• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

SİMGE inşallah hayırlısıyla hamilesindir. Allah en kısa zamanda hepimize nasipetsin....

amin canım,allah sana da kucağına almayı nasip etsin.dün gece tuvalete kalktım bi ara,sanki rahmim kazınıyo gibi oldu ,geçen hamileliğimdede aynı şey olmuştu.bilmiyorum belki psikolojiktir,off beklemek çok zor:çok üzgünüm:

sevgili hıfzıys ve nazlı 03 öncelikle tebrik ederim allah atmamına erdirsin sizde hangi faktörlerde sorun vardı siz hamilelik öncesi ve sonrası hangi tedavileri uyguladınız hangi ilaçları kullandınız cevap verirseniz sevinirim

çok sağoş canım. inşallah hepimiz alırız kucaklarımıza bebeklerimizi. benim MHTRF C677ve 1298 hetrozigot. ayrıca faktör V (r2) hetrozigot. Faktör V leiden normal. hamile kalmadan önce folik asit ve coraspin. kalır kalmaz bunlara ek olarak iğneye başladım 0.45 lik günde 1 tane. bugün doktordan geldim. Allaha çok şükür işler yolunda gibi.Allahım inşallah bu sefer kucağımıza almayı nasip etsin sağlıkla:nazar::nazar:

nazlı bu sayfanın altındaki bebişinin zamanlamasını nerden ayarlıyorsun bu arada 11 w 5 d var ya onu

çok sağoş canım. inşallah hepimiz alırız kucaklarımıza bebeklerimizi. benim MHTRF C677ve 1298 hetrozigot. ayrıca faktör V (r2) hetrozigot. Faktör V leiden normal. hamile kalmadan önce folik asit ve coraspin. kalır kalmaz bunlara ek olarak iğneye başladım 0.45 lik günde 1 tane. bugün doktordan geldim. Allaha çok şükür işler yolunda gibi.Allahım inşallah bu sefer kucağımıza almayı nasip etsin sağlıkla:nazar::nazar:

teşekkür ederim nazlı_03 seninle sorunlarımız hemen hemen aynı faktör v hariç hamileliğini dikkatle takip edeceğim ayrıca maşallah diyelim hamileliğinde bir sorun çıkmamasına çok sevindim inşallah sorunsuz bir hamilelik geçirirsiniz. :nazar: çok sevindim kendine dikkat et.

benim 2 tane bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldu ilki 9.4 ikincisi 7 haftalıktı ikincisinin kalp atışlarını görmeden gitti.araştırma yapıldı ama birşey çıkmadı faktör5 faktör2 de birşey çıkmadı protein s yi yaptırdım 1 ay sonra sonucunu alıcam protein c de ege üniversitesinde yapılmıyormuş onu yaptıramıyorum illa yaptırmama gerek var mı onu da bilmiyorum senin hangi testlerinde pıhtılaşma ortaya çıktı

cnm sende suan bir sorn cıkmamıs galiba 2 testten sonrada hiçbir sorn görnmezse hamile kalınca coraspirinve iğne kullancakmısın o testlerden hiçbiri bana yapılmadı doktor 2 hamileliğimde de aspirinide iğneyide denedi ama olmadı yine simdi tekrardan gitcem doktora sanırım o testler yapılcak peki test soncları hemen cıkıyomu acaba bendede bise cıkmazsa yinemi aspirini iğneyi kullancağım anlayamadım kullansam yine bisye yaramıyacak kafam cok karıstı sanki hiç cocuğum olmayacak gibi geliyo öptm

ankarada oturan arkadaslar sizden ricam ordaki prof.lerden hangisi bilgili gittiginiz ve memnun kaldığınız doktor varmı yazarmısınız 1 ay sonra doktora gitmem gererkiyo ankaraya ama kime gitcem tam olarak bilgim yok hacettepede tarık aksu vamıs en iyi öyle diyorlar bilgi olan varmı

