Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya arkadaşlar bende aşşırı derecede halsizlik ve bulantı var. sürekli çıkartıyorum. ve hep yatıyorum normal mi... ayağa kalkacak halim yok...
slm arkadaşlar bana bir akıl verin düşün düşün kaç gündür off deliricem ben
bilidiğiniz gibi 2 düşüğüm oldu sonunda kanpıhtılaşması testi olan faktor 5 yapıldı sonuçta herşey normal çıktı ama mthfr yaptırmadım o ayrımı yada onda bişi çıkarmı drum aşılama yapalım bu ay dedi spermler genelde bozuk o yüzden olabilir dedi ne yapacağımı şaşırdım kaldım mthfr testinide istesek sonramı aşılama yaptırsak acaba
aslında aşılamada spermler yıkanıyor ama sağlıklı olanlar seçiliyormu bilmiyorum
bana bir fikir verin ya deliricem ben[/Q
canım benim ilk mthfr heterozigot olduğum faktör 5 testinden öğrendim orda 5 ayrı sonuç oluyor bunlar faktör v ve mthfr . sen istersen doktorunla bi konuş bu şekilde hada çok strese giriyosun canım . kafandaki soru işaretlerini silmen gerekiyor. aşılamadada sağlıklı spermler enjekte ediliyor bildiğim kadarıyla lütfen biraz sakin ol kolay birşey değil ama elimizden başka bir şey gelmiyor allaha emanet ol a.s.
:CüvCüv: sevgili Lal masallah kocaman olmussunuz ya darisi bizlere insallah dogum ne zaman allah nasip ederse bide cinsiyeti erkekti galiba degilmi neyse bende hemen arkandayim hayirlisiyla benimde 23 hafta biticek iste benimki bir bitirim sorma hic durmuyor kipir kipir masallah ama karnimda asagida cok korkuyorum ve gecen gun rahatsizlandim acil hastaneye gittim neyse birsey cikmadi ama muayeneden sonra biraz azar azar su kaybediyorum o yuzden en az uc gun yataktan cikmama karari verdiler simdi yatiyorum ama bugun biraz daha iyiyim cok sukur rabbim kimseye bu kaybetme korkusunu yasatmasin gercekten cok zor uc gundur buyuk stres yasadim simdi biraz ates yukselmesinden korkuyoruz doktor oyle olursa hemen gel dedi bakicaz artik
neyse hepiniz cok opuyom butun hamilelere allah kolaylik versin insallah sevgiyle kalin :1hug:
canım mthfr de pıhtılaşma testi daha önce de demiştim,benim de faktör 5 normal mesela ama mthfr heterezigot,doktor iğne kullanıcaksın dedi sulandırmak için.
ya bi de ben daha adet olmadım,idrar testinde çıkmıyo bugün 27. gün,2. düşüğümden sonra 8 aydır hep 25 veya 26. günlerde gelirdi.
slm arkadaşlar bana bir akıl verin düşün düşün kaç gündür off deliricem ben
bilidiğiniz gibi 2 düşüğüm oldu sonunda kanpıhtılaşması testi olan faktor 5 yapıldı sonuçta herşey normal çıktı ama mthfr yaptırmadım o ayrımı yada onda bişi çıkarmı drum aşılama yapalım bu ay dedi spermler genelde bozuk o yüzden olabilir dedi ne yapacağımı şaşırdım kaldım mthfr testinide istesek sonramı aşılama yaptırsak acaba
aslında aşılamada spermler yıkanıyor ama sağlıklı olanlar seçiliyormu bilmiyorum
bana bir fikir verin ya deliricem ben[/Q
canım benim ilk mthfr heterozigot olduğum faktör 5 testinden öğrendim orda 5 ayrı sonuç oluyor bunlar faktör v ve mthfr . sen istersen doktorunla bi konuş bu şekilde hada çok strese giriyosun canım . kafandaki soru işaretlerini silmen gerekiyor. aşılamadada sağlıklı spermler enjekte ediliyor bildiğim kadarıyla lütfen biraz sakin ol kolay birşey değil ama elimizden başka bir şey gelmiyor allaha emanet ol a.s.
