Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Teşekkürler canım inşallah olur kendi kendine, bu arada bir de guatr ameliyatı olacağım zehirli guatr var. Ondan sonra bunun çaresine bakacağım. Neden bütün bu tahliller en başta yapılmaz ki boşu boşuna hem maddi hem manevi yönden sıkıntılar çekiyoruz...senağlama

İnşallah tek sebep budur da sonuca ulaşırız. Belki çoğu zaman farkına varmıyordum..
Bir şey daha takılıyor aklıma sevgili ŞEN bu genetik problemlerin tek etkisi pıhtılaşma mı?? Embriyolarda genetik problemler de yaratır mı acaba bilgin var mı??:uhm:
Canım çok teşekkürler ilgin için Allah senin de gönlüne göre verir inşallaha.s.

hepinize iyi pazarlar arkadaslar,:teytey:
sen yine herkesin derdine derman olmaya calisiyorsun.
ne kadar iyisin Allah Insallah gönlüne göre verir canim.a.s.
Bu arada celen nerelerde birkac günden beri girmiyofisfisfis

Arkadaşlar ben ilk micro tedavimde hamile kaldım.10 haftalıkken bebeklerimin kalp atışları durdu.6 gün önce kürtaj oldum..
Ben de yaklaşık 10 gün sonra kan ve genetik test yaptıracağım..
Çünki benim 4 tane dondurulmuş embriyom var..Eğer krozom anomalisi falan varsa dondurulmuş embriyolarım da da bu sorun vardır ve o embriyolarla transfer yaptıramam diye düşünüyorum.Yok eğer kanda bir problem varsa belki gebelik öncesi ve gebelik sırasında tedavi ve ilaçla soruna çözüm bulup transferimi gerçekleştirebilirim.
Bir de arkadaşlar tam kan tahlili yaptırmıştım bi sorun yok.Ancak bu kan pıhtılaşması için ayrı bir kan testi yaptırılıyor sanırım..maliyetli bişey mi..ve eğer kanda bir sorun varsa gebelikte iğne mi vuruluyor..şimdiden teşekkürler..

hocee sanada cok gecmis olsun canim.
Insallah önce sagligina kavusur sonrada saglikli bebisler dünyaya getirirsin canim.

sevgili sen bu verdigin bilgilerden sonra kendimi cok daha rahatlamis hissettim doktorumunda demesine ragmen emin olamiyordum ancak bugun dahada huzurluyum kucuk demisti problemin doktorum ama senin verdigin bilgilerden sonra daha emin oldum cok tesekkur ederim pihtilasma sorunu hafif olanlar icin soyledigin evet bende ilk gebeligimi sorunsuz gecirdim galiba soylediklerinde haklisin allah gonlune gore versin saglicakla bebegini kucagina almak nasip etsin rabbim insallah sevgilerle optum a.s

calıkusum cuma günü istanbuldan izmire yolculuğumuz vardı.dünde doktrcumla kontrolumuz.bu yuzden pek girmeye fırsatım olamadı maalesef...allahıma bin şükür bebiş ii.ekim 10-15 gibi sezeryanla alınıcak.(malum bizlere normal doğum yapılamıyr iğnelerden dolayı).9 hafta sonrada yani 37. haftamızda iğneleri kesicek.39. haftada bebeği alıcak.şimdi bu takıldı aklıma.2 hafta iğnesiz.....allahım esirgesin.allaha emanet olsun.sordum doktora ama o haftadan sonra iğne kullanmak bebeği riske atarmıs.ve yine o haftadan sonra iğnenişn kesilmesi hiç bir risk yaratmazmıs...acaip tirsım amaaaa.....

