• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

fisfisfissevgili mormenekşe, benim doktorum bu gidişimizde organlarını renklendirerek gösterdi bize, kalbi gösterirken uzun süre inceledi kan akış hızını seviyesini filan gözledi kalbin atış hızına baktı, sonuçlara göre iğne dozumuz şu an gayet iyi değiştirmiyoruz dedi, yani eğer kanın sıvılaşma düzeyi yeterli olmasa bebeğin kalp atışında, kan akış düzeyinde sorun olacağını ima etti...bahsettiğin testi istemedi...sadece ikili test için kan verdim...onda da sonuç olumlu olursa üçlü teste gerek olmayabileceğini söyledi...ense pilisimiz 1,5 çıktı buna göre kan tahlilinden de olumsuz sonuç beklemiyorum dedi ama allah bilir artık, umarım sorun çıkmaz...
gelişmelerden haberdar et canım bizleri, ne kadarlık oldu bebişin:nazar::nazar: cinsiyeti belli mi?
öpüyorum.sevgilera.s.

sevgili Şen. ben bu sitede yeni sayılırım. daha önce ben de bebeğimi kaybettim bu sorun yüzünden. senin iyi haberlerini almak kendi adıma beni çok mutlu ediyor. dün test yaptırdım bende hamileyim yeniden. senin tecribelerinden yararlanmak isterim. bende iğne başlayacağım doktorum hamile kalınca gel demişti. şu an sadece coraspin alıyorum bakalım doktorumuz ne verecek bize:) ii haberlerini yazmaya devam et lütfena.s

sencim merhaba
guzel haberlerını duymak hem senın adına hemde kendı adımıza cok mutlu edıyor benı
Rabbım sonuna kadar yanımızda olsun ınsallah
duamız hepımız ıcın
gelısme yasayan arkadaslarımız yazalım olurmu

sevgili Şen. ben bu sitede yeni sayılırım. daha önce ben de bebeğimi kaybettim bu sorun yüzünden. senin iyi haberlerini almak kendi adıma beni çok mutlu ediyor. dün test yaptırdım bende hamileyim yeniden. senin tecribelerinden yararlanmak isterim. bende iğne başlayacağım doktorum hamile kalınca gel demişti. şu an sadece coraspin alıyorum bakalım doktorumuz ne verecek bize:) ii haberlerini yazmaya devam et lütfena.s

sedacım tebrık ederım canım
saglıkla dunyaya getırrsın ınsalla bebısını
bızlerede umut olursunuz

sağol ipekcim inş hepimiz sağlıklı bir şekilde bebeklerimize kavuşuruz.moral çok önemli sanırım bizim durumumuzda.

merhaba arkadaşlar,
umarım hepiniz iyisinizdir ve herşey yolundadır...
ben cumartesi kontrole gittim, herşey yolunda:nazar: çok şükür...bebeğimin ense kalınlığına bakıldı, gayet iyi çıktı şükürler olsun, ikili test için kan verdim aynı gün, bugün yarın çıkacak sonuç, inşallah sorun çıkmaz...
iğne ve haplarıma aynen devam edicem, 16. haftada tekrar kontrolüm var, 5 temmuzda, o zaman demir hapına başlarız dedi doktorum, şu an kullandığın haplar nedeniyle ve gebelik nedeniyle miden oldukça hassas, o nedenle demir haplarına 16. haftada başlatıcam dedi, folik asitide normalde keserdik bu haftalada ama özel durumunuzdan dolayı bir süre daha devam edicez dedi...
bu arada 12+1 idik o gün, ve biz sormadan doktorumuz bebeğiniz kıza benziyor dedi:asigim::icecream: ama kesin değil bir sonraki kontrolde daha belirgin olur dedi, tabi biz sevinçten çıldırdık eşimle, ikimizde kız bebek delisiyiz ama bu bizim ilk bebeğimiz öncelikle sağlıkla hayırlısıyla kavuşmak istiyoruz tabii, kız-erkek hiç farketmez...
umarım anlattıklarımla henüz hamiş olmayanları üzmüyorumdur, aynı hastalığa sahip biri olarak aynı sıkıntıları yaşamış bir arkadaşınız olarak belki şu anki durumumla sizlere umut olurum diye yazdım ayrıntıları, hepiniz dualarımdasınız, hepimize allah sağlıklı hayırlı evlat sahibi olmayı nasip etsin, öncelikle benim buradaki arkadaşlarıma tabii:1hug:
öpüyorum sizleri...sevgiyle kalın...a.s.
Sevgili şencim , herşeyin yolunda olmasına çok sevindim.Sen bizim idolümüz , moral kaynağımız oldun.