cnm sende suan bir sorn cıkmamıs galiba 2 testten sonrada hiçbir sorn görnmezse hamile kalınca coraspirinve iğne kullancakmısın o testlerden hiçbiri bana yapılmadı doktor 2 hamileliğimde de aspirinide iğneyide denedi ama olmadı yine simdi tekrardan gitcem doktora sanırım o testler yapılcak peki test soncları hemen cıkıyomu acaba bendede bise cıkmazsa yinemi aspirini iğneyi kullancağım anlayamadım kullansam yine bisye yaramıyacak kafam cok karıstı sanki hiç cocuğum olmayacak gibi geliyo öptm

canım düşük yapmadan öncede kullanmışsın aspirin ve iğneyi sanırım.Belki de pıhtılaşma dışında bir sey olabilir sende sana toxoplasma testi ve troit hormonların için test yapılmışmıydı düşüklerinin sebepleri bu testlerde de çıkıyor ve ayrıca rahim içi bozukluktan da düşükler olabiliyormuş bana rahim filmi çekilmişti.testlerin sonuçları hemen çıkmıyor bazıları 1 hafta sonra bazıları bir ay sonra çıkıyor bana bir sürü test yapılmıştı çok uğraştık ama sonucunda meleklerimize kavuşacaksak eğer bence değer bu arada olumsuz düşünme arkadaşım bende bazen senin gibi düşünüyorum ama bu insana daha çok zarar veriyor akışına bırak herşeyi güzel şeyler düşünmeye çalış inşallah bu sene tüm bebek isteyen herkese Allah nasip eder bu mutluluğu.

ankarada oturan arkadaslar sizden ricam ordaki prof.lerden hangisi bilgili gittiginiz ve memnun kaldığınız doktor varmı yazarmısınız 1 ay sonra doktora gitmem gererkiyo ankaraya ama kime gitcem tam olarak bilgim yok hacettepede tarık aksu vamıs en iyi öyle diyorlar bilgi olan varmı

canım hacetteprde lutfu ve sınan bey var alanında cok ıyı dıyolar benım testlerı falan lutfu bey yaptırdı ama bı saglık problemım cıkmadıgı ıcın bı ıse yaramadı artık ne yapacagımı sasırdım bı netten arastır ıstersen gorusmek uzere

rabbim hepinize çocuk sahibi olmayı nasip eder inşllh ,yazdıklarınızı burdan yeni takip etmeye başladım ben yeni evliyim bebek bende istiyorum ama benim problemim sizlerden biraz daha farklı sanırım bende kalp amelyatı geçirdim ve kan pıhtılaşması yüzünden çocuğum olmayabilirmiş hala karar veripte doktora gitmiş deyilim ama olmaz demesinden çok korkuyorum aranızda benim gibi problemi olanlarınız varsa ve paylaşırlarsa çok sevinirim!!

Öncelikle tüm gebe anneleri tebrik ediyorum..Bebekleriyle olan annelerimize de güzel yarınlar diliyorum..

Ben Mthfr 1298 Heterozigotum..1 gebelik kaybı yaşadım..Allah kimseye tekrar yaşatmasın inşallah..Şu an allahın izniyle 6+5 haftalık gebeyim..Corasprin 100 mg..Folbiol 5 mg..kullanıyorum..Ayrıca keseyi gördüğümüzde 0,2 lik Fragmin iğneye başladım..ALLAH hepimizin bebeklerini kucağına aldığı günleri göstersin dilerim..

Öncelikle tüm gebe anneleri tebrik ediyorum..Bebekleriyle olan annelerimize de güzel yarınlar diliyorum..

