Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

kızlar okudugumuz ayet el kursi yi 1210 a tamamlayip dualamayi yaptim. fatiha,bakara,amener rasülü,yasın,tebareke, amme, fetih,duha,insirah, tin,alak,kadir,beyyine,zilzal,adiyat,karia,tekasur,asr,humeze, fil,kureys,maun,kevser,kafirun,nasr,tebbet,ihlas ,felak,nas surelerini dilim döndugunce okumaya çalıştım. hepimizi saydim allah im kabul eder inşallah.

Allah razı olsun Allah kabul etsin ağzına sağlık nerdeyse hatim yapmışsın :)

ezgi saremiz dogmus cok sukur:))
gozlerim doldu.
elif cok sey yazmamis ama henuz agrisi varmis.kizimiz da dunyaya gelmis.
allah anali babalu buyutsun.

allahım nasıl guzel bır duytgu bu elıf ıın cok sevındım dua ettık hepımız rabbım bızede nasıp eder ınsallh sırada kım var acaba?
bnm sanırım ekımın ılk haftası 5-6 gbı galıba hftaya gıtcem kontrole bakalım ne dıcek ? serpılle berna sızın ne zmn bellı mı?
allahım hepımıze saglıkla almayı nasıp etsın ınsallh ben yaklastıkca korkmaya baslıyorum ıyıce yaa ya sabır allahım....

masallah elıfe da ezgı sareye de.sabah yazdım bende ona.kızlar allah hepımıze nasıp etsın bu duyguyu.nazıfecım ben cumartesı doktora gıdıcem nst ye gırıcem ılk defa.ınsallah sorun cıkmaz.gunler gectıkce heyecan korku hersey bırbırıne gırıyor.hakkımızda hayırlısı olsun ınsallah:nazar:

ne güzel şükürler olsun rabbim analı babalı büyütsün hepimize göstersin inşallah...

allah analı babalı büyütsün inş... rabbim bize de nasip etsin inş..

Maşallah, Allahım analı baabalı büyütsün, hayırlı uzun ömürlü bir evlat olsun inşallah. Darısı hepimizee arkadaşlar.. Rabbim sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza aldırsın inşallah... Amin...

ben toplam 199 adet okudum.Rabbim kabul etsin hepimizin duasini.amin Elifimizde dogurmus masaallah.darisi hepimizin basina.amin

Gözün aydın Elifcimm. Çok şükür. Allah analı babalı büyütsün, sağlıklı, huzurlu , hayırlı ömürler nasip etsin inşallah... Darısı hepimize inşallah. Amin:)

ben 280tane okudum cnm .Allahım kabul etsin.
elifinde gözü aydın.ne güzel bebişini kucağna almış.Allahım bizede tattırsın o duyguları inşallah.
dua önerisi sormuşsun.felak yada nas olabilir.

selam arkadaşlar herkes iyidir umarım ben uzun zamandır giremiyordum. anneannem dedem(babamın babası )vefat etti 3 gün arayla onlarla uğraştık. oğluşumla vakit geçiriyorum. büyüdükçe tatlandı maşallah. allah hepinize yaşatsın bu duyguyu inşallah.

elifcim gözün aydın allah analı babalı büyütsün.

Kizlar hepinize cok tesekkur ederim.hayirlisiyla aldim kizimi kucagima.rabbim herkese nasio etsin.sezeryan sırasında korkudan dua edemedim ama hastaneye giderken yasin okuyup dua ettim size.

Sezeryan cok zormus.gerci benim tansiyon yuksek seyir ettigi icin sorunlu gecti.elimde serumlar, sancim, kizimi koklayamadim kucagima bile alamadim.bugun yurutmeye basladi tansiyonumda 13_7 oldu.18-11di dun.herkese tavsiyem normalini yapin.benimki mecburi sorunlu olmasa normali tavsiye ederim.ikisinide yasayan biri olarak

aslıcım agzına saglık allah kabul etsın.kızlar dun aksam elıfle gorustum ıyıler cok sukur.tansıyonu da normale donmustu.yarın da benım kontrolum var nst ye gırıcem.ınsallah ıyı haberlerle gelırım.bebısım az daha dursun ıcerde:KK1:

