merhaba papatyacım, canana katılıyorum canım, kesinlikle moral çok önemli gebe kalmada...reglin bitsin, sonra kafanı iyice boşalt ve rahatlat(zor biliyorum ama yapmaya çalış), seni üzecek olay ve kişilerden uzak durmaya çalış, boş kalma kendini sürekli meşgul edecek şeylerle ilgilen (ben bir süre plates yapmıştım gebe kalmadan hemen önce, faydası oldu diye düşünüyorum, meşgul olma anlamında...vee güzel beslen, yararlı olabilecek besinleri tüket bol vitaminli besinlerle vitamin depolarını doldur, birde bir yerde okuyup uygulamıştım ben adaçayı iç günde 2 defa, yalnız çalışmalara başladığın zaman bırak adaçayı içmeyi, işte şimdi başla 7-8 gün kadar iç ve reglden sonraki 8. gün başla çalışmalara, gün aşırı olacak şekilde (biliyorsundur bunları kuşkusuz ama ne biliim bir daha hatırlatayım dedim...)
üzülmek ve umudunu yitirmek yok, herşeyde bir hayır vardır demiyor muyuz her zaman...bunda da vardır bir hayır...bu ay olmadıysa gelecek ay inşallah canım. öpüyorum...sevgiler
üzülmek ve umudunu yitirmek yok, herşeyde bir hayır vardır demiyor muyuz her zaman...bunda da vardır bir hayır...bu ay olmadıysa gelecek ay inşallah canım. öpüyorum...sevgiler
Son düzenleme: