• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Gönderen: 22-Ocak-2008 Saat 20:26 | Kayıtlı IP

--------------------------------------------------------------------------------

ya tüm bu msjları okuyunca daha bi olumlu baktım olayıma..aydancım bende doğal yolla hamile kaldım bu 7sinide..işte en son akıllı bi doktora denk geldikte o yaptırdı genetik testi hem bana hem eşime hemde alınan bebeğe..hatta genetik testte bebeğimin kız oldugunu duyunca hastane sanki üstüme yıkıldıda ben asltında ezildim gibiydi eğer doğsaydı şimdi 2 yasında adı melek olan bir kızım olucaktı bıcır bıcır evin içinde dolasıcaktı ama maalesef ama şimödi sizin msjlarınızı okuyunca olmaz dediğim hayalim belkide gerceklesecek yaa nolur bilgi veri,n nolur hamilelikten cok mu önce kullandınız babypirini??buarada aylacım sakat bebeklerden bahsetmişsin?bu sorunumuzun bebek sakatlıklarına neden olduğunuı hiç bilmiyordum acaba bu yuzdenmi ki?yoksa baska bir genetik bozklukmu var??

bu forumdai,ki ilk msjım.onlarla tanısmam bu tarihte oldu.bundan hemen hemen 1 ay sonra testim pozitif cıktı(15 subat 2008)

Kıdemli Üye

Gönderilenler: 547 Gönderen: 23-Ocak-2008 Saat 10:49 | Kayıtlı IP

--------------------------------------------------------------------------------

ah nazlısu msjını okuyunca evdeki sevinç cığlıklarımı görmeliydin ayy nasıl mutlu oldum anlatamam bende baslıycam hemen folikasit ve bebe aspirine ya belkide cok yakınım allhım nasıl güzel bişey bu burda olmak sizlerden destek almak olucak! bnmde olucak!herkesinde OLUCAK!!!!

buda msjıma gelen cvptan sonra yazdığım..nasıl aynı sen dimi sulalcim.

Gönderen: 16-Şubat-2008 Saat 13:31 | Kayıtlı IP

bende hamileyim bayanlar yanlız bebe aspirini tedavülden kaldırılmıs bana acilen onun yerine ne kullanabilrim bi bilgisi olan yazıversin noluurrrr

ve onlara verdiğim büyük haber:))))

Gönderen: 19-Şubat-2008 Saat 18:17 | Kayıtlı IP

nazlısu girlion cok saolun canlarım.allah hepimiizin kucağını hayırlısıyla doldursun inşallah..
nazlısucum ben aspirini sizden bilgileri aldığım günden beri yani yaklasık 1 aydır kullanıyordum.gectiğimiz c.tesi doktorumun önerisiyle coraspine basladık.iğne içinde bu c.tesi kontrolumden sonra baslıycaksın diyor??iğne 2 kullanımlıkmıs..kutunun içinde yani iki günlük varmıs.sizlerinde öölemi??

onlar bnm umut ışığıma.s.:1hug:

Gönderen: 19-Şubat-2008 Saat 18:17 | Kayıtlı IP

nazlısu girlion cok saolun canlarım.allah hepimiizin kucağını hayırlısıyla doldursun inşallah..
nazlısucum ben aspirini sizden bilgileri aldığım günden beri yani yaklasık 1 aydır kullanıyordum.gectiğimiz c.tesi doktorumun önerisiyle coraspine basladık.iğne içinde bu c.tesi kontrolumden sonra baslıycaksın diyor??iğne 2 kullanımlıkmıs..kutunun içinde yani iki günlük varmıs.sizlerinde öölemi??

