• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

ya arkadaşlar bende aşşırı derecede halsizlik ve bulantı var. sürekli çıkartıyorum. ve hep yatıyorum normal mi... ayağa kalkacak halim yok...

ya arkadaşlar bende aşşırı derecede halsizlik ve bulantı var. sürekli çıkartıyorum. ve hep yatıyorum normal mi... ayağa kalkacak halim yok...

canım bende ilk haftalar hep uykulu gezdim akşam oturmaya zaman kalmadan uyudum kaldım. bende bulantı olmadı şükür ama burada çoğu arkadaşımızın bulantısı var. hamilelikte normal diyor doktorlar. dinlen sende bol bol bebişin uyumak istiyo demek ki:ecrin_bebek:

slm arkadaşlar bana bir akıl verin düşün düşün kaç gündür off deliricem ben
bilidiğiniz gibi 2 düşüğüm oldu sonunda kanpıhtılaşması testi olan faktor 5 yapıldı sonuçta herşey normal çıktı ama mthfr yaptırmadım o ayrımı yada onda bişi çıkarmı drum aşılama yapalım bu ay dedi spermler genelde bozuk o yüzden olabilir dedi ne yapacağımı şaşırdım kaldım mthfr testinide istesek sonramı aşılama yaptırsak acaba

aslında aşılamada spermler yıkanıyor ama sağlıklı olanlar seçiliyormu bilmiyorum

bana bir fikir verin ya deliricem ben

canım mthfr de pıhtılaşma testi daha önce de demiştim,benim de faktör 5 normal mesela ama mthfr heterezigot,doktor iğne kullanıcaksın dedi sulandırmak için.

ya bi de ben daha adet olmadım,idrar testinde çıkmıyo bugün 27. gün,2. düşüğümden sonra 8 aydır hep 25 veya 26. günlerde gelirdi.

simgecim merhaba gebelik bekliyosun galiba bence sorun etme olsaydi benim bildigim kadariyla idrar testinde cikardi geciktiysede psikolojiktir ne zamandir bekliyorsun gebeligi bu ay olmazsa obur ay allahtan hayirlisi canim sevgiyle kal

bilidiğiniz gibi 2 düşüğüm oldu sonunda kanpıhtılaşması testi olan faktor 5 yapıldı sonuçta herşey normal çıktı ama mthfr yaptırmadım o ayrımı yada onda bişi çıkarmı drum aşılama yapalım bu ay dedi spermler genelde bozuk o yüzden olabilir dedi ne yapacağımı şaşırdım kaldım mthfr testinide istesek sonramı aşılama yaptırsak acaba

aslında aşılamada spermler yıkanıyor ama sağlıklı olanlar seçiliyormu bilmiyorum

bana bir fikir verin ya deliricem ben[/Q

canım benim ilk mthfr heterozigot olduğum faktör 5 testinden öğrendim orda 5 ayrı sonuç oluyor bunlar faktör v ve mthfr . sen istersen doktorunla bi konuş bu şekilde hada çok strese giriyosun canım . kafandaki soru işaretlerini silmen gerekiyor. aşılamadada sağlıklı spermler enjekte ediliyor bildiğim kadarıyla lütfen biraz sakin ol kolay birşey değil ama elimizden başka bir şey gelmiyor allaha emanet ol a.s.

kızlar farkındamısınız şenden redsona ve güneşten hiç haber yok unuttular bizi galiba

:CüvCüv: sevgili Lal masallah kocaman olmussunuz ya:nazar: darisi bizlere insallah dogum ne zaman allah nasip ederse bide cinsiyeti erkekti galiba degilmi neyse bende hemen arkandayim hayirlisiyla benimde 23 hafta biticek iste benimki bir bitirim sorma hic durmuyor kipir kipir masallah :nazar::nazar::nazar: ama karnimda asagida cok korkuyorum ve gecen gun rahatsizlandim acil hastaneye gittim neyse birsey cikmadi ama muayeneden sonra biraz azar azar su kaybediyorum o yuzden en az uc gun yataktan cikmama karari verdiler simdi yatiyorum ama bugun biraz daha iyiyim cok sukur rabbim kimseye bu kaybetme korkusunu yasatmasin gercekten cok zor uc gundur buyuk stres yasadim simdi biraz ates yukselmesinden korkuyoruz doktor oyle olursa hemen gel dedi bakicaz artik
neyse hepiniz cok opuyom butun hamilelere allah kolaylik versin insallah sevgiyle kalin :1hug:

saol canım büyüyoruz allahın izniyle:CüvCüv: dogumum nisan sonunda inşallah. seninkide erkekdi yanlış hatırlamıyorsam. maşallah canım :nazar: sende büyümüşsün, hareketli olması çok güzel dimi:emir_bebek:
marguerite bebegin aşagıda olması senin hayatını çok zorluyordur, benim oglum rahim agzının üstünnde oturuyor, bu da benim hareketlerimi çok kısıtlıyor. bikaç hafta önce çok zorlanmıyordum ama artık bebek agırlaştıkça kasıklarıma çok baskı yapmaya başladı. kasıklarımın agrısı bacagıma vuruyor..oturup kalkmak, yatmak başlı başına bi İŞ!!! bazen bebişim yukarı çıkıyor ohh diyorum dünya varmış, ama bikaçgün sonra tekrar oturuyor a.s doktoruma sordum neden böyle duruyor dedim. annenin anatomik yapısından kaynaklanıyor dedi, bebek orda rahat ediyor demekki dedi. bebege bi zararı olmaz ama seni çok yorar dedi. inşallah senin bebişin yukarı çıkar canım. allah kolaylık versin..
bebişlerimiz yaşasın yeterki, herşeye deger dimi..

ben sorununu tam anlayamadım, senin vücudunmu su kaybediyor yoksa bebe amniyos kesesindeki su mu? rahatsızlıgını biraz açarmısın?

canım mthfr de pıhtılaşma testi daha önce de demiştim,benim de faktör 5 normal mesela ama mthfr heterezigot,doktor iğne kullanıcaksın dedi sulandırmak için.

ya bi de ben daha adet olmadım,idrar testinde çıkmıyo bugün 27. gün,2. düşüğümden sonra 8 aydır hep 25 veya 26. günlerde gelirdi.

canım teşekkür ederim ben strese girmektense o testi de yaptırayım o stresle birde hamile kalmak aman allahım ömrümden ömür gider pazartesi gideyim drumla konuşayım

canım idrarda çıkmıyorsa kan testi yaptırsaydın keşke onda çıkar
belkide gebelik beklediğin için psikolojık olarak gelmiyordur çünkü benimde bir defasında 6 gün gecikmişti ama gebe değildim maalesef

bana bir fikir verin ya deliricem ben[/Q

canım benim ilk mthfr heterozigot olduğum faktör 5 testinden öğrendim orda 5 ayrı sonuç oluyor bunlar faktör v ve mthfr . sen istersen doktorunla bi konuş bu şekilde hada çok strese giriyosun canım . kafandaki soru işaretlerini silmen gerekiyor. aşılamadada sağlıklı spermler enjekte ediliyor bildiğim kadarıyla lütfen biraz sakin ol kolay birşey değil ama elimizden başka bir şey gelmiyor allaha emanet ol a.s.

tşk fundacım dediğim gibi ben diğer testi de yaptırayım öyle olsun aşılama strese girmekten iyidir

arkadaşlar merhaba ...şimdi doktordan geldim hemotolotan şimdiye kadar olan 5 düşüğün sebebi iğnelerin yeterli gelmiş dedi bazı tahliller istedi onlardan sonra tekrar ayrıntılı görüşelim dedi.ve iğnelerin en az 08 lik kullanıp hamilelikten sonrada 3 ay devam etmem gerekiyormuş ve kesinlikle bu şekilde problemi olan arkadaşların kadın doğumcuları ile birlikte hamileliği bereber geçirmemiz gerektiğini söyledi. izmirde protein c (aktivite) (antijen) ve antitrombin 3 çalışan lab. biliyormusunuz ege dokuz eylül ve hıfzısıhha yapmıyormuş bildiğiniz bir yer varmı?

