Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım fakültede çalışıyor ama yeni bursa jimere geçti artık fakültede muayene edemiyor.jimer carrefour arkasında

gilacım maalesef bende 2 tane düşük olayı yaşadım.Tahlillerimi yaptırdım kan pıhtılaşması var bende de.

FV GI691A Leidem heterezigot mutasyonu
PRO G20210A NEGATİF homozigot Wild Type
MTHFR C677T Heterezigot mutasyonu tespit edildi
(sonuçlarım böle seninle benzeşiyor mu bilmiyorum ?)

1 ay sonrasında bebiş düşünüyorum inş.Uludağ üniversitesindeki drlar gebe kalana kadar coraspin ve folit asit almamı sölediler ve ''içinde bebiş var dedikleri an gelirsin iğneye başlarız dediler''
(Bende coraspin gebe kalmama bi engel teşkil eder mi acaba düşünüyorum şimdi.Burada bikaç yerde öle şeyler okudum çünkü)

Cnm sana sormak istediğim şu :
Ben de Bursa da ikamet ediyorum ve dr olarak osman develioğlunu düşünüyorum.
_Şu anda coraspin ve folit asit kullanıp gebe kalınca mı dr a gideyim (gebe kalmadan önce gitmeme gerek var mı farklı bişey sölemesi muhtemel mi acaba?)
_Osman develioğlu 2 düşük olana bakıyor mu?
_Muayene ücreti ne kadar ve yeni açılan jimer de ssk geçerli mi acaba?
(biraz karışık mı oldu ne umarım anlarsın tşkrler:)

melıncım merhaba gılaya sormussun ama bende dılım dondugunce soyleyım caım cunku benımde faktor 5 leıden heterozıgort ve 2 dusuk yaptım

gebelık oncesı dra gıdeyımmı demıssın gıt ccanım smear testı ve baska bı kac tahlıl daha yapıyorlar hıc degılse ıcın rahat olur
bende folık asıt ve coraspın alıyorum
senın asprınle ılgılı okudugunu bende okudum ve hala cevap bulamadım tedırgınım yınede dr um coraspıne devam dedıgı ıcın hergun ıcıyorum
osman develıogluna bende gıdecegım ıns. cok ıyı bır dr dıyorlar sıfamıza vesıle olsun dıyorum...
Allah sıfalar versın hepımıze

gılacım agustosta bebıs geldıgını bılmıyodum cok sevındım Rabbım sonun a kadar saglıkla bebısını kucagınada aldırsın ınsallah

bızlerde senın gıbı guzel saglıklı hamılelıkler gecırırıız ınsallaaahhh..

iipekk saolasın arkadaşım ilgin için...

hsg ,smear vs bütün tahlillerimi yaptırdım cnm...
şimdi önümüzdeki ay için gebelik planlıyorum Allahım nasip ederse inş ve bir defa daha aynı acıları yaşamak istemiyorum ...Bu nedenle yoğurdu üfleyerek yiyorum açıkçası...

Kan pıhtılaşması düşüğe yol açıyor doz ayarlanamazsa kan sulanıyor bu yine düşük nedeni.Coraspin kanı sulandırıyor ama bu da gebeliğe engel...vs vs deniliyor...kafamı karıştıran bir sürü şey var açıkçası..
Artık güvenilir bir dr bulup ona bırakmak istiyorum herşeyi.İnş osman develioğlu bu konuda umduğum gibi çıkar...

melıncım haklısın canım bende aynen senın gıbı dusunuyorum yoruldun artık Rabbım daha kotusunu vermesın
O zaman vakıt kaybetmeden gıt osman beye jımerdeymıs muayene ucretıde 1oo mılyon dıyolar ama bılmıyorum canım ıns bu kadar pahalı degıldır pahalıda olsa sıfa olacagını bılsek tereddut etmeyız ıstede malda canın yongası derler
gelıncede bızımle paylas canım ne dıyor asprın konusunda
bızde gecen ay denedık olmadı
2 bebegımde ılk denemelerde olmustu bu sefer asprın kullandım ondanmı olmadı dıyede sormuyo degılım kendıme
Rabbım saglıkla bızlerede bebısler nasıp etsın

bırde rısklı gebelıklerde Yalcın kımya yıde cok methedeıyolar sanırım oda fakultede profmu aklında bulunsun canım

Son düzenleme:
Şeeen nerdesııın ıyımısın merak edıyorum bebıs nasıll gel artıııkk:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Şeeen nerdesııın ıyımısın merak edıyorum bebıs nasıll gel artıııkk:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Açık konuşmak gerekirse bende çok merak ediyorum Şen'i
Aktif olarak sohbetlere çok sık katılmıyordum ama
onun sürecini takip ediyordum
aranızda kimsede şen e ait bi numara yada mail yokmu

sevgili sülal,celen,minehayat,ipek ve hayatcana.s......öncelikle sizleri merakta bıraktığım için çokkk üzgünüm, özür diliyorum...ailemin yanında memleketteydim bir süredir, yeni döndüm ankaraya. veee haber bile veremedim size, çünkü bir yakınımın ani sağlık problemi nedeniyle aceleyle ayrıldık ankaradan, size yazıp haber verme fırsatım olmadı. gittiğim yerdede internet olanağım yoktu malesef:sm_confused:..
eeee ama sizde daha fazla yormayın hamiş arkadaşınızı, affediverin gitsin bebişimin hatrınaa.s

