Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

slm umut sevgim,
canm benim bildiğim kadarıyla iğnelerin gerekli olup olmadığına yada dozajının ne olması gerektiğine testlerin sonuçlarına göre karar veriyorlar. sen doktorun önermeden mi kullandın bu iğneleri. burda yine bizim gibi bir arkadaş vardı. oda sırf bu iğneler yüzünden kanı fazla sulandığı için düşük yapmıştı. son hamileliğinde sadece aspirin kullanmıştı ve hamileliği sağlıklı devam ediyordu. bence bir an önce iyi bir doktor bul ve ünv. hastanesinde olmasına dikkat et. testlerinide bir an önce yaptır.

merhaba şen,
canım epey zamandır haber alamıyoruz senden yedi hazirana az kaldı. umarım herşey yolundadır. sevgiler.

arkadaslar tahlıllerım cıktı henuz dr a gostermedık ama
faktor 5 leıden mutasyonunda heterozigot mutasyo saptandı dıyor bu kan pıhtılasması ıle mı alakalı bılen arkadaslar cevap verebılırmı acaba(

merhaba arevcim, aysecim ve tüm arkadaşlarımmmm, sizleri merakta bıraktığım için üzgünüm...iyiyim merak etmeyin, herşey yolunda mı bilmiyorummmm:1no2: umarım öyledir... ayşecim, 7 hazirana az kaldı ama ben dayanamayıp 10+4 iken eve yakın bir polikliniğe gidip ultrasona girdim, çok merak ve endişe içindeydim bekleyemezdim 7 haziranı, oradaki kadın doğum uzmanı da yaşlı babacan bir beydi, anlattım durumumu o da anlayışla karşıladı ve baktık bebişime...herşey yolunda görünüyor dedi ama gelde bana anlat, birkaç gün içim rahatladı şimdi yine başladı panik...inşallah haftaya cumartesi hayırlı haberler veririm buradana.s
bu arada daha önce alerjimden bahsetmiştim, hiç bu kadar ağır geçirmemeiştim, beni çok zorluyor ve yoruyor, hapşurmaktan bitap düştüm, kış gelse de geçse şu alerji diye söyleniyorum benden haberler şimdilik bu kadar....öpüyorum hepinizi:asigim::asigim:ve güzel haberlerinizi sabırsızlıkla bekliyorum....hadi tembellik yok önemli günleri kaçırmıyorsunuzklava:klava:veeeee bol tekrar bol tekrarŞeniz

bu arada unuttuklarımı yazayım, 54 ile başlayan gebeliğim 52 ile devam ediyor, diyet nedeniyle 2 kilo verdim ama bunun şimdilik sorun olmayacağını, bu diyeti yapanların ilk 3 ay 3-4 kilo verdiklerini okudum...bulantılarım azaldı, göbüş azıcık büyüdü hatta hamiş pantolonu giymeye başladık, darısı hepinizin başına innnnşallaha.s. göbüş morarınca kollara başladık 2 haftadır koldan devam ediyoruz, bu seferde kollar morardı tabii, kısa kolluları giymeye başladı herkes ama ben meraklı sorulara maruz kalmamak adına tişörtümün üstüne ince hırkalardan giyiyorum, hafta içi bacağa geçicem ki kollar biraz iyileşssin...haa böyle yazıyorum diye sakın şikayetçi olduğumu sanmayın, hiç şikayet etmiyorum inanın...eşim "bir kerecik te acıdı der insan hiç mi acıtmıyor iğneler diyor..." bebeğimin sağlığı için bu iğneler, onun için hiç canım yanmıyor diyorum...kalp atışlarını duymak, iyi olduğunu, büyüdüğünü görmek inanılmaz bir mutluluk herşeye her değer...rabbim hepinize yaşatsın en kısa zamanda bu duyguları inşallah, bizlere de bebeklerimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin...

sizlerden neden bu kadar ayrı kaldığımı da söyliim başlamışken yazmaya...ben arada bir aralık anneleri bölümünü okuyordum ve yazışıyorduk oradaki arkadaşlarla, baya bir kalabalıktık ama sonra daha 3 aylarını doldurmadan birkaç kişinin arka arkaya kayıplar yaşadığını öğrendik,kontrole gidip üzücü sonuçlarla dönenler oldu ve bu beni çok üzdü, moralim çok bozuldu hem o arkadaşlar adına hem aynı kötü deneyimi yaşamış biri olarak kendi adıma....bir süre internete ve kk ne girmemeye karar verdim, şimdi daha iyiyim, geçen salı bebişimi görünce biraz moralim yerine geldi, rabbim herkesin bebeğini korusun inşallah....

merhaba ipek, geçmiş olsun..evet bu kanda pıhtılaşmaya sebep olan bir faktör, bende de aynı mutasyon mevcut. önceki sayfalarda bu konuda epeyce yazıştık arkadaşlarla ama çok geride kaldı sanırım, yinede sen fırsat buldukça ilk sayfaları okumaya çalış, biraz daha ayrıntılar hakkında fikrin olur. doğru hekim ve doğru tedaviyle sorun çözülecektir...ben bu sebeple 2 düşükten sonra şimdi 3. hamileliğimi yaşıyorum, aspirin ve kan sulandırıcı iğnelerle çok şükür şimdilik iyi gidiyor, önümüzdeki cuma 3 ayımız bitiyor inşallah ondan sonra daha rahatlayacak içim ve sizlere umut olurum inşallah....
bizim durumumuzda olupta doğru tedaviyle bebeğine kavuşan çok kişi var, üzülme olur muyerimseniben

celen, eylül,mormenekşe nerelerdesiniz, nasılsınız????????merak ediyorum...ses verin.....sevgiler...