Ben Mthfr 1298 Heterozigotum..1 gebelik kaybı yaşadım..Allah kimseye tekrar yaşatmasın inşallah..Şu an allahın izniyle 6+5 haftalık gebeyim..Corasprin 100 mg..Folbiol 5 mg..kullanıyorum..Ayrıca keseyi gördüğümüzde 0,2 lik Fragmin iğneye başladım..ALLAH hepimizin bebeklerini kucağına aldığı günleri göstersin dilerim..

hayırlı olsun canım tebrikler. Allah sağlıkla kucağına aldığın günleri göstersin.(hepimize:nazar:)

seybay sen dr.a en son ne zaman gittin ve kesen görünmedi mi. birde bildiğim kadarıyla iğneye hamile olduğunu öğrendiğin anda başlayabiliyorsun bende 4+6yken dr.a gittim ve başladım. yani 1 hafta falan oldu.

seybay sen dr.a en son ne zaman gittin ve kesen görünmedi mi. birde bildiğim kadarıyla iğneye hamile olduğunu öğrendiğin anda başlayabiliyorsun bende 4+6yken dr.a gittim ve başladım. yani 1 hafta falan oldu.

Canım ben tedaviyle üçüzlere hamileyim şimdi..Dr.um hamile kalınca değil kese(leri) ve kalp atışlarını gördüğümüzde başlayacağız dedi..Biz de öyle yaptık keseleri gördüğümüzde iğneye başladık..Şu an 6+5 im..

Canım ben tedaviyle üçüzlere hamileyim şimdi..Dr.um hamile kalınca değil kese(leri) ve kalp atışlarını gördüğümüzde başlayacağız dedi..Biz de öyle yaptık keseleri gördüğümüzde iğneye başladık..Şu an 6+5 im..

canım inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın bebeğini.

Canım çok sevindim.Hemde 3 üz buda harika.Sorunsuz bir hamilelik dilerim.:nazar:

Canım çok sevindim.Hemde 3 üz buda harika.Sorunsuz bir hamilelik dilerim.:nazar:

Daha hamile bile değilken sana mesaj atmıştım..Aynı mutasyonu taşıyoruz(Mthfr 1298 heterozigot) ..Hangi iğneyi kullanıyorsun diye sormuştum..Ben de şu an fragmin 0,2 lik kullanıyorum..Şifa olur inşallah bebeklerime..Allah da sana kolay hayırlı vesağlıklı doğumlar nasip eder dilerim..

süper ya çok sevindim allah tamamına erdirsin sağlıklı bir şekilde ne güzel üç bebeğin birden olacak benim ilk gebeliğimde ikizdi bir bebek beklerken 2 tane olduğun öğrenmek çok değişik çok güzel bir duyguydu inanamamıştım seninki birde üçüz çok sevindim allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin :nazar::nazar::nazar::emir_bebek:

Daha hamile bile değilken sana mesaj atmıştım..Aynı mutasyonu taşıyoruz(Mthfr 1298 heterozigot) ..Hangi iğneyi kullanıyorsun diye sormuştum..Ben de şu an fragmin 0,2 lik kullanıyorum..Şifa olur inşallah bebeklerime..Allah da sana kolay hayırlı vesağlıklı doğumlar nasip eder dilerim..

seybay mrb.öncelikle hayırlı olsun allah kucağına almak nasip etsin.benim aynı şekilde mthfr c 677t ve1298 heterozigot mutasyonu çıktı 4.düşükten sonra ...doğal yolla mı hamile kaldın? daha önce yaşadığın gebelik kaybın varmı?:çok üzgünüm:

seybay mrb.öncelikle hayırlı olsun allah kucağına almak nasip etsin.benim aynı şekilde mthfr c 677t ve1298 heterozigot mutasyonu çıktı 4.düşükten sonra ...doğal yolla mı hamile kaldın? daha önce yaşadığın gebelik kaybın varmı?:çok üzgünüm:

merhaba güzin senle sorunlarımız aynı bendede mthfr 677 ve 1298 heterezigot sorunum var sen hangi tedavileri uyguluyorsun son düşüğünden sonra ne kadar zaman geçti ve gebelikte ne kullanıcağın hakkında bilgi verdimi doktorlar cevaplarsan sevinirim

Back