Bu arada ; ne zaman kafama takılan birşey olsa yazdığımda hemen dönüyorsun , üzgün olduğumda moral verici şeyler yazıyorsun. Bunun için gerçekten çok teşekkür ederim. Senden gerçekten çok fazla şey öğrendim ve moral destek de alıyorum. Gerçekten teşekkürler..

Şencim, gebelik denemesi ile ilgili tavsiyelerini uyguladım. Adaçayı içtim , yalnız 2 gün içebildim.Çünkü denemelere 2 gün kala mesajını okumuştum. Umarım bu ay güzel haberler verebilirim. Benden şimdilik farklı bir haber yok.

Forumdaki tüm arkadaşlara selamlar , sevgiler..

Merhabalar bu siteye yeni üyeyim bura okuduklarıma hem üzülüyor hemde seviniyorum .Umarım herkes bebeklerini kucaklarına sağlıkla alsın kızlar bendede kan pıhtılaşması var şuan ilaç kulanıyorum bir kızım var ve tedaviyle iğnelerle çok şükür dünyaya geldi ve 4 yaşıda acayip tatlı umarım olmayanlarda bunu tadar şuan 2 cisine karar verdik ama cesaret edemiyorum çünkü dotorum riskin yüksek olduğünu söyledi yani kafam çok karışık

Son düzenleme:
merhabalar bu siyeye yeni üyeyim bura okuduklarıma hem üzülüyor hemde seviniyorum umarım herkes bebeklerini kucaklarına sağlıkla alsın kızlar bendede kan pıhtılaşması var şuan ilaç kulanıyorum bir kızım var ve tedaviyle iğnelerle çok şükür dünyaya geldi ve 4 yaşıda acayip tatlı umarım olmayanlarda bunu tadar şuan 2 cisine karar verdik ama cesaret edemiyorum çünkü dotorum riskin yüksek olduğünu söyledi yani kafam çok karışık

sevgili şen ve diger arkadaşlar,sizlerlede paylaşmak istedim,hamişim.mutlu oldugum kadar endişeliyimde.bu gün ögrendim ve ignelere başladık.umarım her şey yolunda gider......hepinizi öpüyorum

merhaba sedacım, öncelikle aramıza hoşgeldin...
gebeliğin hayırlı olsun, allah isteyen herkese nasip etsin inşallah, sağlıkla kucağına alman ve sağlıkla büyütmen dileğiyle...
elimden geldiğince bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım tabi ki...bir sorun sıkıntın merak ettiğin birşey olursa bende buradaki arkadaşlarımızda fırsat buldukça cevaplarız...
sevgiler...

ipekcim, çok teşekkürler güzel dileklerin için... darısı isteyen herkesin başına inşallah canım...a.s.

