- 12 Nisan 2012
- 531
- 105
-
- Konu Sahibi melodysilk
- #2.581
geçmiş olsun aslıcım. sorma ben de hastayım. pazartesi iş başı yaptım. cumartesiden beri kötüyüm. ayaktan atlatıyorum. bitkinlik yok Allahtan. eşim de diyo o kadar kivi yedin nasıl hasta oluyorsunben de anlamadım valla en fazla c vitamini kivi var ama bize niye etki etmedi:)bağışıklık kazandık sanırım aman neyse aptt ye etki etsin de gribi atlatırız öyle böyle dimi. tekrar geçmiş olsun canım. ilaç almıyorsundur den de benim gibi dimi.
geçmiş olsun cnm.benim eşimde grip oldu.mevsim değişiyoya dikkat etmek gerek
dualamayı yaptım arkadaşlar.yasin,mülk,nebe,vakia,cuma,kıyamet,kısa dualardan duha,inşirak,tin,alak,kadir,zilzal,adiyat,fil,kureyş,maun,kevser,kafurun,nasr,tebbet,ihlas,felak,nas,fatiha,bakara,ayetül kürsü okudum.iki rekatlık şükür namazı kıldım.hepimize dua ettim.tedavi görenler,hamile kalmak isteyenler,hamile olanlar,doğum yapanlar hepimize.Allahım duamızı kabul etsin.yüzümüzü güldürsün.evimize hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah.
Canım Allah razı olsun, emeğine, yüreğine, ağzına sağlık. Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah. Bebişi olmayanlara en kısa zamanda hayırlı hamilelikler, hamile olan arkadaşlarımıza (ve banada ) inşallah sağlıkla doğumlar yapıp sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim. Amin..
Duadan silme konusuna gelince bencede kimseyi silmeyin.. Ama diğer arkadaşlarımda biraz daha özenli olsunlar lütfen bu konuda.. Girip çıkıp bişi yazıp duaya katılmazlarsa o kötü olur,, Ama tabiki bir süre girilemeyebilir, hasta olunabilir, okunamayabilir.. Biz sonuçta Rabbimin rızası için ve dualarımızın kabulu için, birbirimize etttiğimiz duaların daha makbul olduğunu bildiğimiz için bu dua olayını yapıyoruz ve bu siteye taşıdık.. Karınca hikayesi anlatmıştım yine bir konuda lütfen, bir kez daha hatırlayalım.. 'Bir damla su taşımaya özen gösteren karınca sadece tarafını belli etmek istemişti..' Hangimizin duası kabul olur bilinmez o yüzden dualarımızı eksik etmeyelim arkadaşlar.. Duayı takip eden arkadaşlarımda haklı olarak bir emek gösteriyorlar ve karşılığında hepimizin katılımı bekliyorlar. inşallah çok daha güzel günleri paylaşacağız buralarda. Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun... Amin.
tuğçecim listeden çıkarıldığımı görünce ben kendimi çok kötü hisssettim dualardan mahrum kalmış gibi çaresiz hissettim gün boyu korktum bebeğime bişey olacak diye. ben aslında hep katılıyordum dualara ama okul açıldıktan beri ve dua toplama işi sadece perşembe olduğu için unutabiliyorum yoğunluktan. hepiniz hakkınızı helal edin seni üzdüysem afedersin hakkını helal et.selvicim ben sorun çıkarmak için yapmadım bunu. ben devraldıktan sonra hiç hatırlamadım oyüzden çıkartım ama eklerim geri listeye bunda sorun çıkartıcak birşey yok. dua hepimiz için yapılıyor...
