Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
lalcim aslında bende aslında bilmeme rağmen iğnenin küçük olduğunu ve bebeğe denk gelmenin zor olduğunu bebeğe gelecek diye korkuyorum. bacağa neden geçmedin sen daha mı zor vuruluyor. birde göbeğimde sertlikler var onlara denk gelirse iğne girmiyor. dün ilacı vermekte zorlandı eşim ben şimdilik sadece 3' er parmak alta vuruyorum iğneyi sanırım alanı baya kısıtlı tuttuğum için yapacak yer bulamıyorum. yarın kontrolüm var gidince onuda sorarım. benim için dua edin arkadaşlar:Saruboceq:
nazlıne kadarlıktın sen ve progestan kullandın mı
merhaba kızlar...bana tam olarak tarıf edersenız cok sevınırım.gobekten ıgneyı nereye yapıyosunuz? ve bacaktan ıgneyı nereye yapıosunuz? cunku yarın onlara gecıcem...cok sagolun...bıde bı sorum daha var gebelık belırtılerı bazen belırgınlesen bazen ortadan kaybolan varmı? ben panık oluyorumda...
canım çok sıkıldı arkadaşlar... Bugün eski dr.umada gideyim dedim ona sölemedim dr.a gittiğimi ve ultrasona aldı. bana gebelik kesesinin göründüğünü ama ultrason cihazının gösterdiği haftaya kesenin boyutunun uymadığını söledi. bozulmuş bir gebelikte olabilir dedi. ulasonda 5+5 dedi.oysa 2 gün önce gittiğim dr. kesenin güzelolduğunu ve zamanlamaya uyduğunu sölemişti 4+6 ydı. şimdi hangisine inanmalıyım şaşırdım. birde iğnelere başladım. bana hanggi iğne yazacağına karar vermediğini söledi ve birilerine tel.açıp sordu. sonra bana bu iğneleri al nasıl uygulandığını öğren bende senden öğreneyim demez mi şaşırdım valla.... ama kese konusunda haklıysa... gene mi hüsran olucak bu işin sonu . birde akıntım yok. dr.a söleyince olamaz dedi kesin bir terslik vardır demezmi... bende gribim belki ondan yoktur dedim ama bişi demedi.... EEEEE NAPICAM ŞİMDİ BEN YAAAAAAAAAAAAAAAAAA[/QUOT
bence o dr saçmalamış canım öle düşün çünkü bir dr hangi iğneyiyi yazayım bilemedim bide uygulamasını öğren banada anlat diyorsa hiç bir fikri yok demektir bu yüzden sen burak beye devam et derim kalbini ferah tut bence içbirşey olmayacak sakin ol tıptada yorumlar vardır eğer her dr kesin birşey söylese ve teşhis koysaydı hiçkimse kötü sonuçlarla karşılaşmazdı değilmi eğer ki dr herşeyi bilseydi töbe haşa, allahın dediği olurmuydu hiç sıkılma bence kendine iyi bak herşey yolunda gidecek bence
arkadaşlar, vajinal progestan kullanan oldumu... nasıl kullanacağımı keşfedemedim. prospektüsünde yazanı anlayamadım. beyaz bir plastik kare ve simit şeklinde iki ucu var içindeki jeli nasıl neyle iktiricem... bilgisi olan varssa sevinirim.şimdiden teeşekkürler
lalcim aslında bende aslında bilmeme rağmen iğnenin küçük olduğunu ve bebeğe denk gelmenin zor olduğunu bebeğe gelecek diye korkuyorum. bacağa neden geçmedin sen daha mı zor vuruluyor. birde göbeğimde sertlikler var onlara denk gelirse iğne girmiyor. dün ilacı vermekte zorlandı eşim ben şimdilik sadece 3' er parmak alta vuruyorum iğneyi sanırım alanı baya kısıtlı tuttuğum için yapacak yer bulamıyorum. yarın kontrolüm var gidince onuda sorarım. benim için dua edin arkadaşlar:Saruboceq:
arkadaslar kaç haftalar da düşük yaptınız aranızda keseyi görmeden düşük yapan var mı
merhaba kızlar...bana tam olarak tarıf edersenız cok sevınırım.gobekten ıgneyı nereye yapıyosunuz? ve bacaktan ıgneyı nereye yapıosunuz? cunku yarın onlara gecıcem...cok sagolun...bıde bı sorum daha var gebelık belırtılerı bazen belırgınlesen bazen ortadan kaybolan varmı? ben panık oluyorumda...
sido benimde belirtim yok hiç ve bende korkuyorum açıkcası... ne bulantı ne can çekmesi ne göğüslerde bir değişiklik ne de akıntım var... bende kötü bişi olmasından korkuyorum açıkçası. bakalım 2 şubatta kontrolüm var ortaya çıkar elbet. eski dr.um sordu değişiklik var mı diye bende akıntım bile kesildi bi değişiklik yok dedim çok şaşırdı. kötü yorumlarda bulundu ki hatırlamak bile istemiyorum. Hamileliğinde hiç akıntısı kesilen veya azalan olmuşmuydu bilgi verirseniz memnun olurum.
kızlar bu ay bana dua edermisiniz bende korunmayı bırakıyorum dualarınızı benden esirgemeyin lütfen
teşekkür ederim lal çok şükür bebeğimle iyiyiz.ancak mide bulantılarım cok fazla oldu su bile içemez hale gelmiştim.yatakta dönerken bile içim bulanıyordu.1 ayda 5 kilo verdim.kendimden geçmşi birşekldeydim.öteki hamileliklerimde bukadar olmamıştı.suan şükür mutfağa girebiliyorum zorda olsa.eskiye göre daha iyiyim 2 haftaya kadar tamamen geçer sanırım.aman ben razıyım iyi olsunda bebeğim.bu gunler stresli geçiyor bana biraz gecen sene bu zamanlarda düşük yapmıstım 1 hafta sonra korkularımda geçecektir.