• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canlarım yaşadığınız duygular benim için o kadar tanıdık ki anlatamam sizlere... ben de 7 sene sonunda bebeğimi kollarıma aldım ....olmadığım operasyon kalmadı ....kan pıhtılaşması vardı bende de tam üç düşük yaşadım bu düşüklerin ikisinde kan sulandırıcı iğnelerden kullandım ....doktorumu değiştirdim meğerse bu iğneleri kullanmama gerek yokmuş çünkü ben heterezigottum bebek aspirini folik asit ve bemiks c kullanmaya başladım Allaha şükür sağlıkla kızımı kucağıma aldım sonunda ...ben de çok acılar çektim çok ağladım eşime karşı kendimi hep eksik hissettim her ne kadar eşim asla böyle birşeyi hissettirmese de ...her düşük yaptığımda dünyalar başıma yıkıldı...artık hiç umudum kalmamıştı hamile kalsam da düşüyordu durmuyordu bebekler...dışarı çıktığımda hep bebek mağazalarına bakıyordum ....nerede bir hamile görsem kıskanıyordum sinir oluyordum ...ama demek ki herşeyin bir zamanı varmış sabretmek gerekiyormuş ...doğru doktor,doğru tedavi çok çok önemli....inşallah sizlerde en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde bebeklerinizi kucaklarınıza alırsınız... doktorunuz dediği şeyleri bir kere de siz araştırın iyice emin olun....

lal bende gitmedim hematoloğa bende biraz kiloyla kaldım aslında benim iğnemde 0.45 innohep. coraspin de alıyoruz. umarım sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza.bebişin kocaman olmuş maşallah. Allah nazarlardan saklasın.

nazlıcım inşallah bizlerde bebişlerimize kavuşuruz. büyüyor gerçekten inanılır gibi degil, aynaya bakıyorum , bu benmiyim, diyorum. senin bebişinde yakında hareketlenir 1ay sonra falan hissetmeye başlarsın inşallah.:emir_bebek: benimki artık ciddi ciddi bende varım!!! diyor. allah tüm isteyenlere nasip etsin. Şeniz

nazlıcım inşallah bizlerde bebişlerimize kavuşuruz. büyüyor gerçekten inanılır gibi degil, aynaya bakıyorum , bu benmiyim, diyorum. senin bebişinde yakında hareketlenir 1ay sonra falan hissetmeye başlarsın inşallah.:emir_bebek: benimki artık ciddi ciddi bende varım!!! diyor. allah tüm isteyenlere nasip etsin. Şeniz

amaaaan insanı heveslendirionuz haa:1closedeyes::jeyyar: erken gerci ama CADIARZUdelikafadulden

merhaba kızlar
ınsallah hersey yolundadır sıdoo ınsallah guzel haberlerle gelırsın buraya...... selvıhan eser sımge funda ınsallah bebıslerınızı saglıcakla kucagınıza alırsınız....celen sen bebıslerınızı saglıla buyutursunuz....
ve bennnn artık hıcbıseye benı mutlu etmıyor gıtgıde bı karanlıga suruklenıyorum dısarı cıkmak ıstemıyorum cunku bebeklere bebek kıyafetlerıne oyle bı bakısım varkiiii neden dıyorum....okadarkı kafamı dagıtmak ıcın arkadasların yanına bıle gıdemıyorum herkesın bana acıyan gozlerle baktıgını hıssedıyorum....cunku bılıyorum nereye gıtsede kalbımdekı acı benımle bırlıkte yol alıyo bazen dusunuyorum bebegımı opup koklamayacaksam benım ne ısım var bu yalan dunyada rabbıme benım canımı da la dıyorum bazen esım yatarken kalkıp onu ızlıyorum sana bı bebek bıle veremedım dıyorum yollarımızı ayıralım demeyede basladım dıyorum ya karanlıga suruklenıyorum....sonra saglıklı ve hayırlısını ıstıyorum hersey bebek degıl dıyorum ama kalbıme beynıme laf alatamıyorumkı ne olur rabbım yuregı bebk askıyla yanan herkese bebek nasıp eyle bıze kaldıramayacagımız yukler yukleme sen ıstersen olur yeterki OL de aminnnnnnn

