• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

sido benimde belirtim yok hiç ve bende korkuyorum açıkcası... ne bulantı ne can çekmesi ne göğüslerde bir değişiklik ne de akıntım var... bende kötü bişi olmasından korkuyorum açıkçası. bakalım 2 şubatta kontrolüm var ortaya çıkar elbet. eski dr.um sordu değişiklik var mı diye bende akıntım bile kesildi bi değişiklik yok dedim çok şaşırdı. kötü yorumlarda bulundu ki hatırlamak bile istemiyorum. Hamileliğinde hiç akıntısı kesilen veya azalan olmuşmuydu bilgi verirseniz memnun olurum.

ya Allah aşkına ben bazı dr hiç anlayamıyorum:kızgın:,moral bozmaya birebir,canım benimde hiç akıntım olmadı başlarda ,sonra biraz enfeksiyon kaptım 10,haftalarda o zaman oldu antibiotik kullandım geçti akıntı olacak diye birşey yokki canını sıkma moralini yüksek tut ayrıca bulantımda olmadı ileri dönemlerde hafif baş dönmesi oldu

11+4 oldum. evet kullandım bir ara. 6 ya da 7. haftalıkta başladım. 10. hafta bittince bıraktım. ağızdan aldım. ilk başlarda günde 5 tane sonra 3 taneye düştü. çok az kahve leke gelmişti benim.

:nazar:canım senin nasıl gidiyor bebişin iyimi sana baştan beri dua ediyorum inşallah sen ve hamile olan herkes sağlıkla bebeklerini kucağına alır,alırız:nazar:

:nazar:
:nazar:canım senin nasıl gidiyor bebişin iyimi sana baştan beri dua ediyorum inşallah sen ve hamile olan herkes sağlıkla bebeklerini kucağına alır,alırız:nazar:

iyiyim canım çok sağol.dualarını eksik etme.aslında bugün gidecektim doktora ama yarına kaldı, işyerimden çıkamadım sınav yaptım bugün.yarın 2li testim var. kan tahlillerim falan. biraz panik oldum sanırım. sabahtan beri açım. yemeye zamanım olmadı. içim huzursuz ondan. bulantım falan yok benimde. senin bebiş nasıl. sen şükür baya yol aldın. dualarım seninle benim de. İnşallah hepimiz alırız sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza:nazar::nazar:

Fundacım dualarımız seninle hayatım ama sana bir kaç sorum olucak cevaplarsan sevinirim senin kaç düşüğün oldu pıhtılaşma değerin neydi ve neden pa1 testi yapıldı ve iğne kullanmış olmana rağmen hiç kayıp yaşadınmı cevaplarsan çok svenirim öpüyorum

sevgili sülal teşekkür ederim öncelikle :1hug:ben bir defa ikiz bebeklerim karnımda öldü birinin kalp atışı vardı birinin yoktu 6 gün sonrada ikisininda kalp atışları duyulmadığı için kürtaj olmak zorunda kaldım 5 hafta 6 gün 6 hafta 1 gün paı 1 testi faktör 12 testinde isteğin zaman çıkıyor ben istedim sonucu 4g/5g çıktı ama bununla ilgili doktorum bir açıklama yapmadı benim sorunum mthfr 677 ve 1298 heterezigot . kanda pıhtılaşma değerimide bilmiyorum ben bununla ilgili hacettepeden 12 şubata randevu aldım hemotoloji bölümünden bunların hepsini soracağım.
ayrıca hiç iğne kullanmadım

sevgili hıfzıys ve nazlı 03 öncelikle tebrik ederim allah atmamına erdirsin sizde hangi faktörlerde sorun vardı siz hamilelik öncesi ve sonrası hangi tedavileri uyguladınız hangi ilaçları kullandınız cevap verirseniz sevinirim

:nazar:

iyiyim canım çok sağol.dualarını eksik etme.aslında bugün gidecektim doktora ama yarına kaldı, işyerimden çıkamadım sınav yaptım bugün.yarın 2li testim var. kan tahlillerim falan. biraz panik oldum sanırım. sabahtan beri açım. yemeye zamanım olmadı. içim huzursuz ondan. bulantım falan yok benimde. senin bebiş nasıl. sen şükür baya yol aldın. dualarım seninle benim de. İnşallah hepimiz alırız sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza:nazar::nazar:

canım sende sağol hep dualarımdasın,inşallah 2li testinde temiz çıkacak sakın stres yapma bebeğini iyi besle aç kalma artık nerdeyse 2. döneme geçiyorsun bebek senden beslenecek,özellikle kansızlığa dikkat et canım ,hep iyi düşünki iyi olsun bu zamana kadar çok sıkıntı atlattık kaç dr hemşire sinirimi bozdu ama çoğundanda yardım gördüm Allah hepsinden razı olsun iyiki varlar yüce Rabbim inanıyorum hep yanımızda onun esirgediğine kim zarar verebilirki canım inşallah sende sağlıkla bu haftalara ulaşırsın,inşallah benim doğum zamanım gelince sende 19-20.haftalarında olacaksın seninde az kalacak, Allah a emanet olun bebeğin ve sen.:nazar::nazar::nazar::emir_bebek:

sevgili hıfzıys ve nazlı 03 öncelikle tebrik ederim allah atmamına erdirsin sizde hangi faktörlerde sorun vardı siz hamilelik öncesi ve sonrası hangi tedavileri uyguladınız hangi ilaçları kullandınız cevap verirseniz sevinirim

teşekkür ederim,hamilelik öncesi aspirin ve folic plus kullandım şimdi 0,3 fraxiparine ve 1 tane asprin kullanıyorum ayrıca folic plus ve elevite de devam ediyorum,canım bende faktör 5 leiden heterozigot gen mutasyonu var ve protein s de yükseklik var.

