• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Bu arada hazır seni yakalamışken birşey daha sormak istiyorum
benim adet kanamalarım azaldı Şencimfisfisfis
Ağrılarımda hiçbir azalma yok ama :çok üzgünüm:
1 aydır coraspin kullanıyorum
kanımın rengi değişti birde eskiden kopkoyu renkti
siyah gibi böyle
Şimdi kiremit rengine döndü
Sendede olmuşmuydu
Kürtajlardanmı yoksa coraspindenmi kaynaklanır sence
Çok soru sordum ama nolur bana yardım ett:Saruboceq:

yaa unutmadan bişi sorcam celencim, ben bugün iğne aldım otuzar kutu alıyom her seferinde, bu sefer eczacım sadece 11 kutu bulabilmiş, gerçi merak etmeyin 3-5 güne kadar bulurum 5 depoyla birden çalışıyorum gerekirse şehir dışından bulurum dedii ama endişelendim yine de başkentte böyleyse diğer yerlerde nası diyorum...sen rahat bulabiliyo musun??

canım pamul ve lasonil taktiğini deniycem.
şencim ben p.tesi yazdırdım daha 20 kutu.herzaman bulduğum eczaneye gittim direk.sadece 9 kutu bulduğunu diğer 11 kutuyuda bi dahakli hafta içine ayarlıycanı sööledi.bende gel-git zor oluo ozaman cevredeki eczanelere bakiim dedim.girdim yan eczaneye.2 depoyu aradı fraxiparin yok(0,4)sonra baska bi depoyu aradı 20 kutuda 1 saat sonra elinizde dedi.allahıma binlerce şükrediyorumn bööle zamanlar:Saruboceq:bidahaki yazdırmamda sanırım sadece 15 kutu yazılıcak.ondan sonra bitti inşallah.dediğin gibi cok zor bulunuo.tamamen şans.allahım bu iğnelerin bittiği günleride gösterir inşallah şu okunan ezanın yüzüsuyu hürmetine(ezan okunuyorda tam şimdik:1rolleyes:)
buarada bebişin pıtpıotları tez zamanda kütkütlere dönüşsün inşallah:Saruboceq: isim konusunda varmı bişiCADIARZU

merhaba arkadaslarım
uzgunum bugunlerde
test yaptım negatıf ama daha 3 gunum var adete dayanamadım yaptım:(
herseyın hayırlısı
bu yol cok yordu benı:(

merhaba arkadaslarım
uzgunum bugunlerde
herseyın hayırlısı

ah ipekcim ne die kasıosun kendini bu kadar..haklsın dayanılmıo ama ben ne zaman bööle yapsam o 3 günün sonundada negatif olurrdu.sonra karar vermiştim kendi kendime adet günümün tam sabahı yapıcam die.karar verdiğimin hemen ertesin ayı test pozitifti:) lütfen sabırlı ve sakin ol.olucak tabiki allahın izniyle.allahım kimsenn kucağını bos bırakmasın..a.s.:1hug:

selamm papatyacım, nası gidiyo herşey yolunda mı, sıcak mı mersin? lütfü beye ne zaman geliyosun???ne çok soru sordum di mi??
Merhaba şencim ,

Hiç sıcaktan şikayet etmeyin isterseniz , bize ayıp oluyor .Yanıyoruz burada . Sıcaklık nerdeyse 40 derecelerde ama , nemi de hesaba katarsak hissedilen sıcaklığı anlatamam çok fena..Evde hayatımız 2 oda arasında geçiyor , oturma odası ve yatak odasında klima olduğu için. Bu arada mutfağa filan da vantilatör taşıyoruz. Reziliz yani..Fırsat olursa hafta sonları yaylaya ya da denize gidiyoruz. Böyle idare etmeye çalışıyoruz işte..

Şencim , Lütfü beye hamile kalırsam gideceğim. Kendisi öyle istemişti. 5. hafta civarı gel demişti. Haber veriyorum biliyorsun bu ay da olmadı , bakalım olursa erken dönemde test yapıp hemen hocayı aramayı düşünüyorum. İğneye başlama konusunda görüşmem lazım. Çünkü benim kayıplarımın ilki 5. haftada , ikincisi 7-9. haftada ( 9. haftada farkettik ama gelişimin 7. haftada durduğu söylenmişti) olmuştu. O yüzden iğnelere senin gibi 5. haftada başlama konusunda ısrarcı olmayı düşünüyorum.

Benden haberler böyle şencim, haftaya 1 haftalığına tatile gidiyorum . Bakalım belki daha relaks olurum , döndüğümde hamile kaldığımı öğrenirim inşallah. Daha önceki hamileliklerim 3. ayda , olmuştu. Bu sefer 4. deneme ayındayız. Bakalım hayırlısı. İyi duygular hissettiğini ve dua ettiğini biliyorum.. Teşekkür ederim, sen de kendine çok iyi bak , Allah mutluluğunu daim etsin.. Selamlar..