içindeki isyanı o kadar iyi anlıyorum ki ama ne yaparsan yapalım kaderin önüne geçilmiyor eşimin yeğeninin resimini telefona ekranına koyması bile deli etmişti beni halbuki ben ondan iki sene önce evlenmiştim onun bebeği var benim yok o kadar kötü oldumki onun özlemi onun heyacanı çocuk istemesi ben valizimi bile toplamıştım ama sonuçta bu yola birlikte çıktık emek vermeden ekmek yenmiyor inşallah bizde bu emeklerimize karşılık allah mukafatımızı verecek sende kendini toparla bence içindeki umudunu hiç bir zaman yitirme çünkü insanlar umutsuz yaşayamaz ben inanıyorum hiç ummadığın bir anda bebeğin kapını çalacak anneciğim tut ellerimden sakın bırakma beni diyecek

nasılsın eserizmir için rahatlamışsındır artık bebeğinin kalp atışlarını duydun inşallah bu mutluluk her daim sürer canım çok öpüyorum kendine çok iyi bak olur mu annesi sen iyi olursan bebeğinde iyi olacak unutma

teşekkür ediyorum fundacım tamam haftaya yaptıracam tahlili. evet büyüyor allahın izniyle bende inanamıyorum bu hafta 7 ay bitiyor! inşallah mutlu sonla sonuçlanır:ecrin_bebek:
seninde hayırlı haberlerini bekliyoruz fundacım stresli olmamaya çalış, inşallah senin ve bütün isteyenlerin göbüşleri bebişle dolar:CüvCüv:

teşekkür ederim lalciğim isteyen herkesin göbüşünü doldursun allah sağlıklı bir şekilde inşallah çocuk aşkıyla yanan herkesin kucakları boş kalmasın hamile olan arkadaşlarımızında allah tamamına erdirsin :Saruboceq:

amaaaan insanı heveslendirionuz haa:1closedeyes::jeyyar: erken gerci ama CADIARZUdelikafadulden

celenciğim maşallah cemrenin her hali ayrı bir güzellik yarabbim maşallah :nazar: bencede başla başla ikisi bir büyüsün ne güzel ikiz gibi ne güzel olur kaydirigubbakcemile5

nasılsın eserizmir için rahatlamışsındır artık bebeğinin kalp atışlarını duydun inşallah bu mutluluk her daim sürer canım çok öpüyorum kendine çok iyi bak olur mu annesi sen iyi olursan bebeğinde iyi olacak unutma

valla fundacım hala kuşkuluyum, inşallah daimi olurda bu sefer kucağıma almayı nasip eder allah... neden bilmiyorum ama sanırım kucağıma alana kaadar da içim rahatlamayacaktır. buda bunca yaşadıklarımıza göre normaldir hehalde...allah hepimizin yardımcısı olsun

başlığı görünce girdim.Benimde bebeğimin kalbinin durduğunu 12. haftada öğrendik ve almak zorunda kaldılar.Patolojide herhengi birşey çıkmadı herşey normal tekrar hamile kalabilirsin dedi dr ama ben bir arkadaşımdan duymuştum pıhtılaşma sorunu nedeniyle yaşanabileceğini.sonra kuzenimle konuştum çapada dr kendisi.Mthfr Mutasyon analizi ve kan pıhtılaşması deyince anladı hemen zaten bunlar kanda bakılan ve genetik laboratuarda uzmanların incelemesi gereken testlermiş.Ancak 3 düşükten sonra bakılıyormuş.Bende çok mu pahalı neyse veririm 3 tane oldu derim en azından kafama takılmaz dedim.Parasından değilmiş her hastanede yapılamıyormuş.Ancak genetik laboratuarı olan hastanelerde yapılıyormuş

sonuç sadece 75 milyon uzman farkı ödeyerek ssk dan bedavaya yaptıracağım testleri haftaya.Gerekirse 3 düşük oldu diyeceğim sorarlarsa.:) En son olan kürtajın patoloji sonuçlarınıda götüreceğim yanımda. Sonuç çıkınca size bildireceğim.

