canımın içi hoşgeldiiinnnŞeniz nasıl merak etmeyelim bitanem yaaa aklımıza kötüşeyler getirmemeye calıstık ama içimizdeki kurtta kemirdi bizibenneyaptımki neyseki sende prensesinde ii.allaha şükür.basladı mı pıtpıtlar?nekadar oldunuz?
celencim, fırçayı hakettim, ne desen haklısın ama yukarıya yazdım valla haklı sebbeplerim vardı...
bu arada bebişim iyi çok şükür teyzesi, yetişiyoruz size, 19 haftalık olduk çok şükür annemlerdeyken geçen hafta ilk defa kıpırdamaya başladı, böyle kelebek kanat çırpıntısı gibi ya da sinek ısırığı gibi minik minik hissetmeye başladım rabbim buradaki tüm arkadaşlarıma en kısa zamanda yaşatsın inşallah bu duyguyu
1 ağustosta kontrolüm var, umarım herşey yolundadır...iğnelere, haplara devam...bu arada iğne yapacak yer bulamıyoruz artık, sertleşti iyice kol ve bacaklar, biraz kanıyo sızıntı şeklinde...ama hiç dert değil bebişime iyi gelsin de razıyım herşeye
sizde 27 haftalık olmuşsunuz koca kız olmuş bebişin heee maşallah benim yeğenime umarım hep güzel haberlerini okurum sonuna dek...öpüyorum ikinizide