onlar bnm umut ışığıma.s.:1hug:
Günaydın arkadaşlar herkesea.s.Celenciğim cumartesi günü doktora gittim bana hiç üzülmemi bunun tedavisnin olduğunu ve bebişimi kucağıma alacağımı söyledi iki ay boyunca korunmamı ve verdiği ilaçları içerek depolarımı doldurmamı istediğini burada ilaçlarım folbiol ve elevit verdi söyledi iki ay sonra hamile kalabilirmişim ve hemen hiç vakit kaybetmeden idrarda bile hamileliği beklemeden kandan baktırıp gelmemi istediğini iğneye başlayacağını söyledi benim sana sormak istediğim şu, şimdiden aspirinden hiç bahsetmedi sence bi babypirin yara coraspırın içmeyede başlasammı ne dersin canım cevabını bekliyorum şimdedin teşekkürler

Günaydın arkadaşlar herkesea.s.Celenciğim cumartesi günü doktora gittim bana hiç üzülmemi bunun tedavisnin olduğunu ve bebişimi kucağıma alacağımı söyledi iki ay boyunca korunmamı ve verdiği ilaçları içerek depolarımı doldurmamı istediğini burada ilaçlarım folbiol ve elevit verdi söyledi iki ay sonra hamile kalabilirmişim ve hemen hiç vakit kaybetmeden idrarda bile hamileliği beklemeden kandan baktırıp gelmemi istediğini iğneye başlayacağını söyledi benim sana sormak istediğim şu, şimdiden aspirinden hiç bahsetmedi sence bi babypirin yara coraspırın içmeyede başlasammı ne dersin canım cevabını bekliyorum şimdedin teşekkürler

canım benm doktorlarım hiç elevit vermedi hamilelik öncesi.folik asit ve babyprin kullandım ben.şimdi babyprin yok piyasada.onun yerine coraspin kullannıyoruz.ben basla derim.taktir senn.hakkında hayırlısı inşallah sülalcim:1hug:

canım benm doktorlarım hiç elevit vermedi hamilelik öncesi.folik asit ve babyprin kullandım ben.şimdi babyprin yok piyasada.onun yerine coraspin kullannıyoruz.ben basla derim.taktir senn.hakkında hayırlısı inşallah sülalcim:1hug:

Celenciğim bende öyle düşünüyorum coraspirine başlayacağım fakat günde ne kadar içsem acaba ve kaç miligramlığını alsam diyorum o konuda hiçbir fikrim yok bir coraspine başlayacağım günde kaç tane ve ne kadarlıktan alsam onu düşünüyorum ve regli dönemlerinde kesiliyormu aspirin onu merak ettim canım ve hergünmü içsem sen nasıl bir yol izledin canımcım yardım et bana a.s.

Gönderen: 22-Ocak-2008 Saat 20:26 | Kayıtlı IP

ya tüm bu msjları okuyunca daha bi olumlu baktım olayıma..aydancım bende doğal yolla hamile kaldım bu 7sinide..işte en son akıllı bi doktora denk geldikte o yaptırdı genetik testi hem bana hem eşime hemde alınan bebeğe..hatta genetik testte bebeğimin kız oldugunu duyunca hastane sanki üstüme yıkıldıda ben asltında ezildim gibiydi eğer doğsaydı şimdi 2 yasında adı melek olan bir kızım olucaktı bıcır bıcır evin içinde dolasıcaktı ama maalesef ama şimödi sizin msjlarınızı okuyunca olmaz dediğim hayalim belkide gerceklesecek yaa nolur bilgi veri,n nolur hamilelikten cok mu önce kullandınız babypirini??buarada aylacım sakat bebeklerden bahsetmişsin?bu sorunumuzun bebek sakatlıklarına neden olduğunuı hiç bilmiyordum acaba bu yuzdenmi ki?yoksa baska bir genetik bozklukmu var??

bu forumdai,ki ilk msjım.onlarla tanısmam bu tarihte oldu.bundan hemen hemen 1 ay sonra testim pozitif cıktı(15 subat 2008)

canım ne kadar guzel ıns bebısını saglıcakla kucagına alırsın benımde 3 dusugum oldu tbeb aspırını ve ıgne kullandım ama bır sonuc alamadık testler yapıldı sonuclerı beklıyoruz ama ıcımdekı ıumut gıtgıde azalıyor ya bunada bısey olursa dıye allah yardımcımız olsun

