"bana verilen tedavi önce b12 iğneleri ile başladık şu anda haftada 1 kez b12 haftada 2 kez folik asit ve hergünde clexane0.2 yapıyorum b12 ve folik asite gebelikten 2 ay önce başlayıp depoları doldurduk gebe kalıncada iğneye başladık " demişsin
tekrar okudumda b12 iğne diyorsun (bana b12 apikobal kullan dediler yeterli mi acaba ) , birde clexane0,2 yapıyorum diyorsun,(bunu gebe kaldıktan sonra mı başladın) ben ikinci kez doktora gidip sordum diyeti sordum iğneyi sordum doktorun söylediği diyeti önermiyoruz iğneyide gebe kaldıktan sora başlayacağız dedi, acaba benim gittiğim doktorların bilgisi yetersiz mi ,:1no2::1no2::1no2::1no2::1no2::1no2:
celen, çalıkuşu selamlar...nasılsınız...ben evdeyim bugün çok sıkılıyorum kociş sıcak diye dışarı çıkma diyo...bende habire mineye bişiler yazıyorum...kocaman bi balkonum var hepiniz bana gelin hem dertleşir hem buzzz gibi bişiler içeriz he:içelim:
canım arkadaşım sağol ilgin için,
kızmakta haklısın, bende bazen abarttığımı biliyorum ama elimde değil burdaki doktorların tutumu çok rahat, özele gittim ilgilenmediler desem yeri sadece dedikleri çok karmaşık bir durum senin olayın , sen günde 1 folbiol kulan , ben bebe aspirini dedim diye 1 de bebe aspirini kullan dediler hamile kalınca gel diyor, hatta ben dedimki benim bebeklerim 5 haftalıkken kalp atışları duyulmadan ölüyor birde adet düzensizliğim var ya takip edemezsem de yine beslenemediğinden düşük yaparsam , yani benim ilk gebliğimi öğrendim 5 haftalıktı düşük olabilir demişlerdi , ya gebe olduğumu fark etmeden düşük yaparsam diyorum , bir cevap alamıyorum kafamdaki soru işaretlerini bitirebilsem tatmin olabilsem bende rahatlayacağım ama olmuyor birde benimde şu an ankara ya gitme imkanım yok, biraz bundan galiba telaşım sürekli şeyler duyuyorum
kusura bakmayın arkadaşlarım eğer sıkıcı oluyorsam söyleyin biraz daha dikkatli olurum.
kendinize iyi bakın,
şen sanada sevgiler
Minehayatcım ,canım arkadaşım sağol ilgin için,
kızmakta haklısın, bende bazen abarttığımı biliyorum ama elimde değil burdaki doktorların tutumu çok rahat, özele gittim ilgilenmediler desem yeri sadece dedikleri çok karmaşık bir durum senin olayın , sen günde 1 folbiol kulan , ben bebe aspirini dedim diye 1 de bebe aspirini kullan dediler hamile kalınca gel diyor, hatta ben dedimki benim bebeklerim 5 haftalıkken kalp atışları duyulmadan ölüyor birde adet düzensizliğim var ya takip edemezsem de yine beslenemediğinden düşük yaparsam , yani benim ilk gebliğimi öğrendim 5 haftalıktı düşük olabilir demişlerdi , ya gebe olduğumu fark etmeden düşük yaparsam diyorum , bir cevap alamıyorum kafamdaki soru işaretlerini bitirebilsem tatmin olabilsem bende rahatlayacağım ama olmuyor birde benimde şu an ankara ya gitme imkanım yok, biraz bundan galiba telaşım sürekli şeyler duyuyorum
kusura bakmayın arkadaşlarım eğer sıkıcı oluyorsam söyleyin biraz daha dikkatli olurum.
kendinize iyi bakın,
şen sanada sevgiler
selam ipekcim, çok sıcakkk ama evet bugün keyfim yerimde...nedenini burada bu kadar hamişliği bekleyen arkadaş varken söylemem doğru mu bilmiyorum ama onları üzüyorsam haklarını helal etsinler...sebebime gelince minik kızım pıtpıtlara başladı, hissediyorum artık hareketlerini ve bu sabah pek bir hareketliydi maşallah, hemen babamızı arayıpp haber verdim...
