Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

o arkadaşlar artık girimiyolar galiba.girselerdi duadan haberleri olurdu yada arada sırada giriyolar takip etmiyolardır.acaba bebişleri oldumuki.olmadıysa dualamada adlarını söylerdik.ben geçmişi bilmediğim için bilemedim.

hiç vurunmadım ama koldada bacaktada kaba ete vurunuyo biliyorum.kolda kasların olduğu yer bacakta baldırlar.yanlışsam düzeltin arkadaşlar.

buravo 06kelebek uzmanlaşmışsın iğne konusunda.iğnenin delik yeri yan tarafta demekki üste getirip ete batırmak gerekiyomuş.bunu unutmasam bari.

Duamıza katılmak isteyen arkadaşlar gerçek isimleriyle, kaç adet okuduklarını yazabilirler

1-Hangi dilek için okunuyorsa niyet edilir. (aşağıdaki duamız okunur).
2-Euzu besmele çekildikten sonra duaya başlanır.
DUAMIZ
Yerleri ve gökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikram kapına geldim, senden diliyor ve dileniyorum, hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi, eşlerimizi baba yapabilmemizi, evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine, ............................................(okuyanların isimleri) ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN
DUA:
Okunuşu: Kul e'ûzu birabbilfelak. Min şerri mâ halak. Ve min şerri ğasikın izâ vekab. Ve min şerrinneffâsâti fil'ukad. Ve min şerri hâsidin izâ hased.
Anlamı: (Ey Muhammed!) De ki: Yaratıkların şerrinden, bastırdığı zaman karanlığın şerrinden, düğümlere nefes eden büyücülerin şerrinden, hased ettiği zaman hasedçinin şerrinden, tan yerini ağartan Rabbe sığınırım.

NICK GERÇEK İSİM

elif5507 -Elif:

*01as-Aslı:

*senay079-Şenay:

*slvy1987-Selvi:

*eoe-Emine: 250

serap06_06-Serap: 150

rengarenk00 -Serpil:

*nazka86 -Nazife: 100

umud40-Vildan:

*muco509-Emel:

*Eylül06-Berna: 100

Slmeng-selma : 70

*AzraNur68-Gül:

*06 kelebek-Neşe: 130

Mayd-Aycan:

Atis-Senem: 99

Adalet 1990- tuğçe: 300

Gül_neva-İrem:

Cbdefne-Canan:310

Ayşe_23-Ayşe:

aslibarlikli-aslı:

67elif-elif: 220

TOPLAM :1729

DUAYA BAŞLAMA.TARİHİ:19/09/2013

DUA BİTİŞTARİHİ:26/09/2013

zikirler ve dualar abdestsiz okunabilir. Eğer bir murat için okunacaksa dua ve zikirleri abdestli okumaya çalışılmalıdır denir. Ama hayızlı kadın Besmele, selavat-ı şerif, kelime-i tevhid, istigfar dualarını okur ve tesbih çekebilir. Sorun yoktur denir. Dua niyetiyle okunarak Rabbena, Fatiha, Rabbenagfirli gibi dualarda ezberden okunabilir.

Duamıza katılmak isteyen arkadaşlar gerçek isimleriyle, kaç adet okuduklarını yazabilirler

1-Hangi dilek için okunuyorsa niyet edilir. (aşağıdaki duamız okunur).
2-Euzu besmele çekildikten sonra duaya başlanır.
DUAMIZ
Yerleri ve gökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikram kapına geldim, senden diliyor ve dileniyorum, hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi, eşlerimizi baba yapabilmemizi, evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine, ............................................(okuyanların isimleri) ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN
DUA:
Okunuşu: Kul e'ûzu birabbinnâsi. Melikinnâsi. İlâhinnâs. Min şerrilvesvâsilhannâs. Ellezî yuvesvisu fî sudûrinnâsi. Minelcinneti vennâs.
Anlamı: (Ey Muhammed!) De ki: İnsanlardan ve cinlerden ve insanların gönüllerine vesvese veren o sinsi vesvesecinin şerrinden, insanların ilahı, insanların hükümranı ve insanların Rabbi olan Allah'a sığınırım.

