• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Merhaba arkadaşlar; papatyasüreyyacım bizleri merak etmişsin canım teşekkür ederim. Sizleri arada takip etmeye çalışıyorumm, haberlerinizi alıyorum ... Bana gelince, şuan beklemedeyim, geeçen haftalarda lütfü beye gittim , bana şuana kadar yapılan tahlillerimde düşüklerime neden olabilecek hiçbir neden göremediğini söyledi, hatta iğneye bile gerek olmadığını düşündüğünü söyledi. Yani şuan elde var kocaman bir sıfır.... Sadece eşimle benim genetik tahlillerimiz yapılmamıştı onları yaptırmamızı tavsiye etti ,ancak bunlarda da bir olumsuzluk çıkmasının düşük bir ihtimal olduğunu söyledi.Ayrıca 3-4 ay ara vermemizi tavsiye etti. Burdaki doktorumda aynı şeyleri söyledi fakat yinede fragmini 0,8 çıkaralım diyor. Hep hayırlısını diliyorum hepimiz için ,inşalah çok yıpranmadın Rabbim nasip eder hepimize bebeklerimizi Benden bu kadar sen ne durumdasın.

Günaydin arkadaslar
ben coktan beri yazmiyorum ama inanin hergün okuyorum.
Güzel haberler alinca seviniyor üzücü haber alincada cok üzülüyorum.
Hele bugün dahada moralim bozuk adet oldum hemde 2 gün gecikmisti. Bu sefer ümitlenmistim.
Biliyorsunuz bana iki aydan beri asilama yapiliyor o güzden devamli doktor kontrolu altinda idim ve en son gittigimde iki tane yumurta var dedi ve ben cok sevindim en azinda iki kat sansim var hamile kalmaya diye düsündüm.
Ama malesef hicbiride tutmadi.
Tamam biliyorum henüz 2- 3 ay oldu deyeli ve henüz daha üzülmek icin cok erken ama 4. düsükten sonra artik bende sabir güc moral diye pek birsey kalmadi.
Dün yine esime sacma sapan laflar edip onunda moralini bozdum.
Aksamdan anladim adet olacagimi ve moralim sifira indi.
Esime artik sen benden ümidini kes bence sen gercekten git baska bir kadinla evlen, benimle kalmaya devam edersen baba falan olamassin ben zaten artik cocuk falan istemiyorum yeter be bu ne yaa her ay her ay bekle ümit et ve üzül.
Oda bana kizdi. Ben seninle cocuk icin evlenmedim seni sevdigim icin evlendim dedi eger olmassa bizde yolumuza bakar Allah nasip etmedi der ve geceriz dedi.
Ama inanin bu laflar bile bana fayda etmiyo cok üzülüyorum.
Bugün bana hersey cok anlamsiz bombos geliyor.
Allahim isyan etmiyorum asla ama bazen kendime soruyorum neden neden diye.
Kendimden cok cevrem beni rahatsiz ediyor cocuklu olan kadinlar yada hamile olan arkadaslar benim ne halde oldugumu bildikleri halde gözümün icine baka baka ballandira ballandira cocuklarindan bahsedince bende kuzu kuzu dinleyip aman ne güzel deyip icimdeki firtinayla o an bogusuyorum
Off sabah sabah kafanizi sisirdigim icin kusura bakmayin canlarim

Merhaba çalıkuşu; Seni en iyi anlayabilecek durumda olanlardan biriyim, ama lütfen kendini ve eşini bu kadar yıpratma , bizlerden çok daha kötü durumda olanları düşün, nasibimizde varsa en doğru zamanda gelicekler inşallah, biraz rahatlamaya çalış, birçok kişi düşünmeyi bıraktığı anda hamile kalabiliyor, kendini bu yönde telkin etmeye alış canım. Çevreyide bu kadar takma çünkü onlar bizim gibi hissetmedikleri için, hassas düşünemiyorlar, Herkez kendi kaderini yaşıyor sonuçta canım. Allah bu yolda bize sabır versin inşallah ,:Saruboceq: kendine iyi bak a.s.

