• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

UMUT-SEVGİM benim 5 düşük oldu.MTHFR homozigot.birde histeroskopi yaptırdım septum vardı kesildi.Aynen senin gibi kalp atışı olmadan 6 hafta 3 günlük kürtaj oluyorum. DÜŞME OLMUYOR.BELKİ ZAMANLA VÜCUT ATAR.EN SON SUBATTA OLDU.

Mrb bnm Teyzemdede Tam tersi kanın çok pıhtıLaşması war.Ve bu yüzden 3 Düşük yptı.Bebekleri karnında öldü :( Şimdi yine hamile.Her gün iğne vuruyor kendıne kanının Sıvılaşması için.Umarım onunda We olmayanlarında cocugu Olurr !

ne oldu anlamıdım yazıyordum kesildi. aslında her an hamile kalabilirim diye ertelemeyi düşünüyordum fakat bu durum bende daha fazla stres yaptı. inşallah dönüşe hamile kalmış olurum. 5 hafta kadar gözükmeyeceğim. sizleri özleyeceğim. hepinizi öpüyorum.

ne oldu anlamıdım yazıyordum kesildi. aslında her an hamile kalabilirim diye ertelemeyi düşünüyordum fakat bu durum bende daha fazla stres yaptı. inşallah dönüşe hamile kalmış olurum. 5 hafta kadar gözükmeyeceğim. sizleri özleyeceğim. hepinizi öpüyorum.
İyi tatiller Ayşecim, arada fırsat bulursan haber vermeye çalış. Bakarsın iki kişi dönersin tatilden ..İnşallah bu ayın şanslıları biz oluruz ayşecim.

Ailene selamlar ..İyi eğlenceler ve dinlenmeler ..Görüşmek üzere..

kızlar sımdı coraspın gebelıge engelmıymıs oyle bıseyler okudum bılgınız varmı
kafayı sıyıram cok yakın herhelde
şeeeeeeeeeeeen nerdesııııııııııın
sen olsan ıkı kelıme yazardın gel artık yaaaa ühühühühühühhhhhhüüüüüüü

bendede aynı dert var ancak bana doktor hamilelikten önce iğneye başladı ve folik aside başladı 1 ay gçti ve ben hala gebe kalamadım. benim iğnem clexene 0.4 vuruluyorum hergun 1 tane. sağlıklı elimize alma nasip etsin Rabbim hepimize.

Günaydin herkese mutlu ve sağlikli bir gün diliyorum:)
şennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nerdesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

fragmin 5000iü kullanıyorum.başlangıçdaki dozu aynı hergün bir iğnem var birde düşük ve erken dogumu önleyici haftada bi iğnem var.arkadaşlar herkese allah nasip etsin hep öyle dua ediyorum.sizde çok dua edin çünkü ben çok dua ettim dediğim gibi doktorunuzu bulun.benim doktorum osman develioğlu ve şimdiye kadar ne dediyse çıktı ona çok güveniyorum.

sevgili gila77 sizde mormenekşe gibi hekiminiz faktör X a baktırdımı.inşallah bebişini problemsiz kucagına alırsınız?ve hekiminiz dogumu kaçıncı haftada planlıyor?bilgi verirseniz sevinirim öpüyorum.

faktör v'e baktırdı ama onda bi sorun yoktu benim doğum için ağustosun 10undan sonra bekleyecegim

fragmin 5000iü kullanıyorum.başlangıçdaki dozu aynı hergün bir iğnem var birde düşük ve erken dogumu önleyici haftada bi iğnem var.arkadaşlar herkese allah nasip etsin hep öyle dua ediyorum.sizde çok dua edin çünkü ben çok dua ettim dediğim gibi doktorunuzu bulun.benim doktorum osman develioğlu ve şimdiye kadar ne dediyse çıktı ona çok güveniyorum.

mormenekşe bu mesajı senin için yazdım

gilacım ben ıstanbuldayım ama bursada esımın aılesı ver sık sık gıdıyoruz zaten bıde osman develıogluna gıdeyım dıyorum
fakultedemı calısıyor hayatım muayenehanesı nerde bana bılgı verebılırmısın

Merhaba arkadaşlar benimde iki kez düşüğüm oldu. Bu siteyi bugün gördüm ve çok bilgi edindim yazanlara teşekkürler. İkinci düşükten sonra tahlillerimi yaptırdım. Hashimoto tiroidi hastalığı ve kanımda pıhtılaşma yani 4G/4G homozigot çıktı. Hematoloji hocası ile görüştüğümde bu 4G/4G tek başına düşük yapmazmış ama yanında bir başka neden daha olursa ikisi birlikte düşük yaparmış. Ben şimdi diğer sorunumu hashimoto tiroidi sabah aç karnına yarım yarım alarak düzeltmeye çalışıyorum. Ve bu düzelince hamile kalmayı planlıyorum. Birde sizin yazdıklarınızdan hamile kalmadan önce aspirin kullanmak diye bişey okudum o kafamı karıştırdı. Acaba bende kullansam mı?