Celenciğim bende öyle düşünüyorum coraspirine başlayacağım fakat günde ne kadar içsem acaba ve kaç miligramlığını alsam diyorum o konuda hiçbir fikrim yok bir coraspine başlayacağım günde kaç tane ve ne kadarlıktan alsam onu düşünüyorum ve regli dönemlerinde kesiliyormu aspirin onu merak ettim canım ve hergünmü içsem sen nasıl bir yol izledin canımcım yardım et bana a.s.

canım benm kullanmaya basladığım zaman babyprin vardı onu kallanıyordum.ve kullanmaya basladıktan sonra hiç regl olmadım.olamadım :1closedeyes: cünkü hamile kaldım o konuda bi bilgim yok.ama bırakılmıyordur.zaten günde bir tane alıcaksın.ööle şakır şakır sulandırmıyor kanı.sen şimdilik coraspin ve diğer ilaçları alıyordun.düşün bide ilerde buna iğne eklenicek.o da kan sulandırıcı.coraspin cok sulandıran bişe olsa benm suan kanım sudan daha akıskandır.sen coraspine basla bence sülalcim.ve gğnde bir tane al.ben basladığımdan beri (doktorumdan habersiz) sabahları kahvaltıdan sonra bir bardak suyla alıyorum coraspini.doktorum verdiğindede sistem deişmedi.devam.a.s.

canım ne kadar guzel ıns bebısını saglıcakla kucagına alırsın benımde 3 dusugum oldu tbeb aspırını ve ıgne kullandım ama bır sonuc alamadık testler yapıldı sonuclerı beklıyoruz ama ıcımdekı ıumut gıtgıde azalıyor ya bunada bısey olursa dıye allah yardımcımız olsun

canım yaa cok gecmiş olsun.allahım birdaha bööle acıyı ne sana ne de bizlere yasatmasın.inşallah bundan sonrası güzelolucak.bu bebe aspirinini ve iğneyi hiç test yapmadanmı verdiler umutcum?acaba sorunun neydiki?belkide bosubosuna bu iğneyi kullandırdılar sana??nekadarlıkken kaybettin bebekleri?suan haamilemisin?

evet canım bana ıgnelerı test yapmadan verdı dr 2 ay oldu bebısımı kaybedelı 3de kalp atıslarını alamdık rahımde gelısmıyolar mevlam kımsenın basına vermesın hamıle kaldıgına bıle sevınemıyo ınsan tahlıllerın tumunu yapıp dr gosterecem ıste tsh yuksek cıkmıs artık bakacaz ıste kıb opt canım

arkadaslar bende dra gıttım bugun
faktor bes leıden heterozıgot benımde
coraspın ve folık asıt kullanıyorum
bazı dr lar gebelık dusnulurse coraspın kullanmayın demıs benım dr um kullan dedı kafam karısık
bıde monodoks dıye antıboyotık verdım hem esıme hem bana 10 gun sureyle kullanacamısız nedenızı sormayı unuttum neden olabılır acaba
bıde bu ay ıkı yumurtam varmıs bunada cok sevındım hadı hayırlısı
Allah hepımıze sıfala r versın

