Canım senin hangi sonucun heterezigot örneğin ben MTHFR C677T heterezigotum ve aynı problemi yaşadığımız celenden çok faydalandım çok sağolsun önce çok telaşlıydım ama giderek düzeliyor doktorum 5mg folik asit ve elevit verdi hergün bir tane içiyorum herikisinden de diş problemim var çektirmekle filan uğraşıyorum bu yüzden aspirine başlamadım ama sorumun biter bitmez aspirine başlayacağım hatta bu yüzden iki ay korunup sonra tekrar hamilelik isitiyordum ama şimdi üç aya çıkaracağım aspirini en azından iki ay bari tam içmiş olmak için hemde biraz daha dinlenmek istiyorum son düşüğümü 9 nisanda yapmışım hepimiz için hayırlısı olur umarım :teselli:
gunescım gormedım sanırım kusura bakma canım
erkek dr lardan cok cekınıyorum ben bıde vajınal falan bakarsa hıc gıdemem
canım bende coraspın ve folık asıt alıyorum hamıle kalana kadar
memorıalı arastırayım bende nerde flan yakınsa neden olmasın gıderım
tesekkurler canım ınsallah cumlemız saglıklı hamılelıkler gecırırız
Arkadaşlar herkese merhaba ;
Bugüne moralim bozuk olarak başladım ben.. Gebelik testim negatif çıktı. Bu ay çok ümitliydim oysa.. Adet belirtilerini hiç göstermiyordum.Normalde adet tarihimden 3-4 gün önce başağrılarım başlar , bir gün önce de migrenim tutar. Bu kez olmadığı için bayağı umutlanmıştım. Psikolojik olarak hamile olduğuma inandım , o yüzden her zamanki belirtiler olmadı herhalde.
Sabahtan beri kötü hissediyorum, yani ağladım ağlıycam , birikim oldu herhalde.
Neyse sizlerin de canını sıkmayayım..Hayırlısı bakalım, bir annemi arayıp dertleşmem lazım . Görüşmek üzere...
sevgili marguerite senin tam olarak sonuclarinda ne cikti :uhm:
sevgili calikusu doktorum raporun en ust kismini cikarip bana verdi ve hangi doktora gidersem onu kimlik gibi gostermemi istedi tam olarak soyle ;faktor II leyden heterozigot bana problemimin kucuk oldugunu ve korkmami istedi sadece gunun gecer gecmez hemen bana gel dedi MTHFR diye birsey yazmiyor raporumda artik nasil bilmiyom kafam cok karisik bekleyip gorucez bu ay deneyecegim ama tabi korkuyorum benim daha oncede bir oglum oldu ama spina bifidali ve alti yasinda onu maalesef kaybettim allah kimseye evlat acisi yasatmasin o yuzden cok korkuyorum allah hepimizin yardimcisi olsun sevgiler:1no2:
sevgili calikusu sagol canim senin raporlarinla benimki aynimiydi acaba merak ettim ben bu aralar biraz yogunum o yuzden kafam cok karisik senin faktor kacti birde bu pai nedir anlayamadim cunku benim raporda oyle birsey yazmiyor olmamasi iyi anlamami geliyor acaba bilen arkadaslar varsa ve beni bu konuda aydinlatirlarsa cok sevinirimsevgiler
kimseden cevap gelmedi herkes geziyor anlaşılan internet başında olan yokmu
mınecım merhaba ben burdayım
merhaba:teytey: ipek sen nasilsin canim
ıyıyım canım sukur kafam karmakarısık
1 hafta sonra test yapacagım umutlumuyum umutsuzmuyum bılemıyorum
aynı seylerı tekrara sırtlanabılecekmıyım onuda bıllmıyorum
yanı hepımızn tasıdıgı endıselerı tasıyorum
hakkımızda hayırlısı
ıyıyım canım sukur kafam karmakarısık
1 hafta sonra test yapacagım umutlumuyum umutsuzmuyum bılemıyorum
aynı seylerı tekrara sırtlanabılecekmıyım onuda bıllmıyorum
yanı hepımızn tasıdıgı endıselerı tasıyorum
hakkımızda hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?