-
- Konu Sahibi melodysilk
- #2.341
aslı dualamayı yaparmısın dualama listesinden varsın dualamayı yaparmısın bugün
canım bana mı söyledin? ben bu hafta hiç okumadım duadan katıldığım bi duaninkini yapsam iyi olur haftaya yapılacak için talibim onu yaparim
selam arkadaşlar herkes iyidir umarım ben uzun zamandır giremiyordum. anneannem dedem(babamın babası )vefat etti 3 gün arayla onlarla uğraştık. oğluşumla vakit geçiriyorum. büyüdükçe tatlandı maşallah. allah hepinize yaşatsın bu duyguyu inşallah.
elifcim gözün aydın allah analı babalı büyütsün.
canım senin de durumun bana çok yakın. faktör v leiden kan pıhtılaşmasına neden olan genlerin en tehlikelilerinden. malesef senin de bu genin heterezigot. sorunun bana yakın olduğu için ben de kendi geçmişimden bahsedeyim canım. ben 0,4 celaxan+coraspin+bemiks+folbiol kullandım düştü. bunun üzerine iğne dozu clexane 0,6'ya çıkarıldı düştü. sonra doktorumu değiştirdim. şu anda başka türlü bir tedavi uyguluyorum ama bir sonuç aldın mı diye sorarsan henüz hayır. ben şu an metionin ve folikasitten fakir diyet+coraspin bunun yanında haftada iki kez becozime c ve haftada bir kez folbiol kullanıyorum. doktorum protein c activite değerim henüz düzelmediği için hamile kalmama izin vermedi. şu an halen vücutta var olan pıhtılaşma ile mücadele ediyormuş bu değer ve o yüzden bende düşük çıkıyor. bu değerin düşük olmasının da hem bana hem de bebeğe riski olduğunu söylüyor. factör v leiden geninde problem olduğu için muhtemelen senin de bu değerin düşük çıkabilir. çünkü araştırdığıma göre bu gende bozukluk olanların protein c activitesi düşüyormuş. sana şunu yap diyemem çünkü dokrolar bile ortak bir tedavi uygulamıyorlar bizim durumumuzda. ama önceden 0,7 kullanırken düşmüşse neden 0,6 clexane demişler onu anlamadım. bu gibi durumlarda genelde iğne dozu artırılıyor. o yüzden belki günde iki tane 0,4'lük kullanmanm gerekiyordur. ya da benim gibi başka tedavi yöntemlerini araştırman gerekebilir. allah kolaylık versin. zor bir süreç. umarım bir daha hiçbirimiz düşük yaşamayız.
Arkadaşlar dualama sırası ayşe yada elif hanginiz müsaitse o yapar inş.. Haber vermenizi bekliyorum
kızlar okudugumuz ayet el kursi yi 1210 a tamamlayip dualamayi yaptim. fatiha,bakara,amener rasülü,yasın,tebareke, amme, fetih,duha,insirah, tin,alak,kadir,beyyine,zilzal,adiyat,karia,tekasur,asr,humeze, fil,kureys,maun,kevser,kafirun,nasr,tebbet,ihlas ,felak,nas surelerini dilim döndugunce okumaya çalıştım. hepimizi saydim allah im kabul eder inşallah.
kızlar okudugumuz ayet el kursi yi 1210 a tamamlayip dualamayi yaptim. fatiha,bakara,amener rasülü,yasın,tebareke, amme, fetih,duha,insirah, tin,alak,kadir,beyyine,zilzal,adiyat,karia,tekasur,asr,humeze, fil,kureys,maun,kevser,kafirun,nasr,tebbet,ihlas ,felak,nas surelerini dilim döndugunce okumaya çalıştım. hepimizi saydim allah im kabul eder inşallah.
aslıcım agzına saglık allah kabul etsın.kızlar dun aksam elıfle gorustum ıyıler cok sukur.tansıyonu da normale donmustu.yarın da benım kontrolum var nst ye gırıcem.ınsallah ıyı haberlerle gelırım.bebısım az daha dursun ıcerde