lal bende gitmedim hematoloğa bende biraz kiloyla kaldım aslında benim iğnemde 0.45 innohep. coraspin de alıyoruz. umarım sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza.bebişin kocaman olmuş maşallah. Allah nazarlardan saklasın.
nazlıcım inşallah bizlerde bebişlerimize kavuşuruz. büyüyor gerçekten inanılır gibi degil, aynaya bakıyorum , bu benmiyim, diyorum. senin bebişinde yakında hareketlenir 1ay sonra falan hissetmeye başlarsın inşallah.benimki artık ciddi ciddi bende varım!!! diyor. allah tüm isteyenlere nasip etsin. Şeniz
amaaaan insanı heveslendirionuz haa:1closedeyes::jeyyar: erken gerci ama CADIARZUdelikafadulden
merhaba kızlar
ınsallah hersey yolundadır sıdoo ınsallah guzel haberlerle gelırsın buraya...... selvıhan eser sımge funda ınsallah bebıslerınızı saglıcakla kucagınıza alırsınız....celen sen bebıslerınızı saglıla buyutursunuz....
ve bennnn artık hıcbıseye benı mutlu etmıyor gıtgıde bı karanlıga suruklenıyorum dısarı cıkmak ıstemıyorum cunku bebeklere bebek kıyafetlerıne oyle bı bakısım varkiiii neden dıyorum....okadarkı kafamı dagıtmak ıcın arkadasların yanına bıle gıdemıyorum herkesın bana acıyan gozlerle baktıgını hıssedıyorum....cunku bılıyorum nereye gıtsede kalbımdekı acı benımle bırlıkte yol alıyo bazen dusunuyorum bebegımı opup koklamayacaksam benım ne ısım var bu yalan dunyada rabbıme benım canımı da la dıyorum bazen esım yatarken kalkıp onu ızlıyorum sana bı bebek bıle veremedım dıyorum yollarımızı ayıralım demeyede basladım dıyorum ya karanlıga suruklenıyorum....sonra saglıklı ve hayırlısını ıstıyorum hersey bebek degıl dıyorum ama kalbıme beynıme laf alatamıyorumkı ne olur rabbım yuregı bebk askıyla yanan herkese bebek nasıp eyle bıze kaldıramayacagımız yukler yukleme sen ıstersen olur yeterki OL de aminnnnnnn
teşekkür ediyorum fundacım tamam haftaya yaptıracam tahlili. evet büyüyor allahın izniyle bende inanamıyorum bu hafta 7 ay bitiyor! inşallah mutlu sonla sonuçlanır:ecrin_bebek:
seninde hayırlı haberlerini bekliyoruz fundacım stresli olmamaya çalış, inşallah senin ve bütün isteyenlerin göbüşleri bebişle dolar:CüvCüv:
amaaaan insanı heveslendirionuz haa:1closedeyes::jeyyar: erken gerci ama CADIARZUdelikafadulden
nasılsın eserizmir için rahatlamışsındır artık bebeğinin kalp atışlarını duydun inşallah bu mutluluk her daim sürer canım çok öpüyorum kendine çok iyi bak olur mu annesi sen iyi olursan bebeğinde iyi olacak unutma
Canım çok teşekkür ederim..Önce bu doz birden yüksek gibi geldi..Tereddütlerim yok mu var ..Ama tercihimi hematoloğun söylediği dozu uygulamaktan yana kullanıcam..Sonuçta 0,6 nın çok gelmesi bi riskse , 0,3 ün az gelmesi de bi risk...( Ki Sülalciğe bu doz düşük gelmişti )PAPATYA SUREYYA bende 03 sabah akşam kullanıyorum ve 100 lük aspirinde allaha şükür şuan herşey yolunda 63 kilodaydım.hatta 03 bulamadığım için 04 sabah akşam yaptık aspirinde LÜTFÜ BEY herhangi bir sorun olmayacağını söyledi
merhaba kızlar
ınsallah hersey yolundadır sıdoo ınsallah guzel haberlerle gelırsın buraya...... selvıhan eser sımge funda ınsallah bebıslerınızı saglıcakla kucagınıza alırsınız....celen sen bebıslerınızı saglıla buyutursunuz....
ve bennnn artık hıcbıseye benı mutlu etmıyor gıtgıde bı karanlıga suruklenıyorum dısarı cıkmak ıstemıyorum cunku bebeklere bebek kıyafetlerıne oyle bı bakısım varkiiii neden dıyorum....okadarkı kafamı dagıtmak ıcın arkadasların yanına bıle gıdemıyorum herkesın bana acıyan gozlerle baktıgını hıssedıyorum....cunku bılıyorum nereye gıtsede kalbımdekı acı benımle bırlıkte yol alıyo bazen dusunuyorum bebegımı opup koklamayacaksam benım ne ısım var bu yalan dunyada rabbıme benım canımı da la dıyorum bazen esım yatarken kalkıp onu ızlıyorum sana bı bebek bıle veremedım dıyorum yollarımızı ayıralım demeyede basladım dıyorum ya karanlıga suruklenıyorum....sonra saglıklı ve hayırlısını ıstıyorum hersey bebek degıl dıyorum ama kalbıme beynıme laf alatamıyorumkı ne olur rabbım yuregı bebk askıyla yanan herkese bebek nasıp eyle bıze kaldıramayacagımız yukler yukleme sen ıstersen olur yeterki OL de aminnnnnnn
simgecim inşallah senden de alırız haberini... ne zaman belli olur var mı bir belirti
merhaba arkadaşlar yazılarınızı okuyorum baştan beri, çünkü bende sizinle aynı kaderi paylaşıyorum.2 yıllık evliyim.bir yılın sonunda hamile kaldım ve 6 haftalıkken düşükle sonuçlandı.sonunda bir doktor buldum bana gen tahlili verdi.fV heterozigot olduğum anlaşıldı.keşke bu tahlili hiç hamile kalmadan önce yaptırsaydım diyorum ama yazılanları okudukça da şükrediyorum.6-7 düşük yapan bile var.geçen yılın temmuz ayından beri deniyoruz ama hala olmadı.ama yinede mutluyum çünkü olsaydı Allah korusun onuda kaybedebilirdik.burada yazıp sizlere katılmak istedim.çünkü birbirinize olan desteğiniz çok güzel.sonuçta birbirimizi çok iyi anlıyoruz.herkese çok geçmiş olsun diyorum.inşallah bundan sonraki bebeklerimiz sağlıkla dünyaya gelirler.sizleri tanıdığım içinde ayrıca çok mutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?