Canım Allah sabırlar versin, birşey söylemenin bir anlamı yok şu an biliyorum senin için tesellisi yok bunun ama inan hepimiz yaşadık bu günleri bir düşük, bir dış gebelik geçirdim bende. Rabbime hep dua ettim hayırlısı böyleymiş ama bundan sonra bu acıları yaşatma Allahım sen sağlıkla ver evlatlarımızı diye. Sende yine dualarından kopma Rabbimden başka sığınacak kimsemiz yok. O OL demeden bir şey olmuyor, OL dediğindede hiçbir şey ona engel değil... İnşallah sağlıkla hayırlısıyla kucağına alacağın evlatını nasip eder en kısa zamanda sanada.. Rabbim yardımcın olsun inşallah..
Canım bu aptt var yaaa neymiş bu yaaa.. Bazıları bu kadar önem verirken benim gittiğim doktorlar buna hiç önem vermiyor. Hani dedim ya benim doktorum hiç önem vermiyor diye geçenlerde gaziye gittim ben gazi üniversitesinde riskli gebelik doktoru doçent.. Ona muayene oldum geçen ay ve ona sordum hocam bu kan pıhtılaşmasında aptt değeri önemlimi..baktırmam gerekiyor mu sürekli, bazı doktorlar buna çok önem veriyormuş diye.. O da hayır aptt kanaman felan olursa ve kan çok sulanırsa baktırılır. Çok da zaten sulanmasını istemiyoruz biz normal insanlar kadar olsun yeter diye. Sen iğne kullanıyorsun, asprin kullanıyorsun zaten daha fazla sulanamaz diyor..
Kimeee inancazz şimdi..? Sizinkiler öyle benim sorduklarım böyle.. Ayy emine sen takma bunu diyorsun ama mecburen takıyoruz işte. Ben kiraz yediğimdede çok dikkat ediyordum aşırı sulandırıyormuş diye kividede aynı şey olmasın..