Bu arada hazır seni yakalamışken birşey daha sormak istiyorum
benim adet kanamalarım azaldı Şencimfisfisfis
Ağrılarımda hiçbir azalma yok ama :çok üzgünüm:
1 aydır coraspin kullanıyorum
kanımın rengi değişti birde eskiden kopkoyu renkti
siyah gibi böyle
Şimdi kiremit rengine döndü
Sendede olmuşmuydu
Kürtajlardanmı yoksa coraspindenmi kaynaklanır sence
Çok soru sordum ama nolur bana yardım ett:Saruboceq:
Hayatcım merhaba ; bahsettiğin belirtileri yaşamış biri olarak sana rahim filmi çektirmeni tavsiye ediyorum.

Gebelik kaybından sonra kürtaj oldun mu bilmiyorum,bende kürtajdan sonra adet kanama miktarında çok azalma olmuştu. Rahim filmi çektirildi , orada kürtaj nedeniyle yapışıklıklar olduğu görüldü, bir de küçük septum varmış. Onların açılması için histereskopi denen bir operasyon geçirdim .Forumda ayşe0607 arkadaşımız da aynı şeyden bahsetmişti , ona da rahim filmi çektirmesini tavsiye etmiştim. Nitekim onda da aynı şey görüldü , küçük septumu vardı galiba. histereskopiyle kesildi. Operasyondan sonra adet kanamalarım eskisi gibi olmaya başladı.Ayşede de düzeldi galiba. Forumda bununla ilgili yazışmalarımız var..

Bunları , adet kanama miktarının azalması , bazı rahatsızlıkların belirtisi olabiliyor bilgin olsun diye yazdım. Endişelenme , belki de o aya ait geçici birşeydir. Ama tedbir olarak rahim filmi çektirirsen için rahat eder hayatcım..

Selamlar , sevgiler...

merhaba arkadaslarım
uzgunum bugunlerde
herseyın hayırlısı
İpekcim , seni çok iyi anlıyorum. Ben de aynı üzüntülü hayal kırıklığını yaşadım ama hemen kendimi toparlamaya çalıştım. Artık olan oldu , önümüzdeki günlere bakmalıyız. Üzülmenin bize hiçbir faydası yok , aksine zararı var. O yüzden toparla kendini . Fırsatın olursa belki biraz ortam değişikliği iyi gelebilir.. Hiç üzülme , inşallah gelecek ay seninle ve isteyen herkesle sevincimizi paylaşırız. .

Çok sevgiler , selamlar..

arkadaşlar yaşadıklarımı paylaşmak istedim sizinle. ilk bebeğimi kan pıhtılaşması yüzünden kaybetmiştim yazdım daha öncede. ikinci bebeğime hamileydim. boş gebelikmiş.çok üzgünüm senağlama

arkadaşlar yaşadıklarımı paylaşmak istedim sizinle. ilk bebeğimi kan pıhtılaşması yüzünden kaybetmiştim yazdım daha öncede. ikinci bebeğime hamileydim. boş gebelikmiş.çok üzgünüm senağlama

Geçmiş olsun canım
Üzülme yine hamile kalırsın
herşeyde vardır bir hayır
Allah en kısa zamanda tekrar hamile kalmayı nasip etsin inşallah tüm isteyenlere

nazlım canımın içi nolur üzülme inan herseyde bi hayır vardır.vakti saati gelince sana ööle bir süpriz gönderiliyorki yukardan sen bile inanamıyorsun öölece kalıyorsun..nolur skain ol ve üzülme faslınıo kısa kes:1hug: allahım seninde isteyen herkesinde kucağını en kısa zamanda sağlıklı bebeklerle doldursun inşallah:1hug:

Hayatcım merhaba ; bahsettiğin belirtileri yaşamış biri olarak sana rahim filmi çektirmeni tavsiye ediyorum.

Gebelik kaybından sonra kürtaj oldun mu bilmiyorum,bende kürtajdan sonra adet kanama miktarında çok azalma olmuştu. Rahim filmi çektirildi , orada kürtaj nedeniyle yapışıklıklar olduğu görüldü, bir de küçük septum varmış. Onların açılması için histereskopi denen bir operasyon geçirdim .Forumda ayşe0607 arkadaşımız da aynı şeyden bahsetmişti , ona da rahim filmi çektirmesini tavsiye etmiştim. Nitekim onda da aynı şey görüldü , küçük septumu vardı galiba. histereskopiyle kesildi. Operasyondan sonra adet kanamalarım eskisi gibi olmaya başladı.Ayşede de düzeldi galiba. Forumda bununla ilgili yazışmalarımız var..

Bunları , adet kanama miktarının azalması , bazı rahatsızlıkların belirtisi olabiliyor bilgin olsun diye yazdım. Endişelenme , belki de o aya ait geçici birşeydir. Ama tedbir olarak rahim filmi çektirirsen için rahat eder hayatcım..

Selamlar , sevgiler...

