canlarım yaşadığınız duygular benim için o kadar tanıdık ki anlatamam sizlere... ben de 7 sene sonunda bebeğimi kollarıma aldım ....olmadığım operasyon kalmadı ....kan pıhtılaşması vardı bende de tam üç düşük yaşadım bu düşüklerin ikisinde kan sulandırıcı iğnelerden kullandım ....doktorumu değiştirdim meğerse bu iğneleri kullanmama gerek yokmuş çünkü ben heterezigottum bebek aspirini folik asit ve bemiks c kullanmaya başladım Allaha şükür sağlıkla kızımı kucağıma aldım sonunda ...ben de çok acılar çektim çok ağladım eşime karşı kendimi hep eksik hissettim her ne kadar eşim asla böyle birşeyi hissettirmese de ...her düşük yaptığımda dünyalar başıma yıkıldı...artık hiç umudum kalmamıştı hamile kalsam da düşüyordu durmuyordu bebekler...dışarı çıktığımda hep bebek mağazalarına bakıyordum ....nerede bir hamile görsem kıskanıyordum sinir oluyordum ...ama demek ki herşeyin bir zamanı varmış sabretmek gerekiyormuş ...doğru doktor,doğru tedavi çok çok önemli....inşallah sizlerde en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde bebeklerinizi kucaklarınıza alırsınız... doktorunuz dediği şeyleri bir kere de siz araştırın iyice emin olun....