Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

Arkadaşlar ben bu hafta hiç okuyamadım, hakkınızı helal edin.. Geçen hafta da katılamamıştım İş yerinde bu aralar çok yoğunum, akşamları bile çalışmak zorunda kaldım. İsterseniz bu hafta dua listesinden çıkabilirim. Daha sonra okuyabildikçe yeniden eklenirim. Tekrar kusura bakmayın... Allah hepinizin dualarını kabul etsin...

selam arkadaşlar herkes iyidir umarım ben uzun zamandır giremiyordum. anneannem dedem(babamın babası )vefat etti 3 gün arayla onlarla uğraştık. oğluşumla vakit geçiriyorum. büyüdükçe tatlandı maşallah. allah hepinize yaşatsın bu duyguyu inşallah.

elifcim gözün aydın allah analı babalı büyütsün.

Duamıza katılmak isteyen arkadaşlar gerçek isimleriyle, kaç adet okuduklarını yazabilirler

1-Hangi dilek için okunuyorsa niyet edilir. (aşağıdaki duamız okunur).
2-Euzu besmele çekildikten sonra duaya başlanır.
DUAMIZ
Yerleri ve gökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikram kapına geldim, senden diliyor ve dileniyorum, hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi, eşlerimizi baba yapabilmemizi, evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine, ............................................(okuyanların isimleri) ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN
DUA:
Okunuşu: Allahulailahe illa huvel hayyul kayyum, late'huzuhu sinetun vela nevmun, lehu mafissemavati ve mafil ardı, men zelleziy yeşfe-u ındehu illa biiznih yalemu mabeyne eydiyhim vema halfehum vela yuhıtune bişey'in min ılmihı illa bimaşae, vesia kursiyyuhussemavati vel'arda vela yeuduhu hıfzuhuma vehuvel aliyyul azim.
Anlamı: O'ndan başka ilah olmayan Allah, hay ve kayyumdur (ezel ve ebedidir). O'nu uyuklama ve uyku tutmaz. Göklerde ve yerlerde olan şeyler O'nundur. İzni olmaksızın O'nun yanında şefaat eden yoktur. Halkın önünde ve arkasında olanı (istikbal ve maziyi) bilir. İnsanlar O'nun ilminden, O'nun isteğinden başkasını ihata edemezler. Kürsisi semaları ve yeri içine alır. Onların hıfzı O'nu (Cenab-ı Ecelli Ala'yı) yormaz. O, pek yüksek ve büyüktür.

NICK
GERÇEK İSİM TOPLAM

elif5507 -Elif:

*01as-Aslı:

*senay079-Şenay:

*slvy1987-Selvi:

*eoe-Emine:50

serap06_06-Serap:150

rengarenk00 -Serpil:

*nazka86 -Nazife:50

umud40-Vildan:65

*muco509-Emel:

*Eylül06-Berna:

Slmeng-selma :170

*AzraNur68-Gül:

*06 kelebek-Neşe:75

Mayd-Aycan:

Atis-Senem:199

Adalet 1990-tuğçe:70

Gül_neva-İrem:

Cbdefne-Canan:

Ayşe_23-Ayşe:

aslibarlikli-aslı

67elif-elif:280

TOPLAM:1109

DUAYA BAŞLAMA.TARİHİ:05/09/2013

DUA TOPLAMA TARİHİ:12/09/2013

zikirler ve dualar abdestsiz okunabilir. Eğer bir murat için okunacaksa dua ve zikirleri abdestli okumaya çalışılmalıdır denir. Ama hayızlı kadın Besmele, selavat-ı şerif, kelime-i tevhid, istigfar dualarını okur ve tesbih çekebilir. Sorun yoktur denir. Dua niyetiyle okunarak Rabbena, Fatiha, Rabbenagfirli gibi dualarda ezberden okunabilir.

Duamıza katılmak isteyen arkadaşlar gerçek isimleriyle, kaç adet okuduklarını yazabilirler

1-Hangi dilek için okunuyorsa niyet edilir. (aşağıdaki duamız okunur).
2-Euzu besmele çekildikten sonra duaya başlanır.
DUAMIZ
Yerleri ve gökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikram kapına geldim, senden diliyor ve dileniyorum, hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi, eşlerimizi baba yapabilmemizi, evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine, ............................................(okuyanların isimleri) ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN
DUA:
Okunuşu:Subhânekellâhumme ve bi hamdik. ve tebârakesmuk ve teâlâ cedduk. ve lâ ilâhe ğayruk
Anlamı : Allah'ım! Sen eksik sıfatlardan pak ve uzaksın. Seni daima böyle tenzih eder ve överim. Senin adın mübarektir. Varlığın her şeyden üstündür. Senden başka ilah yoktur.

