canımın içi hoşgeldiiinnnŞeniz nasıl merak etmeyelim bitanem yaaa aklımıza kötüşeyler getirmemeye calıstık ama içimizdeki kurtta kemirdi bizibenneyaptımki neyseki sende prensesinde ii.allaha şükür.basladı mı pıtpıtlar?nekadar oldunuz?
Ayy canım sen ıyı ol da gerısı onemlı degıl
hosgeldın bu arada gozler yollarda kaldı
nasılsın ıyımısın anlat bakem
Şeeen bı soylentı cıktı asprın gebelıge engel dıyorlar sen ne dersın coraspın kullanmısmıydın hayatım
TAHLİL SONUÇLARIMI HALEN BİR YORUMLAYAN ARKADAŞ ÇIKMADI.
senağlama
TEKRAR KOPYALADIM NE OLUR ARKADAŞLAR ÖZELLİKLE ŞEN VE PAPATYASÜREYYA ARKADAŞLARIM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM,
BEN ŞU ANDA SADECE FOLBİOL KULLANIYORUM BİRDE ARADA KENDİM BEBE ASPİRİNİ İÇİYORUM DOKTOR BANA HİÇ BİR ŞEY VERMEDİ DR LÜTFİ BEY DİYET VERİYORMUŞ HERKESE Mİ VERİYORU , ÖNERİLERİ NEYDİ PAYLAŞIRSANIZ SEVİNİRİM
:teselli:
PAI-1- 5G/4G
MTHFRA1298C HETEREZİZOT MUTASYON SAPTANMIŞTIR.
ACE D/D HOMOZİGOT MUTASYON SAPTANMIŞTIR
APOE (E2,E3,E4) E3/E4
EŞİMİNKİLER
PAI-1 4G/4G
MTHFRC 677T HETEROZİGOT MUTASYON
MTHFR A1298C HETEROZİYOT
ACE1/D HETEROZİGOT
APOE E3/E3
birde ipekcim, geçmiş yazılarınıza göz atmaya çalıştım...monodoks adlı antibiyotiği ilk düşükten sonra doktorum herhangi bir enfeksiyon oluşmaması için kısaca mikrop kapmamam için vermişti bana, ama eşime vermemişti...sanırım gebelik öncesi eşininde seninde farketmediğiniz ama şu an mevcut olan bir enfeksiyon filan varsa onları yoketsin diye vermiştir doktorun...
Şencim hoşgeldin
Gelir gelmez soru bombardımanına tutuldun ama sabırla cevaplamaya çalışıyorsun , teşekkür ederiz..
Ben bu ay da denemelerdeyim. 1 hafta sonra belli olacak , gün sayıyorum gene , bilirsiniz işte...
İnşallah güzel haberler verebilirim. Buradan özellikle hamile arkadaşlara sesleniyorum. Dua ederseniz çok mutlu olurum..Benim gibi sabırsız bir insan için gebelik nasıl geçecek bakalım , düşünemiyorum , hayırlısı..
Herkese selamlar...
minecim, bebeaspirini artık piyasada yok bizler onun yerine 100 lük coraspin kullanıyoruz günde 1 tane, tabii yine doktoruna danış bu konuyu..
Şencim hoşgeldin
Gelir gelmez soru bombardımanına tutuldun ama sabırla cevaplamaya çalışıyorsun , teşekkür ederiz..
Ben bu ay da denemelerdeyim. 1 hafta sonra belli olacak , gün sayıyorum gene , bilirsiniz işte...
İnşallah güzel haberler verebilirim. Buradan özellikle hamile arkadaşlara sesleniyorum. Dua ederseniz çok mutlu olurum..Benim gibi sabırsız bir insan için gebelik nasıl geçecek bakalım , düşünemiyorum , hayırlısı..
Herkese selamlar...
Şen'imize de kavuştuğumuza göre çok şükür bi sıkntımız kalmadı celenciğim aldım msn adresini canım bu arada hastaneye gittim demişsin şeker yüklemesi için bunu hiç duymamıştım canım böyle bir sorunun olduğu bilmiyordum sadace mhfr c677t heterezigot olduğunu biliyordum çok geçmiş olsun bu arada size birşey sormak istiyorum eşimin halasının kızı pıhtılaşma problemiyle iki düşük yapmış iki düşük sonrası anlaşılmış ve hergün iğne yapmış kendine ve şimdi hasret adında bir oğlu var ve maşallah çok sağlıklı ona her onbeş günde bir hastaneye gittiğinde kolundan iğne ucu kadar yer deliyorlarmış ve pıhtılaşma süresini sayıyorlarmış ona göre iğne dozu ayarlıyorlarmış böyle bir durum yaşışanınız oldu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?