hayırlı haberlerle gelırsın ınsallh arkadasım cok az gunumuz kaldı yaklastıkca endıselerım artıyo bnde haftaya cars gtcem bakalım hyrlısı
elıfım dgrdu darısı hepımızın basına bakalım kım acaleci davranacak?:)

kızlar okudugumuz ayet el kursi yi 1210 a tamamlayip dualamayi yaptim. fatiha,bakara,amener rasülü,yasın,tebareke, amme, fetih,duha,insirah, tin,alak,kadir,beyyine,zilzal,adiyat,karia,tekasur,asr,humeze, fil,kureys,maun,kevser,kafirun,nasr,tebbet,ihlas ,felak,nas surelerini dilim döndugunce okumaya çalıştım. hepimizi saydim allah im kabul eder inşallah.

allah kabul etsın ınsallh cnm azına saglık cok sagol...

Kizlar hepinize cok tesekkur ederim.hayirlisiyla aldim kizimi kucagima.rabbim herkese nasio etsin.sezeryan sırasında korkudan dua edemedim ama hastaneye giderken yasin okuyup dua ettim size.

Sezeryan cok zormus.gerci benim tansiyon yuksek seyir ettigi icin sorunlu gecti.elimde serumlar, sancim, kizimi koklayamadim kucagima bile alamadim.bugun yurutmeye basladi tansiyonumda 13_7 oldu.18-11di dun.herkese tavsiyem normalini yapin.benimki mecburi sorunlu olmasa normali tavsiye ederim.ikisinide yasayan biri olarak
elifç,m iyi olmanıza çok sevindim. herşeyin normali en güzeli ama herşey de kısmet. benim yengem çok uğraştı normal olsun diye ama kordon dolandığı için acil sezeryana aldılar. inşallah hepimiz hayırlısıyla ağrısız sıkıntısız doğumlar yaparız bebişlerimizi kucağımıza alırız.
sen ezgimizi emzirmeye başladın mı prensesin sütü bol olur inşallah. doya doya emer.
hayırlı haberlerle gelırsın ınsallh arkadasım cok az gunumuz kaldı yaklastıkca endıselerım artıyo bnde haftaya cars gtcem bakalım hyrlısı
elıfım dgrdu darısı hepımızın basına bakalım kım acaleci davranacak?:)

nazifecim artık sıra sizde az kaldı inşallah sizin de hayırlı haberlerinizi alırız

elifç,m iyi olmanıza çok sevindim. herşeyin normali en güzeli ama herşey de kısmet. benim yengem çok uğraştı normal olsun diye ama kordon dolandığı için acil sezeryana aldılar. inşallah hepimiz hayırlısıyla ağrısız sıkıntısız doğumlar yaparız bebişlerimizi kucağımıza alırız.
sen ezgimizi emzirmeye başladın mı prensesin sütü bol olur inşallah. doya doya emer.

nazifecim artık sıra sizde az kaldı inşallah sizin de hayırlı haberlerinizi alırız

amın selvicim ınsallh hyrlsıyla bakalım saglıkla sıhhatle alalım artık bızde vakıt gecmıyor yaaaa

canım gözün aydın ve geçmiş olsun

forumu okurken çok duygulandım allah sağlıklı uzun ömür versin ailece hep çok mutlu olun inşallah

masallah cok guzel bır haber

selvıcım senın de mı oglusun oluyor.aslan parcalarına bır tane daha eklendı:nazar:

senaycım hakkında hayırlısı canım.ınsallah bır kolaylıgını bulursunuz canım.

Hayırlı, akıllı, sağlıklı bir evlat olsun inşallah canım. Bu sene erkek senesi sanırım. Kimi duysam erkek:) Eminemin kızı kurtarıyor Allahtan bu ara hamile kalanları:)) Rabbim sağlıkla kucaklarımıza aldırmayı nasip etsin canım..

