Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

hala düşüklerin sebebini öğrenemiyoruz daha kaç tane daha düşük olacak bilmiyorum
Malesef bizde bulamadık ama tüp bebeğe yönelince bir çok şey çıktı sebep olabilecek. Hepsini ortadan kaldırdık bundan sonrası nolır bilmem nasip olcaksa olcak artık

hakkınızda hayırlısı olsun.

ne gibi sebepler çıktı bize yol gösterici olması açısından soruyorum?
En başta pgtli tüp bebek yaptırdık. İhtimal vermiyordum diyordumki eşiminde benimde genetiğimizde bir sorun çıkmadı çocuklardada çıkmaz diye ama 3 embriyodan sadece 1 tane sağlıklı bulabildik. Sağlıksız olanların transferi olsaydı mesela aynı şeyler olcaktı.
Rahimin t şeklinde dar olduğu belirlendi onun ameliyatını oldum genişletme yapıldı. Ve transfer aşamasına geçtiğimizde rahim kalınlığımın az ilerlediğini gördük doktorum geçmiş düşüklerin sebebi buda olabilir dedi.

bir de rahim filmi çektireyim bari.

Aptt kaç çıkmıştı acaba

Merhaba arkadaşlar yardımcı olabilirseniz çok sevinirim 19 haftalık bebeğimi erken su gelmesi sebebiyle kaybettim kan pıhtılaşma olduğu ortaya çıktı.Yeni gebelik düşünmeye başladığım andan itibaren doktorum oksopar 0.4 lük başlayacaksın dedi.Çok şükür gebelik nasip etti Rabbim. 4 ve 5. Haftalarda günde bir oksopar vuruldum. 6. Haftada 16 saatte bir olmaya başla dedi doktorum. Şimdi 7+1 iz ve 12 saatte bir oluyorum.Bir süre 12 saatte bir olmaya devam edecekmişim.Aranızda benim sonuca benzer olanlar var mı nasıl bir tedavi yöntemi izlediniz ve sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi inşallah Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

Eklentiler

• Screenshot_2022-12-28-12-42-16-108_com.miui.gallery.jpg
    28,2 KB · Görüntüleme: 170
Benim de 2 kalp durması sonucu sonlanan gebeliklerim oldu. Pıhtılaşma probleminden dolayı. Son kaybım 2021 ekimdi. Aralık 2022 de hamile olduğumu öğrendim şükür. (Tanrım isteyen herkese nasip etsin dilerim) Doktor bana ocean methyl balance + efa mom ve tabiki kan sulandırıcı iğne (enox 40000) verdi. Ben az önce bir yerde ocean methyl balance için gebelikte kullanımı önerilmez yazdığını gördüm. Gebeliğinde kullanan oldu mu acaba oldu ise lütfen yazabilir misiniz?

Merhaba anımlar benimde başımdan düşük dış gebelik geçti ve kan pıhtılaşması riski varmı yokmu diye tahlil verdim bir ay sonra çıktı hepsi normal genetik te temiz sadece MTHFR A1298C HETEROZİGOT cikti oda önemli değil dedi doktorum şimdi tekrar gebelik yaşıyorum 4 haftalık henüz çok tedirginim

Yardımcı olabilecek yok mu

Hanımlar merhaba. Ben tüp bebekle gebeyim. Daha önce hiç kaybım yok . Trombofoli paneli testi yaptırmadım. Ama ya sorun varsa diye düşünüyorum sürekli. Gebeyken bu test yapılıyor mu acaba bilginiz var mı?

Kızlar mrhaba çok kötü dönemlerden geçtim tam dört düşüğüm oldu biri dış gebelik biri kese görmeden düşük biri kese gözüktükten sonra kanama başladı şimdi adetimin üzerinden bir hafta geçti ben testle hamile olduğumu öğrendim hemen doktor randevusu aldım ama bu gün yine kanamam başladı kan pıhtılaşma da tuttum onda da doktor önemli bir durum yok dedi ne yapıcağımı şaşırdım lütfen bana bir akıl verin

Eklentiler

• IMG_20230107_135312.jpg
    81,5 KB · Görüntüleme: 184
antifaktörXa diye bir test vatr onu yaptırın pıhtılasmanıza bakılsın gerekli ise sulandırıcı başlanır progesteron yada pruloton depot iğne verdi mi dr

antifaktörXa diye bir test vatr onu yaptırın pıhtılasmanıza bakılsın gerekli ise sulandırıcı başlanır progesteron yada pruloton depot iğne verdi mi dr
Hiç bir şey vermiyor doktorlar git hamile kal öyle gel diyorlar zaten hamile kalıyorum 5.6 hfta arası düşük oluyor elim kolum bağlandı artık hiç umudum yok

Aa yok canım burada defalarca hamile kalıp düşük yapanların daha sonra sağlıkla evladını kucaklarına aldıklarını okuduk hep.. Başka dr gitseniz acaba mesela ben gen testi yaptırmadım dr istemedi ama tedbiren verdi iğne kiloma göre siz de böyle bir dr arayışına girin buraya yazın bulunduğumuz şehirde iyi bir doktor tavsiye edecek olanlar vardır. Alerji hasimato bu durumu tetikliyor anladığım kadarıyla üzülmeyin çaresi var inşAllah

Merhaba son durumunuz ne , gebeliginiZ sağlıklı mı inşallah

Arkadaşlar benim 4 düşüğüm var,7-8 haftalarda kalbi durdu hep.histereskopi oldum t şeklinde rahim dendi.şimdi hamileyim yeni.coraspirin folikasit dekortrl kullanıyorum.çok korkuyorum

Kızlar merhaba 4 düşüğüm oldu hiç birinin kalp atışını bile duyamadım, eşimle ikimizinde kromozom analizi normal.
Trombofoli de MTHFR A1298C heterezigot ve FAKTÖR XIII Heterezigot, PAI 4G/4G
Genetikçi sorun yok normal dedi kadın doğuma randevuma haftaya daha var. Düşünmekten çıldırıcam pıhtılaşma var mı sizce sonuçları aynı olan biri var mı
bu sebeple mi düşük yaşıyorum acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…