NICK GERÇEK İSİM

elif5507 -Elif:

Şenay079-Şenay:

eoe-Emine:

serap06_06-Serap:

rengarenk00 -Serpil:

nazka86 -Nazife:

umud40-Vildan:

Eylül06-Berna:

Slmeng-Selma :

06 kelebek-Neşe:

Atis-Senem:

Adalet 1990-Tuğçe:

Gül_neva-İrem:

Cbdefne-Canan:

Ayşe_23-Ayşe:

aslibarlikli-Aslı:

67elif-Elif:

TOPLAM:

DUAYA BAŞLAMA.TARİHİ:26/09/2013

DUA TOPLAMA TARİHİ:03/10/2013

zikirler ve dualar abdestsiz okunabilir. Eğer bir murat için okunacaksa dua ve zikirleri abdestli okumaya çalışılmalıdır denir. Ama hayızlı kadın Besmele, selavat-ı şerif, kelime-i tevhid, istigfar dualarını okur ve tesbih çekebilir. Sorun yoktur denir. Dua niyetiyle okunarak Rabbena, Fatiha, Rabbenagfirli gibi dualarda ezberden okunabilir.

canım hiç aspirin kullanmayanları düşün. tabi kullanırken birken bırakmak endişelendiriyor seni. hatırkadığım kadarıyla hilalin dr u kanaması olunca tamamen bıraktırmıştır aspirini. elif de doğuma yakın zamanda bıraktı. örnekler çok fazla o yüzden endişelenme sakın.
benim iğnemi baştan beri eşim yapıyor. koldan şöyle oluyor. kolunu dirsekten bük, göğsünün altından paralel olarak tut. dirsekten dört parmak, kolunun üst kısmından dört parmak olacak şekilde kolunun ortada kalan ve dışa bakan kısmına yani yan kısmına yine etini sıkarak yapıyorsun. eşin sıksa kolunu yapabilirsin sanırım.
bacaktan da ayaya kalk elini cebine koy. tam o kısma yapılıyormuş. orayı denemedim henüz. ama kola yapmayı çok sevdim. iğne çok rahat giriyor. sen de artık değişik yerleri denemelisin. korkuyordum artık karnıma yaparken. eti sıkmaz zor oluyor.

21. hafta içerisindeyim canım. bu üçüncü büyük gebeliğim ve karnım bir aydır hızlı büyüdü. üçüncü olunca rahim iyice esneklik kazandı sanırım rahat büyüdü.
sen ne yaptın tahlil sonuçlarını bekliyorsun sanırım değil mi? inşallah en yakın zamanda senden de güzel haberler gelir canım.

ben bildiğim kadarıyla söyleyim kişileri:
aslı artık pek girmek istemiyor. kendi burda kötü hissediyor artık sanırım. hamile kalmaya çalışıyor hala.eminim bir hamile kalsa aramıza dönecektir.
emel hepimizden eski o da uzun süre girmiyor. hamile değildi o da.
selvi giriyor aslında. hamile.
azranur: gül. almanyaya annesinin yanına gittiği için neti olmadığı için giremiyor ama aklı bizde. hamile.ve zamanında herkesten çok dua okuyorduhamile bu arada.

tuğçecim eminim elif5507 şuan ikinci bir bebek istemiyordur) onu listeden silelim miduamızın tesirine inandığım için söyleyim dedim. aman hamile falan kalır daha vücut toparlanmadan))

Cnm bende senin gibi korkuyordum ama benim doktor 24.haftada biraktirdi.korkma.igmeyi de sezeryanan 1 gun once bile vurundum.allahin izniyle hersey guzel olacak

pes doğrusu sadece 2 haftadır okumadım diye çıkartıyorsan listeden söyleyebilcek bişeyim yok.

cnm maşallah 5aylığı doldurmuşsun.hayırlısıyla doğurmayıda nasip etsin Allahım.
salı günü randevum var o gün dosya açılacakmış.muayene için başka bir güne randevu verceklermiş.kurbandan önce verirler herhalde bakalım.hiç memnun değilim hastaneden.özelde histeroskopi çok pahalı olduğu için elim mahkum ama yapmayabilirler.çok sert davranıyolar.çok mütevazi bir insanım yoksa isterdim ki bir osmanlı tokatı atayım :) baktım uğraştırıyolar özele giderim.onların keyfinimi beklicem.istiyolarki hiç hasta gelmesin elimize kahve alıp kıçımızın üzerine oturalım diye bakıyolar.
bahsettiğin arkadaşların bebişleri yokmuş.kimi hamile olmayı bekliyolar kimi doğurmayı oyüzden listeden çıkarmasak olmaz mı?