Canım, güzel haberler bunlar.. Rabbim sonuna kadar sağlıklı etsin inşallah. Benim doktorum da 14.gün baktırdığında 360 larda felan çıkmıştı iyi bir değer diyorlar buna.. Hatta benim doktorum değer baya yüksek ikizmi ki bile demişti:)) Sonra o da karın duvarına baktı kalınlaşma güzel dedi ve o gün raporu çıkarttı, iğneye başlattı hemen, kalp atımını beklemedi.. Her doktor farklı bir tedavi uyguluyor ama burdaki arkadaşlarımın çoğunun doktoru benim gibi öğrenir öğrenmez başladı. İğneden öyle korkulacak bir yan yok canım sadece biraz yakıyor benimki.. Birde artık aynı yerlere vurmaktan bir süre sonra zorlanmaya başlıyor insan sertleşmeler olduğu için ben hala göbekten yapıyorum çünkü. İğne ucu insülin iğneleri gibi derinin altına geçecek kadar endişe etme, bebeklerimiz için herşey ne yapalım.. Yeterki sağlıklı olsunlarda biz katlanırız...

Şenaycım canım Allah herşeyi bir şekilde yoluna koyar biliyorsun bunu.. Rabbim hangi kapıyı açmaz ki istemedikten sonra. Hakkında hayırlısı olsun inşallah.. bundada mutlaka vardır bir hayır.. Sen yeterki sağlığına bir an önce kavuş Rabbim verecekse ilk denemede bile verir süreye bile ihtiyacınız kalmaz. Yeterki OL desin.. İnşallah herşey gönlünce olur canım,, sen hep aklımda ve dualarımdasın.. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.. Amin.

canım hayırla sağlıkla alırsın kucağına inşallah, darısı başımıza

maşallah ne kadar çok erkek bebek haberi var :) hayırlı sağlıklı bir erkek bebiş olsun inşallah

canım hayırlı uğurlu olsun, Allah her şeyi gönlüne göre versin inşallah. ben de mardin merkezde tarih öğretmeniyim, 2 yıldır burdayız. bir an önce adapte olursun inşallah.

cnm hyrlısı olsun ogretmnlık ugur gtrırı ıns bır an once evlat hasretınıde dındırırsın allahın ıznıyle:)

kızlar hepinize çok teşekkür ederim. Allah razı olsun
şenaycım hayırlı uğurlu olsun inşallah ataman. kan sonuçların da iyi çıkar çalışmalara başlarsın. sürekl, sizlere dua ediyorum.
cutehart tekrar hayırlı olsun Rabbim korktuklarına uğratmasın.

Şenay canım görevin hayirli olsun ben de Mardin de 2 yıl çalıştım seversin inşallah oralari herşey de vardır bi hayir.
Cutehart tatlim iğneler den korkma cok buyuk değiller ben de ilk zaman cok zorlanıyor dum ama alıştım mecburen bebeğim için sen de alisirsin.
Elif sana da hayırlı dogumlar dilerim darısı bize inşallah
kızlar hepinize çok teşekkür ederim. dualarınızı hiç eksik etmediniz. eşim allah dualarını kabul etti dediğinde ben de ona o kadar çok dua eden oldu ki hangisi kabul oldu bilemiyorum dedim sizi kastederek. inşallah rabbim hepimizin işlerini rast getirir. şu an dargeçitteyim. bir eve yerleştim. arkadaş bile buldum ve o kadar iyi anlaşıyoruz ki çok şükür. birbirimize inanılmaz benziyoruz. bu kadar olur ancak rabbim al sana bütün kolaylıkları veriyorum dedi sanki. inşallah bundan sonra da işlerim rast gider. malum ayın 19'unda randevum var. daha işe başlar başlamaz izin istemek durumunda kaldım. neyse bir şekilde rapor alıp gelmeye çalışacağım. inşallah bir sıkıntı çıkmaz. inş. kan sonuçlarım da düzelirse artık bunda da rahatlayacağım. gerçi faktör v leiden geninde bozukluk olduğu için işim zor gözüküyor ama hep diyoruz ya rabbim bilir. artık ona havale ettik. hepinize mutlu huzurlu güznler diliyorum. şu an arkadaşın internetinden giriyorum. kendim internet alana kadar sizlerle sık görüşemyeceğim. umarım hepiniz iyi olursunuz. benim de dualarım sizlerle.