celencım cok sevındım canım Rabbım saglıkla bebısını bagıslasın
bebegımın kalbı durmus olmasaydı bende ekımde dogum yapacaktım ama olmadı
hayırlısı bakalım kendıne dıkkat et annecık habersız bırakma bızı

ipekcim allahın izniyle inşallah bundan sonra olucak.belkide ekim mucize ayı olucakyerimseniben

merhaba arkadaslar
ben yeni üye oldum nerden baslıcamı bilemiyorum aslında. ben 20 haftalık bebegimi kaybettim. suyum gelmisti. bebegim saglıklıydı ve dogdu ama 5 aylık oldugu için yasamadı
sonra bana etiyolojik arastırma yaptılar mthfr homozigot mutant cıktı.
günde yarım coraspin al ve 3tane folik plus al dedi. hamile kalınca hergün karnından igne yapacaksın dedi.
okuduma göre sizlerde aynı rahatsızlıgı yasıyorsunuz. bu asprin, heparin, bunlar bebeklere zarar vermiyorlarmı?
bi de benim kaybettigim bebegim cok saglıklıydı. yani pıhtılaşma bebegim, hiç etkilememişti.
yanıtlarsanız cok sevinirim, konuya çok yeniyim ve cok korkuyorum

Teşekkür ederim mumamucum ; ayrıca moral mesajı yazan bütün arkadaşlara çok teşekkür ederim gerçekten .
O gün , nedense kendimi şartlamamın da verdiği hayal kırıklığıyla bayağı üzülmüştüm. Şimdi iyiyim ..Gelecek hafta tatile gidiyorum .Bana iyi gelecek diye düşünüyorum. Tatil dönüşü hamile kaldığını öğrenmek çok sık rastlanan birşey biliyorsunuz. Bakalım hayırlısı..

Arkadaşlar forumda kurduğumuz bağ çok muhteşem oldu gerçekten ...Herkes birbirine hem moral destek veriyor , hem bilgisini deneyimini aktarıyor. Bu ortama dahil olduğum için şanslı sayıyorum kendimi..

Herkese selamlar , sevgiler..

Arkadaşlar mrb hepinize ,
nasilsiniz , kimler var bakalim sitede , herkese selamlar
hafta sonu bir teyzeyle taniştim bebeklerimin tutunamadiğini söyleyince , yeğenide bizimle ayni durumdaymiş 3 kez düşük yapmiş , şu an 6 aylik hamileymiş herşey yolunda gidiyormuş ancak iğnelerini kendi vuramiyormuş, ve iğne vurduğu yerler sertleşmiş, çok zor diyor,
bende ayni durumdayim iğne kullanacağim dedim,
meğer çevremde de varmiş benimle ayni durumda olanlar ama fark etmiyormuşum,

şen , papatya süreyya, ipekk, celen 35, ve diğer arkadaşlar kimse yokmu bir mrb diyecek arkadaş yokmu şu anda
mrb arkadaşlar

merhaba minehayat a.s kimseler yok gibi ben de yeni üşelerdenim rahatsızlığımız aynı sanırım.mthfr homozigot sende düşük oldu mu? iğneleri ne zaman başlaman söylendi?

Merhaba ba kızlarrrr bende bu rahatsızlığı duyduğumda bende dünyada tek olduğumu sanmıştım ama yanlız değiliz hatta bu yeni moda bir hastalık olduğunu söylüyorlar eşimin hala kızı aynı hastalıkla iğneyle ilaçla bir oğlu var ve sıkı durun bir akrabamız bu süreçle tam üç çocuk doğurmuş inşallah doğru zamanda Allah bizlerede nasip eder darısı başlarımıza :):):):)

inşallah arkadaşlar hakkımızda hayırlısı,
canım şu anda folbiol ve bebe aspirini kullanıyorum gebe kaldıktan sonra iğnelere başlayacağım

lal82; benimde düşüklerimde suyum geldi.mthfr homozigot teşhisim sana su gelmesiyle ilgili açıklama yapıldı mı?

canim bebisinin ve senin iyi oldugunuza sevindim.
Insallah hersey yolunda gider, doktorlar islerini biliyorlar. Hayirlisiyla bebisine kavusursun Insallah , zaten bak cogu gitmis azi kalmis bence zor günlerini atlatmissin.:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…