Günaydın arkadaşlar herkesea.s.Celenciğim cumartesi günü doktora gittim bana hiç üzülmemi bunun tedavisnin olduğunu ve bebişimi kucağıma alacağımı söyledi iki ay boyunca korunmamı ve verdiği ilaçları içerek depolarımı doldurmamı istediğini burada ilaçlarım folbiol ve elevit verdi söyledi iki ay sonra hamile kalabilirmişim ve hemen hiç vakit kaybetmeden idrarda bile hamileliği beklemeden kandan baktırıp gelmemi istediğini iğneye başlayacağını söyledi benim sana sormak istediğim şu, şimdiden aspirinden hiç bahsetmedi sence bi babypirin yara coraspırın içmeyede başlasammı ne dersin canım cevabını bekliyorum şimdedin teşekkürlerGönderen: 19-Şubat-2008 Saat 18:17 | Kayıtlı IP
--------------------------------------------------------------------------------
nazlısu girlion cok saolun canlarım.allah hepimiizin kucağını hayırlısıyla doldursun inşallah..
nazlısucum ben aspirini sizden bilgileri aldığım günden beri yani yaklasık 1 aydır kullanıyordum.gectiğimiz c.tesi doktorumun önerisiyle coraspine basladık.iğne içinde bu c.tesi kontrolumden sonra baslıycaksın diyor??iğne 2 kullanımlıkmıs..kutunun içinde yani iki günlük varmıs.sizlerinde öölemi??
onlar bnm umut ışığıma.s.:1hug:
Günaydın arkadaşlar herkesea.s.Celenciğim cumartesi günü doktora gittim bana hiç üzülmemi bunun tedavisnin olduğunu ve bebişimi kucağıma alacağımı söyledi iki ay boyunca korunmamı ve verdiği ilaçları içerek depolarımı doldurmamı istediğini burada ilaçlarım folbiol ve elevit verdi söyledi iki ay sonra hamile kalabilirmişim ve hemen hiç vakit kaybetmeden idrarda bile hamileliği beklemeden kandan baktırıp gelmemi istediğini iğneye başlayacağını söyledi benim sana sormak istediğim şu, şimdiden aspirinden hiç bahsetmedi sence bi babypirin yara coraspırın içmeyede başlasammı ne dersin canım cevabını bekliyorum şimdedin teşekkürler
canım benm doktorlarım hiç elevit vermedi hamilelik öncesi.folik asit ve babyprin kullandım ben.şimdi babyprin yok piyasada.onun yerine coraspin kullannıyoruz.ben basla derim.taktir senn.hakkında hayırlısı inşallah sülalcim:1hug:
Gönderen: 22-Ocak-2008 Saat 20:26 | Kayıtlı IP
--------------------------------------------------------------------------------
ya tüm bu msjları okuyunca daha bi olumlu baktım olayıma..aydancım bende doğal yolla hamile kaldım bu 7sinide..işte en son akıllı bi doktora denk geldikte o yaptırdı genetik testi hem bana hem eşime hemde alınan bebeğe..hatta genetik testte bebeğimin kız oldugunu duyunca hastane sanki üstüme yıkıldıda ben asltında ezildim gibiydi eğer doğsaydı şimdi 2 yasında adı melek olan bir kızım olucaktı bıcır bıcır evin içinde dolasıcaktı ama maalesef ama şimödi sizin msjlarınızı okuyunca olmaz dediğim hayalim belkide gerceklesecek yaa nolur bilgi veri,n nolur hamilelikten cok mu önce kullandınız babypirini??buarada aylacım sakat bebeklerden bahsetmişsin?bu sorunumuzun bebek sakatlıklarına neden olduğunuı hiç bilmiyordum acaba bu yuzdenmi ki?yoksa baska bir genetik bozklukmu var??
bu forumdai,ki ilk msjım.onlarla tanısmam bu tarihte oldu.bundan hemen hemen 1 ay sonra testim pozitif cıktı(15 subat 2008)
Celenciğim bende öyle düşünüyorum coraspirine başlayacağım fakat günde ne kadar içsem acaba ve kaç miligramlığını alsam diyorum o konuda hiçbir fikrim yok bir coraspine başlayacağım günde kaç tane ve ne kadarlıktan alsam onu düşünüyorum ve regli dönemlerinde kesiliyormu aspirin onu merak ettim canım ve hergünmü içsem sen nasıl bir yol izledin canımcım yardım et bana a.s.
canım ne kadar guzel ıns bebısını saglıcakla kucagına alırsın benımde 3 dusugum oldu tbeb aspırını ve ıgne kullandım ama bır sonuc alamadık testler yapıldı sonuclerı beklıyoruz ama ıcımdekı ıumut gıtgıde azalıyor ya bunada bısey olursa dıye allah yardımcımız olsun
UMUT-SEVGİ M sizin sorununuz neydi acaba. benimde bebekler rahimde gelişmiyor kalp atışı duyulmuyor.
Geçmiş olsun Melinciğim hiç üzülme iyi olur inşallah bu arada celen Şenin hiç sesi çıkmyor merak ettim haberleşiyormusunuz iki üç gündür görmüyorum formda bu arada msn adresimi versem sana ve beni eklesen olurmu ara sıra sohbet edebiliriz aynı zamanları yakalıyamıyorum seni :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?