şenay merhaba yazmadan geçemedim.hayırllısı oolsun atanmışsın bence herşeyde bir hayır var bence ALLAH bize bir şeri verirken aslında arkasından güzel bişy geliyor.sen şimdi hamile olsaydın daha çok zorlanacaktın.bak bence eşimden ayrı yaşıyorum ve daha yaklaşık 1 yıl ayrı kalıcaz ama hamile kaldım bence seninde hayatında herşeyin yoluna girdiği bir döneme giriyorsun ben böyle hissettim.güzel gelişmeler bunlar.inşallah herşey yoluna girer canım hayırlısı olsun senin için.
inşallah canım. aynen öyle herşeyde bir hayır var. rabbim herşeyin en iyisini bilir sonuçta. onun verdiğine boynumuz kıldan ince. inşallah hepimize iyilikler güzellikler nasip eder yüce rabbim.

canım hayırlı olsun biyerden başlıyosun sonuçta hakkında hayırlısı olsun senin için güzel bir başlangıç olsun inşallah...

Gözün aydın Selvi. Allah sağlık sıhhatle tamamına erdirir inşallah.

Canım hayırlı olsun. Bir kapı kapanıyor birisi açılıyor. Hakkında hayırlısı olur inşallah, şu doktor kontrolünde güzel geçer inşallah da herşey yavaş yavaş düzenine girer. Sen yeterki moralli ve huzurlu ol. Dualarımız seninle.
çok teşekkür ederim kızlar sizlerin duaları beni ayakta tuttu. hepinizden allah razı olsun. inşallah kan sonuçlarım da düzelirse bir nebze olsun rahatlayacağım. ondan sonra nasip kısmet:)
ezgi saremiz dogmus cok sukur:))
gozlerim doldu.
elif cok sey yazmamis ama henuz agrisi varmis.kizimiz da dunyaya gelmis.
allah anali babalu buyutsun.
ya çok duygulandım ben. allah analı babalı büyütsün inş. rabbim ikisini de korusun.

allah razi olsun cnm.yolda bize de dua etmissin.allah kabl etsin
sezeryan zordur bilirim.suan ne sikintilar cektigini cok.iyi anliyirum.oturmak kalkmak dogrulmak cok zordur.bir yandan da bevekle ilgilenmek.ama hepsi unutuluyo.kizin hepsini unutturacak sana:)tansiyonun da biran once normale doner insallah.gule gule buyut ezgi sareyi.
canım sen kayseri desin galiba daha yeni farkediyorum eğer kayseri de yaşıyorsan hangi doktora gidiyorsun?
aslicim bahsettigin arkadasin adi zehra.zehra kayseride ve dogum yapti.cok.oldu.bes ay belki de daha fazla.foruma fazla girmez.ozelden sor bence sorunu.
kızlar hepinize çok teşekkür ederim. dualarınızı hiç eksik etmediniz. eşim allah dualarını kabul etti dediğinde ben de ona o kadar çok dua eden oldu ki hangisi kabul oldu bilemiyorum dedim sizi kastederek. inşallah rabbim hepimizin işlerini rast getirir. şu an dargeçitteyim. bir eve yerleştim. arkadaş bile buldum ve o kadar iyi anlaşıyoruz ki çok şükür. birbirimize inanılmaz benziyoruz. bu kadar olur ancak rabbim al sana bütün kolaylıkları veriyorum dedi sanki. inşallah bundan sonra da işlerim rast gider. malum ayın 19'unda randevum var. daha işe başlar başlamaz izin istemek durumunda kaldım. neyse bir şekilde rapor alıp gelmeye çalışacağım. inşallah bir sıkıntı çıkmaz. inş. kan sonuçlarım da düzelirse artık bunda da rahatlayacağım. gerçi faktör v leiden geninde bozukluk olduğu için işim zor gözüküyor ama hep diyoruz ya rabbim bilir. artık ona havale ettik. hepinize mutlu huzurlu güznler diliyorum. şu an arkadaşın internetinden giriyorum. kendim internet alana kadar sizlerle sık görüşemyeceğim. umarım hepiniz iyi olursunuz. benim de dualarım sizlerle.