çok teşekkür ederim canım
ilk kontrolümde bunu doktorum ile paylaşacağım
ve rahim filmi isteyeceğim

nazlım canımın içi nolur üzülme inan herseyde bi hayır vardır.vakti saati gelince sana ööle bir süpriz gönderiliyorki yukardan sen bile inanamıyorsun öölece kalıyorsun..nolur skain ol ve üzülme faslınıo kısa kes:1hug: allahım seninde isteyen herkesinde kucağını en kısa zamanda sağlıklı bebeklerle doldursun inşallah:1hug:

teşekkür ederim arkadaşlar ii dilekleriniz için.. çok üzüldüm ikinci kez hayal kırıklığı Allahım umarım birdaha yaşatmaz. iğnelerimi olmaya bile başlamıştım ama :( geçende doğum yaptım şimdi kürtaj oldum. Allahım bebeğimi kucağıma almayı nasip eder inşalah

teşekkür ederim arkadaşlar ii dilekleriniz için.. çok üzüldüm ikinci kez hayal kırıklığı Allahım umarım birdaha yaşatmaz. iğnelerimi olmaya bile başlamıştım ama :( geçende doğum yaptım şimdi kürtaj oldum. Allahım bebeğimi kucağıma almayı nasip eder inşalah

Tekrar çok geçmiş olsun canım
Keseyi görüpmü başladın iğnelere yoksa
test pozitif çıkıncamı
kaçıncı haftada öğrendin boş gebelik olduğunu

doktorum test pozitif çıkar çıkmaz başlattı. yani 4+3 falandık. 8 haftaya kadar bekledik ama yok:(( 1 ay kadar kullandım iğneleri.kese büyümeye devam ediyordu.

aslında birçok arkadaş kalp atışı başlayınca iğnelere başlamış. ama boş gebeliğin zaten kan pıhtılaşmasıyla ilgisi yokmuş hiç. doktorum sorun olmasın diye hemen başlattı beni.

doktorum test pozitif çıkar çıkmaz başlattı. yani 4+3 falandık. 8 haftaya kadar bekledik ama yok:(( 1 ay kadar kullandım iğneleri.kese büyümeye devam ediyordu.

Canımcım benim doktorum bana demişti ki
test pozitif çıkınca kan testlerinden takibini yapacağız
keseyi görmedende iğneye başlamayacağız
ama her doktorun takibi farklı olabiliyor tabiki
İnşallah en kısa zamanda tekrar gebe kalırsın
Daha yolun başındasın üzülme nolur

Canımcım benim doktorum bana demişti ki
test pozitif çıkınca kan testlerinden takibini yapacağız
keseyi görmedende iğneye başlamayacağız
ama her doktorun takibi farklı olabiliyor tabiki
İnşallah en kısa zamanda tekrar gebe kalırsın
Daha yolun başındasın üzülme nolur

biz keseyi gördük ama kalp atışını beklemedik kese gayet normaldi. doktorumda iğnelere başladı yoksa iğnelere başlamak için baya beklemek gerekecekti. ya ilk bebeğimi kaybedince bu bana baya moral olmuştu. şimdi yine korkmaya başladım .

biz keseyi gördük ama kalp atışını beklemedik kese gayet normaldi. doktorumda iğnelere başladı yoksa iğnelere başlamak için baya beklemek gerekecekti. ya ilk bebeğimi kaybedince bu bana baya moral olmuştu. şimdi yine korkmaya başladım .

Korkma canım
moralini yüksek tut mesele benim 3 kürtajım var
pıhtılaşma ihtimali daha yeni düşünüldü (sen bu nedenle avantajlısın)
bu forumda birçok arkadaş aynı sıkıntıları yaşadı
ama bu sıkıntıları yaşayıp
şuan hamile olan bebişlerini kucağına alan
birçok arkadaşta var
Sen inan ve moralini sakın bozma:teselli:

Korkma canım
moralini yüksek tut mesele benim 3 kürtajım var
pıhtılaşma ihtimali daha yeni düşünüldü (sen bu nedenle avantajlısın)
bu forumda birçok arkadaş aynı sıkıntıları yaşadı
ama bu sıkıntıları yaşayıp
şuan hamile olan bebişlerini kucağına alan
birçok arkadaşta var
Sen inan ve moralini sakın bozma:teselli:

sağol aslında haklısın ama insan bazen karamsarlığa kapılıyor. benim ilk bebeğimi 24 haftalıkken kaybedince hemen bakıldı bana. ondan biliyoruz.heterozigot mutasyon var bende. aslında böyle olup normal doğum yapanlar bile oluyormuş. umarım biran önce bebeklerimizi alırız kucağımıza zaten buradaki arkadaşların durumlarının ii olduğunu bilmek insanı mutlu ediyor. umarım bu örnekler çoğalır..

nazlıcım hayatında dediği gibi sen yine şanslısın.bnm 7. gebeliğim sonlandığında anlasıldı bu illet.7 defa ümitlenip her defasında yıkılmak ne demek ii bilirim ben.yine sükret ki hemen bulunmus senn problem.buarada doktorun en doorusunu yapmıs.keseyi görür görmez baslanmalı iğne.kalp atımını beklemeden.bos gebeliğin bizim mutasyonla alakası yok.bi dahakiş sefer ki en kısa zamanda en sağlıklısından allahım versin yine aynı taktiği uygula..sen elden bırakma şansını..tekrar tekrar gecmiş olsun.allahım idaha ne sana ne baskasına yasatmasın..

Back