şennn, merhaba
nihayet senden haber aldık..gerçekten çok merak etmiştim seni.. iyi olmanıza o kadar sevindim ki...bizi böyle merakta bırakma..hep iyi haberler vermem dileğiyle....dularım sizinleee...

tesekkur ederım sen
ınsallah umudumuz olursun
pekı 3 aydan sonrada ıgnelere devammı rısk dahamı azalıyoor acaba
Allah sıfalar versın hepımızea.s.

sevgili şen,
canım iyi olmana çok sevindim. sabırsızlığını çok iyi anlıyorum. umarım hep böyle yolunda gider herşey. bu arada kk ya bir süre girmeme kararınada hak veriyorum. insan bazen en azından uzaklaşmak başka şeylerle meşgul olmak istiyor. sürekli kaygılar hüzünler yoruyor ve stres yapıyor. yedi hazirandan sonra dahada rahatlayacaksındır. en riskli dönemi atlatmış olacaksın. kendine iyi bak. öpüyorum.

Merhaba kizlar ben de ne yazikki bu kan pihtilasma sorunu yasayanlardanim daha gecen haftaya kadar boyle bir seyden haberim yoktu.simdi her an dogum yapmaya hazirlaniyorum su an 34 haftalik hamileyim ve ikizlerim olucak daha vaktim vardi am sorunu duzeltemediler ve bebekeri bu hafta icinde alicaklar Allah hepimize kolaylik versin ve sabir gercektente zor bir durumus.

sevgili rüzgarım, allah bebeklerine sağlıkla kavuştursun inşallah...erken doğacaklar diye endişe etmekte haklısın tabii ama, baştan beri pıhtılaşma sorunu olduğu bilinen gebeliklerde de son haftaya kadar beklenmiyor, en geç 36-38. haftalarda sezeryanla alınıyor bebişler...allah yardımcın olsun.sevgiler...

merhaba ipekk, 3 ay sonrada iğnelere devam, 9 ay boyunca iğnelere devam ediliyor, bazı doktorlar doğuma 4-5 gün kala bıraktırıyor, bazıları da birkaç hafta kala...doğum sırasında aşırı kanamaya sebep olmamak için...ilk 3 aydan sonra risk her normal gebelikteki kadar azalıyor, bir de bebek büyüdüğü ve damarları genişlediği için ilk erken döneme göre risk azalıyor tabii...yine de bizim durumumuzda olanlar için doktorum 9 ay risk taşıyorsunuz demişti, tabii tedaviyi aksatmazsan bu risk azalır demişti...doktor böyle söylememiş olsa bile bu öyle bişey ki canım, önceki kötü tecrübeler nedeniyle 9 ay yüreğimiz ağzımızda gebelikletrimiz olacak bizim...allah hepimize bu yolda sabır versin ve sağlıcakla bebişlerimize kavuşmak nasip etsin...dualarım sizlerle...sizde bana dua edin ne olur, çok ihtiyacım var...sevgiler...

cananlacım, ayşecim, teşekkürler iyi dilekleriniz için....bundan sonra merakta bırakmamaya çalışacağım sizleri...ayşecim, bu ara biraz hassaslaştım galiba ve evet haklısın sürekli olumsuz şeyler okumak duymak çok etkiliyor bizleri...onlarda hayatın gerçekleri ama bazen uzaklaşmak iyi geliyor...şimdi iyiyim canım merak etme, fırsat buldukça yazarım sizlere....dualarım sizlerle...öpüyorum ikinizide...

merhaba arkadaşlar bende 2 düşük yaptım, kan pıhtılaşması ve mutasyon çıktı şimdi yeniden gebe kalmayı düşünüyorum , acaba doktora gidip ben gebe kalmayı düşünüyorum diyip kontrole gitmeme gerek varmı,
testlerin sonrasında doktor gbe kalınca gel , sana iğne ve bebe aspirini vereceğim demişti ama benim için rahat değil gitmesem birşey olurmu acaba önceden alınması gereken bir önlem varmı .
Alah hepimizin yardımcısı olsun

minecim bende senınle aynı durumdayım
Hemen gıdecegım dr a tahlıllerımı gosterıp tedavıye baslayacagım ıns
sende vakıt kaybetme bence sanırım gebe kalmadan aspırın gebe kalıncada ıgneye baslanıyor
Allah hepımıze sıfalar versın

sencim tesekkur ederım bılgıler ıcın
dualarımdasın hep sagsagl,m bebegını dunyaya getırırsın ınsallah
Allah sıfalar verısn

Merhaba arkadaşlar ;

Sizlere güzel haberler vermek istiyordum ama bu ay olmadı. Test yapmama bile fırsat kalmadan 3 gün önce regl oldum. Biraz üzgünüm ama hayırlısı bakalım.

Şencim iyi olmana çok sevindim. Ben de bir süredir girmediğin için merak etmiştim. Sağlıcakla kal..

Herkese sevgiler..

merhaba papatya süreyya, üzülme lütfen.. biliyorsun biz hep hayırlısının olması için dua ediyoruz. o yüzden yılmadan çalışmaya devam etmek lazım... moralini hep yüksek tut, hamile kalabilmek için bu çok önemli...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…