a.s.redrose bişey soracağım bende sana.bu diyet zayıflamak içinmi yani doktormu öneriyor.kan pıhtılaşmasında bazı gıdalardan uzak duruluyormus.ve çok kilo varsa diet öneriyormus.bana doktorum herhangibierşy söylemedi bu konuda merak ettim o yuzden
a.s
a.s.
sevgili GELGİT;yukarda bahsettiğim nedenlerden dolayı giremedim siteye kusura bakma yeni okudum ve artık çok geç cevaplamam için sağolsun ŞENCİM yetişmiş ve çok güzel cevaplamış.yinede sormak istediğin bişey olursa yadımcı olmaya çalışırım.Allah gönlüne göre,gönlümüze göre versin canım...
sağol canım.evet şen cok guzel açıklamalar yaptı.o haserilerden bendede vardı gerçejten insan fena huylanıyor ama çok sükür imha ettim hepsini benim dısımda tum apartmandaki dairelerde varmışa.s sendede kalmaz inş. a.s.
Akadaşlar merhaba, 2-3 gün önce meşhur desti izdivaçların birinde :1rolleyes: bir bey çıkmış ve ayrıldığı eşinin bebeklerinin sürekli karnında öldüğünü, 10 yıl doktor doktor dolaştıklarını ve sonunda eşinin sıtma mikrobu taşıdığı için bebeklerin öldüğünü söylemiş, şimdi 2 çocuğu olmuş. Tabi ben çalıştığım için arkadaşım izlemiş hemen beni aradı. bende sizle paylaşmak istedim. Nedensiz düşük yaşayan arkadaşlar araştırabilir. Tabi bende doktorumla görüşüp yaptırmayı istiyorum. Umudumuzu kaybetmemek lazım.
canım mrb ben maley bendede aynı sorun var doktor iğneye başlıyacak iğne acı veriyomu bilğin varsa bana da yazarmısın lütfen tşk ederim şimdidenarkadaşım bu nedenle 1 düşük yaşadı,şimdi 6 aylık hamile ve her gün iğne oluyor..bu iğne,kanın pıhtılaşmasını önlüyormuş...hamileliği çok güzel gidiyor.9 ay bitene kadar her gün bu iğneden olacak.
canım mrb ben maley bendede aynı sorun var doktor iğneye başlıyacak iğne acı veriyomu bilğin varsa bana da yazarmısın lütfen tşk ederim şimdidenarkadaşım bu nedenle 1 düşük yaşadı,şimdi 6 aylık hamile ve her gün iğne oluyor..bu iğne,kanın pıhtılaşmasını önlüyormuş...hamileliği çok güzel gidiyor.9 ay bitene kadar her gün bu iğneden olacak.
Merhaba Arkadaslar hepinize hayirli ramazanlar diliyorum.a.s.
Ben dün Folikasit 5 mg hapina basladim hayirlisiyla.
Daha 1 ay bana hamile kalmak yasak ama ben yinede erkenden basladim.
Allah izin verirse bizde bayramdan sonra calismalara baslayacagiz
Acaba aspirine demi baslasam simdiden ?
Ama bildigim kadariyla aspirine Adetin 15. gününden tekrar Adet baslangicina kadar kullaniliyor:uhm:
Yani Adet gelince aspirinede 15 gün ara veriliyor diye aklimda kalmis.
Ama ben zaten suan dogum kontrolu hapi kullaniyorum 5 Aydir hic birakmadan.
Yani adet günlerim tam 5 Aydir hic olmadi.
Doktorlar bu terapiyi uygun buldular bana Miyom ameliyatimdan sonra rahim dinlensin ve tekrar gebe kalana kadar rahim temiz kalsin diye.
Yani acaba aspirine baslayip tekrar adet olana kadar kullansammi, yoksa calismalara baslama tarihinden itibaren mi alsam. Bana yardimci olursaniz cok sevinirim.
Simdiden tesekkürler
slm hanımlar nasılsınız?
uzun zaman size yazamadım çünki bulantılarım vardı, hiç kesilmeyecekler sanmıştım ki çok şükür hafifledi hatta eski kötü günlerime göre geçti diyebilirim.nerdeyse hergün hastanedeydim serumlarla falan idare ettim.dünya varmış.bebişim 4 aylık oldu teyzeleri.darısı hayırlısıyla dileyenlerin başına.iyi gecelera.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?