rabbim hepinize bu mutluluğu en kısa zamanda yaşatsın inşallah...öpüyorum canım..
selam ipekcim, çok sıcakkk ama evet bugün keyfim yerimde...nedenini burada bu kadar hamişliği bekleyen arkadaş varken söylemem doğru mu bilmiyorum ama onları üzüyorsam haklarını helal etsinler...sebebime gelince minik kızım pıtpıtlara başladı, hissediyorum artık hareketlerini ve bu sabah pek bir hareketliydi maşallah, hemen babamızı arayıpp haber verdim...
rabbim hepinize bu mutluluğu en kısa zamanda yaşatsın inşallah...öpüyorum canım..
günaydın arkadaşlar,
teşekkürler medussam,
peki bir tedavi yöntemi varmı acaba normal hayattada sıkıntılı bir durum diyorsun, sen gebelik dışı bir tedaviye başladın mı,
sen şu an hamilemisin , yani benim durumumda olup da bebeği olan varmı acaba ben şu anda folbiol kullanıyorum, birde bebe aspirini gece yatmadan alıyorum , b12 vitamini apikobal a başlayacağım ( senin bahsettiğin b12 eksikliği bu galiba),
diyetten söz etmişsin , bana genel olarak diyetinden bahsedebilirmisin , nelere önem vermeli neleri yememeliyim, burdaki doktorlar diyeti önermiyoruz dediler, gebe kalınca iğne tedavisine başlayacağız dediler, acaba bu şekilde tedavi yöntemi yeterli mi , ben yine aynı şeyleri yaşamak istemiyorum doğal olarak herkes gibi,
ilgin için teşekkürler,
Sevgili Umutsevgim ;slm kızlar ben ankaya gelıyorumda dusukler konusunda uzmanlasmız bı dr varmı bana yardımcı olursanız sevınırım
Minehayatcım ,
"sıkıcı oluyorsam "ne demek , hiçbirimiz sıkıcı olduğunu düşünmüyoruz.
Ayrıca da hepimiz ilk teşhisi öğrendiğimizde böyle hissetmiştik. Hem fazla birşey bilmiyorduk , hem de önümüzde güzel örnekler yoktu. O yüzden kendini öyle hissetme .
Ben şimdi bile tam panik halindeyim. Eşimde iyi sabır var vallahi. Şimdiden başladım , "hayatım hamile olduğumu öğrenirsem hemen Ankaraya gitmemiz lazım , işlerini ayarla , arabayla gitmemek lazım , uçak ayarlamak lazım , çünkü kara yolculuğu ........................."diye bir başlıyorum. Susturabilene aşkolsun..
Allah bu günleri gülümseyerek anımsatır ve hayırlısıyla bebeğimiz herşeyi unutturur inşallah..
Şencim , tam araştırmacı gazeteci gibisin valla. Gene bir sürü şeyler öğrendik , besleniyoruz senden resmen. Teşekkürler..
Celencim, ruh halinde niye " endişeli " yi seçtin. İyi ve mutlu olmanı tüm kalbimle diliyorum. Logo sözünü unutma , hamile kalırsam istiyorum muhakkak..Öpüyorum..
Sevgili Umutsevgim ;
Forumdaki birkaç arkadaşımız da Lütfü Bey'in hastası. Tekrarlayan düşükler ve riskli gebelikler konusunda uzman. Ben çok güven duyarak gidiyorum. Düşünürsen telefonu : Prof. Dr. Lütfü Önderoğlu -0 312 238 22 99- Muayenehane numarası.
Sevgili Umutsevgim ;
Forumdaki birkaç arkadaşımız da Lütfü Bey'in hastası. Tekrarlayan düşükler ve riskli gebelikler konusunda uzman. Ben çok güven duyarak gidiyorum. Düşünürsen telefonu : Prof. Dr. Lütfü Önderoğlu -0 312 238 22 99- Muayenehane numarası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?