canim benim hersey yavas yoluna giriyor ne guzel.aklimdaydin zaten ev tutmustur diye dusunuyordum kendi kendime.arkadas da bulmussun.darisi sinan hocadan guzel haberler almaya insallah.bizi habersiz koyma.islerin rastgitsin.ama dogunun insani iyidir,vicdanli ve anlayislidir.bayanlara da daha ayricalikli davranir.
herseyin iyi olacagina inaniyorum

kızlar hepinize selamlar umarım herkes iyidir sayfaları okuyamadım 1 haftadır internetimde sorun vardı bir türlü giremedim perşembe günü duamıda yazamadım bende 100 tane ayetel kürsü okumuştum rabbim kabul eyler inşallah dualamayı yapan arkadaşımada allah razı olsun inşallah perşembe günü doblerim vardı çok şükür bebeğimle ilgili herşey yolunda çıktı yalnızca bebeğin eşi biraz aşağıdaymış çok fazla ayakta kalmıcam ve ağır kaldırmayacakmışım umarım hepimiz allahın izniyle yavrularımızı sağlıkla kucağımıza alırız.

Selam arkadaslar nasilsiniz INSALLAH hepiniz iyisinizdir..beni hatirladiniz degilmi ?? :) 1 bucuk aydir nette giripte yazamadim sizlere kusura bakmayin...biliyorsunuz trde evimde degilim almanyadayim 1 bucuk aydir...burda doktorlara gidiyorum hem kadin doktoruna hemde hematolojiye gidiyorum...arkadaslar bana ordan aldigin bilgileri yaz demisdiniz...allaha sükür kadin doktorum cok iyi bir doktor cok memnunum igneme devam ettirdi hatta trde igneye baslatmakla aspirine baslatmakla cok iyi etmisler dogru tedavi secimi dedi ve halende ignemide aspirinimide kullaniyorum....ama sunu söleyim sizlere ilk 3 ay trde gecti cok dikkat ettim yediklerime ictiklerime acikcasi buraya gelince bozdum :KK70: doktordan cesaret aldim galiba...yemekle icmekle alakasi yokmus bu pihtilasmanin rahat ol canin ne isterse herseyden yiyebilirsin ha tabi dozunu kacirmicaksin dedi ama herseyden azda olsa yiyebilirsin dedi cikolata kesin yasak diye biliyordum öyle degilmis hayir alakasi yok cikolatada yiyebilirsin dedi..ha söyle bi durum var tabiki fazla tatli seker zararli anneyede cocuguda zaten hamile olmayan birinede zararli...cok fazla yeme ama canin cektiginde cikolatada yiyebilirsin dedi...hicbir kisitlama koymadi ne meyvede ne sebzede ne yemeklerde ne pilavda ne bulgurda..cok sükür 22 haftalik oldum simdilik hersey yolunda arkadaslar ALLAH nasip ederse Oglum olacak INSALLAH....ben önlemimi aliyorum hergün ignemi aspirinimi aliyorum...gerisi ALLAHIN taktiri..sizlerde ne var ne yok eminim cok sey kacirdim :KK43: tam takip edemem burayi ama bana özelden yazarsaniz bir sorunuz varsa cvplarim özelden takip etmesi daha kolay olur...

Emine canim sen nasilsin ??? senin bebis kac haftalik oldu ?? cinsiyeti belli olmusdur artik degilmi ??? özelden yazarsan cok sevinirim canim..........hepiniz kendinize iyi bakin sorulariniz olursa bana özelden yazin ben burda doktoruma sorarim..sizlere cvplarim....ha bu arada 36 haftada aspirini birakcamisim yani doguma 4 hafta kala aspirin birakilmasi gerekmis ama igne son güne kadar devam dedi doktor....ve cok dogru buldu bu igneye aspirine baslanmasini doktorum...ama tabi her doktor farkli düsünüyor..cok sükür trdeki doktorumda burdaki doktorumda bunu dogru buluyor...ha yemeye gelince sizelr tabi yine kendi doktorunuzu dinleyin hani dikkat et sunu bunu yeme derlerse yine dikkat edin tabiki...herkesde mutation farkida var benim durumumda ciddi bisey yokmus cok ciddi degilmis benim durumum...cok sükür...

geçmiş olsun cnm.keşke herkez normal doğum yapabilse.adı üstünde normali o.