NICK
GERÇEK İSİM TOPLAM

elif5507 -Elif:

*01as-Aslı:

*senay079-Şenay:

*slvy1987-Selvi:

*eoe-Emine:

serap06_06-Serap:

rengarenk00 -Serpil:

*nazka86 -Nazife:

umud40-Vildan:

*muco509-Emel:

*Eylül06-Berna:

Slmeng-selma :

*AzraNur68-Gül:

*06 kelebek-Neşe:

Mayd-Aycan:

Atis-Senem:

Adalet 1990-tuğçe:

Gül_neva-İrem:

Cbdefne-Canan:

Ayşe_23-Ayşe:

aslibarlikli-aslı:

67elif-elif:

TOPLAM

DUAYA BAŞLAMA.TARİHİ: 12/09/2013

DUA TOPLAMA TARİHİ:19/09/2013

zikirler ve dualar abdestsiz okunabilir. Eğer bir murat için okunacaksa dua ve zikirleri abdestli okumaya çalışılmalıdır denir. Ama hayızlı kadın Besmele, selavat-ı şerif, kelime-i tevhid, istigfar dualarını okur ve tesbih çekebilir. Sorun yoktur denir. Dua niyetiyle okunarak Rabbena, Fatiha, Rabbenagfirli gibi dualarda ezberden okunabilir.

canım bana mı söyledin? ben bu hafta hiç okumadım duadan katıldığım bi duaninkini yapsam iyi olur haftaya yapılacak için talibim onu yaparim

tatlım bu hafta dualama sırasa ayşe,elif ve sen üçünüzden birisi listeden gittiğimiz için ayşe ve eliften ses gelmedi eğer yapmazsa zaten başa dönücek. dua okumadın ama yapa istersen duamızı iyi olur yoksa yapan bulamadım

zehracim basin sagolsun.ben de kendi kendine diyirdum zehra bayadir ugramiyo diye.allah rahmet eylesin

ben fikrimi soyleyim cnm.okumadim diye dusunme.icin rahat etcekse birax.okuyup sayiya ekleyip dualama yapabilirsin musaitsen bence

Canim cevabini simdi gördum Allah hepimizin yardimcisi olsun,bende surekli neden dozu azalttigini düsünuyorum,diger tedaviler icin hemotolojiye gidiyosun dimi,hamile kalmaya korkar oldum,zaten pkoluyun ilacla igne vesilesiyle hamile kaliyorum o da yipratici bi sürec bide kaldiktan sonra igneler usimiz zor Allah yardim etsin bize hayirlisiyla saglikla nasip etsin hepimize

Arkadaşlar dualama sırası ayşe yada elif hanginiz müsaitse o yapar inş.. Haber vermenizi bekliyorum

kızlar dualama sırası bana gelmiş haberim yok.çok özür dilerim gerçekten.kusura bakmayın.çok müsaittim bugün aslında.gündüz sırf okuduğum dua sayısını yazıp çıktım.keşke dünden haberim olsaydı ama şimdi bir hafta önceden biliyorum haftaya yaparım Allahın izniyle tek sorun yakında hasta olcam.öyle sorun olursa haber veririm başka arkadaş yapar sonraki haftaya ben yaparım.aslıcığım hakkını helal et sen yapcakmışsın dualamayı ağzına gönlüne sağlık.

Son düzenleme:
kızlar okudugumuz ayet el kursi yi 1210 a tamamlayip dualamayi yaptim. fatiha,bakara,amener rasülü,yasın,tebareke, amme, fetih,duha,insirah, tin,alak,kadir,beyyine,zilzal,adiyat,karia,tekasur,asr,humeze, fil,kureys,maun,kevser,kafirun,nasr,tebbet,ihlas ,felak,nas surelerini dilim döndugunce okumaya çalıştım. hepimizi saydim allah im kabul eder inşallah.

Son düzenleme:

Allah razı olsun canım. Ağzına sağlık.

agzina saglik aslicim.allah kabul etsin dualarini cnm.

aslıcım agzına saglık allah kabul etsın.kızlar dun aksam elıfle gorustum ıyıler cok sukur.tansıyonu da normale donmustu.yarın da benım kontrolum var nst ye gırıcem.ınsallah ıyı haberlerle gelırım.bebısım az daha dursun ıcerde

Ağzına, yüreğine sağlık canım. Rabbim kabul etsin inşallah...

Oh maşallah ne güzel. Darısı sanada ve tüm hamişlere olsun canım.. Evet biraz daha dursun yumurcak, sağlıkla ve zamanında gelsinler inşallah.. Rabbim sıkıntısız doğumlar nasip etsin canım. Sende iyi haberlerle gelirsin inşallah.

oh maşallah nerdeyse hatim yapmışşın.Allahım kabul etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…