Bu durumu yazdıktan sonra forumlarda 2 arkadaşımda bu testleri yaptırdı birinde ileri düzeyde diğerinde düşük düzeyde pıhtılaşma sorunu çıktı.Onlarında haberi yoktu ne farkeder ben hastaneye gittikten sonra bu fooruma gelip tam adlarını yazacağım testlerin

PAPATYA SUREYYA bende 03 sabah akşam kullanıyorum ve 100 lük aspirinde allaha şükür şuan herşey yolunda 63 kilodaydım.hatta 03 bulamadığım için 04 sabah akşam yaptık aspirinde LÜTFÜ BEY herhangi bir sorun olmayacağını söyledi
Canım çok teşekkür ederim..Önce bu doz birden yüksek gibi geldi..Tereddütlerim yok mu var ..Ama tercihimi hematoloğun söylediği dozu uygulamaktan yana kullanıcam..Sonuçta 0,6 nın çok gelmesi bi riskse , 0,3 ün az gelmesi de bi risk...( Ki Sülalciğe bu doz düşük gelmişti )

Artık Allaha emanetiz diyorum , ne diyelim... Sana sağlıklı hamilelikler diliyorum canım ..Sevgiler...

lalcim ya inşallah şu bebişin tekmelerini duymaya başlarım.bende göbek çıktı gerçi:)))))) laf aramızda önceden de biraz vardı ondan sanırım:))) Allahım hepimize yardım et sağlıkla kavuşalım

celen hadi güselcim sende katıl bize....

merhaba kızlar
ınsallah hersey yolundadır sıdoo ınsallah guzel haberlerle gelırsın buraya...... selvıhan eser sımge funda ınsallah bebıslerınızı saglıcakla kucagınıza alırsınız....celen sen bebıslerınızı saglıla buyutursunuz....
ve bennnn artık hıcbıseye benı mutlu etmıyor gıtgıde bı karanlıga suruklenıyorum dısarı cıkmak ıstemıyorum cunku bebeklere bebek kıyafetlerıne oyle bı bakısım varkiiii neden dıyorum....okadarkı kafamı dagıtmak ıcın arkadasların yanına bıle gıdemıyorum herkesın bana acıyan gozlerle baktıgını hıssedıyorum....cunku bılıyorum nereye gıtsede kalbımdekı acı benımle bırlıkte yol alıyo bazen dusunuyorum bebegımı opup koklamayacaksam benım ne ısım var bu yalan dunyada rabbıme benım canımı da la dıyorum bazen esım yatarken kalkıp onu ızlıyorum sana bı bebek bıle veremedım dıyorum yollarımızı ayıralım demeyede basladım dıyorum ya karanlıga suruklenıyorum....sonra saglıklı ve hayırlısını ıstıyorum hersey bebek degıl dıyorum ama kalbıme beynıme laf alatamıyorumkı ne olur rabbım yuregı bebk askıyla yanan herkese bebek nasıp eyle bıze kaldıramayacagımız yukler yukleme sen ıstersen olur yeterki OL de aminnnnnnn

canım üzme kendini, 1-2 aya kendini toplamış olacaksın ve yeniden deniceksin umudunu sakın kaybetme.
ayrıca umarım allah söyletmiştir,daha hamile miyim değil miyim belli değil,adet olmayı bekliyorum çünkü çok ağrım oluyo.bugün 25. gün bitti 8 aydır ilk defa bu kadar geç kaldı.hayırlısı diyoruz,bekliyoruz

merhaba sevgili sido senin icin dua edicem canim insallah bir sorun yoktur beklemekten baska yapacak birsey yok lutfen sabirli ol ve allahtan hayirlisini iste pozitif dusunki pozitif olsun optum canim a.s.

