Pıhtılaşma sonuçlarım:
Bilgisi olan arkadaşlar varsa lütfen okusunlar
Faktör V Leiden G1691A Mutasyonu : Mutasyon saptanmamıştır.
Prothrombin G20210A Mutasyonu : Mutasyon saptanmamıştır
Metilentetrohidrofolet Rediktoz
MTHFR C677T Polimorfizmiolimorfizm saptanmamıştır
MTHFR A1298C Polimorfizim : Bir alelde (heterozigot) polimorfizm saptanmıştır.
Sevgili mserap,
senin sonuclarin tam olarak nasil bende dedigim gibi Protein S 130 üzerinde burda 60-130 arasi olmasi lazimmis ve benimki 131 birde Protein frei var oda yüksek cikti. Yani anlayacagin benim kafam baya bir karisik cünkü burdaki arkadaslar hep Proteinlerinin düsük oldugundan bu igneleri kullandiklarini yaziyorlar ama bizede ayni igneyi tavsiye etmis doktorlar, acaba Heterozhgotie oldugumuz icinmi bu igneleri tafsiye ediyorlar. Bende türkiyeden iki tane doktora gösterdim raporlarimi ve ikiside ayni seyi söyledi yani benim bu heparin ignelerini kullanmam gerektigini.
Arkadaslar aranizda Proteini yüksek olan ve bu yüzden heparin ignesi kullanan baska birileri varmi???
merhaba çalıkuşu benim yanlış anımsamışım benim protein c değerim yüksek çıkmış 15o den büyük sınırlarıda 70-140 mış mutasyonlarımdada negatif homozigot yazıyor sonuçlarda bunlarda problem yok ama ben 3. hamileliğimde kan sulandırıcı iğne ve aspirin kullandım ama malesef bebeğimi kaybettim hakkımızda herşeyin hayırlısı inşallah protein frei ne anlayamadım bilgi verirmisin
Minecim , metionin diyet konusunda sanırım Şen yazmıştı. Diyetisyenden liste almıştı o. Arama motoruna metionin diyeti yazarak bulabilirsin..teşekkürler papatyasüreyya,
açıklamayların için sağol canım , telaşlı olduğum doğru gözlem doğru düzgün açıklama yapılmadı bende bu ay korunmayı bıraktım , bu seferde aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum telaşım o yüzden , yasaklı yiyeceklerden bahsetmişsin o yazıyı nerden bulabilirim
Celenciğim çok mutlu oldum canım Allahın izniyle hiçbirşey olmaz inşallah sağlıkla alırsın bebişini kucağınabende cumartesi günü yeni bir doktora gideceğim Kayseride bölüm başkanıymış kadın doğumun, üstelik riskli gebeliklerlede ilgileniyormuş burada bulacağımın en iyisi o diye düşünüyorum ama korkuyorum ya iğne vermezse ya aspirin önermezse diye bakalım ne diyecek gerçi şuan hamile değilim beklemek isiyorum biraz daha, birde iğnelerin dozunu nasıl ayarlıyorlar onu soracaktım canım yani diyelimki çok yada az oldu bunu anlamak mümkünmü :uhm:Birde herkes heparin yada aspirinden bahsediyor onlar bizim için yeterli değilmi acaba bir bilgin varmı celenciğim birde kızlar bunu hepinize söylüyorum Rhonda Byrne'nin The Sectret adlı kitabı var düşüncelerimizi olumlu yönde eğitmeye ve bunun bizim işimize ne kadar çok yarayacağını öğretiyor hepinize okumanızı tavsiye ederim bana iki düşük sonrası ilaç gibi geldi ve kendimi iyi hissettiriyora.s.
Denizli
M.Emin SOSYAL
Celenciğim biraz evvel gördüm yazını kusura bakma canım:) Korkuyorum ya iğne önermezse ve sadece aspirin yada heparin verirse diye acaba yeterli gelirmi gelmezmi onu düşünüyorum sürekli. Doktorun direk önerdimi iğne, acaba bana vermezse sadece aspirin derse yeterli gelirmi kanı sulandırma konusunda onu düşünüyorum ki burdan bazı arkadaşların da iğne dozu yüksek geldiği için düşürdüğünü okudum sanırım biraz kaderci olmak lazım bu noktada yani inşallah Allah benimde bebeğim olmasını diler :)
Bu arada bebişin nasıl celen onu hissediyormusun muhteşem bir duygu olmalı Allah sana ve ona uzun ömürler versin canım hayırlı bir evlat olur inşallah senin için çok mutluyum yani sen devam ettikçe benim başaracağıma güvenim artıyor kaç aylık oldu :) Bilmediğim bir yerde bilmedğim bir anneyle özdeşleşmiş gibi hissediyorum kendimi tüm kalbimle diliyorum onu kucağına almanı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?