allah razı olsun cnm çok sagol bu arada ben pek bilemiyorum bnide dua listesine alırsanız ve bana bilgi verirseniz sevinirim

dua işiyle Allah razı olsun tuğçe ilgileniyo.isteğini okur herhalde listeye katar seni.
bu arada listeden sadece çocuğu olanları çıkaralım.sonuçta çocuk olsun diye dua ediyoruz.bebişi olmayanlar dua okumasada silmeyelim.onlarında duaya ihtiyacı var.mesela kurbanda annemlere gitcem 15gün kalmayı düşünüyorum.dua okumaya bilirim.beni çıkarcakmısınız ozaman bilgisayarı açar açmaz burayı açıyorum.sizin için interneti kapattırmadım.darılırım size ona göre.siz beni bırakmadıktan sonra ben sizi bırakmam.

dualamayı yaptım arkadaşlar.yasin,mülk,nebe,vakia,cuma,kıyamet,kısa dualardan duha,inşirak,tin,alak,kadir,zilzal,adiyat,fil,kureyş,maun,kevser,kafurun,nasr,tebbet,ihlas,felak,nas,fatiha,bakara,ayetül kürsü okudum.iki rekatlık şükür namazı kıldım.hepimize dua ettim.tedavi görenler,hamile kalmak isteyenler,hamile olanlar,doğum yapanlar hepimize.Allahım duamızı kabul etsin.yüzümüzü güldürsün.evimize hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah.

selvicim ben sorun çıkarmak için yapmadım bunu. ben devraldıktan sonra hiç hatırlamadım oyüzden çıkartım ama eklerim geri listeye bunda sorun çıkartıcak birşey yok. dua hepimiz için yapılıyor...

Canım Allah razı olsun, emeğine, yüreğine, ağzına sağlık. Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah. Bebişi olmayanlara en kısa zamanda hayırlı hamilelikler, hamile olan arkadaşlarımıza (ve banada ) inşallah sağlıkla doğumlar yapıp sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim. Amin..

Duadan silme konusuna gelince bencede kimseyi silmeyin.. Ama diğer arkadaşlarımda biraz daha özenli olsunlar lütfen bu konuda.. Girip çıkıp bişi yazıp duaya katılmazlarsa o kötü olur,, Ama tabiki bir süre girilemeyebilir, hasta olunabilir, okunamayabilir.. Biz sonuçta Rabbimin rızası için ve dualarımızın kabulu için, birbirimize etttiğimiz duaların daha makbul olduğunu bildiğimiz için bu dua olayını yapıyoruz ve bu siteye taşıdık.. Karınca hikayesi anlatmıştım yine bir konuda lütfen, bir kez daha hatırlayalım.. 'Bir damla su taşımaya özen gösteren karınca sadece tarafını belli etmek istemişti..' Hangimizin duası kabul olur bilinmez o yüzden dualarımızı eksik etmeyelim arkadaşlar.. Duayı takip eden arkadaşlarımda haklı olarak bir emek gösteriyorlar ve karşılığında hepimizin katılımı bekliyorlar. inşallah çok daha güzel günleri paylaşacağız buralarda. Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun... Amin.

Canım tavsiyelerin için çok teşekkür ederim.. Emin ol çok faydalı oldu benim için. Birkaç gündür dışarıda yaptırıyorum ama artık eşim yapacak. Bahsettiğin şekilde yapmaya çalışacağım. Çok teşekkür ederim..

allah razı olsun elıfcım azına saglık bır an once sende ve ısteyen herkeste gebe kalır inşallah rabbım dualarımızı kabul etsın ınsallh...

Bende duamızdan 100 tane okumuştum ama dün giremedim yazamadım o yüzden ama duamız yapıldı zaten Elifin ağzına, yüreğine sağlık. Allahım kabul etsin inşallah

Çok geçmiş olsun canım. Allah şifalar versin yavrunu seni korusun inşallah. Zor zamanlar geçiriyorsun. Hepimiz bi zorlujkla karşılaşıyoruz, sınav veriyoruz herhalde. Umarım bu sınavları dosdoğru atlatırız.

Tuğçe ne tedavisine başladın canım. Yumurtamı büyütcek Tolga Hoca.

Şenaycım canım aklımdasın, herşey gönlünce olur inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…