:CüvCüv: sevgili Lal masallah kocaman olmussunuz ya:nazar: darisi bizlere insallah dogum ne zaman allah nasip ederse bide cinsiyeti erkekti galiba degilmi neyse bende hemen arkandayim hayirlisiyla benimde 23 hafta biticek iste benimki bir bitirim sorma hic durmuyor kipir kipir masallah :nazar::nazar::nazar: ama karnimda asagida cok korkuyorum ve gecen gun rahatsizlandim acil hastaneye gittim neyse birsey cikmadi ama muayeneden sonra biraz azar azar su kaybediyorum o yuzden en az uc gun yataktan cikmama karari verdiler simdi yatiyorum ama bugun biraz daha iyiyim cok sukur rabbim kimseye bu kaybetme korkusunu yasatmasin gercekten cok zor uc gundur buyuk stres yasadim simdi biraz ates yukselmesinden korkuyoruz doktor oyle olursa hemen gel dedi bakicaz artik
neyse hepiniz cok opuyom butun hamilelere allah kolaylik versin insallah sevgiyle kalin :1hug:

sevgili sido,
umarım gelecek doktor ziyaretinizde bebeşini de, kalp atışlarını da görürsünüz... doktorların ultrason cihazları çok önemli.. benim hamileleiğim de 8. hafta da görülmüştü kalp atışları, yolk sac 6. hafta da. 10. haftada kanamam olunca farklı bir doktora acil gitmek zorunda kalmıştım ve doktor birak kalp atışlarını, bebeği bile görememişti... düşün ne kadar eski ise ultrasonu cihazı... bebeğimi kucağıma almak nasip olmadı ama umudum bundan sonrakiler için..
sen içini ferah tut.. üzme kendini.. Rabbim ne verirse hayırlısını versin..

merhaba arkadaşlar yazılarınızı okuyorum baştan beri, çünkü bende sizinle aynı kaderi paylaşıyorum.2 yıllık evliyim.bir yılın sonunda hamile kaldım ve 6 haftalıkken düşükle sonuçlandı.sonunda bir doktor buldum bana gen tahlili verdi.fV heterozigot olduğum anlaşıldı.keşke bu tahlili hiç hamile kalmadan önce yaptırsaydım diyorum ama yazılanları okudukça da şükrediyorum.6-7 düşük yapan bile var.geçen yılın temmuz ayından beri deniyoruz ama hala olmadı.ama yinede mutluyum çünkü olsaydı Allah korusun onuda kaybedebilirdik.burada yazıp sizlere katılmak istedim.çünkü birbirinize olan desteğiniz çok güzel.sonuçta birbirimizi çok iyi anlıyoruz.herkese çok geçmiş olsun diyorum.inşallah bundan sonraki bebeklerimiz sağlıkla dünyaya gelirler.sizleri tanıdığım içinde ayrıca çok mutluyum

merhaba arkadaşlar yazılarınızı okuyorum baştan beri, çünkü bende sizinle aynı kaderi paylaşıyorum.2 yıllık evliyim.bir yılın sonunda hamile kaldım ve 6 haftalıkken düşükle sonuçlandı.sonunda bir doktor buldum bana gen tahlili verdi.fV heterozigot olduğum anlaşıldı.keşke bu tahlili hiç hamile kalmadan önce yaptırsaydım diyorum ama yazılanları okudukça da şükrediyorum.6-7 düşük yapan bile var.geçen yılın temmuz ayından beri deniyoruz ama hala olmadı.ama yinede mutluyum çünkü olsaydı Allah korusun onuda kaybedebilirdik.burada yazıp sizlere katılmak istedim.çünkü birbirinize olan desteğiniz çok güzel.sonuçta birbirimizi çok iyi anlıyoruz.herkese çok geçmiş olsun diyorum.inşallah bundan sonraki bebeklerimiz sağlıkla dünyaya gelirler.sizleri tanıdığım içinde ayrıca çok mutluyum

canım inşallah en kısa zamanda alırsın bebeğini kucağına güzel haberlerini bekliyoruz.

Back