sevgili umutluyuz teşekkür ederim benim hiç düşüğüm olmadı bir defa ikiz bebeklerim karnımda öldü kalp atışlarını alamadık kürtaj olmak zorunda kaldım. gebeliğimde kanda pıhtılaşma sorunumu bilmiyordum. daha sonra kendim araştırıp öğrendim hiç bir doktor bu testi yaptırmadı bana 2-3 defa kayıptan sonra yaptıkların söylediler. senin sorunun nedir
benim 2 tane bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldu ilki 9.4 ikincisi 7 haftalıktı ikincisinin kalp atışlarını görmeden gitti.araştırma yapıldı ama birşey çıkmadı faktör5 faktör2 de birşey çıkmadı protein s yi yaptırdım 1 ay sonra sonucunu alıcam protein c de ege üniversitesinde yapılmıyormuş onu yaptıramıyorum illa yaptırmama gerek var mı onu da bilmiyorum senin hangi testlerinde pıhtılaşma ortaya çıktı
canım protein c ve protein s izmirde yeşilyurt devlet hastanesinde yapılıyo,benim daha önceki doktorum yeşilyurt devlet hastanesinde çalışan operatör levent hiçyılmazdı,orda bu testleri yaptırdım normal çıkmıştı bana tekrar deneyebilirsin dedi.ama içime sinmedi başka bir doktora gittim tromboz paneli testlerini istedi yaptırdım sorun mthfrde çıktı.
canım protein c ve protein s izmirde yeşilyurt devlet hastanesinde yapılıyo,benim daha önceki doktorum yeşilyurt devlet hastanesinde çalışan operatör levent hiçyılmazdı,orda bu testleri yaptırdım normal çıkmıştı bana tekrar deneyebilirsin dedi.ama içime sinmedi başka bir doktora gittim tromboz paneli testlerini istedi yaptırdım sorun mthfrde çıktı.
ya canım aynı şeyler olmuştu bende de..ilki 9 hafta 4 günlüktü kalp atışları vardı 2.side 8 haftalık olması gerekirken 3 veya 4 hafta üst üste 6 haftalık dediler ve 2.sinde kalp atışları yoktu sen de pıhtılaşma var mı varsa hangi testlerde ortaya çıktı bu.şuanda iğne kullanıyorsun dimi bir de coraspin.
evet bendede pıhtılaşma var ama sadece faktör V testi yapıldı ve heterezigot olduğumu biliyorum. şimdi 5+3 falanım sanırım geçen hafta 0.3 lük farakspirin iğneye başladım ve progestan jel kullanıyorum ayrıca aspirine ve folic asite devam ediyorum. 15 gün kadar işyerimden izin aldım evde yatıyorum. inşallah herşey yolunda giderde 2 şubatta kalp atışlarını duyunca biraz daha ii olurum. :)
2 düşük yaptım canım ilki 6,5 haftalık ikincisi 9 haftalık hiç kalp atışı duymadım ikisinde de,toromboz testleri faktör 5 ve mthfr.bir de antikardiyolipin antikor ama bu neyle ilgili tam bilmiyorum.sen kaç düşük yaşamıştın arkadaşım
benim 2 tane bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldu ilki 9.4 ikincisi 7 haftalıktı ikincisinin kalp atışlarını görmeden gitti.araştırma yapıldı ama birşey çıkmadı faktör5 faktör2 de birşey çıkmadı protein s yi yaptırdım 1 ay sonra sonucunu alıcam protein c de ege üniversitesinde yapılmıyormuş onu yaptıramıyorum illa yaptırmama gerek var mı onu da bilmiyorum senin hangi testlerinde pıhtılaşma ortaya çıktı
2 düşük yaptım canım ilki 6,5 haftalık ikincisi 9 haftalık hiç kalp atışı duymadım ikisinde de,toromboz testleri faktör 5 ve mthfr.bir de antikardiyolipin antikor ama bu neyle ilgili tam bilmiyorum.[/s
sevgili simge öncelikle geçmiş olsun senin sorununda mtfhr heterozigotmu yoksa homozigotmu sen hangi ilaçları kullanıyorsun bebek düşünüyormusun
geçmiş olsun canım allah bir daha acı yaşatmaz inşallah benim önce faktör 5 kan testini istedi burda mthfr 677 ve 1298 heterozigot olduğum çıktı daha sonra bir hemotoloji uzmanına gittim benden tekrar faktör 12 testi istedi bu tahlillerin içinde paı 1 testide var faktör 5den farklı bir sonuç çıkmadı protein s yada protein c olarak içinde bir tahlil yok ben 12 şubata randevu aldım hemotoloji uzmanı beni hacettepe yönlendirdi bu tahlillerin hemsi burda yapılabiliyormuş hemde üniversite hastanesi olduğu için daha güzel araştırıyorlarmış bakalım allah hayırlısını versin bende çocuk düşünüyorum allah nasip ederse bence birazda şans
2 düşük yaptım canım ilki 6,5 haftalık ikincisi 9 haftalık hiç kalp atışı duymadım ikisinde de,toromboz testleri faktör 5 ve mthfr.bir de antikardiyolipin antikor ama bu neyle ilgili tam bilmiyorum.[/s
sevgili simge öncelikle geçmiş olsun senin sorununda mtfhr heterozigotmu yoksa homozigotmu sen hangi ilaçları kullanıyorsun bebek düşünüyormusun
mthfr heterezigotum canım,şu anda sabahları coraspin 100 ve elevit akşamları yatmadan önce de folbiol içiyorum.hamile kalır kalmaz da fraksiparin 0,3 e başlıcaz dedi doktorum.bu ay denemeye başladım 2. düşüğüm olalı 7 ay oldu.