Slm arkadaşlar şubat annelerinden koptum da geldim 8haftalık ilk bebeğimi kaybettim.3ay oldu. Genetik sonucumw göre Mthfr 1298 homozigot ve protein s 52 çıktı.beni neler bekliyor pek bilmiyorum. Dr kurtaj sonrası 6 ay beklememi hamilelikten önce aspirin ve hamilelikte iğne kullanacağımı söylüyor.icimde korku var benimle aynı şeyleri yaşayanlarla paylaşmak istedim

Merhaba arkadaşlar inşallah hepiniz iyisinizdir...

Elif canım doğum yapmışsın hayırlı olsun darısı bizlere olsun.

Ben annemdeyim inşallah doğum burada olacak.pc yok tlfdan yazmak zor oluyor.

Slm arkadaşlar şubat annelerinden koptum da geldim 8haftalık ilk bebeğimi kaybettim.3ay oldu. Genetik sonucumw göre Mthfr 1298 homozigot ve protein s 52 çıktı.beni neler bekliyor pek bilmiyorum. Dr kurtaj sonrası 6 ay beklememi hamilelikten önce aspirin ve hamilelikte iğne kullanacağımı söylüyor.icimde korku var benimle aynı şeyleri yaşayanlarla paylaşmak istedim

hoşgeldin cnm.keşke bunları yaşamasaydında bebişini kucağna alsaydın.ne güzel sen ilk kürtajda sorununu öğrenmişsin.tedavini biliyosun.ben ikinci kürtajdan sonra öğrendim.bendede protein s düşüklüğü ve homozigot var.geçmişimi anlatıp seni üzmim rahatsızlığımız aynı olsada herkezin bünyesi yapısı farklı cnm.bende kürtaj olalı 6ay oldu.en yakın zamanda Allahım bize hayırlısıyla sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder.

keşke gelmemiş olsaydın:KK43: en zor zamanları gecrmıssın 3 ay bana öyle uzun gecmıstıkı sonrasında ben korunmayı bırakmıstım ama 3 ay demıstı dr um 6 ay uzun bıraz bazı dr lar ılk adetten sonra bıle korunmaybılrsn dıo 8 haftalık için bende 8 hafta bıtmıstı kurtaj oldugmda 1298 homozıgtum bende proteın s bılmıorum bakılmadı gecen eylulde kurtaj oldum ben halada yenı bır gebelik için ugrasıorum ilkine hemen hamıle kalmıstım gebelıkten sonra prolaktınm yukseldı sanırm adetım bozulana kadar anlamdım sonrasında cıktı ortaya gebelıge engel olacak şekılde yuksektı sonra dusurduk ama tekrar yukseldı neyse kısacası yenı bır gebelık oncesı bence hormon tahlıllerını yaptr canım sonra benım gıbı surecın uzamasın zaten pıhtlsma nedenıyle korkularmız var bırde baska seyler eklenmesın banada dr um 3 ay oncesınden mutlaka folbıol gebelkte asprıın ve ıgne dıo

kızlar merabalar size birşey sormak istiyorum,şuan hamileyim ve bu benim ikinci gebeliğim,ilk gebeliğimde bebeğim 6 haftalıkken düştü,şimdi de nerdeyse 20 haftalık olcam....doktora kan pıhtılaşmasını hiç sormadım açıkçası sadece neden düşmüş olabilir dediğimde ilk düşüğü normal kabul ediyoruz ard arda 3 düşük yapınca genetik olarak araştırma yapıyoruz o da masraflı birşey felan demişti...bir tanıdığım 28 haftalıkken bebeğinin kalbi durdu kaybetti ve sonra pıhtılaşma teşhisi kondu 4.gebeliğinde iğnelerle felan bebeğini kucağına aldı şükür....

sorum şu kii ben nasıl anlayacam bende olup olmadığını? bi ton kan tahlili yaptılar,ikili testte bebeğe giden kan akışı gayet güzel felan dediler ama bunları 28 haftalıkken bebeğini kaybeden akrabamıza da demişlerdii....içimi ferah tutmaya çalışıyorum ama yine de korkuyorum:KK43: kanda hangi değere bakıyorlar pıhtılaşma için biliyormusunuz?

X