calıkusum bitanem sen bööle yazdıkca hepkendimi görüyorum sende....bende eşime cok teklif ettim ayrılmayı.buna hakkım yok dedim.seni evlat sevgisinden mahrum bırakıcam..o da bana demek bende bööle bi durum olsaydı beni bırakıcaktın dedi.dşündüm.bırakmazdım.kocamda bi rahatsızlık olsaydı cocuk olmasını engelliycek bırakırmıydım?anne olmak benm hakkım hadi bana eyvallah dder ceker gidermiydim?hayır.onu seviyordum.cocuksuz oluırdum belkş ama onsuz olmazdım.bu düşüncemden arındığım gün ona evlat edinmeyi bahsettim.ööle yada bööle bi şekilde o baba bende aanne olucaktık:) artık daha pozitif bakıyordum ki hayata bi gün bi baktım cemre cıkagelmiş.lütfen pozitif ol.ve bol bol empati yap.kocan senn yerinde olosaydı onu bırakırmıydın???

arkadaşlar burak ağca kimin druydu eserizmir sanırım senin di yanlış hatırlamıyorsam ama başkasınında olabilir giden varsa bu dra nasıl bir insan ilgisi nasıl hastasının her dediğini ciddiye alıyormu lütfen bana bilgi verirmisiniz çünkü ben o dr a gitmeye karar verdim eğer randevu almadan önce cevaplarsanız sevinirim

ayrıca çalıkuşum,bende eşimle aşağı yukarı böyle bir konuşma yaptım ve şu anda benimde moralim çok bozuk ben çocuk istemiyorum böyle hayat daha güzel dedim sen ne diyorsun dedim o da bana ben bir çocuğum olmasını çok istiyorum çocuksuz olurmu dedi ben şimdi ne yapayım en azından sizinkiler illa çocuk demiyor sen önemlisin diyor benimki illa çocuk diyor bilmiyorum bizim çocuğumuz olmazsa belkide o benden ayrılır ben olsam ayrılmazdım ama herkes farklı düşünüor bizim sonumuz pek iç açıcı değil ya çocuk ya ayrılık gibi görünüyor hakkımda hayırlısı bakalım gelecek günler ne gösterecek

bu tahlilleri tepecik ssk hastanesindeyapıyorlar bildiğim kadarıyla ama tepecik kadın doğum hastanesinden sevk alman gerekiyor ayrıca ssk da yatışını yapıyorlar öyle yapılıyor tahliler diye biliyorum. yinede hastaneyle görüş istersen. geçmiş olsun umarım herşey yoluna girer...

canım sağol şuan ssk da da çalışılmadığını öğrendim.ankarada düzen labr.gönderildi.dün akşam etkin lab.aracılığı ile hallettim.inş.iyi sonuçlar çıkar bugün homosistein sonucu çıkacak..yerimseniben

güzincim inşallah bundan sonra hiçbir sorun yaşamadan geçirirsin hamileliğini. en azından neden belli olunca insan daha rahat ediyor. senin kayıpların ilk haftalarda mı oldu daha önce.

benim kayıplarım 7-8-9 haftalarda oldu hep.inşallah dediğin gibi bundan sonra ne ben ne de diğer arkadaşlar sorun yaşamadan çocuklarımızı kucağımza alırız.

Güzincim senin pıhtılaşma değerin neydi canım benimde son düşüğün 0,4 lük vurulmama rağmen düştü ve hemotoloğa yönlendirdi kadın doğumcum ve hematolog en az 0,8 lik dedi ve pa1 testi istedi genetiğe gidip verdim sonucunu henüz almadım senden hangi testleri istedi neler önerdi senin pıhtılaşma değerin neydi sen tüm düşüğünde iğne mi kullanmıştın yeniden ne zaman gebelik düşünüyorsun -tatlicadiarzu-galiba biraz fazla soru sordum ama cevaplarsan çok sevinirima.s.

hemotolog benden protein C ,S antitombin 3 hemosistein istedi pa1 istemedi neden acaba? o ne ile ilgili?daha önce çıkan genetik sonucum b-fibrinojen-455 G-A sonucu heterizigot saptanmıştır.mthfr c677t ve mthfr a1298c heterozigot saptanmıştır diye yaziyor

hemotolog benden protein C ,S antitombin 3 hemosistein istedi pa1 istemedi neden acaba? o ne ile ilgili?daha önce çıkan genetik sonucum b-fibrinojen-455 G-A sonucu heterizigot saptanmıştır.mthfr c677t ve mthfr a1298c heterozigot saptanmıştır diye yaziyor

