merhaba canım, bende bilgisayar başındaydım ama uykum geldi kaçıcam artık...sende yat dinlen bak yorulmuşsun bugün..öpüyorum...iyi geceler...a.s.
sanada iyi geceler sencim a.s.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba canım, bende bilgisayar başındaydım ama uykum geldi kaçıcam artık...sende yat dinlen bak yorulmuşsun bugün..öpüyorum...iyi geceler...a.s.
lal82; benimde düşüklerimde suyum geldi.mthfr homozigot teşhisim sana su gelmesiyle ilgili açıklama yapıldı mı?
evet ööle olur hep:roflol: ben sabahları kahvaltı yapmadan önce içine 1-2 damla limon suyu sıktığım ılık su içiyordum.1 pet şişe.sonra gün içinde bu şişeyi kendime ölçü yapıyordum ve hmen hemen 6 tane falan normal su içiyordum bununla..sanada tavsiye ederim.ben cok faydasını görmüştüm.vücudundaki yağı çözüo ve ödemi atıo..yerimseniben
sevgili hocee, canım bu iğneler gebelik başlar başlamaz baaşlanıp hergün yapılıyor, tüp bebek iğnelerini bilmiyorum ama incecik içinde ilacı hazır şırıngalardan oluşuyor, şeker hastalarının yaptıkları gibi diyebiliriz, ben kendim cesaret edemiyorum, önceleri polikliniğe yaptırıyrduk, sonra eşim öğrendi, sağolsun o yapıyor artık....kendin yapabileceğin şekilde iğneler...ta ki 37-38. haftaya kadar yapıyorsun, doğumdan kısa süre önce bıraktırıyor doktorun....sevgiler canım...
teşekkürler sülal kayseridesin herhalde zeki beye mi gidiyorsun yoksa özel erciyes üniversitesinde onunla telefonda konuşmuştum.sağolsun ilgilendi.onunla yüzyüze görüşmek de istiyorum.dosyamı göstereyim diye.gerçi ben ankaradayım oraya gidip gelemem ama yine de görüşmek istiyorum.ağustos ayında hastanede mi bilgin var mı ?sana neler söyledi.anlatırsan sevinirim.
Sülalcim daha öncede sana yazmistim ama sanirim görmedin canim.
Benim Sorunumu tam olarak sormustun.:uhm:
Benim Sorunum tam olarak MTHFR A223V Polymorphismus
AV: Heterozygotie
benim Faktor 5 ve Faktor 2 Mutation Negativ olarak cikti yani onlarda sorun yok sanirim. tek problemim yukarda yazdiklarim ve bunun icinde yüksek dozda günde 1 tane Folik asit 5 mg , Aspirin 100 mg ve benim birde progestoron hormonum düsük ciktigi icin aksamlari bir Fitil kullanmam gerekiyormus.
Senin Faktor 5 ve Faktor 2 Mutation tam olarak nasil cikti??
Cünkü benim Negativ ve lütfü beyin dedigine göre o igneleri vurulmak zorunda degilim.
Daha öncede yazmistim belki takip etmistirsin canim, burdakaki alman doktorlar o igneleri bana yazmiyorlar ve bende Lütfü beye sormustum oda benim icin o igneler okadarda önemli degil dedi
sülal, sen mthfr 667 heterozigotum demişsin,igne vermişler. benim mthfr 667 homozigot banada igne verdiler. bunlar aynı rahatsızlıkmı, yani benim diger sonuclarım normal cıktı mthfr dışında. bana da iğne verdiler. doğrumu acaba?[/QUOTE
lalcim bizler yani heterezigotlar sizlere göre biraz daha şanslıyız.biz bu mutasyonun tasıyıcısı gibiyiz.ama sizler maalesef direk hasta kabul ediliyorsunuz.bizimde riskimiz var.ama homozigotların rski bizden daha fazla.biz sadece coraspin folik asit ve heparin iğneleri kullanırken sizler tüm bunların yanında birde diet yapıcaksınız.allahım hepimizin kucağını sağlıklı bebişlerle doldursun inşallaha.s.