merhabalar arkadaşlar...
Forumda yeni üyeyim ama burada paylaşılan bilgilerden çok yararlandığımı söyleyebilirim..Çünkü maalesef bende kan pıhtılaşması sebebiyle 2 tane bebişimi kaybettim.Çok üzücü günler geçirdim.Ama yalnız olmadığımı ve bu durumdan muzdarip birçok insanın olduğunu burda daha ii anladım.Özellikle bu topik altındaki arkadaşlarla çok benzer olaylr yaşamışız..
Ben ilk bebeğimi 11 haftalık iken geçen sene mayıs ayında diğer bebeğimi de yine 11 hafta civarlarında bu sene şubat ayında kaybettim.İlk düşükten sonra dr um tahlil yapılmasına gerek olmadığını ilk gebeliklerde olabilecek bi durum olduğunu ve bir daha olursa araştırmamız gerektiğini söledi.(Aslında madem bu kan pıhtılaşması bu kadar yaygın bir durum neden en azından bir factör 5 testi önerilmez anlamış değilim En azından bir durum olmasa bile tedbir olur ve yeni canlar kaybedilmez değil mi ama?Çok zor bir test değil ki.. )Ve maalesef ben bu olayı tekrar yaşadım ve 2. bebeğimi de düşük sonucu kaybettim:(
Sonrasında bütün talillerimi yaptırdım.Ve sonuçlarda

FV GI691A Leidem heterezigot mutasyonu
PRO G20210A NEGATİF homozigot Wild Type
MTHFR C677T Heterezigot mutasyonu tespit edildi

şimdi yarın alacağım hsg sonucunu bekliyorum .inş kötü bişey çıkmaz
ve yeni bi umutla diğer ay bebek planlarına başlayabiliriz inş...
Allahım kimseye böyle üzücü olaylar yaşatmasın ve isteyen herkese sağlıklı sevimli hayırlı bebişler nasip etsin inş (Amin)

Geçmiş olsun Melinciğim hiç üzülme iyi olur inşallah bu arada celen Şenin hiç sesi çıkmyor merak ettim haberleşiyormusunuz iki üç gündür görmüyorum formda bu arada msn adresimi versem sana ve beni eklesen olurmu ara sıra sohbet edebiliriz aynı zamanları yakalıyamıyorum seni :)

UMUT-SEVGİ M sizin sorununuz neydi acaba. benimde bebekler rahimde gelişmiyor kalp atışı duyulmuyor.

gecmıs olsun canım benım 2, dusugumden sonra fakulteye gıttık fakat 3, dusuk olmadan arastırma yapamayız dedı sımdı tahlıller yaptık sonucu beklıyoruz senın kactane dustu canım benım 2, hamıllelıgımde tahlıl yapılmadan bebe aspırını ve ıgneler kullandık ama yıne dusuk oldu mevlem bıdaha yastmaz ıns

Geçmiş olsun Melinciğim hiç üzülme iyi olur inşallah bu arada celen Şenin hiç sesi çıkmyor merak ettim haberleşiyormusunuz iki üç gündür görmüyorum formda bu arada msn adresimi versem sana ve beni eklesen olurmu ara sıra sohbet edebiliriz aynı zamanları yakalıyamıyorum seni :)

sulalcim şen dünden beri benmde aklımda.ama kötü bişey yoktur tatildedir (die aklımdan geciriyoeum) gelsin bi fırcamızı atarızyerimseniben canım msn adresini özel msjdan at bana kaydediim seni.ama ck acmkıorum msnimi actığımda denk gelirsek konusur haberleşiriz tabi:1hug:

Celenciğim bir türlü özel mesaj gönderemedim sana lal_turuncu@mynet.com benim mynet adresim bu adrese mail atarsan sana msn adresimi gönderebilirim şekercim:) gerçi çok önemli değil seni yormakta istemiyorum kendine ve bebişine iyi bakmalısın sadece beni sakın habersiz bırakmayın aklım Şende kaldı çünkü keşke ben tatile gidiyorum filan deseydi yada ne yapıyorsa insan çok merak ediyor neyse ben seni yormayayım canım prensesine iyi bak ikinizide öpüyorum:) Bu arada vitaminlerime başladım ve yarında coraspine başlayacağım inşallah hakkımda hayırlısı olur ben hamile kalana kadar sen bebişini doğurmuş olursun diye düşünüyorum resminizide koyarsınız size bakarak başarabileceğime daha çok inanırım:):):)

Back