cok tesekkur ederım canım allahım tum ısteyenlere nasıp etsın olanlarıda saglıcaklar nasıp etsın opt canımmm
Teşekkürler canım inşallah olur kendi kendine, bu arada bir de guatr ameliyatı olacağım zehirli guatr var. Ondan sonra bunun çaresine bakacağım. Neden bütün bu tahliller en başta yapılmaz ki boşu boşuna hem maddi hem manevi yönden sıkıntılar çekiyoruz...senağlamamerhaba hocee, hep duyarız ya tüp bebek tedavilerinden sonra kendiliğinden bebekleri olanları, o nedenle bence biraz kendi haline bırakıp doğal yoldan deneyin derim canım, sebebin de tedavinde belli nasılsa....inşallah herşey gönlünce olur...allah yardımcın olsun...hayırlı güzel haberler verebilmen dileğiyle...sevgiler...
bir de hocee, doktorunun belirttiği gibi hamilelik elde etmişsin ama sanırım tutunamadığı için kaybetmişsin canım bak demekki hamiş kalabiliyorsun, inşallah bundan sonraki tedavinde iğnede kullanır ve mutlu sona ulaşırsın...dualarım sizlerle..sevgiler
hocee sanada cok gecmis olsun canim.
Insallah önce sagligina kavusur sonrada saglikli bebisler dünyaya getirirsin canim.
sevgili funda, seni tedirgin etmek istemem ama evet bizim durumumuzda olanlar ilk gebeliklerini sorunsuz yaşayabiliyor(tabii özellikle pıhtılaşma sorunu hafif olanlar) ama malesef ilk gebeliğini sorunsuz atlatıp ikincide bu problemin farkına varanlar olabiliyor...tabii bu sende de bu sorun var demek değil,belki de senin bebeğini kaybetme sebebin farklıdır..çok geçmiş olsun ama sebep araştırırken pıhtılaşma olayını da göz önünde bulundur canım...sevgiler....
celencım cok sevındım canım Rabbım saglıkla bebısını bagıslasın
bebegımın kalbı durmus olmasaydı bende ekımde dogum yapacaktım ama olmadı
hayırlısı bakalım kendıne dıkkat et annecık habersız bırakma bızı
Teşekkür ederim mumamucum ; ayrıca moral mesajı yazan bütün arkadaşlara çok teşekkür ederim gerçekten .PAPATYA-SUREYYA seninle aynı durumdaydık hatırlarsan mthfr homozigot ve septum vardı.canım hamilelik için sakın stres yapma ben 1 yıl sonunda kalmıştım.şuan senin gibi bende hamileliği düşünüyorum.bende LÜTFÜ beye mesaj attım banada hamileliğe kadar 1 folbiol ve aspirin verdi.hamilelikle fraksprin 03 sabah akşam diye yazmış.seninle paylaşayım dedim.
calıkusum cuma günü istanbuldan izmire yolculuğumuz vardı.dünde doktrcumla kontrolumuz.bu yuzden pek girmeye fırsatım olamadı maalesef...allahıma bin şükür bebiş ii.ekim 10-15 gibi sezeryanla alınıcak.(malum bizlere normal doğum yapılamıyr iğnelerden dolayı).9 hafta sonrada yani 37. haftamızda iğneleri kesicek.39. haftada bebeği alıcak.şimdi bu takıldı aklıma.2 hafta iğnesiz.....allahım esirgesin.allaha emanet olsun.sordum doktora ama o haftadan sonra iğne kullanmak bebeği riske atarmıs.ve yine o haftadan sonra iğnenişn kesilmesi hiç bir risk yaratmazmıs...acaip tirsım amaaaa.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?