merhaba arkadaşlar bende 2 düşük yaptım, kan pıhtılaşması ve mutasyon çıktı şimdi yeniden gebe kalmayı düşünüyorum , acaba doktora gidip ben gebe kalmayı düşünüyorum diyip kontrole gitmeme gerek varmı,
testlerin sonrasında doktor gbe kalınca gel , sana iğne ve bebe aspirini vereceğim demişti ama benim için rahat değil gitmesem birşey olurmu acaba önceden alınması gereken bir önlem varmı .
Alah hepimizin yardımcısı olsun
ipek, geçmiş olsun... üzme kendini. bende de faktör V leiden heterozigot mutasyonu ve paı homozigot var... ama doktotuna çok kızdım, bu doktorlara bence önce hastaya durumunun nasıl anlatılacağıyla ilgili eğitim vermeliler, bazıları gerçekten tam anlamıyla öküz oluyor (lütfen kızmayın böyle dediğim için) hasta durumunu bilmeli tabi ama her an ölebilirsin ne demek ya.. sıkma canını sen, bak aynı mutasyona sahibiz, bende her an ölebilirim :) sen moralini yüksek tut.. kötü şeyler düşünme.. kötü düşünmenin kimseye faydası yok... biz burda birbirimize destek olmak için varız.. inşallah hepimiz güzel şeyler yaşayacağız.. çocuklarımızın resimlerini paylaşacağız burda... bazen zorluklar yaşamak gerekiyor, ne yapalım... güçlü olmalıyız... çalışmalrınızın en kısa zamanda mutlu habere dönmesi dileğiyle :)
merhaba arkadaslarım az once dr dan geldım
2 dusuk yapmıstım testlerde faktor 5 leıden mutasyonu heterozıgot mutasyon saptandı yazıyordu
dr folık asıt verdı bebe aspırını kullanayımmı dedıgımde olur kullan dedı ama kendı demedı ben soyledım
bırde moralım cok bozuldu pıhtılasmayla ılgılı bana her an hersey olabılır pat dıye olebılırsın mesela dedıbeyınde kalpte akcıgerde cıkabılır dedı.Kadere ınancım hamd olsun sonsuz ama boyle cumleler duymak cok kolay degılsenağlama
sonra ılerı haftalarda doguma yakın olumlerde cok oluyor dedı.ıste bu psıkolojı ıcerısınde bu ay regl den sonra calısmalara baslayacagız.
Allah hepımıze sıfalar versın:1hug:
arkadaslar bnde heterozıgot mutasyon cıktı ıkı dusuk yasadım suan 5 haftalık hamılyım ıgnelerıme 5 gun oldu basladıgım kollarım mos mor gezıyorum göbekten vuramıyorum.
bebışım dunyaa sagsaglım gelsnde sorun degıll ,
yalnız olmadıgımı bılmek bıraz olsun rahatlattı benı
Allah hepımıze hayırlı evlat nasıp etsın
arkadaslar tahlıllerım cıktı henuz dr a gostermedık ama
faktor 5 leıden mutasyonunda heterozigot mutasyo saptandı dıyor bu kan pıhtılasması ıle mı alakalı bılen arkadaslar cevap verebılırmı acaba(
Merhaba Minehayat;merhaba arkadaşlar bende 2 düşük yaptım, kan pıhtılaşması ve mutasyon çıktı şimdi yeniden gebe kalmayı düşünüyorum , acaba doktora gidip ben gebe kalmayı düşünüyorum diyip kontrole gitmeme gerek varmı,
testlerin sonrasında doktor gbe kalınca gel , sana iğne ve bebe aspirini vereceğim demişti ama benim için rahat değil gitmesem birşey olurmu acaba önceden alınması gereken bir önlem varmı .
Alah hepimizin yardımcısı olsun
arkadaslar bnde heterozıgot mutasyon cıktı ıkı dusuk yasadım suan 5 haftalık hamılyım ıgnelerıme 5 gun oldu basladıgım kollarım mos mor gezıyorum göbekten vuramıyorum.
bebışım dunyaa sagsaglım gelsnde sorun degıll ,
yalnız olmadıgımı bılmek bıraz olsun rahatlattı benı
Allah hepımıze hayırlı evlat nasıp etsın
şencim nasılsın??bebiş nasıl??belli oldumu canım cinsiyeti??ben burda pek takip edemiyorum cok cabuk ilerliyor sayfalar..acıkcası okumakta zor geliyor :) buarada bana umut olanlardan aydanayyuce de bebeğine kavusmus..bu haberleri okuyunca daha bi mutlu son gözümde canlanır oldu..bu sefer olucak galiba ha ne dersin :)
merhaba mserap, yukarda cevap verdiğin konu benim sıkıntımdı, sanırım bir karışıkık oldu." kalp atımı duyulduktan sonra ölen bebeklerin genetik problemden kaynaklanmadığını daha erken dönemlerde kalp atımı duyulmadan önce kaybedilen bebeklerin genetik problemlerden kaynaklanabileceğini söylemişti" demişsin, içimi rahatlattı bu. insan öyle oluyor ki bazen hiç olmadık şeyler rahatlamasına neden oluyor. neyse sonuç olarak sinan hoca, antikorlarımın plesantaya saldırdığını söyledi... ilk düşükte hastanede kimse hastayı takmıyor gb bir düşünce oluştu bende, bilmem paranoya mı yapıyorum....
merhaba canım kusura bakma karıştırmışım biraz kafam çok karışıkta evet dr um bana öyle söylemişti hatta ben genetik test yaptırdığımda hiç sonuca bakmadan genetik problem yoktur diye tahmin bile etmişti çünkü ben bebeklerimi hep kalp atımı olduktan sonra kaybettim canancım senin problemin bağışıklık sistemiyle alakalı ozaman değilmi ilk düşükte araştımaya bile gerek duymuyorlar olabilir diye hastayı takmıyolar diye bir düşünce oluşturma kafanda tek düşük yaşayanlar risk rubuna bile girmiyor kendine iyi bak
Herkese kucak dolusu sevgilerele merhaba,
Uzun zamandır siteye giremiyordum bir sürü yeni arkadaş katılmış aramıza çok sevindim.
ŞEN hamileleiğin iyi gidiyor galiba çok sevindim.Benimkinde şimdilik bir sorun yok umarım sonuna kadar sorunsuz bir gebelik geçiririz.
CELEN35 umarım sende sağlıkla bebeğini kucağına alırsın.
Ben şuanda iğnelere günde iki defa 5000 er doz fragmin yaparak devam ediyorum.
Kızlar siz FAKTÖR X A testini yaptırıyormusunuz iğnelerin kanı ne kadar sulandırdığına bakılıyor yani.Bazı formlarda iğnelerin dozunun buna göre ayarlandığını ve gebeliğin farklı aylarında farklı dozlarda iğne yapıldığını yazmışlar sizin bu konuda bir bilginiz varmı.Şuan hangi iğneyi hangi dozda yapıyorsunuz ve doktorunuz dozu değiştireceğini söyledimi bu testten haberiniz varmı?Ben cumartesi günü bu testi yaptıracağım pahalı bir testmiş.Bu konuda bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?