arevcimmmma.s.
arkadaşlara cevap yazarken gördüm, nasıl sevindim anlatamam kendi hamişliğimi öğrendiğim zamanki kadar sevindim inan, nasıl heyecanlandım şu anda:dance:... çokkk güzel bir haber bu...allah sağlıkla devam ettirsin ve kucağına almak nasip etsin....:asigim:
dikkat et kendine sakın yorulma tamam mı...gelişmeleri bildir merakta bırakma bizleri...
kocaman öpüyorum...hayırlı olsun canım:1hug:

papatyasüreyyacım, güzel dileklerin için sonsuz teşekkürler...:1hug:canım, sizlerden ve eşimden başka durumumu bilen kimse yok yani, sizler benim bu konuda tek dert ortaklarımsınız, sevincimi de endişemi de sizlerle paylaşıyorum, ailelerimiz bile ne hamileliğimden ne de hastalığımdan haberdarlar, bir tek eşim ve siz...işte bu nedenle sizlerde benim için çok önemli ve değerlisiniz...
biraz önce arevin hamiş:nazar: olduğunu okudum acayip sevindim, hadi inşallah bu ay bir güzel haberde senden alırız hayırlısıyla inşallah...
öpüyorum canıma.s.

arevcım tebrık ederım cok sevındım kendım kadar sevındım gercektem
Rabbım sonuna kadar saglıkla bebısını bagıslasın sana...

merhaba arkadaşlar,
4 gündür şehir dışındaydım, bugün geldim ve gelir gelmez buraya baktım, son durumlar ne imiş diye. iyi ki de bakmışım, ne güzel haberler varmış.
şen, her şeyin yolunda olmasına çok sevindim ve bizi ayrıntılı haberdar ettiğin içinde çok tşk ederim. umutlanıyor, seviniyoruz güzel haberlerinle...bize hep güzel haberler vermen dileğiyle...
arev74, hayırlı olsun. çok sevindim. inşallah sende hep güzel haberler verir, bizi de mutlu edersin burda...
aramıza yeni katılan arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz.
seda13 sende hamileymişsin. hayırlı olsun. sende bizi habersiz bırakma...
hadi diğer arkadaşlar sizlerden de güzel haberler bekliyoruz :)
hepinize sevgiyle....

sevgili şen ve diger arkadaşlar,sizlerlede paylaşmak istedim,hamişim.mutlu oldugum kadar endişeliyimde.bu gün ögrendim ve ignelesere başladık.umarım her şey yolunda gider......hepinizi öpüyorum

slm arkadaşlar
arev74 canım tebrik ederim. umarım sende şen gibi güzel haberlerle devam edersin hamileliğine. darısı bizlere inşallah. gelişmelerden bizleri haberdar etmeyi unutma.
sedacım seninde hamileliğin hayırlı olsun. umarım bütün hamile arkadaşların herşeyi yolunda gider ve bir an önce sağlıcakla alırlar bebişlerini kucaklarını.
sevgili şen, bizleri bilgilendirdiğin için tekrar teşekkürler. umarım hep böyle yolunda gider ve sağlıcakla alırsın bebeğini kucağına. darısı bizlere. benim bu ayda pek umudum yok. ateş ölçüyordum düzenli bu ay zannedersem yumurtlama bile olmadı bende. inşallah önümüzdeki ay diyorum artık. umutla bekliyorum. sizlerin güzel haberlerini alınca umudum artıyor ve moral oluyor banada.

merhaba arkadaşlar,
umarım hepiniz iyisinizdir ve herşey yolundadır...
ben cumartesi kontrole gittim, herşey yolunda:nazar: çok şükür...bebeğimin ense kalınlığına bakıldı, gayet iyi çıktı şükürler olsun, ikili test için kan verdim aynı gün, bugün yarın çıkacak sonuç, inşallah sorun çıkmaz...
iğne ve haplarıma aynen devam edicem, 16. haftada tekrar kontrolüm var, 5 temmuzda, o zaman demir hapına başlarız dedi doktorum, şu an kullandığın haplar nedeniyle ve gebelik nedeniyle miden oldukça hassas, o nedenle demir haplarına 16. haftada başlatıcam dedi, folik asitide normalde keserdik bu haftalada ama özel durumunuzdan dolayı bir süre daha devam edicez dedi...
bu arada 12+1 idik o gün, ve biz sormadan doktorumuz bebeğiniz kıza benziyor dedi:asigim::icecream: ama kesin değil bir sonraki kontrolde daha belirgin olur dedi, tabi biz sevinçten çıldırdık eşimle, ikimizde kız bebek delisiyiz ama bu bizim ilk bebeğimiz öncelikle sağlıkla hayırlısıyla kavuşmak istiyoruz tabii, kız-erkek hiç farketmez...
umarım anlattıklarımla henüz hamiş olmayanları üzmüyorumdur, aynı hastalığa sahip biri olarak aynı sıkıntıları yaşamış bir arkadaşınız olarak belki şu anki durumumla sizlere umut olurum diye yazdım ayrıntıları, hepiniz dualarımdasınız, hepimize allah sağlıklı hayırlı evlat sahibi olmayı nasip etsin, öncelikle benim buradaki arkadaşlarıma tabii:1hug:
öpüyorum sizleri...sevgiyle kalın...a.s.

