merhaba arkadaşlar, mormenekşecim iyi olmana çok sevindim, hep böyle devam eder inşallah canım...
bahsettiğin testi duydum daha önce ama doktorumdan değil, forumlardan birinde okumuştum, yaptıranlar vardı...ben şu an 12 saat arayla yani bir sabah bir akşam olmak üzere günde 2 defa fraksiparin 0.3 lük (3000) kullanıyorum iğnemi, doktorum 8+1 iken kontrol etti bu şekilde devam edicez 3 ayı atlatana kadar dedi, hatta belki 14. haftaya kadar dedi, sonra duruma göre doz ayarlaması yapacağını söyledi...bu cumartesi kontrolüm var bakalım ne diycek...folbiol ve coraspine de devam dedi...bir sorayım bakalım bende, gerek var mı böyle bir teste...
öpüyorum canım...sevgiler...
sevgili ipek bende 2 kere düsük yaptım bu sıte sayesınde boyle bır hastalıgı ogrendım dr a sordum kendısıde test yaptırt yada yaptırtma hamıle kaldıgında ıgnelere baslıycaz dedı bana bıraz sacma geldı test yaptır dıye bılırdı ve bu dr cok ıyı bır hastanede ıst nereye ve kıme gıdıyosun ben anadolu yakasında oturuyorum
sevgili ipek bende 2 kere düsük yaptım bu sıte sayesınde boyle bır hastalıgı ogrendım dr a sordum kendısıde test yaptırt yada yaptırtma hamıle kaldıgında ıgnelere baslıycaz dedı bana bıraz sacma geldı test yaptır dıye bılırdı ve bu dr cok ıyı bır hastanede ıst nereye ve kıme gıdıyosun ben anadolu yakasında oturuyorum
merhaba celencim, folbiol 5 mg.lık folik asit, ben mtfhr homozigot olduğumdan yüksek doz folik asit kullanıyorum. bunun yanında faktör v heterozigot mutasyon, aktive protein c rezistansım düşük antikardiyolipin yüksek....yani bunların hepsi pıhtılaşmaya sebep, aynı anda bir arada bulunduklarında ciddi pıhtılaşma oluşturuyorlar...bu durumda ben hem homozigot hem heterozigot mutasyon taşıyorum iki ayrı gende...bu nedenle benim iğne dozu sizlerden biraz fazla... duruma göre gebeliğin ilerleyen dönemlerinde doz ayarlaması yapıcam demişti doktorum bakalım cumartesi ne diycek???
inşallah herşey yolundadır....
ve haklısın canım fraksiparinin iğnesi daha kalın cleksandan, ama bak ben günde iki defa yiyorum o kalın iğneyi, hiç mızmızlanmaklava::1hug:
bir de eylül adlı bir arkadaş vardı günde bir defa 0.6 lık kullanıyordu ama gelmiyor artık foruma sanırım...EYLÜL NEREDESİN, NASILSINNNNN, SES VER....
celencim, öpüyorum seni ve meleğini...a.s.
aynı sorun bendede var benimde 2tane cocugum karnımda öldü gecenlerde birarkadas igne vyrulacakmışızya hani ozaman normal dogum yapamıyormusuz dogrumu bilen varmı
gecmıs olsun canım
gercekten normal dogum yapamayacakmıymısız ama neden acaba bılen varmı arkadaslaar
Allah sıfalar versın hepımıze
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?