tşk fundacım dediğim gibi ben diğer testi de yaptırayım öyle olsun aşılama strese girmekten iyidir
arkadaşlar merhaba ...şimdi doktordan geldim hemotolotan şimdiye kadar olan 5 düşüğün sebebi iğnelerin yeterli gelmiş dedi bazı tahliller istedi onlardan sonra tekrar ayrıntılı görüşelim dedi.ve iğnelerin en az 08 lik kullanıp hamilelikten sonrada 3 ay devam etmem gerekiyormuş ve kesinlikle bu şekilde problemi olan arkadaşların kadın doğumcuları ile birlikte hamileliği bereber geçirmemiz gerektiğini söyledi. izmirde protein c (aktivite) (antijen) ve antitrombin 3 çalışan lab. biliyormusunuz ege dokuz eylül ve hıfzısıhha yapmıyormuş bildiğiniz bir yer varmı?
yukarda yanlış yazmışım iğneler yeterli gelmemiş pardon arkadaşlar...
saol canım büyüyoruz allahın izniyle:CüvCüv: dogumum nisan sonunda inşallah. seninkide erkekdi yanlış hatırlamıyorsam. maşallah canım sende büyümüşsün, hareketli olması çok güzel dimi
marguerite bebegin aşagıda olması senin hayatını çok zorluyordur, benim oglum rahim agzının üstünnde oturuyor, bu da benim hareketlerimi çok kısıtlıyor. bikaç hafta önce çok zorlanmıyordum ama artık bebek agırlaştıkça kasıklarıma çok baskı yapmaya başladı. kasıklarımın agrısı bacagıma vuruyor..oturup kalkmak, yatmak başlı başına bi İŞ!!! bazen bebişim yukarı çıkıyor ohh diyorum dünya varmış, ama bikaçgün sonra tekrar oturuyor a.s doktoruma sordum neden böyle duruyor dedim. annenin anatomik yapısından kaynaklanıyor dedi, bebek orda rahat ediyor demekki dedi. bebege bi zararı olmaz ama seni çok yorar dedi. inşallah senin bebişin yukarı çıkar canım. allah kolaylık versin..
bebişlerimiz yaşasın yeterki, herşeye deger dimi..
ben sorununu tam anlayamadım, senin vücudunmu su kaybediyor yoksa bebe amniyos kesesindeki su mu? rahatsızlıgını biraz açarmısın?
merhaba marguerita öncelikle geçmiş olsun dikkatli ol,,lal82 anlatmışsın ama sıvı nekadar geldi?bol bol sıvı almaya çalış ve çok fazla tuvalette kalmamaya çalışbirde neden hastaneye almadılarki?... banada dua et llütfen bu arada söylediğin keten tohumu lapasını uyguluyorum çok teşekkürler,sendede oldumu bilmem ama sıcakken koyduktan sonra bir ferahlık soğukluk hissetiyorum başımda normal mi sence bu ara yine grip ve sinüsütüm...kendine iyi bak sevgiler...
arkadaşlar merhaba ...şimdi doktordan geldim hemotolotan şimdiye kadar olan 5 düşüğün sebebi iğnelerin yeterli gelmiş dedi bazı tahliller istedi onlardan sonra tekrar ayrıntılı görüşelim dedi.ve iğnelerin en az 08 lik kullanıp hamilelikten sonrada 3 ay devam etmem gerekiyormuş ve kesinlikle bu şekilde problemi olan arkadaşların kadın doğumcuları ile birlikte hamileliği bereber geçirmemiz gerektiğini söyledi. izmirde protein c (aktivite) (antijen) ve antitrombin 3 çalışan lab. biliyormusunuz ege dokuz eylül ve hıfzısıhha yapmıyormuş bildiğiniz bir yer varmı?