mthfr heterezigotum canım,şu anda sabahları coraspin 100 ve elevit akşamları yatmadan önce de folbiol içiyorum.hamile kalır kalmaz da fraksiparin 0,3 e başlıcaz dedi doktorum.bu ay denemeye başladım 2. düşüğüm olalı 7 ay oldu.
benimde kürtajın üstünden hemen hemen 7 ay geçti bakalım bende düşünüyorum bende günde bir defa öğlen folbiol 3-4 gibi elevit akşam yatmadan coraspin 100 lük kulanıyorum haftada bir dodex(b12) kullanıyorum allah yardımcın olsun emeklerini boşa çıkarmasın inşallah birde bakıyosun ikimiz birlikte hamile kalmışız ne hoş olur birimize destek oluruz kaydirigubbakcemile5
allah bin kere razı olsun arkadasım çok sağolasınberay canım üzülme bende de sekizinci gebeliğime kadar bir şey bulunmadı her şey normal dendi 3 dış gebelik biri ameliyat 5 normal gebelik kese görülmedi düşükle sonuçlandı bir de tüp bebek oda tutmadı allahtan tutmamış çok üzülmüştüm ama iyi ki tutmamış yoksa onuda düşürecektim taki yeter artık deyipte ya bu durumuma bir açıklık getirirsiniz yada ben canımdan olacağım deyip isyan edenekadar bir devlet hastanesinde sağolsun onlarda ellerinden geleni yaptılar ve sonuç kanda pıhtılaşama dendi proteyin s eksikliği tespit edildi bakalım bir yıldır hamile kalmak için çırpınıyorum ama bu kez de olmuyor hala beklemedeyim ve yurt dışında bir iş yeri açtım eşimlede şu sıralar ayda bir görüşüyorum nasıl olacaksa olmadı yeniden tüp bebek diyoruz ama hayırlısı allahtan bence pıhtılaşma ile ilgili bir problem sendekide sabırlı ol test sonuçlarını bekle derim artık tıp çok ilerledi ben bu gebelikleri 11 sene içinde yaşadım ama şimdi daha çok bilgi sahibi doktorlar ünüverste hastaneelerinden ve devlet hastanelerinden şaşma derim ve bu siteden arkadaşları takip et ve bağzen doktorlardan alacağın bilgilerden çok daha fazlası var bence burda geçmiş olsun allah yardımcın olsun sana ve bizim gibilere
benimde kürtajın üstünden hemen hemen 7 ay geçti bakalım bende düşünüyorum bende günde bir defa öğlen folbiol 3-4 gibi elevit akşam yatmadan coraspin 100 lük kulanıyorum haftada bir dodex(b12) kullanıyorum allah yardımcın olsun emeklerini boşa çıkarmasın inşallah birde bakıyosun ikimiz birlikte hamile kalmışız ne hoş olur birimize destek oluruz kaydirigubbakcemile5
inşallah canım ne güzel olur.bugün adetimin 18. günü normalde 24 günde bir oluyorum,ne zaman test yapsam acaba,doktor kanda bhcg 25'i geçtiği anda iğneye başlıcaksın dedi.
inşallah canım ne güzel olur.bugün adetimin 18. günü normalde 24 günde bir oluyorum,ne zaman test yapsam acaba,doktor kanda bhcg 25'i geçtiği anda iğneye başlıcaksın dedi.
bence perşembe yada cuma günü yaptır ihmal etme 24. gün pazartesi gününe geliyor adet olmazsan tekrar yapıtırırsın işini şansa bırakma :Saruboceq:dualarım seninle
:Saruboceq:bence perşembe yada cuma günü yaptır ihmal etme 24. gün pazartesi gününe geliyor adet olmazsan tekrar yapıtırırsın işini şansa bırakma :Saruboceq:dualarım seninle[/QUO
teşekkürler canım yaptırayım cuma günü o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?