- 29 Temmuz 2012
- 1.486
- 2
-
- Konu Sahibi melodysilk
- #2.321
Arkadaşlar kontrolden geldik miniklerimin kalp atışını duyduk çok şükür herşey yolunda raporluyum Allah izin verirse gitmicem işe artık Allah herkesin yavrusunu korusun isteyenlereede tez zamanda nasip etsin inşallah
sağol canım hatırladım tabi. Hamileliklerimize devam etmeye çalısıyoruz, bu sefer kucağımıza alırız inşallah bebeklerimizi.
ezgi saremiz dogmus cok sukur:))
gozlerim doldu.
elif cok sey yazmamis ama henuz agrisi varmis.kizimiz da dunyaya gelmis.
allah anali babalu buyutsun.
allahım nasıl guzel bır duytgu bu elıf ıın cok sevındım dua ettık hepımız rabbım bızede nasıp eder ınsallh sırada kım var acaba?
bnm sanırım ekımın ılk haftası 5-6 gbı galıba hftaya gıtcem kontrole bakalım ne dıcek ? serpılle berna sızın ne zmn bellı mı?
allahım hepımıze saglıkla almayı nasıp etsın ınsallh ben yaklastıkca korkmaya baslıyorum ıyıce yaa ya sabır allahım....
gozlerim doldu.
gozlerim doldu.
gozlerim doldu.
Arkadaşlar kontrolden geldik miniklerimin kalp atışını duyduk çok şükür herşey yolunda raporluyum Allah izin verirse gitmicem işe artık Allah herkesin yavrusunu korusun isteyenlereede tez zamanda nasip etsin inşallah
Âmin canım hayırlısıyla inş aynen devam ediyoruz kız mı erkek mi yavrucuğun benim prensesim olucak inş Rabbim herkeze tattırsın evlat sevgisini