Canım senin hangi sonucun heterezigot örneğin ben MTHFR C677T heterezigotum ve aynı problemi yaşadığımız celenden çok faydalandım çok sağolsun önce çok telaşlıydım ama giderek düzeliyor doktorum 5mg folik asit ve elevit verdi hergün bir tane içiyorum herikisinden de diş problemim var çektirmekle filan uğraşıyorum bu yüzden aspirine başlamadım ama sorumun biter bitmez aspirine başlayacağım hatta bu yüzden iki ay korunup sonra tekrar hamilelik isitiyordum ama şimdi üç aya çıkaracağım aspirini en azından iki ay bari tam içmiş olmak için hemde biraz daha dinlenmek istiyorum son düşüğümü 9 nisanda yapmışım hepimiz için hayırlısı olur umarım :teselli:
Sülalcigim cok gecmis olsun canim,
bende 4. bebegimi 31 mart 2008 de kaybettim malesef, yine hep ayni seyleri yasadim yani kalbi hic atmadi ve hic gelismedigi icin 8. haftada alinmak zorunda kaldi ve herzamanki gibi bütün dünya benim üzerime yikildi sanki, cok kötü günler gecirdim ve üstelik 4. hamileligimde benim rahimimdeki 2 cm Miyom tam 6 cm oldu , yani hamile kalince oda büyüme yapmis, daha dogrusu bebis büyüyecegine ben miyomu büyütmüsüm.senağlama
bebisim hic gelismedigi icin önce onu aldilar ve 1 ay sonrada yani 28 Nisandada bütün karnimi kesip o kocaman miyomum alindi, inan canim daha yeni yeni iyilesiyorum, sanki sezeryan ameliyati gibi oldu. 6 ay bana hamile kalmak yasak. cok sükür 3 ayi bitti yani allah nasip ederse ekimden sonra bizde tekrar denemelere baslayacagiz.
Benim Sorunum tam olarak MTHFR A223V Polymorphismus
AV: Heterozygotie
benim Faktor 5 ve Faktor 2 Mutation Negativ olarak cikti yani onlarda sorun yok sanirim. tek problemim yukarda yazdiklarim ve bunun icinde yüksek dozda günde 1 tane Folik asit 5 mg , Aspirin 100 mg ve benim birde progestoron hormonum düsük ciktigi icin aksamlari bir Fitil kullanmam gerekiyormus.
Canim biraz uzun yazdim kusura bakma.