Geçmiş olsun Şen;
Sende nasıl bir misyon yüklendiğinin farkına varmışsındır böylelikle.
Kendi adıma konuşmam gerekirse başından beri
senin hamileliğini takip ediyorum
Sen bana umut ışığı oluyorsun çünkü.
Benim test sonuçları 8 agustosta kesinleşecek
Eğer kan pıhtılaşması garantilenirse senin yazılarına, sürecinin takibine ve tecrübelerine daha fazla ihtiyacım olacak. Lütfen bizi habersiz bırakma olurmu

Ayy canım sen ıyı ol da gerısı onemlı degıl
hosgeldın bu arada gozler yollarda kaldı
nasılsın ıyımısın anlat bakem

Şeeen bı soylentı cıktı asprın gebelıge engel dıyorlar sen ne dersın coraspın kullanmısmıydın hayatım

celencim, fırçayı hakettim, ne desen haklısın ama yukarıya yazdım valla haklı sebbeplerim vardı...
bu arada bebişim iyi çok şükür teyzesi, yetişiyoruz size, 19 haftalık olduk çok şükür annemlerdeyken geçen hafta ilk defa kıpırdamaya başladı, böyle kelebek kanat çırpıntısı gibi ya da sinek ısırığı gibi minik minik hissetmeye başladım:sm_cool: rabbim buradaki tüm arkadaşlarıma en kısa zamanda yaşatsın inşallah bu duyguyu:1hug:
1 ağustosta kontrolüm var, umarım herşey yolundadır...iğnelere, haplara devam...bu arada iğne yapacak yer bulamıyoruz artık, sertleşti iyice kol ve bacaklar, biraz kanıyo sızıntı şeklinde...ama hiç dert değil bebişime iyi gelsin de razıyım herşeyecoksekeriremsu
sizde 27 haftalık olmuşsunuz koca kız olmuş bebişin heee:dance: maşallah benim yeğenime umarım hep güzel haberlerini okurum sonuna dek...öpüyorum ikinizidea.s.

sevgili hayatcan, umarım 8 ağustosta hayırlı haberler alırsın canım...tabiiki elimden geldiğince yardımcı olurum...öpüyorum

merhaba canım arkadaşlarım, geldimmmmm merak etmeyin...iyiyim...

canımın içi hoşgeldiiinnnŞeniz nasıl merak etmeyelim bitanem yaaa aklımıza kötüşeyler getirmemeye calıstık ama içimizdeki kurtta kemirdi bizibenneyaptımki neyseki sende prensesinde ii.allaha şükür.basladı mı pıtpıtlar?nekadar oldunuz?

hoşbulduk ipekcim, iyiyim canım...
ben gebe kalmadan 1 ay önce başlamıştım aspirine, doktorumun önerisiyle...eğer öyle bişi olsaydı benim hamile kalmamam gerekirdi di mi canım...hiç böyle bişi duymadım.hatta bizim durumumuzdakilerin yani pıhtılaşma problemi olanların gebelikten 3 ay önce başlamalarının daha iyi olacağını kanın biraz olsun açılması açısından faydalı olacağı söylenmişti ama ben başladıktan bir ay sonra hamile kalmıştım...

birde ipekcim, geçmiş yazılarınıza göz atmaya çalıştım...monodoks adlı antibiyotiği ilk düşükten sonra doktorum herhangi bir enfeksiyon oluşmaması için kısaca mikrop kapmamam için vermişti bana, ama eşime vermemişti...sanırım gebelik öncesi eşininde seninde farketmediğiniz ama şu an mevcut olan bir enfeksiyon filan varsa onları yoketsin diye vermiştir doktorun...

şen mrb canim geçmiş olsun , ayrica bebeğinin ve senin iyi olduğunu duymak güzel, herkes için ne kadar önemli olduğunu anlamişsindir,
arkadaşim önceki mesajlarda benim genetik sonuçlarimi göndermiştim bir ara bakip kendince yorumlarmisin senin yorumunu merakla bekliyorum
bu arada adetlerim 50 günde bir oluyor diye doktora gittim muayene etti bir sorun yok dedi, duphaston diye bir ilaç verdi adetin düzene girmesi için birde beni dahileleye gitmem için yönlendirdi b12 vitamini veriliyormuş galiba ismi apicobal miş bilgin varmi bu konuda , biraz uzun oldu kusura bakma merakla bekliyorum kendinize iyi bakin,

aaayyyyyyyy hadi gözümüz aydııııınnnnŞeniz oyy kurban olurum ben o pıtpıtlara.allahım bol tekmeli günleri sanada herkesede yasatsın inşallah.canım iğne konusunda bende cok dertliyim.artık her iğneden sonra hüngür hüngür ağlıyorum.(e birazda duygusalık hat sahada tabi) gamyoncuiremsuiğnedn sonra benmde kanlar süzülüo.cok canım acıo.ama şifa olsun bebeğime diyerek sıkıyorum dişimi.allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.bizde sizi cok öptük bitaneler....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…