elifçim inşallah sen de burdaki herkes gibi hayırlısıyla anne olacaksın duaların etkisine ben de çok inanıyorum aklıma geldikçe ezan okunurken ya da namazlardan sonra isim isim dua ediyorum hepinize bilhassa hamile kalmak isteyenleresizi tanıdığma çok memnun oldum.3defa tüp bebek yapıp tutmayan arkadaşım sayesinde burayı öğrendim.ikimizin sorunu aynı ama rahatsızlığmız farklı.sizi tanımadan önce numineliğim sanıyodum.hamile kalamayan çoktu duyuyodum arkadaşlarımda da çok var ama benim gibi sürekli kürtaj olanı duymamıştım.burda hepiniz benim gibisin ve çoğunuz hamilesiniz.doğuranlarda oldu.diyorumki artık benim de olcak.tabi Allahım nasip etmişse.hamile kalmaya korkacak kadar çok acılar çektim.Allahım sabrınıda veriyo.burdaki arkadaşlarımın hepsinin birbirimize duaları ile çocuğu olur inşallah.duanızda elif adını söylemeniz bana güven veriyo.arkamda arkadaşlarımın duası var.müminin mümine duası daha çabuk kabul oluyo.yoksa kendim zaten sürekli yapıyorum.bende arkadaşlarımın yanına sizin adlarınızıda koydum.kabul olcağna inanıyorum.
Serapcım hamilelik sana çok yakışmış canım arkadaşım, maşallah hepinize:))
Nazife hadi bakalım sıra sende sağsalim yavrunu alcan kucağına inşallah.
arkadaşlar bende martta ve temmuzda kan pıhtılaşması yüzünden kimyasal gebelik yaşadım malesef hamile kalamıyorum canım çok sıkılıyor bu ay da umudum gtti kırmızılar geldi dualarınızda bana yer verin nolur.... bende hepiniz için dua edicem inşallah...
tuğçecim listeden çıkarıldığımı görünce ben kendimi çok kötü hisssettim dualardan mahrum kalmış gibi çaresiz hissettim gün boyu korktum bebeğime bişey olacak diye. ben aslında hep katılıyordum dualara ama okul açıldıktan beri ve dua toplama işi sadece perşembe olduğu için unutabiliyorum yoğunluktan. hepiniz hakkınızı helal edin seni üzdüysem afedersin hakkını helal et.
elifçim inşallah sen de burdaki herkes gibi hayırlısıyla anne olacaksın duaların etkisine ben de çok inanıyorum aklıma geldikçe ezan okunurken ya da namazlardan sonra isim isim dua ediyorum hepinize bilhassa hamile kalmak isteyenlere
mrb arkadaşlar 27 ağustosta 15 haftalık bebeğimin kalbi durdu alındıilk hamileliğimdi drlar istemedi ama ben buralardan öğrendiklerimle faktör v mthfr testleri yaptırttım yeni öğrendim heterezigot pıhtılaşma varmış 1 ay oldu adet olmadım kürtajn 15.günü korunmadan oldu hamilemeiyim diye test yaptım idrar testi tek çizgi çıktı adet olcak gibi oluyorum tümbelirtiler var olmadım pıhtılaşma olduğunu bilmiyodum o yüzden korunmaım şimdi erkenmi yaptım acaba testi yoksa adet olurmuyum ki arkadaşlar coraspirin ve folik asit başladım bide hamile değilsem kaç ay beklemeliyim sizce ???
arkadaşlar bende martta ve temmuzda kan pıhtılaşması yüzünden kimyasal gebelik yaşadım malesef hamile kalamıyorum canım çok sıkılıyor bu ay da umudum gtti kırmızılar geldi dualarınızda bana yer verin nolur.... bende hepiniz için dua edicem inşallah...
canm temmuzdan sonra daha agsts ve eylul 2 ay gecmıs panıkleme hemen bende basladım panıge ama benım epey oldu korunmasız 9 ayım gectı ama prolaktn yukslegı varmıs bu aylr ıcınde saglklı kac ay bılmıorum yanı ama olacaktır zamanı gelınce bekleycegız napalım inşallah dogal yolla tekrar hamıle kalırız
Arkadaslar 5 ekim de insallh dogumum olcak 1 hfta nasil gecer bilmiyorum rabbim sirasiyla hpimize nasip eder insallh dualarinizi eksik etmeyin ...
9aydır korunmuyosunuz ve hamile kalamıyosun.daha önce kaç defa hamile kalmıştın cnm.hamile kalamamakta kötü ama kürtaj olmak daha da kötü.Allahım yardımcımız olsun.ismini bağışlarmısın.dualarımda senin isminide zikretmek istiyorum.