arkadaslar tahlıllerım cıktı henuz dr a gostermedık ama
faktor 5 leıden mutasyonunda heterozigot mutasyo saptandı dıyor bu kan pıhtılasması ıle mı alakalı bılen arkadaslar cevap verebılırmı acaba(
merhaba ipek, geçmiş olsun..evet bu kanda pıhtılaşmaya sebep olan bir faktör, bende de aynı mutasyon mevcut. önceki sayfalarda bu konuda epeyce yazıştık arkadaşlarla ama çok geride kaldı sanırım, yinede sen fırsat buldukça ilk sayfaları okumaya çalış, biraz daha ayrıntılar hakkında fikrin olur. doğru hekim ve doğru tedaviyle sorun çözülecektir...ben bu sebeple 2 düşükten sonra şimdi 3. hamileliğimi yaşıyorum, aspirin ve kan sulandırıcı iğnelerle çok şükür şimdilik iyi gidiyor, önümüzdeki cuma 3 ayımız bitiyor inşallahondan sonra daha rahatlayacak içim ve sizlere umut olurum inşallah....
bizim durumumuzda olupta doğru tedaviyle bebeğine kavuşan çok kişi var, üzülme olur muyerimseniben
merhaba arevcim, aysecim ve tüm arkadaşlarımmmm, sizleri merakta bıraktığım için üzgünüm...iyiyim merak etmeyin, herşey yolunda mı bilmiyorummmm:1no2: umarım öyledir... ayşecim, 7 hazirana az kaldı ama ben dayanamayıp 10+4 iken eve yakın bir polikliniğe gidip ultrasona girdim, çok merak ve endişe içindeydim bekleyemezdim 7 haziranı, oradaki kadın doğum uzmanı da yaşlı babacan bir beydi, anlattım durumumu o da anlayışla karşıladı ve baktık bebişime...herşey yolunda görünüyordedi ama gelde bana anlat, birkaç gün içim rahatladı şimdi yine başladı panik...inşallah haftaya cumartesi hayırlı haberler veririm buradana.s
bu arada daha önce alerjimden bahsetmiştim, hiç bu kadar ağır geçirmemeiştim, beni çok zorluyor ve yoruyor, hapşurmaktan bitap düştüm, kış gelse de geçse şu alerji diye söyleniyorum benden haberler şimdilik bu kadar....öpüyorum hepinizi:asigim::asigim:ve güzel haberlerinizi sabırsızlıkla bekliyorum....hadi tembellik yok önemli günleri kaçırmıyorsunuzklava: klava:veeeee bol tekrar bol tekrarŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?