Kizlar benim burdaki doktorum bana Mektup gönderdi, ve malesef bana heparin ignesini vermiyorlar.
Türkiyedeki Doktorlar kullanmam gerektigini söyledi ama burdakiler bu igneye ihtiyacim olmadigini söylüyo. Bende Isvicre bize yakin oldugu icin Augustosun 27 sine Randövü aldim , birde ordaki doktorlarla görüsüp raporlarimi gösterecegim , bakalim onlar ne diyecek.
Arkadaslar Raporlari benimle Ayni olan varmi ??
Varsa lütven bana yazin.
iki genimde MTHFR A 223 V- Polymorphismus bulundu
Faktor V ( 5 ) ve Faktor II ( 2 ) Negativ
Protein S funktionell 130 % yani yüksek ( normali 60 -130 % arasi )
Protein S frei 113 % ( yani yüksek ( normali 53 -110 % arasi )

Ve bu degerlere göre Almanyadaki doktorlar sadece Folik asit 5 mg veriyorlar yani igneye gerek yokmus???
Selamlar

gilacım ben ıstanbuldayım ama bursada esımın aılesı ver sık sık gıdıyoruz zaten bıde osman develıogluna gıdeyım dıyorum
fakultedemı calısıyor hayatım muayenehanesı nerde bana bılgı verebılırmısın

canım fakültede çalışıyor ama yeni bursa jimere geçti artık fakültede muayene edemiyor.jimer carrefour arkasında

canım fakültede çalışıyor ama yeni bursa jimere geçti artık fakültede muayene edemiyor.jimer carrefour arkasında

Gilacım tebrik ederim canım maşallah :nazar::nazar::nazar:çok az kalmış mutlu sona Allah sağ sağlim bir çırpıda kurtarsın bebişinle seni a.s. Senin pıhtılaşma değerin neydi canım merak ettim ben MTHFR C677T Heterezigotum bebişine ve kendine çoook iyi bak coksekeriremsu

Huuuuuu Celenciğim nerelerdesin bakalım tabi sıcaktan rehavet basmıştır bimmem mi İzmirin sıcağını 16 sene yaşadım orada ama çoook özlüyorum o deniz kokusunu şimdi. Sıcağıda çekilir her sıkıntısıda akşam iş çıkışı oldumu sahilden otübüsle geçerken, gelen o ılık meltem kokusuna değer benim yerimede çıkar akşam karşıyakının ışıklarına bakmanın keyfini belki bizimde bebeğimiz olunca sizi ziyarete geliriz teyzesi orada teyzelerimiz çoook zaten. Şenle görüşebilidinmi buarada öptüm siziiiiiii:)

sulalcim 2 gündür hastane işlerim vardı.şeker yüklemeleri maluma.s allaha şükür hersey yolunda.tatlım mynetine mail atıyorum birazdan.ben msnimi yazarım sen eklersin.buarada sulalcim biz 2 haftadır istanbuldayız.eşimin ayini cıktı buraya.orduevinde kalıyoruz.evi doğumdan sonra tasıycaz.yani izmire artık bende misafir olarak gidip gelicemsenağlama ama istanbula beklerim.inşallah minicik kuzunla gelirsiniz.bebişleri alır gezeriz.:kahve:coraspine ba:kahve:slıyormusun.hadi hayırlısı bitanem.inşallah ben sana doğum habeirmi verirken sende bana hamiş haberini verirsin:1hug: cok öptüm seni sülalcimŞeniz
buarada ŞEEEEENNN nerdesin kızım yaaa:çok üzgünüm: valla bak aklıma kötü şeyler getirmek istemiyorum ama sende görün be kuzucuuummm:uhm:

faktör v'e baktırdı ama onda bi sorun yoktu benim doğum için ağustosun 10undan sonra bekleyecegim

ayy canım benımm senın adına cok sevındım belkı benı hatırlarsınbende 3 dusuk yaptım Alah bıdaha gostermesın ıns ben tahlıllerı yaptırdım sonucları beklıyorum tsh ıle LH YUKSEK CIKMIS ayyyyyyyyyy darısı bızım basımıza ıns canım kucagına sagsalım alırsın bızede dua et olurmu canımmmmm opt bebıse ve kıb .....

Back