tatlım canımın içi kızımın teyzesii allahım kucağında göstersin bebeğini..allahım analı babalı büyütebileceğiniz sağlıklı hayırlı bir evlat versin sana ve tüm isteyenlere..hayatım öteki forumda yazdım ama burda daha bi detay var yazmadan gecemedim..şencim kan hapından bahsetmişsin..bende baslayalı 1 bucuk ay belki daha fazla olucak..doktorum banada kan hapı verecekti ama o dönemler hala mide bulantılarım devam ettiği için ben onun surubunun olup olmadığını sordum..ve bana ferplexfol isimli kan tüplerini verdi..bu ilaç içinde 10 tane kan ve folikl asit içeriği olan tüplerden olusuo..hersabah genelde 7 bucuk gibi içiyorum sonra 1 saat daha yatak keyfi yapıp kahvaltıma geciyorum.bilirsin kan ilaçlarından en az 1 saat sonra kahvaltı veya yemek yemen lazım..eğer miden hassassa sende doktoruna bu tüpleri bi sor..her sabah 1 tüp..arkasındanda 1-2 yudum su içiyorum..şimdilik kan değerlerimiz yolunda..
buarada 5 inde kontrolunuz varmı bende allah izin verirse 3 temmuz gibi ankaraya gelicem..6sına kadar ordayım..kontrole bende geliimmiiiiiiiii:1hug:

buarada tüm yeni anne adaylarınında gözü aydın..allahım hayırlısıyla sizleride bizleride ve tüm isteyenşleride o mutlu sona erdirsin inşallah..ve lütfen bir an önce iğnelere baslayın..lütfen bu konuda doktorunuza ısrarcı olun...kalp atımını beklemeyin..keseyi gördüğünüz gbi isteyin iğneleri..
sedacım sadece coraspinmi kullanıyorsun??tatlım eğer ööleyse hemen folik plusada başla..
tekt-rardan hayırlısı olsun..

slm arkadaşlar
kadınlar klübüyle yeni tanıştım
tanışma sebebimde yaşadığım düşükler oldu:(
ben 2 düşük yaptım 1.si 13 hafta 5 günlüktü.
2.side hamile olduğumu öğrendikten 3 gün sonra oldu:(
uzun süren tahlil sürecinden sonra bende de kan pıhtılaşması olduğunu öğrendim.
bana verilen raporda FV 1691 G-A ve MTHFR 677 C-T mutasyonlarını heterezigot olarak taşıdığı yazıyor.
Bilgisi olan arkadaşlar banada yardımcı olabilirmi?
Doktorum:follik asit,benekxol, elevit pronatal ve zinco verdi ve yaklaşık 8,5 aydır kullanıyorum ve hamile kalmayı bekliyorum.hamilelik başlangıcından itibaren aspirin kullanacağımı biliyorum sadece.iğne hakkında bir bilgim yok.
aklıma ilk zamanlarda bu sorunun bebeğimde bir hastalık yada sakatlığa sebep olacağını düşünüyordum.sizlerin yazılarınızı okuyunca biraz rahatladım. bu konu hakkında bilgisi olan var mı?
Allah hepimize yardım etsin acil şifalar versin.

Back