sevgili sülal teşekkür ederim öncelikle :1hug:ben bir defa ikiz bebeklerim karnımda öldü birinin kalp atışı vardı birinin yoktu 6 gün sonrada ikisininda kalp atışları duyulmadığı için kürtaj olmak zorunda kaldım 5 hafta 6 gün 6 hafta 1 gün paı 1 testi faktör 12 testinde isteğin zaman çıkıyor ben istedim sonucu 4g/5g çıktı ama bununla ilgili doktorum bir açıklama yapmadı benim sorunum mthfr 677 ve 1298 heterezigot . kanda pıhtılaşma değerimide bilmiyorum ben bununla ilgili hacettepeden 12 şubata randevu aldım hemotoloji bölümünden bunların hepsini soracağım.
ayrıca hiç iğne kullanmadım

geçmiş olsun canım doktor sana neden iğne önermedi aslında en etkili yöntem iğne diye biliyorum ben .kaç tene düşüğün oldu.

MERHABA, ben önceden 2 düşük yaptım ve 3.ya hamleyim. kese bnede gözüküyordu. Gözükmediği olmadı. Gözükmezse bildiğim kadarıyla dış gebelik oluyor sanırım. ve bu konuda bilgili arkadaşlar var burada.
Benim ilk düşüğüm 10. haftada ikincisi 8 hafta civarıydıama kesin haftaları belli değildi ilkinde13 haftalık olmam lazımken 10.hafta dediler ikinciside ne zaman ultrasonda baksak 3 hafta üst üste 6haftalık görünüyordu. ilkinde kalp atışlarını gördük ama 2.de kalp atışları hiç oluşmamıştı.

ya canım aynı şeyler olmuştu bende de..ilki 9 hafta 4 günlüktü kalp atışları vardı 2.side 8 haftalık olması gerekirken 3 veya 4 hafta üst üste 6 haftalık dediler ve 2.sinde kalp atışları yoktu sen de pıhtılaşma var mı varsa hangi testlerde ortaya çıktı bu.şuanda iğne kullanıyorsun dimi bir de coraspin.

kızlar meraba bu topicte biraz da olsa bilgilendim
bana yardımcı olursanız çok sevinirim
benim sorunum şu;
ben 2 sene içerisinde 3 düşük yaptım bütün tahlillerim 2.düşükte oldu
hiçbir problem olmadığını 3 ayrı dr söyledi.3.bebeğimide kaybettim
dr'um şimdi benden farklı testler istedi kan pıhtılaşması olabilir mi diye
testlerimi henüz yaptırmadım ama benim hamileliklerimin hiçbirinde bırakın kalp atışını keseyi bile göremedik.inanın çok üzgünüz tamemen ümitsizliğe kapıldım
dr'um eğerki bunlarda da bir problem çıkmazsa 4.hamileliğnde hergün iğne yapıcaksın dedi
eğer ki yine düşük olursa 5.si tüp bebek dedi.
benm gibi aynı derdi paylaşan var mı arkadaslar ne olur yardımcı olun
benim de bi bebeğim olucak mı
bilgisi olan yok mu....................

canım ümitsizliğe kapılma tabiki senin de bir bebeğin olacak olmsuz düşünceleri öncelikle kafandan atma burda 5 düşük 2 dış gebelikten sonra bile bebeği olan arkadaşlar var yine de herşeye rağmen şükür.sen de dış gebelik mi vardı canım normal gebelikse eğer doktorun keseyi görmesi gerekirdi

canım ümitsizliğe kapılma tabiki senin de bir bebeğin olacak olmsuz düşünceleri öncelikle kafandan atma burda 5 düşük 2 dış gebelikten sonra bile bebeği olan arkadaşlar var yine de herşeye rağmen şükür.sen de dış gebelik mi vardı canım normal gebelikse eğer doktorun keseyi görmesi gerekirdi
dış gebelik değil kimyasal gebelik
ben tekim galiba vakalarımla

ya canım bence sen pıhtılaşmayla ilgili bütün testleri yaptır pıhtılaşma olabilir sende bildiğim kadarıyla erken düşüklerin sebebi pıhtılaşma olabiliyor genellikle bende 2 düşük yaptım ve bende bişey çıkmamıştı ona rağmen doktorum coraspin ve kanı sulandırıcı iğne verdi bence bir doktora bağlı kalma araştır ve iyi bir doktora git derim çünkü tekrardan aynı şeyleri yaşamak insanı çok yıpratıyor önce kendinden ve doktorundan emin ol derim ben