arkadaşlar merhaba ...şimdi doktordan geldim hemotolotan şimdiye kadar olan 5 düşüğün sebebi iğnelerin yeterli gelmiş dedi bazı tahliller istedi onlardan sonra tekrar ayrıntılı görüşelim dedi.ve iğnelerin en az 08 lik kullanıp hamilelikten sonrada 3 ay devam etmem gerekiyormuş ve kesinlikle bu şekilde problemi olan arkadaşların kadın doğumcuları ile birlikte hamileliği bereber geçirmemiz gerektiğini söyledi. izmirde protein c (aktivite) (antijen) ve antitrombin 3 çalışan lab. biliyormusunuz ege dokuz eylül ve hıfzısıhha yapmıyormuş bildiğiniz bir yer varmı?

bu tahlilleri tepecik ssk hastanesindeyapıyorlar bildiğim kadarıyla ama tepecik kadın doğum hastanesinden sevk alman gerekiyor ayrıca ssk da yatışını yapıyorlar öyle yapılıyor tahliler diye biliyorum. yinede hastaneyle görüş istersen. geçmiş olsun umarım herşey yoluna girer...

yukarda yanlış yazmışım iğneler yeterli gelmemiş pardon arkadaşlar...

güzincim inşallah bundan sonra hiçbir sorun yaşamadan geçirirsin hamileliğini. en azından neden belli olunca insan daha rahat ediyor. senin kayıpların ilk haftalarda mı oldu daha önce.

saol canım büyüyoruz allahın izniyle:CüvCüv: dogumum nisan sonunda inşallah. seninkide erkekdi yanlış hatırlamıyorsam. maşallah canım :nazar: sende büyümüşsün, hareketli olması çok güzel dimi:emir_bebek:
marguerite bebegin aşagıda olması senin hayatını çok zorluyordur, benim oglum rahim agzının üstünnde oturuyor, bu da benim hareketlerimi çok kısıtlıyor. bikaç hafta önce çok zorlanmıyordum ama artık bebek agırlaştıkça kasıklarıma çok baskı yapmaya başladı. kasıklarımın agrısı bacagıma vuruyor..oturup kalkmak, yatmak başlı başına bi İŞ!!! bazen bebişim yukarı çıkıyor ohh diyorum dünya varmış, ama bikaçgün sonra tekrar oturuyor a.s doktoruma sordum neden böyle duruyor dedim. annenin anatomik yapısından kaynaklanıyor dedi, bebek orda rahat ediyor demekki dedi. bebege bi zararı olmaz ama seni çok yorar dedi. inşallah senin bebişin yukarı çıkar canım. allah kolaylık versin..
bebişlerimiz yaşasın yeterki, herşeye deger dimi..

ben sorununu tam anlayamadım, senin vücudunmu su kaybediyor yoksa bebe amniyos kesesindeki su mu? rahatsızlıgını biraz açarmısın?

canim benim dogumda mayis sonu ama sanki erken gelecekmis gibi hissediyorum gercekten asagida olmasi cok zorluyor sanki 8 9 aylik gibi egilip kalkamiyorum tabiki hareketli olmasi cok guzel hemde coookkk onu simdiden ozluyorum opecegim gunu sabirsizlikla bekliyorum canim su kaybim amniyon sivisi vajinal muayeneden sonra oldu uc kere geldi ve simdi istirahatle durdu gibi cunku kesinlikle yatmami onerdiler bende oyle yapiyom napcan hersey onlar icin birdahaki randevum 12 gun sonra hast prof gorecek bakalim merak ediyom senin nasil kontrolle falan iyi degilmi bir sorun yok insallah senin dogum haberinide burdan okuruz birgun diger arkdaslar gibi inan cok heyecanliyim sevgiyle optum oglusumuza kendine cok iyi bak

merhaba marguerita öncelikle geçmiş olsun dikkatli ol,,lal82 anlatmışsın ama sıvı nekadar geldi?bol bol sıvı almaya çalış ve çok fazla tuvalette kalmamaya çalışbirde neden hastaneye almadılarki?... banada dua et llütfen bu arada söylediğin keten tohumu lapasını uyguluyorum çok teşekkürler,sendede oldumu bilmem ama sıcakken koyduktan sonra bir ferahlık soğukluk hissetiyorum başımda normal mi sence bu ara yine grip ve sinüsütüm...kendine iyi bak sevgiler...