Güzincim ben düşük yapar yapmaz bana hemen anti faktör xa diye bi test yaptılar sonuç pıhtılaşma değerim baya yüksek çıktı oysa tek sorunum benim mthfr c677t heterezigottum bana aspirin bile yeter demişlerdi ama doktorum son gebelikte 0,4 clexan verdi önlem olsun diye ona rağmen düşünce dediğim gibi anti faktör xa testi yapıldı ve sonucu göre pıhtılaşman yüksek hemotoloğa gitmen lazım dedi hemetoloğa gittim o istedi pa1 pıhtılaşma düzeyi için istediğini söyledi onun sonucuna göre karar verecekmiş 0,8 ve 0,12 olmasına senin de iğne vurulmana rağmen düştü bebeğin kaçlık vurulmuştun tekrar deneyecekmisin

Güzincim ben düşük yapar yapmaz bana hemen anti faktör xa diye bi test yaptılar sonuç pıhtılaşma değerim baya yüksek çıktı oysa tek sorunum benim mthfr c677t heterezigottum bana aspirin bile yeter demişlerdi ama doktorum son gebelikte 0,4 clexan verdi önlem olsun diye ona rağmen düşünce dediğim gibi anti faktör xa testi yapıldı ve sonucu göre pıhtılaşman yüksek hemotoloğa gitmen lazım dedi hemetoloğa gittim o istedi pa1 pıhtılaşma düzeyi için istediğini söyledi onun sonucuna göre karar verecekmiş 0,8 ve 0,12 olmasına senin de iğne vurulmana rağmen düştü bebeğin kaçlık vurulmuştun tekrar deneyecekmisin

banada ilk önce sadece aspirin yeterli denildi sonra 04'lük iğne kullandım 3- 4 - 5.düşüklerde önce veya sonra başlasamda 8. 9.haftada kalp atışları duruyordu hem.dr.hem kilo hem çıkan sonuçlara göre 08 lik dedi kullanılan 0,4 lükler yetersiz kalmış dedi. pa1 dediğiniz pa-1 4g-5g olabilirmi onun sonucu 4g/5g yazıyordu bu ay çalışmalara başladım yılmadan devam etmeyi düşünüyorum ümitsizliğede düştüğüm olmuyor değil nasıl neyi düşüneceğimi şaşırdım gerçekten çok zor şeyler:çok üzgünüm:

Canim celenim belizim ve sonuyok arkadasim ve diger tüm arkadaslarim beni en iyi sizler anladiginiz icin bende icimi sadece buraya sizlere dökebiliyorum.
Hayat gercektende inisli ve cikisli ben bu siralarda benim icin sadece inisli oldugunu hissediyorum. Tabiki birgün Insallah benimde sizlerinde yüzü gülecek. Allahim Insallah bu kutsal görevi anneligi hepimize nasip eder Allahtan sabir istiyor ve celeniminde dedigi gibi sabriminda karsiligini diliyorum.
Esim bana bende sorun olsaydi demekki sen beni birakacaktin vay kalles karicigim benim diyor, tabiki asla böyle birsey yapmam inanin ben cocuksuzda yasamayi ögrenirim ama benim demek istedigim benim yüzümden onunda babalik hakkini elinden aliyorum düsüncesinden kurtulamiyorum. Simdilik böyle diyor ama bu benim icin cok agir bir yük seneler sonra acaba aynimi düsünecek diye kendi kendimi yiyip bitiriyorum ve elimden birsey gelmiyor.
Allahima sükürler olsunki burda sizleri buldum ve sizlerle dertlesmek bana cok iyi geliyor en azindan yalniz degilim benim gibi birsürü arkadasim var diyebiliyorum burda cevremdeki bazi sahte arkadaslarima ve buda beni rahatlatiyor.
Esime bile sizleri anlatiyorum.
Esim bana cogunuzun gercek ismini bile bilmedigim halde sizlerden nasil samimi bahsettigimi görünce gülüyor .
Neyse canlarim birazdan isten cikip isvicre bize cok yakin oldugu icin kuzenimle kuaföre gidip sacimla basimla biraz oynayacagim sirf su cocuk meselesini biraz unutmak icin.
Kendinize iyi bakin hepinizi cok seviyorum kader arkadaslarim benim .
Öpüldünüzzzzzzzzzzzzzz

