Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi tatiller Ayşecim, arada fırsat bulursan haber vermeye çalış. Bakarsın iki kişi dönersin tatilden ..İnşallah bu ayın şanslıları biz oluruz ayşecim.ne oldu anlamıdım yazıyordum kesildi. aslında her an hamile kalabilirim diye ertelemeyi düşünüyordum fakat bu durum bende daha fazla stres yaptı. inşallah dönüşe hamile kalmış olurum. 5 hafta kadar gözükmeyeceğim. sizleri özleyeceğim. hepinizi öpüyorum.
sevgili gila77 sizde mormenekşe gibi hekiminiz faktör X a baktırdımı.inşallah bebişini problemsiz kucagına alırsınız?ve hekiminiz dogumu kaçıncı haftada planlıyor?bilgi verirseniz sevinirim öpüyorum.
fragmin 5000iü kullanıyorum.başlangıçdaki dozu aynı hergün bir iğnem var birde düşük ve erken dogumu önleyici haftada bi iğnem var.arkadaşlar herkese allah nasip etsin hep öyle dua ediyorum.sizde çok dua edin çünkü ben çok dua ettim dediğim gibi doktorunuzu bulun.benim doktorum osman develioğlu ve şimdiye kadar ne dediyse çıktı ona çok güveniyorum.
gilacım ben ıstanbuldayım ama bursada esımın aılesı ver sık sık gıdıyoruz zaten bıde osman develıogluna gıdeyım dıyorum
fakultedemı calısıyor hayatım muayenehanesı nerde bana bılgı verebılırmısın
canım fakültede çalışıyor ama yeni bursa jimere geçti artık fakültede muayene edemiyor.jimer carrefour arkasında
faktör v'e baktırdı ama onda bi sorun yoktu benim doğum için ağustosun 10undan sonra bekleyecegim