Benimde aynı bi çare bulamıyolar hiçKızlar merhaba 4 düşüğüm oldu hiç birinin kalp atışını bile duyamadım, eşimle ikimizinde kromozom analizi normal.
Trombofoli de MTHFR A1298C heterezigot ve FAKTÖR XIII Heterezigot, PAI 4G/4G
Genetikçi sorun yok normal dedi kadın doğuma randevuma haftaya daha var. Düşünmekten çıldırıcam pıhtılaşma var mı sizce sonuçları aynı olan biri var mı
bu sebeple mi düşük yaşıyorum acaba
Pıhtılaşma testi yapıldı mı canım? Homozigot biraz daha ağır bir pıhtılasma demek ama dozu arttırmak gerekiyor sadece merak etme. dr'lar genelde pıhtılaşması olanlara iğne ile birlikte 100'lük coraspin baslatıyorlar . Bu şekilde pıhtılaşması olup bebeğini kucağına alan çok arkadaşımız var tedavisi olan bir durum hayırlısı ile nasip olur inşAllahSelamlar biz de 5 yıldır bebiş istiyoruz, benim 3 kaybım var lütfen bilen biri yardımcı olabilir mi ? Kafam çok karışık ve bu konularda çok bilgisizim benim tek bildiğim hamile kaldığım andan itibaren günde 1 oksapar 4000 vurmak öyle coraspirin, bebe aspirini vs başka birşey kullanmam gerekiyor mu bilmiyorum hiç doktorlar da birşey demedihomozigot heterozigitton daha mı kötü? Diğer sorum da bizim gibilerin riskli gebelik uzmanları ile mi ilerlemesi gerekiyor doktor seçimi yaparken neye dikkat etmeliyim nasıl ilerlemeliyim ? Allah rızası için bilen biri bilgi versin ne olur
Evet canım yapıldı 3 yıl önce yaptırmıştık Mthfra1298c homozigotPıhtılaşma testi yapıldı mı canım? Homozigot biraz daha ağır bir pıhtılasma demek ama dozu arttırmak gerekiyor sadece merak etme. dr'lar genelde pıhtılaşması olanlara iğne ile birlikte 100'lük coraspin baslatıyorlar . Bu şekilde pıhtılaşması olup bebeğini kucağına alan çok arkadaşımız var tedavisi olan bir durum hayırlısı ile nasip olur inşAllahdaha önce kaçlık iğne kullanmıştınız
Benimde durumum sizinle aynı 4 kaybım var ve hiçbirinin kalp atışını duymadımKızlar merhaba 4 düşüğüm oldu hiç birinin kalp atışını bile duyamadım, eşimle ikimizinde kromozom analizi normal.
Trombofoli de MTHFR A1298C heterezigot ve FAKTÖR XIII Heterezigot, PAI 4G/4G
Genetikçi sorun yok normal dedi kadın doğuma randevuma haftaya daha var. Düşünmekten çıldırıcam pıhtılaşma var mı sizce sonuçları aynı olan biri var mı
bu sebeple mi düşük yaşıyorum acaba
Hangi ilaç acaba prednol mü prograf mıben bi ilaç içiyorum bu bağışıklıkla ilgili şuan
DeltacortilHangi ilaç acaba prednol mü prograf mı
İlk defa duydum bağışıklık baskılamak için değil mi? Bana Dr prografı önerdi ama prednol kullanan da çok var hatta bir arkadaş ikisini de kullanmış. Kafamız öyle karışık ki Allah yardımcımız olsunDeltacortil
Kızlar bu benm sonucum . 3 kez kalbi durdu . 8. Haftada . Corasprin yeterlımı gelmedı anlamadm ki napacam bılmıyorum
Benimde aynı t şeklinde rahimden amlyt oldumKızlar bu benm sonucum . 3 kez kalbi durdu . 8. Haftada . Corasprin yeterlımı gelmedı anlamadm ki napacam bılmıyorum
Bir tanesiMerhaba arkadaslar sonucum bu sekilde cikti doktorum kan sulandiriciya baslatti.Bu durumda olan veya bilgisi olan yorum yapabilir mi ? Sikinti varmi sizce ?Eki Görüntüle 3213006
Yok ben hşstereskobş olmustum rahım seklı alakalı bısey olsa söylerdı heralde . Gecms olsn sizedeBenimde aynı t şeklinde rahimden amlyt oldum
Merhaba arkadaslar sonucum bu sekilde cikti doktorum kan sulandiriciya baslatti.Bu durumda olan veya bilgisi olan yorum yapabilir mi ? Sikinti varmi sizce ?Eki Görüntüle 3213006 4g/4g olanda heterezigot sayılıyır sanırım 2 tane genınde heterezigot cıkmıs . Hamile kalırsan iğne için doktoruna yalvar bıdaha ya öyle yapacam cunku ben . Corasprin düşük gelıyor dozu. Kuzenim test bıle yaptırmadan doktorunkullandırdı bısey olmaz dedı 6 ay ıgne kullandı
Teşekkür ederim.Yok ben hşstereskobş olmustum rahım seklı alakalı bısey olsa söylerdı heralde . Gecms olsn sizede