P:S Papatyasüreyyacim sen nasilsin canim. Beni sormussun gecen canim benim cok tesekkür ederim

banada ilk önce sadece aspirin yeterli denildi sonra 04'lük iğne kullandım 3- 4 - 5.düşüklerde önce veya sonra başlasamda 8. 9.haftada kalp atışları duruyordu hem.dr.hem kilo hem çıkan sonuçlara göre 08 lik dedi kullanılan 0,4 lükler yetersiz kalmış dedi. pa1 dediğiniz pa-1 4g-5g olabilirmi onun sonucu 4g/5g yazıyordu bu ay çalışmalara başladım yılmadan devam etmeyi düşünüyorum ümitsizliğede düştüğüm olmuyor değil nasıl neyi düşüneceğimi şaşırdım gerçekten çok zor şeyler:çok üzgünüm:

anladım güzincim bende hiç 8. haftayı geçemedim hiç bende iğneye rağmen düşük yaptım umarım bu sefer olur 0,8 lik iğne yeterli olur çok merak ediyorum sorunlarımız aynı yetecekmi olacakmı başarabilecekmiyiz diye yaz lütfen bilgilendir bizi

inş. başarırız umut etmekten başka çaremiz yok ki ama önce biz inanmalıyız değil mi?sonuçlar çıksın hepinizi haberdar ederim

slm kızlar bugün adet oldum ben de bu ay tutmamış yani.
sülalcim ben de mthfr c677t heterezigotum,anlattıklarını okuyunca korktum şimdi,doktor bana da hamile kalınca 0,3 fraksiparin başlıcaz dedi.ya yetmezse ama kimisi de sırf aspirinle bile doğuruyo.
öf nasıl kurtulcam bu sorulardan.denye deneye mi bulcaz ya,yaşım oldu 32.bunların başıma geleceğini bilseydim evlendiğim gün başlardım denemeye.3 sene bekledim evlilik otursun diye,al işte tam oturdu,canım çok sıkkın bugün:roflol:

çalıkuşu yazdıklarını okurken yaşadığım şeyleri tekrar yaşıyormuşum gibi oldum.seni çok iyi anlıyorum ve inan benim de okadar çok içim sızlıyor acıyor ama allahım umutlarımızı elimizden almasın önceye değil sonraya bakmaya çalış biz bunlarında üstesinden geleceğiz hep beraber yalnız değilsin.........

simge inan şuna kanaat getirdim önce kendi dr.kendi olucan.inan buradaki arkadaşlardan daha çok bilgi alabiliyorsun ! deneme yanılma deneme basarı olacak inş.

merhaba canim tesekkurler iyi dileklerin icin canim uc kere geldi hastanedeyken gelmedi yani bir kere geldi orda ama ben emin olamadim eve geldikten sonra da uc kere geldi ama iki gundur sanki durdu yok gibi zaten birkac gun sonra ultrasona giricem ve ayin 17 sindede prof gorucek hakkimizda hayirlisi olsun dualarim seninle ve diger tum arkadaslarima keten tohumunu sormussun canim ve bunlar cok normal zaten sinuzutu arttirarak akitiyor ama ilk seferde bence cok uzun sure uygulama dayanamazsin cunku cok fazla aktigi icin faranjite cevirebilir kac gundur uyguluyorsun ve bogaza akmaya basladimi merak ettim inan ben bunu sayesinde bas agrisindan kurtuldum darisi senin basina olsun insallah ne zaman bebek dusunuyorsun varmi bir hareket bizi merakta birakma hersey gonlunce olsun canim
geçmiş olsun margueritea.s. ne kadardı gelen su miktarı tahmin edebilirmisin.gelişmelerden haber et kendine iyi bak.keten tohumunu toplam 3,4 defa yaptım ama inan şu an faranjitim zaten üstüne kaç gündür gribim bakalım inşaallah geçer.3 gündür burun akıntısı oldu hiç olmazdım belkide bu keten tohumundandır birde papatya suyunu buhar yapıyorum gece yatmadan ilaç almak istemiyorum.malum aralıkta antibiyotik kullandım.bende iyileşiyim düşünüyorum ama içimde korkuda var.ne yapacağım bilmiyorum.inşaallah Allahım bana ve tüm düşük yapan arkadaşlarımın kucaklarını bebekleriyle:CüvCüv::ecrin_bebek::nazar: doldurur.görüşmek üzere...

geçmiş olsun margueritea.s. ne kadardı gelen su miktarı tahmin edebilirmisin.gelişmelerden haber et kendine iyi bak.keten tohumunu toplam 3,4 defa yaptım ama inan şu an faranjitim zaten üstüne kaç gündür gribim bakalım inşaallah geçer.3 gündür burun akıntısı oldu hiç olmazdım belkide bu keten tohumundandır birde papatya suyunu buhar yapıyorum gece yatmadan ilaç almak istemiyorum.malum aralıkta antibiyotik kullandım.bende iyileşiyim düşünüyorum ama içimde korkuda var.ne yapacağım bilmiyorum.inşaallah Allahım bana ve tüm düşük yapan arkadaşlarımın kucaklarını bebekleriyle:CüvCüv::ecrin_bebek::nazar: doldurur.görüşmek üzere...

