herşey daha zor.
evet eminecim haklısın gelince bazen üst üste geliyo ben bu konuda imtihan olduğumu düşünüyorum iki kayıp ameliyat sonra bu müdahaleyi geçirmek zorunda kalmam sabrediyoruz dua ediyoruz eşim zor olan şeylerin sonu güzel olur diyo inşallah öyle olur
rabbim hepimiz için hayırlısını versin inşallah...