Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

Arkadaşlar kontrolden geldik miniklerimin kalp atışını duyduk çok şükür herşey yolunda raporluyum Allah izin verirse gitmicem işe artık Allah herkesin yavrusunu korusun isteyenlereede tez zamanda nasip etsin inşallah

canım allah raı olsun senden de kayınvalidende..sevindim senin miniklerde iyiymiş....

sağol canım hatırladım tabi. Hamileliklerimize devam etmeye çalısıyoruz, bu sefer kucağımıza alırız inşallah bebeklerimizi.

Âmin canım hayırlısıyla inş aynen devam ediyoruz kız mı erkek mi yavrucuğun benim prensesim olucak inş Rabbim herkeze tattırsın evlat sevgisini

ezgi saremiz dogmus cok sukur:))
gozlerim doldu.
elif cok sey yazmamis ama henuz agrisi varmis.kizimiz da dunyaya gelmis.
allah anali babalu buyutsun.

allahım nasıl guzel bır duytgu bu elıf ıın cok sevındım dua ettık hepımız rabbım bızede nasıp eder ınsallh sırada kım var acaba?
bnm sanırım ekımın ılk haftası 5-6 gbı galıba hftaya gıtcem kontrole bakalım ne dıcek ? serpılle berna sızın ne zmn bellı mı?
allahım hepımıze saglıkla almayı nasıp etsın ınsallh ben yaklastıkca korkmaya baslıyorum ıyıce yaa ya sabır allahım....

gozlerim doldu.

allahım nasıl guzel bır duytgu bu elıf ıın cok sevındım dua ettık hepımız rabbım bızede nasıp eder ınsallh sırada kım var acaba?
bnm sanırım ekımın ılk haftası 5-6 gbı galıba hftaya gıtcem kontrole bakalım ne dıcek ? serpılle berna sızın ne zmn bellı mı?
allahım hepımıze saglıkla almayı nasıp etsın ınsallh ben yaklastıkca korkmaya baslıyorum ıyıce yaa ya sabır allahım....

masallah elıfe da ezgı sareye de.sabah yazdım bende ona.kızlar allah hepımıze nasıp etsın bu duyguyu.nazıfecım ben cumartesı doktora gıdıcem nst ye gırıcem ılk defa.ınsallah sorun cıkmaz.gunler gectıkce heyecan korku hersey bırbırıne gırıyor.hakkımızda hayırlısı olsun ınsallah:nazar:

gozlerim doldu.

Maşallah, Allahım analı baabalı büyütsün, hayırlı uzun ömürlü bir evlat olsun inşallah. Darısı hepimizee arkadaşlar.. Rabbim sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza aldırsın inşallah... Amin...

Arkadaşlar kontrolden geldik miniklerimin kalp atışını duyduk çok şükür herşey yolunda raporluyum Allah izin verirse gitmicem işe artık Allah herkesin yavrusunu korusun isteyenlereede tez zamanda nasip etsin inşallah

nesecim cok sevindim iyi olmaniza.Rabbim hepimizin dogmus ve dogacak cocuklarini korusun.amin

ben toplam 199 adet okudum.Rabbim kabul etsin hepimizin duasini.amin Elifimizde dogurmus masaallah.darisi hepimizin basina.amin

Gözün aydın Elifcimm. Çok şükür. Allah analı babalı büyütsün, sağlıklı, huzurlu , hayırlı ömürler nasip etsin inşallah... Darısı hepimize inşallah. Amin:)

ben 280tane okudum cnm .Allahım kabul etsin.
elifinde gözü aydın.ne güzel bebişini kucağna almış.Allahım bizede tattırsın o duyguları inşallah.
dua önerisi sormuşsun.felak yada nas olabilir.

Son düzenleme:
Canım 150 tane eklermisin banada duamızdan..Allahım kabul etsin inşallah. Tüm dilek ve muradlarımıza nail etsin. Amin...

X