dış gebelik değil kimyasal gebelik
ben tekim galiba vakalarımla
beray canım üzülme bende de sekizinci gebeliğime kadar bir şey bulunmadı her şey normal dendi 3 dış gebelik biri ameliyat 5 normal gebelik kese görülmedi düşükle sonuçlandı bir de tüp bebek oda tutmadı allahtan tutmamış çok üzülmüştüm ama iyi ki tutmamış yoksa onuda düşürecektim taki yeter artık deyipte ya bu durumuma bir açıklık getirirsiniz yada ben canımdan olacağım deyip isyan edenekadar bir devlet hastanesinde sağolsun onlarda ellerinden geleni yaptılar ve sonuç kanda pıhtılaşama dendi proteyin s eksikliği tespit edildi bakalım bir yıldır hamile kalmak için çırpınıyorum ama bu kez de olmuyor hala beklemedeyim ve yurt dışında bir iş yeri açtım eşimlede şu sıralar ayda bir görüşüyorum nasıl olacaksa olmadı yeniden tüp bebek diyoruz ama hayırlısı allahtan bence pıhtılaşma ile ilgili bir problem sendekide sabırlı ol test sonuçlarını bekle derim artık tıp çok ilerledi ben bu gebelikleri 11 sene içinde yaşadım ama şimdi daha çok bilgi sahibi doktorlar ünüverste hastaneelerinden ve devlet hastanelerinden şaşma derim ve bu siteden arkadaşları takip et ve bağzen doktorlardan alacağın bilgilerden çok daha fazlası var bence burda geçmiş olsun allah yardımcın olsun sana ve bizim gibilere

gerçekten mi sonuçlarını nedir
problem pıhtılaşmamıydı

ben de pıhtılaşma çıkmadı benim 2 testim eksik protein c ve protein s protein syi yaptırdım 1 ay sonucunu alıcam.diğer yaptırdığım testler faktör 5 ve faktör 2 ikisinde de sorun çıkmadı ama doktorum bana bazı ayrıntılı testlerde ancak çıkabiliyor pıhtılaşma dedi ama biz yine de önlem almak için korunmayı bıraktığın anda ve hamileliğinde 9 ay boyunca coraspin kullanacaksın ve hamile kalınca da iğne vurulacaksın dedi yani doktorlar bazen sorun olmasa bile önlem almak için bunları verebiliyor

beray canım üzülme bende de sekizinci gebeliğime kadar bir şey bulunmadı her şey normal dendi 3 dış gebelik biri ameliyat 5 normal gebelik kese görülmedi düşükle sonuçlandı bir de tüp bebek oda tutmadı allahtan tutmamış çok üzülmüştüm ama iyi ki tutmamış yoksa onuda düşürecektim taki yeter artık deyipte ya bu durumuma bir açıklık getirirsiniz yada ben canımdan olacağım deyip isyan edenekadar bir devlet hastanesinde sağolsun onlarda ellerinden geleni yaptılar ve sonuç kanda pıhtılaşama dendi proteyin s eksikliği tespit edildi bakalım bir yıldır hamile kalmak için çırpınıyorum ama bu kez de olmuyor hala beklemedeyim ve yurt dışında bir iş yeri açtım eşimlede şu sıralar ayda bir görüşüyorum nasıl olacaksa olmadı yeniden tüp bebek diyoruz ama hayırlısı allahtan bence pıhtılaşma ile ilgili bir problem sendekide sabırlı ol test sonuçlarını bekle derim artık tıp çok ilerledi ben bu gebelikleri 11 sene içinde yaşadım ama şimdi daha çok bilgi sahibi doktorlar ünüverste hastaneelerinden ve devlet hastanelerinden şaşma derim ve bu siteden arkadaşları takip et ve bağzen doktorlardan alacağın bilgilerden çok daha fazlası var bence burda geçmiş olsun allah yardımcın olsun sana ve bizim gibilere

canım ya gerçekten çok üzücü şeyler yaşamışsın ben 2 düşükle bile büyük bir travma yaşamıştım şimdi çok şükür iyiyim gerçi ama sen çok sabırlıymışsın ama neyseki sorun bulunmuş senin adına sevindim umarım bir daha hamile kalırsın ve sorunsuz olur bu sefer allah yardımcın olsun canım senin ve hepimizin.

geçmiş olsun canım doktor sana neden iğne önermedi aslında en etkili yöntem iğne diye biliyorum ben .kaç tene düşüğün oldu.

sevgili umutluyuz teşekkür ederim benim hiç düşüğüm olmadı bir defa ikiz bebeklerim karnımda öldü kalp atışlarını alamadık kürtaj olmak zorunda kaldım. gebeliğimde kanda pıhtılaşma sorunumu bilmiyordum. daha sonra kendim araştırıp öğrendim hiç bir doktor bu testi yaptırmadı bana 2-3 defa kayıptan sonra yaptıkların söylediler. senin sorunun nedir

Back