kizlar ben lütfü beye e-mail attim ve saolsun benim tüm sorularimi cevapladi, kendisine benim durumumu anlattim, okadar iyi bir insanki benim raporlarimi istedi bende e-mail ile yolladim, incelemis ve bana korkmamami yazmis, bizim durumumuzda olan cok kadininin oldugunu ve en azindan hamile kalabildigim icin sevinmemi söyledi. Burdaki alman doktorlarinin bana bu heparin ignesini kesinlikle vermediklerini söyledim ve tekrar hamile kalinca ne yapmam gerektigini sordum oda benim sonuclarima göre benim Mutlaka folik asit 5 mg ve aspirin 100 mg ve progestoron ilaci kullammam gerektigini söyledi, yani heparin ignesini kullanmasamda olurmus.
Bendede heterozygotie bulundu daha önce sonuclarimi yazmistim ama malesef kimse benimle ayni sorundami diye yazmadi.
arkadaslar sizden rica etsem bu pihtilasma ile sorununuzu bana yazarmisiniz yani benim sonuclarimla karsilastirmak icin rica ediyorum.
Bendede heterozygotie bulundu daha önce sonuclarimi yazmistim ama malesef kimse benimle ayni sorundami diye yazmadi.
arkadaslar sizden rica etsem bu pihtilasma ile sorununuzu bana yazarmisiniz yani benim sonuclarimla karsilastirmak icin rica ediyorum.