hala düşüklerin sebebini öğrenemiyoruz daha kaç tane daha düşük olacak bilmiyorumProtein c sorun yaratacak birşey değilmiş pıhtılaşmanın aksine iyi birşeymiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hala düşüklerin sebebini öğrenemiyoruz daha kaç tane daha düşük olacak bilmiyorumProtein c sorun yaratacak birşey değilmiş pıhtılaşmanın aksine iyi birşeymiş
Malesef bizde bulamadık ama tüp bebeğe yönelince bir çok şey çıktı sebep olabilecek. Hepsini ortadan kaldırdık bundan sonrası nolır bilmem nasip olcaksa olcak artıkhala düşüklerin sebebini öğrenemiyoruz daha kaç tane daha düşük olacak bilmiyorum
hakkınızda hayırlısı olsun.Malesef bizde bulamadık ama tüp bebeğe yönelince bir çok şey çıktı sebep olabilecek. Hepsini ortadan kaldırdık bundan sonrası nolır bilmem nasip olcaksa olcak artık
En başta pgtli tüp bebek yaptırdık. İhtimal vermiyordum diyordumki eşiminde benimde genetiğimizde bir sorun çıkmadı çocuklardada çıkmaz diye ama 3 embriyodan sadece 1 tane sağlıklı bulabildik. Sağlıksız olanların transferi olsaydı mesela aynı şeyler olcaktı.hakkınızda hayırlısı olsun.
ne gibi sebepler çıktı bize yol gösterici olması açısından soruyorum?
bir de rahim filmi çektireyim bari.En başta pgtli tüp bebek yaptırdık. İhtimal vermiyordum diyordumki eşiminde benimde genetiğimizde bir sorun çıkmadı çocuklardada çıkmaz diye ama 3 embriyodan sadece 1 tane sağlıklı bulabildik. Sağlıksız olanların transferi olsaydı mesela aynı şeyler olcaktı.
Rahimin t şeklinde dar olduğu belirlendi onun ameliyatını oldum genişletme yapıldı. Ve transfer aşamasına geçtiğimizde rahim kalınlığımın az ilerlediğini gördük doktorum geçmiş düşüklerin sebebi buda olabilir dedi.
Rahim filmi çektirmediyseniz bence de kesinlikle çektirinbir de rahim filmi çektireyim bari.
Aptt kaç çıkmıştı acabaSlm kızlar nasılısnız
Hepinizi çok özlüyorum
Ama evde yemek yapamadığım için miğdem çok bulandığı için babannemde kalıyoruz
ordada internet yok malesef onun için size haber veremiyorum
Miğde bulantılarım haricinde iyiyiz çok şükür
bugün itibariyle 8haftalık olduk
Çarşamba günü kontrolümüz var
bu arada bende birde protein s düşüklüğü ve aptt düşüklüğü çıktı
Onun için 12.haftadan itibaren iğne dozumu yükseltecekler
tabi bu sefer şu 10.haftayı geçebilirsek
birde eşim bugün bebeğin kalp atımı evde dinlemek için cihaz almış
anneler günü hediyesiymiş bana :)
bu arada sizler nasılsınız bir gelişme bir değişiklik varmı hepinizi çok da merak ediyorum
Yardımcı olabilecek yok muMerhaba arkadaşlar yardımcı olabilirseniz çok sevinirim 19 haftalık bebeğimi erken su gelmesi sebebiyle kaybettim kan pıhtılaşma olduğu ortaya çıktı.Yeni gebelik düşünmeye başladığım andan itibaren doktorum oksopar 0.4 lük başlayacaksın dedi.Çok şükür gebelik nasip etti Rabbim. 4 ve 5. Haftalarda günde bir oksopar vuruldum. 6. Haftada 16 saatte bir olmaya başla dedi doktorum. Şimdi 7+1 iz ve 12 saatte bir oluyorum.Bir süre 12 saatte bir olmaya devam edecekmişim.Aranızda benim sonuca benzer olanlar var mı nasıl bir tedavi yöntemi izlediniz ve sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi inşallah Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
antifaktörXa diye bir test vatr onu yaptırın pıhtılasmanıza bakılsın gerekli ise sulandırıcı başlanır progesteron yada pruloton depot iğne verdi mi drKızlar mrhaba çok kötü dönemlerden geçtim tam dört düşüğüm oldu biri dış gebelik biri kese görmeden düşük biri kese gözüktükten sonra kanama başladı şimdi adetimin üzerinden bir hafta geçti ben testle hamile olduğumu öğrendim hemen doktor randevusu aldım ama bu gün yine kanamam başladı kan pıhtılaşma da tuttum onda da doktor önemli bir durum yok dedi ne yapıcağımı şaşırdım lütfen bana bir akıl verin
Hiç bir şey vermiyor doktorlar git hamile kal öyle gel diyorlar zaten hamile kalıyorum 5.6 hfta arası düşük oluyor elim kolum bağlandı artık hiç umudum yokantifaktörXa diye bir test vatr onu yaptırın pıhtılasmanıza bakılsın gerekli ise sulandırıcı başlanır progesteron yada pruloton depot iğne verdi mi dr
ben de munis hocama gitmiştim. üzüntüden perişan ve umutsuz girmiştim odasına, Tane tane ve umutlu anlattı. Allah razı olsun.
sonrasında son haftalara dek prof. dr mustafa başbuğ takip etti gebeliğimi.
Merhaba son durumunuz ne , gebeliginiZ sağlıklı mı inşallahKızlar mrhaba çok kötü dönemlerden geçtim tam dört düşüğüm oldu biri dış gebelik biri kese görmeden düşük biri kese gözüktükten sonra kanama başladı şimdi adetimin üzerinden bir hafta geçti ben testle hamile olduğumu öğrendim hemen doktor randevusu aldım ama bu gün yine kanamam başladı kan pıhtılaşma da tuttum onda da doktor önemli bir durum yok dedi ne yapıcağımı şaşırdım lütfen bana bir akıl verin