merhaba marguerita öncelikle geçmiş olsun dikkatli ol,,lal82 anlatmışsın ama sıvı nekadar geldi?bol bol sıvı almaya çalış ve çok fazla tuvalette kalmamaya çalışbirde neden hastaneye almadılarki?... banada dua et llütfen bu arada söylediğin keten tohumu lapasını uyguluyorum çok teşekkürler,sendede oldumu bilmem ama sıcakken koyduktan sonra bir ferahlık soğukluk hissetiyorum başımda normal mi sence bu ara yine grip ve sinüsütüm...kendine iyi bak sevgiler...

merhaba canim tesekkurler iyi dileklerin icin canim uc kere geldi hastanedeyken gelmedi yani bir kere geldi orda ama ben emin olamadim eve geldikten sonra da uc kere geldi ama iki gundur sanki durdu yok gibi zaten birkac gun sonra ultrasona giricem ve ayin 17 sindede prof gorucek hakkimizda hayirlisi olsun dualarim seninle ve diger tum arkadaslarima keten tohumunu sormussun canim ve bunlar cok normal zaten sinuzutu arttirarak akitiyor ama ilk seferde bence cok uzun sure uygulama dayanamazsin cunku cok fazla aktigi icin faranjite cevirebilir kac gundur uyguluyorsun ve bogaza akmaya basladimi merak ettim inan ben bunu sayesinde bas agrisindan kurtuldum darisi senin basina olsun insallah ne zaman bebek dusunuyorsun varmi bir hareket bizi merakta birakma hersey gonlunce olsun canim

Güzincim senin pıhtılaşma değerin neydi canım benimde son düşüğün 0,4 lük vurulmama rağmen düştü ve hemotoloğa yönlendirdi kadın doğumcum ve hematolog en az 0,8 lik dedi ve pa1 testi istedi genetiğe gidip verdim sonucunu henüz almadım senden hangi testleri istedi neler önerdi senin pıhtılaşma değerin neydi sen tüm düşüğünde iğne mi kullanmıştın yeniden ne zaman gebelik düşünüyorsun -tatlicadiarzu-galiba biraz fazla soru sordum ama cevaplarsan çok sevinirima.s.

Günaydin arkadaslar
ben coktan beri yazmiyorum ama inanin hergün okuyorum.
Güzel haberler alinca seviniyor üzücü haber alincada cok üzülüyorum.
Hele bugün dahada moralim bozuk adet oldum hemde 2 gün gecikmisti. Bu sefer ümitlenmistim.
Biliyorsunuz bana iki aydan beri asilama yapiliyor o güzden devamli doktor kontrolu altinda idim ve en son gittigimde iki tane yumurta var dedi ve ben cok sevindim en azinda iki kat sansim var hamile kalmaya diye düsündüm.
Ama malesef hicbiride tutmadi.
Tamam biliyorum henüz 2- 3 ay oldu deyeli ve henüz daha üzülmek icin cok erken ama 4. düsükten sonra artik bende sabir güc moral diye pek birsey kalmadi.
Dün yine esime sacma sapan laflar edip onunda moralini bozdum.
Aksamdan anladim adet olacagimi ve moralim sifira indi.
Esime artik sen benden ümidini kes bence sen gercekten git baska bir kadinla evlen, benimle kalmaya devam edersen baba falan olamassin ben zaten artik cocuk falan istemiyorum yeter be bu ne yaa her ay her ay bekle ümit et ve üzül.
Oda bana kizdi. Ben seninle cocuk icin evlenmedim seni sevdigim icin evlendim dedi eger olmassa bizde yolumuza bakar Allah nasip etmedi der ve geceriz dedi.
Ama inanin bu laflar bile bana fayda etmiyo cok üzülüyorum.
Bugün bana hersey cok anlamsiz bombos geliyor.
Allahim isyan etmiyorum asla ama bazen kendime soruyorum neden neden diye.
Kendimden cok cevrem beni rahatsiz ediyor cocuklu olan kadinlar yada hamile olan arkadaslar benim ne halde oldugumu bildikleri halde gözümün icine baka baka ballandira ballandira cocuklarindan bahsedince bende kuzu kuzu dinleyip aman ne güzel deyip icimdeki firtinayla o an bogusuyorum
Off sabah sabah kafanizi sisirdigim icin kusura bakmayin canlarim

Back