sagol canim her gelen su miktari yarim cay bardagi kadardi ama simdi iyiyim ben cok kafama takmiyorum dogrusuda bu zaten onumuzdeki hafta ici ultrasona giricem sorun olsa zaten cikar bence hic kimse kafasina takipta sorun etmesin herseyin basi psikolojik lutfen unutmayin sende oyle yap canim once iyiles sonra calismalara basla guzel haberlerini bekliyorum optum canim

slm kızlar bugün adet oldum ben de bu ay tutmamış yani.
sülalcim ben de mthfr c677t heterezigotum,anlattıklarını okuyunca korktum şimdi,doktor bana da hamile kalınca 0,3 fraksiparin başlıcaz dedi.ya yetmezse ama kimisi de sırf aspirinle bile doğuruyo.
öf nasıl kurtulcam bu sorulardan.denye deneye mi bulcaz ya,yaşım oldu 32.bunların başıma geleceğini bilseydim evlendiğim gün başlardım denemeye.3 sene bekledim evlilik otursun diye,al işte tam oturdu,canım çok sıkkın bugün:roflol:

cnm bende evlendiğim zaman seninki gibi düsündüm hemen istemedik cocuğu bende yaklasık 2seneye kadar bekledim hakkaten iyce oturdu evlilik 5 sene oldu halen cocuğumz yok simdi cok pismanım böyle olcanı bilseydim hemen düsünürdüm ama aklıma bile gelmedi böyle olca herisde bir hayır vardır Allahın takdiri ama bazen beni cok sıkıntıyo sokuyo sanki ömür boyu cocuğum olmayacak hissi oluyo cok üzülüyorm yeniden düsünmüye bile cok korkuyorm nasıl olcak yine ölcekmi 2. aya girdimi korkularım dahada artıyo ne yapcamı sasırmıs durumdayım Allahım bütün isteyenlere nasip etsin kib

arkadaşlar burak ağca kimin druydu eserizmir sanırım senin di yanlış hatırlamıyorsam ama başkasınında olabilir giden varsa bu dra nasıl bir insan ilgisi nasıl hastasının her dediğini ciddiye alıyormu lütfen bana bilgi verirmisiniz çünkü ben o dr a gitmeye karar verdim eğer randevu almadan önce cevaplarsanız sevinirim

ayrıca çalıkuşum,bende eşimle aşağı yukarı böyle bir konuşma yaptım ve şu anda benimde moralim çok bozuk ben çocuk istemiyorum böyle hayat daha güzel dedim sen ne diyorsun dedim o da bana ben bir çocuğum olmasını çok istiyorum çocuksuz olurmu dedi ben şimdi ne yapayım en azından sizinkiler illa çocuk demiyor sen önemlisin diyor benimki illa çocuk diyor bilmiyorum bizim çocuğumuz olmazsa belkide o benden ayrılır ben olsam ayrılmazdım ama herkes farklı düşünüor bizim sonumuz pek iç açıcı değil ya çocuk ya ayrılık gibi görünüyor hakkımda hayırlısı bakalım gelecek günler ne gösterecek

Burak Ağca benim yeni dr.um. Eski dr.uma göre bilgili ve bu konuda deneyimli benim gibi hastaları var. ve çok pozitif bir insan ultrasonda bile ben kötü bişiler sezinliyorum ağlamak istiyorum dediğimde aman ne olur üzüntüden ağlama ama sevinçten ağlayabilirsin kötü bişi yok herşey yolunda deyip espiriyi ciddiyetiyle yapıyor. benim eski dr.umla çok sıkı fıkı olduğumuzdan işin ciddiyeti kalkmışştı ortadan ve konuda yetersiz olduğu halde bişiler denemeye çalışıyorduç
öyle bir dr.dan sonra şimdi çok iyi geldi bana. 10 günde bir kontrol, kontrolden 15 gün sonrada muayeneye çağırıyor. gece gündüz ulaşabileceğin tel. numaralarınıda veriyorlar. yanında şeker genç bir hemşire ve sekreteri var. hemşire iğneleri bana alıştırana kadar gittim vurdu. her konuda yardımcı. umarım sende memnun kalırsın. belki bir gün orda karşılarız. benim bir sonraki muayenem 17 şubatta allah nasip ederse... umarım herşey yolunda gider dualarımız seninle arkadaşım...

Back