Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

lal82; benimde düşüklerimde suyum geldi.mthfr homozigot teşhisim sana su gelmesiyle ilgili açıklama yapıldı mı?

senin düşüklerinde su gelmesiyle bebeklerin hemen düştümü? benim suyum geldi ama 2 ay susuz yasadı, doktorlar mucize diyorlardı. 5 aylıkken düştü. seninde böylemi oldu?

bide öyle deneyim celencim, birsekilde bu kilolar gitmesi lazim hedefim 65 kilo ama tabi 3 ayda 17 kilo biraz zor ama bakalim artik insallah verebilirim.

Saolasın canım, tüp bebek iğnelerinin bir kısmı da o şekilde ben kendim yapabiliyordum. Kendi kendine iğne yapmak çok zor bir şey ama çocuk sahibi olabilmek için herşeye katlanıyor insan tatlicadiarzu

iyi geceler tüm arkadaşlara lal82 daha önceki sayfada yazdım ama görmedin herhalde aynı şeyleri bende yaşadım hemde 3 defa 3. sünde 14,5 haftalıktı ve 20. haftaya kadar susuz yaşadı yavrum sonra doğum yaptım.kordon sarkması oldu çünkü.benimde teşhisim aynı mthfr homozigot su kesesinin açılmasına da neden oluyor maalesef,bebeğimde hiç bir şey yokmuş araştırma oldu istemeye istemeye (çok üzülüyorum).daha önce düşüğün oldu mu yani bu ilk mi?dilersen paylaşabiliriz..

canım kusura bakma şimdi gördüm yazını kafam çok karışık ve dalgınım,1. düşüğüm 13 haftalıktı 2 gün sonra düştü,2.14 haftalıktı oda aynı şekilde 3. sünü anlatmıştım,3. su gelmesinden yaklaşık 40 gün sonra felan düştü .bütün hepsinde su gelmesi oldu.ama bu sonuncusunda iğne kullandım.malum aspirin ,folik asit,ve diyette yaptım hepsine hamile kalmadan önce başladım.iğne hariç tabi.ama yine aynı hafta da su kesesi açıldı.ama bu defa az dı.diğerlerinde hiç bir şey kullanmadım.zaten rahatsızlığımı da bilmiyordum.

1 kez gebelik yasadım onu da kaybettim bu şekilde malesef. çok şaşırdım ya senin de mi susuz yasadı beim gibi 2 ay? bana hiçbir acıklama yapmadılar, suyun boşalmasıyla mthfr arasındaki baglantıyı bilmiyorum ben. ilk kez senden duyuyorum. doktorun su kesesinin acılmasına sebep olarak mthfr yimi gösterdi? ne dedi paylaşırmıısın?

bana doktorum plesanta rahim duvarına tutunamıyor o nedenden su kesesi açılıyor dedi.sen yine ilk gebeliğinde öğrenmişsin.dilerim bundan sonra rahat bir hamilelik yaşarız hep beraber.yine görüşürüz başka sorun olursa cevaplamaya çalışırım iyi geceler..

plasentanın rahim duvarına tutunamaması pıhtılasmadan mı kaynaklanıyormus? ya bunları yasayan ben degilim sanki, daha önce cevremde hiç görmedigim olaylar bunlar. bu nedenle biraz fazla sordum galiba, şimdiden tesekkürler. inşallah allah bir daha göstermez böyle şeyler

öyle canım insan daha neleri görecek bende bunları hiç bilmiyordum ama neler öğreniyorsun yaşayarak Allah beterinden korusun.inşaallah bunları bir daha yaşamayız.görüşmek üzere...

Canım ben Zeki beye gitmiyorum Erciyes Üniversitesi kadın doğum bölüm başkanı Mustafa Başbuğ var ona gidiyorum ve onunla devam etmeye karar verdim çok güvenilir bir doktor bana kendimi iyi ve güvende hissettiriyor

Canım benim evet görmedim hiç benim problemim Mthfr c677t heterezigot belki biliyorsundur celenle aynı sorunlarımız iğne kullanmamız gerekiyor
bir iki doktora daha gidip araştır ve hepsi aynı tedaviyi öneriyorsa dediklerini yap ve içini rahat tut şekercim bu arada kolay gelsin bende sendenim boyum 1,70 kilom 70 tatlicadiarzu bende 65 olmaya çalışıyorum bu iki üç ayda bakalım canım Allah kolaylık versin

Son düzenleyen: Moderatör:
sülal, sen mthfr 667 heterozigotum demişsin,igne vermişler. benim mthfr 667 homozigot banada igne verdiler. bunlar aynı rahatsızlıkmı, yani benim diger sonuclarım normal cıktı mthfr dışında. bana da iğne verdiler. doğrumu acaba?

canim senin sadece 5 kilo fazlaligin var benim boyuma göre bayagi fazla 15 kilo falan vermem lazim. Boyum sadece 1,62
Doktorumun dedigine göre gizli seker oluncada bebisler düsebiliyormus birde onun icin randövü aldim ev doktorumdan birde sekere bakilacak.

herkese selamlar
arkadaşlar 14 temmuzda testlerim yapılmıştı
sonuçlar 8 Ağustosta çıkacaktı
Bugün internetten baktım kromozomlarla ilgili genetikte yaptırdığım test sonuçları çıkmamış hemüz
sadece ANA ve ANCA testlerinin sonuçları çıkmış negatif yazıyordu
aranızda bu testlerden yaptıran varmı
bilgisi olan varmı
nedir ki bu testlerin türkçesi
tamam ben anladım benimki negatifte yani nedir bu
çokmu karışık sordum kafamçokkarıştı

Arkadaslar hepinizin kandili kutlu olsun. Bu Mübarek gecede Insallah Rabbim hepimizin dileklerini kabul eder ve hepimize saglikli cocuklar nasip eder.

amiin cnm inş..Bende bugün böle dualar ediyorum hepimize ..Kabul olur inş...
Hepimizin kandili mübarek olsun tekrar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…