canım fakültede çalışıyor ama yeni bursa jimere geçti artık fakültede muayene edemiyor.jimer carrefour arkasında
gilacım maalesef bende 2 tane düşük olayı yaşadım.Tahlillerimi yaptırdım kan pıhtılaşması var bende de.
FV GI691A Leidem heterezigot mutasyonu
PRO G20210A NEGATİF homozigot Wild Type
MTHFR C677T Heterezigot mutasyonu tespit edildi
(sonuçlarım böle seninle benzeşiyor mu bilmiyorum ?)
1 ay sonrasında bebiş düşünüyorum inş.Uludağ üniversitesindeki drlar gebe kalana kadar coraspin ve folit asit almamı sölediler ve ''içinde bebiş var dedikleri an gelirsin iğneye başlarız dediler''
(Bende coraspin gebe kalmama bi engel teşkil eder mi acaba düşünüyorum şimdi.Burada bikaç yerde öle şeyler okudum çünkü)
Cnm sana sormak istediğim şu :
Ben de Bursa da ikamet ediyorum ve dr olarak osman develioğlunu düşünüyorum.
_Şu anda coraspin ve folit asit kullanıp gebe kalınca mı dr a gideyim (gebe kalmadan önce gitmeme gerek var mı farklı bişey sölemesi muhtemel mi acaba?)
_Osman develioğlu 2 düşük olana bakıyor mu?
_Muayene ücreti ne kadar ve yeni açılan jimer de ssk geçerli mi acaba?
(biraz karışık mı oldu ne umarım anlarsın tşkrler:)
Şeeen nerdesııın ıyımısın merak edıyorum bebıs nasıll gel artıııkk:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
merhaba canım arkadaşlarım, geldimmmmm merak etmeyin...iyiyim...
sevgili sülal,celen,minehayat,ipek ve hayatcana.s......öncelikle sizleri merakta bıraktığım için çokkk üzgünüm, özür diliyorum...ailemin yanında memleketteydim bir süredir, yeni döndüm ankaraya. veee haber bile veremedim size, çünkü bir yakınımın ani sağlık problemi nedeniyle aceleyle ayrıldık ankaradan, size yazıp haber verme fırsatım olmadı. gittiğim yerdede internet olanağım yoktu malesef:sm_confused:..
eeee ama sizde daha fazla yormayın hamiş arkadaşınızı, affediverin gitsin bebişimin hatrınaa.s
merhaba canım arkadaşlarım, geldimmmmm merak etmeyin...iyiyim...
Ayy canım sen ıyı ol da gerısı onemlı degıl
hosgeldın bu arada gozler yollarda kaldı
nasılsın ıyımısın anlat bakem
Şeeen bı soylentı cıktı asprın gebelıge engel dıyorlar sen ne dersın coraspın kullanmısmıydın hayatım
celencim, fırçayı hakettim, ne desen haklısın ama yukarıya yazdım valla haklı sebbeplerim vardı...
bu arada bebişim iyi çok şükür teyzesi, yetişiyoruz size, 19 haftalık olduk çok şükürannemlerdeyken geçen hafta ilk defa kıpırdamaya başladı, böyle kelebek kanat çırpıntısı gibi ya da sinek ısırığı gibi minik minik hissetmeye başladım:sm_cool: rabbim buradaki tüm arkadaşlarıma en kısa zamanda yaşatsın inşallah bu duyguyu:1hug:
1 ağustosta kontrolüm var, umarım herşey yolundadır...iğnelere, haplara devam...bu arada iğne yapacak yer bulamıyoruz artık, sertleşti iyice kol ve bacaklar, biraz kanıyo sızıntı şeklinde...ama hiç dert değil bebişime iyi gelsin de razıyım herşeyecoksekeriremsu
sizde 27 haftalık olmuşsunuz koca kız olmuş bebişin heee:dance: maşallah benim yeğenimeumarım hep güzel haberlerini okurum sonuna dek...öpüyorum ikinizidea.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?